Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:συμφωνω απολυτως ...ετσι ακριβως ειναι...ΟΛΟΙ ΜΑΣ εδω μεσα μαλακιζομαστε σα γατια και γινομαστε καραγκιοζηδες και παιδακια(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) θεωρω πως στη real life σαφως και δεν ειμαστε ετσι (βεβαια μερικοι ειναι αν οχι και χειροτεροι μιλαω για τους περισσοερους)
βουλγαροι τουρκοι απογονοι και λοιπες μαλακιες...ραντεβου θανατου απο το νετ  :2funny: κλπ κλπ...

ελα ρε δεν εισαι τοσο μαλαξ στη ζωη? μπραβο  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενταξει ρε μαξιμε....και εγω γελαω οταν ακουω για εβραιους...μεταξυ μας ομως.... :grin: :grin: :grin:...δεν μας ακουει κανεις.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εβραιοι του βορρα θα πρθανετε..... :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:μαξιμε....την αγαπη μοθ για σενα και τους αρειανους.... :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ενταξει ρε μαξιμε....και εγω γελαω οταν ακουω για εβραιους...μεταξυ μας ομως.... :grin: :grin: :grin:...δεν μας ακουει κανεις.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εβραιοι του βορρα θα πρθανετε..... :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:μαξιμε....την αγαπη μοθ για σενα και τους αρειανους.... :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε σας γαμαω όπου σας βρω.....

Ξερωγωναπουμεξερωγω...

Ναπουμε.....

Ξερωγω εντάξει...

Αφου επειδη.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
να σε ενημερωσω οτι την κυριακη νωρις το απογευμα θα ειμαι χαριλαου........για πολλα χρονια εμενα εκει....στα 100 μετρα απο το γηπεδοπαντοτε πριν απο αγωνα μεταξυ μας περναω για να παρω κλιμα.....βεβαια με την πορεια του αρη τα 2 τελευταια χρονια επεσαν οι τονοι......αλλα δυστηχως για εσας προβλεπω την μεγαλυτερη ηττα στα μεταξυ μας παιχνιδια....σου ειπα παιξτο στο στοιχημα 4-6 γκολ γα να πληρωσεις την γαμημενη εφορια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:think:
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ και στο real life είμαι μεγάλος ΧΥΣΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
δε λεω γιαυτο ρε...εκει ακομα πας νηπιο και εγω εχω εδρα στο χαρβαρντ...
μιλαω για τουρκοεβραιοβουλγαροαπογονους...
στη χυσαδα μπροστα μου ειχαι εμβρυο....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε λεω γιαυτο ρε...εκει ακομα πας νηπιο και εγω εχω εδρα στο χαρβαρντ...
μιλαω για τουρκοεβραιοβουλγαροαπογονους...
στη χυσαδα μπροστα μου ειχαι εμβρυο....

αργησες να πεις την επομενη μαλακια. συνηθως κανεις δευτερολεπτα

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τι να κάνουμε όταν δεν σου κάθετε η γκόμενα που ποθείς να την γαμήσεις και σου κάνει την δύσκολη τότε πας σε μία πουτάνα που την μοιάζει και ξεδίνεις......  :s&m_1: :knockinb: εγώ ευτυχώς έχω ένα καλό πουτανάκι εδώ στην πόλη και όταν το γαμώ σκέφτομαι τον δαφνοστεφανομένο εφηβο…. ;) :bigdick:
[size=20pt]ΧΥΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΒΛΑΡΧΕ
[/size]

ΕΓΩ  ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ  ΟΠΟΙΑ  ΠΟΘΩ  ΤΗ  ΓΑΜΑΩ  ......ΟΠΩΣ  ΤΗΝ  ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ  ΣΟΥ  ΠΟΥ  ΣΤΑΖΕΙ  ΑΚΟΜΑ  ΤΑ  ΧΥΣΙΑ  ΤΟΥ  ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟΥ  ΕΦΗΒΟΥ  :2on1: :2on1: :2on1:

Συνημμένα

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΠΑΟΚ  4  0.jpg
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ 4 0.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 15

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
να σε ενημερωσω οτι την κυριακη νωρις το απογευμα θα ειμαι χαριλαου........για πολλα χρονια εμενα εκει....στα 100 μετρα απο το γηπεδοπαντοτε πριν απο αγωνα μεταξυ μας περναω για να παρω κλιμα.....βεβαια με την πορεια του αρη τα 2 τελευταια χρονια επεσαν οι τονοι......αλλα δυστηχως για εσας προβλεπω την μεγαλυτερη ηττα στα μεταξυ μας παιχνιδια....σου ειπα παιξτο στο στοιχημα 4-6 γκολ γα να πληρωσεις την γαμημενη εφορια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τα δεδομένα και η εικόνα του ΑΡΗ κυριως, το χαλι μας για την ακρίβεια, προς τα εκει δείχνουν, αλλα σε τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχουν αποτελέσματα.... ΠΟΤΕ, ειδικα όταν περιμένεις 4αρες και 5αρες τότε ειναι που δεν έρχονται. ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Τα δεδομένα και η εικόνα του ΑΡΗ κυριως, το χαλι μας για την ακρίβεια, προς τα εκει δείχνουν, αλλα σε τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχουν αποτελέσματα.... ΠΟΤΕ, ειδικα όταν περιμένεις 4αρες και 5αρες τότε ειναι που δεν έρχονται. ;)

Μάξιμε σου θυμίζω ότι προέρχομαι από στραπάτσο με το γάβρο... Λίγη μπάλα να ξέρεις, όχι πολύ, καταλαβαίνεις ότι το αναμενόμενο είναι να ξεσπάσω πάνω σου...

Επισκέπτης
Μαθατε οτι παραλιγο θα ειχαμε μετακινηση οπαδων, το ηθελε η αστυνομια αλλα τελικα αρνηθηκαν η δυο παε  :o ο λογος που δεν θελησαν παροτι ειχαν συμφωνησει να ανταλαξουν, ηταν γιατι θα εκοβε [size=15pt]15.000[/size] εισητηρια η αστυνομια  :rockon: :s&m_2: :s&m_1: :helpplea: :2funny:
ρε τι πινουν τελικα οι πολιτσμανοι και δεν μας δινουν και μας  :humpleg:  :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάξιμε σου θυμίζω ότι προέρχομαι από στραπάτσο με το γάβρο... Λίγη μπάλα να ξέρεις, όχι πολύ, καταλαβαίνεις ότι το αναμενόμενο είναι να ξεσπάσω πάνω σου...

Πιθανό βάση εικόνας ομάδων, το λες, ευχής έργο για σας (ίσως και για μας, να ξεσηκωθεί ο κοσμος να διώξει αυτούς τους απίθανους άφραγκους επιτέλους) επίσης το λες.....

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ δεν το λες ΠΟΤΕ σε τέτοια παιχνιδια...

Το '97 ερχόμενος απο β´ εθνικη, με ομάδα αναλογη το 1-4 ηταν αναμενόμενο;
´Η στη σφαγή του Σταυριδη τη χρονια της σαρδέλας το 3-0 ηταν αναμενόμενο;

Αυτο λέω.

Επισκέπτης
Πιθανό βάση εικόνας ομάδων, το λες, ευχής έργο για σας (ίσως και για μας, να ξεσηκωθεί ο κοσμος να διώξει αυτούς τους απίθανους άφραγκους επιτέλους) επίσης το λες.....

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ δεν το λες ΠΟΤΕ σε τέτοια παιχνιδια...

Το '97 ερχόμενος απο β´ εθνικη, με ομάδα αναλογη το 1-4 ηταν αναμενόμενο;
´Η στη σφαγή του Σταυριδη τη χρονια της σαρδέλας το 3-0 ηταν αναμενόμενο;

Αυτο λέω.
βρε κοιτα την κυριακη να χαλαρωσεις και να το απολαυσεις  :fuck1:  :grin: το ματσακι, και θα φροντισουμε να μην σας πονεσουμε παρα πολυ  :birdman:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εναντίον του Γιώργου Δώνη, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες τους θα εισπράξουν κανονικά το ποσό που του είχε επιδικαστεί για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να πληρώσει στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ συνολικά 800.000 ευρώ (σ.σ.: 520.000 για τον Δώνη και το υπόλοιπο για τους Μαλλιαρίτση και Αγγελίνα, καθώς οι
Μένταν και Γεωργίτσας διεκδικούν χρήματα μέσω πολιτικών δικαστηρίων).

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της 482/2013 απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, με την οποία είχε γίνει δεκτή η προσφυγή του προπονητή Γεώργιου Δώνη.

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Συνημμένα

• ΔΩΝΗΣ.jpg
    ΔΩΝΗΣ.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 11

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.012
Πόντοι
34.538
:jerking:Σου ειπε κανενας ρε ΒΛΑΚΑ-ΡΧΕ οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει λεφτα?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εναντίον του Γιώργου Δώνη, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες τους θα εισπράξουν κανονικά το ποσό που του είχε επιδικαστεί για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να πληρώσει στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ συνολικά 800.000 ευρώ (σ.σ.: 520.000 για τον Δώνη και το υπόλοιπο για τους Μαλλιαρίτση και Αγγελίνα, καθώς οι
Μένταν και Γεωργίτσας διεκδικούν χρήματα μέσω πολιτικών δικαστηρίων).

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της 482/2013 απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, με την οποία είχε γίνει δεκτή η προσφυγή του προπονητή Γεώργιου Δώνη.

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Πάλι μωρή χυμένη πουστρα είσαι εδώ μέσα? :pipa1:
Τι μας τον δείχνεις τον σπυριάρη τον βλογιοκομμένο πάλι ? :uglystupid:
Θέλεις πάλι να σε ταΐσω ριζόγαλο? :2on1:

Σου γαμώ την κολοτρυπιδα και στην κάνω σαν 2ευρω!
http://[URL unfurl="true"]www.2euros.sitew.com/fs/2_/11wf4-2eurob.gif[/img[/URL]]
[b]
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο OZZY KAI O TYSON![/b]

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το παρτυ με τα αρειανα ξεκινισε.....διπλο η κ-15...αντε να συνεχισει η κ-20....και την κυριακη θα γινει της πουτανας...... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
1,25 ο άσος στον ΟΠΑΠ στο ντέρμπχαχαχαχ ΠΑΟΚ-Άρης πληροφοριακά.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καποιο κρυφοπαοκσακι που παρακολουθει το ρεπορταζ του παοκ ας μας ενημερωσει τι εγινε στον δημο θερμης και αν εγκριθηκε ο διαγωνισμος....ευχαριστω εκ τον προτερων...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom