Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
στα ψαραδικα εχει καφετερια με πολυ μεγαλη τηλεοραση.Ειναι στο στενο της εφοριας οποιον και να ρωτησεις θα σου πει :grin:
αν πανε ολα καλα και ξεκινησω στις 5 θα τα καταφερω.....αν ερθω προς τα παρκινκ εχει;το αμαξι ειναι ολοκαινουργιο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αν πανε ολα καλα και ξεκινησω στις 5 θα τα καταφερω.....αν ερθω προς τα παρκινκ εχει;το αμαξι ειναι ολοκαινουργιο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ωχ  :grin: εχει παρκινγκ η καφετερια το πολυ πολυ να σε κλεισουν.Με καντηλια και κορνες ολα οκ ομως  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ωχ  :grin: εχει παρκινγκ η καφετερια το πολυ πολυ να σε κλεισουν.Με καντηλια και κορνες ολα οκ ομως  :grin:
ναεισαι καλα....ευχαριστω για τον χρονο σου....φανταζομαι πως αμα ριξω καντηλια οσα εριξα εδω μεσα τις προηγουμενες 24 ωρες θα γινει η δουλεια μου....ε; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ειμαι 2 χρονια γραμενος στο σαιτ....στο παλιο μπου ειμουν επισκεπυης και μελος.....θεωρω το σαιτ σαν ενα ειδος διασκεδασης....ειναι η πρωτη φορα που δινω δικαιωματα....με χει πιασει ενας τρελλος πονοκεφαλος εδω και κανα 2ωρο....τελος παντων να εισαι καλα....

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ειμαι 2 χρονια γραμενος στο σαιτ....στο παλιο μπου ειμουν επισκεπυης και μελος.....θεωρω το σαιτ σαν ενα ειδος διασκεδασης....ειναι η πρωτη φορα που δινω δικαιωματα....με χει πιασει ενας τρελλος πονοκεφαλος εδω και κανα 2ωρο....τελος παντων να εισαι καλα....
ελα ρε ξεκολλα :grin: δεν τρεχει τιποτα.Νομιζω οτι και ο ρεντ καταλαβε την μαλακια του

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ελα ρε ξεκολλα :grin: δεν τρεχει τιποτα.Νομιζω οτι και ο ρεντ καταλαβε την μαλακια του
το θεμα θεωρω οτι ελειξε....ελπιζω να μην το συνεχισει.....το τραγουδι που ποσταρε ο φιλος ειναι οτι πρεπει για pole dancing

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μπα δεν το συνεχιζει
θελω να περασω ενα 2μερο με γουστα το σαββατο βραδυ κααι κυριακη....τα εχω σχεδιασει ετσι που οποιαδηποτε παρεκλιση θα ειταν παραφωνια....θα ριξουμε πολλες πουτσες....και σε κοριτσακια  και τρανς.....το ξυλο ειναι εκτος προγραμματος...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
θελω να περασω ενα 2μερο με γουστα το σαββατο βραδυ κααι κυριακη....τα εχω σχεδιασει ετσι που οποιαδηποτε παρεκλιση θα ειταν παραφωνια....θα ριξουμε πολλες πουτσες....και σε κοριτσακια  και τρανς.....το ξυλο ειναι εκτος προγραμματος...
:rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
βασικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου....να υποθεσω  γαμησι μεχρι τελικης πτωσης μεχρι η πουτσα να βγαλει αιμα;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγινε φιλαρακι....αφου προσφεραμε στιγμες γελιου και σκηνες απειρου καλλους αποχωρω..... :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:τα λεμε αυριο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom