Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρωταω τους απανταχου μπουρδελιαριδες προκαλειται εναν αγνωστο για καυγα και κουβαλατε μαζι σας γυναικοπαιδα;
καταρχην τυπε και μονο που συζητατε για καυγα ειστε και οι 2 καμμενοι.
που ξερεις τι ειναι ο αλλος και τι θα φερει μαζι του.
καλα οτι ο κοκκινοφωτουλης ειναι καμμενος το γνωριζουμε,για σενα το μαθαινουμε σιγα σιγα.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ρε μαγκες γιατι δεν πατε καμια στουντιοτσαρκα να γουσταρετε και αφηστε τα μιση

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καταρχην τυπε και μονο που συζητατε για καυγα ειστε και οι 2 καμμενοι.
που ξερεις τι ειναι ο αλλος και τι θα φερει μαζι του.
καλα οτι ο κοκκινοφωτουλης ειναι καμμενος το γνωριζουμε,για σενα το μαθαινουμε σιγα σιγα.
θα ειθελα να το κλεισω το θεμα αλλα δεν ξερω πως......καλε μου φιλε εχουμε τα προβληματα μας...εσυ που εισαι απο εξω εχεις να προτινεις κατι αντι να με λες καμενο;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ραντεβου θανατου με γυναικοπαιδα? πρωτοτυπο. εφυγε και το λουναπαρκ που ηταν παλια εκει να πηγαινατε μια βολτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
θα ειθελα να το κλεισω το θεμα αλλα δεν ξερω πως......καλε μου φιλε εχουμε τα προβληματα μας...εσυ που εισαι απο εξω εχεις να προτινεις κατι αντι να με λες καμενο;
Γραφε τον στα αρχιδια σου.απλα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ρε μαγκες γιατι δεν πατε καμια στουντιοτσαρκα να γουσταρετε και αφηστε τα μιση
ειναι ειδη κλεισμενη η τσαρκα...με αυτες τις μαλακιες που γινονται που να βρω ορεξη....

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
δεν εχεις αδικο.....αλλα γουσταρει να γαμησει την μανα μου οπως λεει......δεν του χρειαζεται :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Εσύ το πέταξες πρώτα για τους γονείς και στο ξανάπα.
Βέβαια το γάμησα που έκανα την αρχή με μάνα και ειναι τίγκα φάουλ, χωρίς να έχουμε ξαναβριστεί.
Ο πουστερ21 δεν έχει πρόβλημα πλέον.  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βέβαια το γάμησα που έκανα την αρχή με μάνα και ειναι τίγκα φάουλ, χωρίς να έχουμε ξαναβριστεί.

νομιζω οτι με αυτο λυνεται η παρεξηγηση τυποι.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
το σαιτ ειναι μικρογραφια της κοινωνιας......133513 μελη.....θα βρεις καθε καρυδιας καρυδι...

Ήμουν ενεργό μέλος απο το παλιό φόρουμ οπότε πίστεψε με έχω δει και χειρότερα εδω μέσα ;)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
μαναδες ποτε το μονο που με συφιλιαζει.Τουλαχιστον το παραδεχεται

Φίλε μόνο τον μαστερ έχω ξαναβρίσει έτσι αλλά δεν ξέρω, κάτι που είναι καθυστερημένος, κάτι που το επιζητάει, δεν μου λέει και πολλά.Ξέρω πως είναι τίγκα μαλακία και άνανδρο αλλά στον συγκεκριμένο είναι λες και με αυτά που γράφει να σου λέει "πες μου ότι χειρότερο έχεις".Ε και σε ένα άλλο πιτσιρίκι που συνέχεια ανέβαζε φωτογραφίες για μάνες και χάλαγε και το θρεντ αλλά αυτός δε μετράει.  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Φίλε μόνο τον μαστερ έχω ξαναβρίσει έτσι αλλά δεν ξέρω, κάτι που είναι καθυστερημένος, κάτι που το επιζητάει, δεν μου λέει και πολλά.Ξέρω πως είναι τίγκα μαλακία και άνανδρο αλλά στον συγκεκριμένο είναι λες και με αυτά που γράφει να σου λέει "πες μου ότι χειρότερο έχεις".Ε και σε ένα άλλο πιτσιρίκι που συνέχεια ανέβαζε φωτογραφίες για μάνες και χάλαγε και το θρεντ αλλά αυτός δε μετράει.  :grin:
ρε ειναι μαλακια σοβαρα.Εχει παθει ανοσια ο μαστερ;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα ειμαι απολυτα ειληκρινεις μαζι σου......οπως καταλαβες εχω πολλη τρελλα στο κεφαλι....δεν διστασα να βγαλω το  πμ σου στην φορα ουτε να δωσω προσωπικα στοιχεια μου.....οταν μιλας με καποιον αγνωστο και προκαλεις καλο ειναι να σκεφτεσαι οτι ο αλλος μπορει να εχει 1000 πραγματα στο μυαλο του η να κουβαλα πραγματα....θα το σκεφτο πολυ αν θα ερθω διοτι δεν αξιζει τον κοπο νομιζω....αλλα μεχρι παρασκευη απογευμα ποτε δεν ξερεις...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
θα ειμαι απολυτα ειληκρινεις μαζι σου......οπως καταλαβες εχω πολλη τρελλα στο κεφαλι....δεν διστασα να βγαλω το  πμ σου στην φορα ουτε να δωσω προσωπικα στοιχεια μου.....οταν μιλας με καποιον αγνωστο και προκαλεις καλο ειναι να σκεφτεσαι οτι ο αλλος μπορει να εχει 1000 πραγματα στο μυαλο του η να κουβαλα πραγματα....θα το σκεφτο πολυ αν θα ερθω διοτι δεν αξιζει τον κοπο νομιζω....αλλα μεχρι παρασκευη απογευμα ποτε δεν ξερεις...
δεν αξιζει τυπε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom