ναι ενα ραντεβου ολοι να μην το κουραζουμεμαλλον θα γινουμε μια ομορφη αγαπημενη παρεα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
στο καραισκακη απεναντι απο την θυρα 6...... ;) ;) ;) ;) ;)
οκ μερα μην ξεχασεις και ωραστο καραισκακη απεναντι απο την θυρα 6...... ;) ;) ;) ;) ;)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μετα τον αγωνα του ολυμπιακου στο σεφ...... αστο μην το συνεχιζεις ....ο νεαρος εγραψε πολλα.....ας μπει στο σαιτ και βλεπουμε.... ;) ;) ;) ;)
δεν τον βλεπω.Κοιτα μην ειναι κανας πιτσιρικας και σου σκασει με καμμια 20αρια μαλακες.Την εχω πατησει για αυτο στο λεω ;) προλαβα και εφυγα τουλαχιστονμετα τον αγωνα του ολυμπιακου στο σεφ...... αστο μην το συνεχιζεις ....ο νεαρος εγραψε πολλα.....ας μπει στο σαιτ και βλεπουμε.... ;) ;) ;) ;)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
να εισαι καλα...καλα θα ταξιδεψω 500 χιλιομετρα οχι για να τον βρω...γιατι εχω δουλειεςκαι αν παω να τον συναντησω δεν θα εχω λαβει τα μετρα μου;α και κατι αλλο ...μου ειπε οτι δεν θα ειναι μονος.....δεν τον βλεπω.Κοιτα μην ειναι κανας πιτσιρικας και σου σκασει με καμμια 20αρια μαλακες.Την εχω πατησει για αυτο στο λεω ;) προλαβα και εφυγα τουλαχιστον
λεω και εγω αρα λαμβανεις μετρα στανταρνα εισαι καλα...καλα θα ταξιδεψω 500 χιλιομετρα οχι για να τον βρω...γιατι εχω δουλειεςκαι αν παω να τον συναντησω δεν θα εχω λαβει τα μετρα μου;α και κατι αλλο ...μου ειπε οτι δεν θα ειναι μονος.....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ειδη εχω πει αρκετα....μολις θα συνδεθει θα ανεβασω το πμ που μου εστειλε.......οταν το διαβασεις θα μου πεις καλα ποσο μαλακας ειναι;
οκ ;)ειδη εχω πει αρκετα....μολις θα συνδεθει θα ανεβασω το πμ που μου εστειλε.......οταν το διαβασεις θα μου πεις καλα ποσο μαλακας ειναι;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑς ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ.........
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Με ένα πράγμα άρχισα "Άσε τις εντυπώσεις" ;)
Δεν με άκουσες και χαίρεσαι στο θέμα του παοκ με μόνη συμπαράσταση το μαλάκα το μαστερ.
Ας είναι.
Εγώ σου έστειλα κάτι απλό.
Εσύ μου βγήκες βόρειος, μπόντι μπίλντερ που τρώει ασπράδια το βράδυ και που θα μείνει δίπλα στο καραισκάκη.
Και αυτόν που τον γαμάνε τραβέλια είναι ήδη συνδεδεμένος.
Δεν με άκουσες και χαίρεσαι στο θέμα του παοκ με μόνη συμπαράσταση το μαλάκα το μαστερ.
Ας είναι.
Εσύ μου βγήκες βόρειος, μπόντι μπίλντερ που τρώει ασπράδια το βράδυ και που θα μείνει δίπλα στο καραισκάκη.
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑς ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ.........
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
λοιπον ετοιμος;παρασκευη βραδυ στην γειτονεια του κουμπαρου σου.θα εχουν φυγει οι γαυροι που ποτε δεν θα σου ρφερνα.εγω θα ειμαι εκει θα πινω μπυρες πανω στον σταθμο μεχρι τις 11...να σεβρω εξω απο την 6..τοτε θα κατεβω..αν θες περνα απο την καφετερια να μεκοζαρεις....με μια κοπελα θα ειμαι και με εναν πιτσιρικα 10 χρονων....αδυνατος σχετικα γενια μαυρο καπελο μαυρο αμανικο μπουφαν...απο κατω φορμα μαυρη ολυμπιακου...τηλ και αλλα πουστικα αστα ...γιατι δεν μου εστειλες το δικο σου;οχι γιατι θα σε επερνα αλλα δσν εμπιστευομαι τους ξενους.......ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 362
- Πόντοι
- 316
ρεντ να ξερεις οι τουκοι ειναι αιωνιοι ρουφιανοιΜε ένα πράγμα άρχισα "Άσε τις εντυπώσεις" ;)
Ας είναι.
μπασταρδη ρατσα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αν δεις να περνα μπροστα απο την καφετερια ενα audi A3 μαυρο με θεσσαλονικιοτικες πινακιδες καιδεις εναν τυπο σαν το ανθρωπακι της μισελεν με γκριζα μαλλια και γκριζα γενιαδα μην ρωτας ορμα για να σε βγαλω απο την δυσκολη θεση για να μην πεις οτι με ξερεις απο το σαιτ με λενε γιαννη...λοιπον ετοιμος;παρασκευη βραδυ στην γειτονεια του κουμπαρου σου.θα εχουν φυγει οι γαυροι που ποτε δεν θα σου ρφερνα.εγω θα ειμαι εκει θα πινω μπυρες πανω στον σταθμο μεχρι τις 11...να σεβρω εξω απο την 6..τοτε θα κατεβω..αν θες περνα απο την καφετερια να μεκοζαρεις....με μια κοπελα θα ειμαι και με εναν πιτσιρικα 10 χρονων....αδυνατος σχετικα γενια μαυρο καπελο μαυρο αμανικο μπουφαν...απο κατω φορμα μαυρη ολυμπιακου...τηλ και αλλα πουστικα αστα ...γιατι δεν μου εστειλες το δικο σου;οχι γιατι θα σε επερνα αλλα δσν εμπιστευομαι τους ξενους.......ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
να εισαι καλα...καλα θα ταξιδεψω 500 χιλιομετρα οχι για να τον βρω...γιατι εχω δουλειεςκαι αν παω να τον συναντησω δεν θα εχω λαβει τα μετρα μου;α και κατι αλλο ...μου ειπε οτι δεν θα ειναι μονος.....
Αφήνεις υπόνοιες ότι θα έχω κι άλλους μαζί.
οι οποίοι άλλοι είναι
με μια κοπελα θα ειμαι και με εναν πιτσιρικα 10 χρονων....ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ
Αυτό ρε γαμημένε τι το έβγαλες στη φόρα?
Είναι που ήθελες και διεύθυνση και τηλέφωνο.
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ.
Ένα πμ δεν έστειλες και ψάχνεις για λαϊκά δικαστήρια.
Άντε να σε γαμήσουν τραβέλια ρε πουτανάκι.
Για τίποτα άλλο δεν είσαι άξιος.
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
ρεντ να ξερεις οι τουκοι ειναι αιωνιοι ρουφιανοι
μπασταρδη ρατσα
Το επιβεβαιώνει το ανώμαλο με τον καλύτερο τρόπο.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ρωταω τους απανταχου μπουρδελιαριδες προκαλειται εναν αγνωστο για καυγα και κουβαλατε μαζι σας γυναικοπαιδα;Αφήνεις υπόνοιες ότι θα έχω κι άλλους μαζί.
οι οποίοι άλλοι είναι
Αυτό ρε γαμημένε τι το έβγαλες στη φόρα?
Είναι που ήθελες και διεύθυνση και τηλέφωνο.
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ.
Ένα πμ δεν έστειλες και ψάχνεις για λαϊκά δικαστήρια.
Άντε να γαμήσουν τραβέλια ρε πουτανάκι.
Για τίποτα άλλο δεν είσαι άξιος.
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 362
- Πόντοι
- 316
τραβελολαγνε ποια περιοχη εισαι?ρωταω τους απανταχου μπουρδελιαριδες προκαλειται εναν αγνωστο για καυγα και κουβαλατε μαζι σας γυναικοπαιδα;
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
ρωταω τους απανταχου μπουρδελιαριδες προκαλειται εναν αγνωστο για καυγα και κουβαλατε μαζι σας γυναικοπαιδα;
Αυτό κατάλαβες ρε απόφοιτε δημοτικού? Ότι θα σου έρθω με αγκαλιές?
Αλλά πες μου ρε, πόσο ρουφιάνος είσαι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K