Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ακόμα και οι μποντι μπιλντερς ειναι αγνωριστοι στις μερες μας.  :-

Άμα δε με γνωρισεις σημαινει πως δεν θα εχω ερθει αρα θα ειμαι κοτα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
μηπως τα παιχνιδια ειναι διπλα;αληθεια υπαρχει θεμα για την γρια;ανυπαρκτοι......αν θελεται να βγαλετε χρηματα για να βγαλετε την χρονια δωστε μας εισητηρια....μονοι σας δεν γεμιζεται το καυτατζογλειο...

Μπα μην το λες θα μαζευτούν πολλοί κομπλεξικοί. Λες και δεν τις ξέρεις τις γριές, από τώρα ζουν για το πρώτο παιχνίδι στο Καυταζόγλειο...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ακόμα και οι μποντι μπιλντερς ειναι αγνωριστοι στις μερες μας.  :-

Άμα δε με γνωρισεις σημαινει πως δεν θα εχω ερθει αρα θα ειμαι κοτα.
οποτε οταν θα κατεβω αθηνα οποιος με πλησιαζει θα τον πλακωνω στις φαπες με την λογικη οτι μπορει να εισαι εσυ;ενα ατομο που κανει 17 χρονια βαρη τον καταλαβινεις....ποσο μαλλον αν ειναι γραμωμενος...εγω πως θα σε γνωρισω απορω...βοηθα την κατασταση...εισαι 32 80 κιλα κατι αλλο;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
οποτε οταν θα κατεβω αθηνα οποιος με πλησιαζει θα τον πλακωνω στις φαπες με την λογικη οτι μπορει να εισαι εσυ;ενα ατομο που κανει 17 χρονια βαρη τον καταλαβινεις....ποσο μαλλον αν ειναι γραμωμενος...εγω πως θα σε γνωρισω απορω...βοηθα την κατασταση...εισαι 32 80 κιλα κατι αλλο;

Θα σου ψυθιρίσω στο αυτί "Travestolagne?".
Δεν θα στο πει κανένας άλλος αυτό να είσαι σίγουρος.
Όχι μην δείρεις πολύ κόσμο. Μόνο εμένα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μπα μην το λες θα μαζευτούν πολλοί κομπλεξικοί. Λες και δεν τις ξέρεις τις γριές, από τώρα ζουν για το πρώτο παιχνίδι στο Καυταζόγλειο...
την τελευταια φορα που ειχαμε κοσμο στο καφτατζογλειο που χασαμε 1-0 μετα το τελος του αγωνα ενω βγαιναμε μας πεταξαν δακρυγονα η αστυνομια....ενα εσκασε μπροστα μου...αξεχαστες μερες απο εκτος εδρας παιχνιδια...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαλιστα...μην περιμενεις να δεις κανα πουσρακο......εχεις διορια μεχρι παρασκευη βραδυ που ταξιδευω....περιμενω πμ....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το γυρισες στο χαβαλε.....οκ αν το συνεχισεις θα παω πασο..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
για εναν αθλητη το μεταλλιο εχει σημασια...για εναν που δεν κατεβαινει σε αγωνεςεχει σημασια αν πηρα το χρυσο η το χαλκινο;δηλαδη αν παρω το αργυρο θα ορμησεις να με δειρεις;εγω το σαββατο θα πολεμησω....μετα εχω εσενα...αντε ρε φιλε 3-30 στειλε το γαμημενο το πμ..

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
για εναν αθλητη το μεταλλιο εχει σημασια...για εναν που δεν κατεβαινει σε αγωνεςεχει σημασια αν πηρα το χρυσο η το χαλκινο;δηλαδη αν παρω το αργυρο θα ορμησεις να με δειρεις;εγω το σαββατο θα πολεμησω....μετα εχω εσενα...αντε ρε φιλε 3-30 στειλε το γαμημενο το πμ..

μονο με χρυσους τα βαζω
αλλιως υποτιμαω τον εαυτο μου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μονο με χρυσους τα βαζω
αλλιως υποτιμαω τον εαυτο μου
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ενταξει φιλε...αυριο 9 πρεπει να ειμαι στο κεντρο....τα ραντεβου ειναι στο φουλ.....αυριο κατα τις 6-30 θα μπω στο σαιτ.....εχεις χρονο να μου στειλεις πμ μεχρι τοτε...οταν εχεις ατομα με καρκινο ειναι δυσκολα....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ενταξει φιλε...αυριο 9 πρεπει να ειμαι στο κεντρο....τα ραντεβου ειναι στο φουλ.....αυριο κατα τις 6-30 θα μπω στο σαιτ.....εχεις χρονο να μου στειλεις πμ μεχρι τοτε...οταν εχεις ατομα με καρκινο ειναι δυσκολα....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Βιολογία την πρώτη ώρα δηλαδή?  :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οχι καρκινος προστατη καρκινος παχεως εντερου καρκινος πνευμονα...ολα εχει ομπαξες....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Προκλητικός ο Βραζιλιάνος δεξίος μπακ του ΠΑΟΚ, Λίνο, όταν ρωτήθηκε για τον "εφιάλτη" του που λεγόταν Τζοέλ Κάμπελ. Ο άσος των Θεσσαλονικέων ρωτήθηκε από... φανταστικό ρεπόρτερ για το πώς ένιωσε παίζοντας με αντίπαλο τον Κοσταρικανό μπαλαδόρο του Θρύλου και δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν τον γνωρίζει.  Η Comic Gallery του RedGoal ήταν παρούσα στην φανταστική συνέντευξη και μπορεί να αποκαλύψει ότι όντως ο Λίνο δεν γνωρίζει τον Τζοέλ Κάμπελ και όσα δηλώνει σχετικά, είναι απολύτως αληθή. Στο περιθώριο της συνέντευξης ο Βραζιλιάνος του ΠΑΟΚ έδινε το λόγο της τιμής του πως δεν τον έχει ξαναδεί τον Κοσταρικανό.  Και όντως έτσι είναι. Πού να τον δει αφού ο Τζοέλ τον πέρναγε σαν... σταματημένο; Τουλάχιστον δεν λέει ψέματα ο Λίνο. Την επόμενη φορά πάντως να φροντίσει να τον δει, όχι τίποτα άλλο, αλλά να τον προλάβει για να του πάρει κανένα αυτόγραφο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 8172430b58eb8db8964d71804ecdac91_M (1).jpg
    8172430b58eb8db8964d71804ecdac91_M (1).jpg
    282,3 KB · Εμφανίσεις: 35

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Και  ενα  δωρο  στον  ιβαν για  την  τρο ΠΕΟ θηκη  του....... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• champ_bt_spo_12112013.jpg
    champ_bt_spo_12112013.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 13

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που λέμε 40 χρονών μαλάκας.
Οι γονείς μου σίγουρα όχι.
Η μάνα σου σίγουρα ναι.

Κάποια στιγμή θα της ανεβάσω και κριτική.  ;)

Έλα πούλο τώρα.

Το παρατραβάς γενικά εσύ, πολλές φορές. Για κόψε με τις μαλακίες, υπάρχουν και κάποια όρια που δεν πρέπει να ξεπερνάς.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
λυσε μου μια απορια.αποκαλεσα τον ηρακλη τιμια πουτανα και μου ειπες τι σε κοφτει πουστρακος εισαι....γιατι παρεξειγηθηκες;αντι να πεσουν να με φανε οι γριες καθομαστε και βριζομαστε χωρις λογο.αντι να με πεις ανυπαρκτο στο καραισκακη ασχολεισαι με θεματα που καποιοι εδω μεσα ξερουν περισοτερα απο σενα....ουτε και γω τα ξερω ολα....ουτε μπορω να παρω θεση για το παο ολυμπιακος.....αλλο το βλεπω μπαλλα που ειναι απολυτως σεβαστο και αλλο ειμαι μεσα στα γεγονοτα...

Μην ασχολείσαι φίλος με τέτοιους. Τζάμπα χρόνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom