Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
παοκια περιμενω το ματς με τον αρη που θα χασετε να δω τι θα λετε μετα
Σοβαρέψου... Μετά από αυτό το αποτέλεσμα με γάβρο το ματσάκι με Ρούλη είναι over!
παοκια περιμενω το ματς με τον αρη που θα χασετε να δω τι θα λετε μετα
Σοβαρέψου... Μετά από αυτό το αποτέλεσμα με γάβρο το ματσάκι με Ρούλη είναι over!
μηπως τα παιχνιδια ειναι διπλα;αληθεια υπαρχει θεμα για την γρια;ανυπαρκτοι......αν θελεται να βγαλετε χρηματα για να βγαλετε την χρονια δωστε μας εισητηρια....μονοι σας δεν γεμιζεται το καυτατζογλειο...
οποτε οταν θα κατεβω αθηνα οποιος με πλησιαζει θα τον πλακωνω στις φαπες με την λογικη οτι μπορει να εισαι εσυ;ενα ατομο που κανει 17 χρονια βαρη τον καταλαβινεις....ποσο μαλλον αν ειναι γραμωμενος...εγω πως θα σε γνωρισω απορω...βοηθα την κατασταση...εισαι 32 80 κιλα κατι αλλο;Ακόμα και οι μποντι μπιλντερς ειναι αγνωριστοι στις μερες μας. :-
Άμα δε με γνωρισεις σημαινει πως δεν θα εχω ερθει αρα θα ειμαι κοτα.
οποτε οταν θα κατεβω αθηνα οποιος με πλησιαζει θα τον πλακωνω στις φαπες με την λογικη οτι μπορει να εισαι εσυ;ενα ατομο που κανει 17 χρονια βαρη τον καταλαβινεις....ποσο μαλλον αν ειναι γραμωμενος...εγω πως θα σε γνωρισω απορω...βοηθα την κατασταση...εισαι 32 80 κιλα κατι αλλο;
την τελευταια φορα που ειχαμε κοσμο στο καφτατζογλειο που χασαμε 1-0 μετα το τελος του αγωνα ενω βγαιναμε μας πεταξαν δακρυγονα η αστυνομια....ενα εσκασε μπροστα μου...αξεχαστες μερες απο εκτος εδρας παιχνιδια...Μπα μην το λες θα μαζευτούν πολλοί κομπλεξικοί. Λες και δεν τις ξέρεις τις γριές, από τώρα ζουν για το πρώτο παιχνίδι στο Καυταζόγλειο...
μαλιστα...μην περιμενεις να δεις κανα πουσρακο......εχεις διορια μεχρι παρασκευη βραδυ που ταξιδευω....περιμενω πμ....Θα σου ψυθιρίσω στο αυτί "Travestolagne?".
Δεν θα στο πει κανένας άλλος αυτό να είσαι σίγουρος.
Όχι μην δείρεις πολύ κόσμο. Μόνο εμένα.
το γυρισες στο χαβαλε.....οκ αν το συνεχισεις θα παω πασο..Θα σου ψυθιρίσω στο αυτί "Travestolagne?".
Δεν θα στο πει κανένας άλλος αυτό να είσαι σίγουρος.
Όχι μην δείρεις πολύ κόσμο. Μόνο εμένα.
το γυρισες στο χαβαλε.....οκ αν το συνεχισεις θα παω πασο..
για εναν αθλητη το μεταλλιο εχει σημασια...για εναν που δεν κατεβαινει σε αγωνεςεχει σημασια αν πηρα το χρυσο η το χαλκινο;δηλαδη αν παρω το αργυρο θα ορμησεις να με δειρεις;εγω το σαββατο θα πολεμησω....μετα εχω εσενα...αντε ρε φιλε 3-30 στειλε το γαμημενο το πμ..
ενταξει φιλε...αυριο 9 πρεπει να ειμαι στο κεντρο....τα ραντεβου ειναι στο φουλ.....αυριο κατα τις 6-30 θα μπω στο σαιτ.....εχεις χρονο να μου στειλεις πμ μεχρι τοτε...οταν εχεις ατομα με καρκινο ειναι δυσκολα....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...μονο με χρυσους τα βαζω
αλλιως υποτιμαω τον εαυτο μου
ενταξει φιλε...αυριο 9 πρεπει να ειμαι στο κεντρο....τα ραντεβου ειναι στο φουλ.....αυριο κατα τις 6-30 θα μπω στο σαιτ.....εχεις χρονο να μου στειλεις πμ μεχρι τοτε...οταν εχεις ατομα με καρκινο ειναι δυσκολα....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
Αυτό που λέμε 40 χρονών μαλάκας.
Οι γονείς μου σίγουρα όχι.
Η μάνα σου σίγουρα ναι.
Κάποια στιγμή θα της ανεβάσω και κριτική. ;)
Έλα πούλο τώρα.
λυσε μου μια απορια.αποκαλεσα τον ηρακλη τιμια πουτανα και μου ειπες τι σε κοφτει πουστρακος εισαι....γιατι παρεξειγηθηκες;αντι να πεσουν να με φανε οι γριες καθομαστε και βριζομαστε χωρις λογο.αντι να με πεις ανυπαρκτο στο καραισκακη ασχολεισαι με θεματα που καποιοι εδω μεσα ξερουν περισοτερα απο σενα....ουτε και γω τα ξερω ολα....ουτε μπορω να παρω θεση για το παο ολυμπιακος.....αλλο το βλεπω μπαλλα που ειναι απολυτως σεβαστο και αλλο ειμαι μεσα στα γεγονοτα...