Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η πλακα ειναι οτι αν εγραφαν και οι γριες εδω με την ιδια ενταση που γραφεις εσυ.......οπαδος του γαυρου.....που ξερεις τι γινεται στην θεσσαλονικη....που εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι η πιο τιμια ομαδα.....περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα;οσο για το σχολειο....το τελειοσα το 1991 μαλλον που εσυ τοτε αμφιβαλλω αν ειχες γενηθει..

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
η πλακα ειναι οτι αν εγραφαν και οι γριες εδω με την ιδια ενταση που γραφεις εσυ.......οπαδος του γαυρου.....που ξερεις τι γινεται στην θεσσαλονικη....που εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι η πιο τιμια ομαδα.....περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα;οσο για το σχολειο....το τελειοσα το 1991 μαλλον που εσυ τοτε αμφιβαλλω αν ειχες γενηθει..

Εγω σου έβαλα τα μεταξύ σας αποτελέσματα.
Βλέπω μπάλα πάνω από 2 δεκαετίες. Κάτι θα ξέρω και ας μην είμαι από πάνω.
Τέλος πάντων, επιμένω πως πάνω από 20 δεν παίζει να είσαι.
Καληνύχτα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
λυσε μου μια απορια.αποκαλεσα τον ηρακλη τιμια πουτανα και μου ειπες τι σε κοφτει πουστρακος εισαι....γιατι παρεξειγηθηκες;αντι να πεσουν να με φανε οι γριες καθομαστε και βριζομαστε χωρις λογο.αντι να με πεις ανυπαρκτο στο καραισκακη ασχολεισαι με θεματα που καποιοι εδω μεσα ξερουν περισοτερα απο σενα....ουτε και γω τα ξερω ολα....ουτε μπορω να παρω θεση για το παο ολυμπιακος.....αλλο το βλεπω μπαλλα που ειναι απολυτως σεβαστο και αλλο ειμαι μεσα στα γεγονοτα...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
λυσε μου μια απορια.αποκαλεσα τον ηρακλη τιμια πουτανα και μου ειπες τι σε κοφτει πουστρακος εισαι....γιατι παρεξειγηθηκες;αντι να πεσουν να με φανε οι γριες καθομαστε και βριζομαστε χωρις λογο.αντι να με πεις ανυπαρκτο στο καραισκακη ασχολεισαι με θεματα που καποιοι εδω μεσα ξερουν περισοτερα απο σενα....ουτε και γω τα ξερω ολα....ουτε μπορω να παρω θεση για το παο ολυμπιακος.....αλλο το βλεπω μπαλλα που ειναι απολυτως σεβαστο και αλλο ειμαι μεσα στα γεγονοτα...

Το πουστρακος πήγαινε στο ότι ένας τραβεστολάγνος ήθελε να γαμήσει γκιλφακια.
Αυτό μου έκατσε κάπως  :grin:

Προφανώς πάντως και δεν έχω τίποτα μαζί σου.
Στα αρχίδιαμου σε γράφω.
Άλλος ένας παοκτζής σε κάποιο φόρουμ και τίποτα παραπάνω.

Μπορεί να σε βρίσω και αύριο και μεθαύριο και μετά από κανένα χρόνο.
Δεν έχω και εμμονή. Απλά τώρα έσκασες μπροστά μου.
(Ή καλύτερα εγώ μπροστά σου)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ασχολεισαι ομως μαζι μου...τελος παντων αλλη φορα αν βρεθουμε να τα πουμε να μιλησουμε για τον κοσκοτα και τοσκανδαλο της τραπρζας κρητης τον σαλιαρελλη τον επομενο προεδρο του γαυρουτην μεταγραφη του ντεταρι το 1988 και βλεπουμε.......δεν γαμαω γριες πλακα εκανα..ανεχεις τοσο μεγαλα αρχιδια θα εχεις μεγαλο πουτσο.......βαλτον στο στομα σου για αναπνευστηρα και βουτα στο λιμανι.....βλεπεις 2 δεκαετιες μπαλα...αμφιβαλλω αν εχεις πατησει τα 20

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ασχολεισαι ομως μαζι μου...τελος παντων αλλη φορα αν βρεθουμε να τα πουμε να μιλησουμε για τον κοσκοτα και τοσκανδαλο της τραπρζας κρητης τον σαλιαρελλη τον επομενο προεδρο του γαυρουτην μεταγραφη του ντεταρι το 1988 και βλεπουμε.......δεν γαμαω γριες πλακα εκανα..ανεχεις τοσο μεγαλα αρχιδια θα εχεις μεγαλο πουτσο.......βαλτον στο στομα σου για αναπνευστηρα και βουτα στο λιμανι.....βλεπεις 2 δεκαετιες μπαλα...αμφιβαλλω αν εχεις πατησει τα 20

Όποτε θέλεις λούλη να μιλήσουμε για όλα αυτά.
Βουτιές στο λιμάνι άλλος κάνει.  :s&m_3:  :2on1:
Δεν σου λέω πόσο τον έχω γιατί λιγουρεύεσαι τις πούτσες.

Δεν την γλιτώνεις την πρώτη απουσία αύριο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ακομα δεν πνιγικες στο λιμανι :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S οντως εσκασες μπροστα μου....ανεβασαμε το επιπεδο βριζοντας ο ενας την μανα του αλλου....στειλε μου σε π.μ μια διευθηνση να σου στειλω μια καρτα απο το ιατρικο κεντρο που εργαζομαι....9 το πρωι πιανω δουλεια...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ακομα δεν πνιγικες στο λιμανι :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S οντως εσκασες μπροστα μου....ανεβασαμε το επιπεδο βριζοντας ο ενας την μανα του αλλου....στειλε μου σε π.μ μια διευθηνση να σου στειλω μια καρτα απο το ιατρικο κεντρο που εργαζομαι....9 το πρωι πιανω δουλεια...

Καλά περίμενε τα Χριστούγεννα να ανταλλάξουμε κάρτες.
Να τη στείλεις στη σωστή διεύθ[size=20pt]υ[/size]νση όμως.

Άντε καληνύχτα.
Μη σε ρωτάνε αυριο αν γάμαγες και εσύ λες ότι έβριζες στο μπου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλα τωρα χεστηκαμε......στειλε μια διευθηνση  η μια ταχυδρομικη θηριδα να σου στειλωκαρτα.αλλα μολις σου ειπα για διευθηνση χεσικες επανω σου πουστρακο......ειπαμε εισαι ενας μαγκακος του κωλου πισω απο ενα πληκτρολογιο......στειλε σε π.μ υηλεφωνο.αλλατι λεω σιγα μην στειλεις.ενημερωτικα κατα πασα πιθανοτητα αυτο το σαββατο θα ειμαι αθηνα...περιμενω πμ.αντε να μου αποδειξεις ποσο αντρας εισαι....θα ειμαι στον πειραια στον κουμπαρο μου .τοσπιτι του ειναι γυρω στα 400 μετρα απο το καραισκακη.....αντε να σε δω.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
καλα τωρα χεστηκαμε......στειλε μια διευθηνση  η μια ταχυδρομικη θηριδα να σου στειλωκαρτα.αλλα μολις σου ειπα για διευθηνση χεσικες επανω σου πουστρακο......ειπαμε εισαι ενας μαγκακος του κωλου πισω απο ενα πληκτρολογιο......στειλε σε π.μ υηλεφωνο.αλλατι λεω σιγα μην στειλεις.ενημερωτικα κατα πασα πιθανοτητα αυτο το σαββατο θα ειμαι αθηνα...περιμενω πμ.αντε να μου αποδειξεις ποσο αντρας εισαι....θα ειμαι στον πειραια στον κουμπαρο μου .τοσπιτι του ειναι γυρω στα 400 μετρα απο το καραισκακη.....αντε να σε δω.

Το βαζω σε παραθεση μην το σβήσεις.  ;)

Όπως το είπες θα γίνει πουστάρα.

//κοιτα πμ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενταξει φιλε.....αν και δεν θα βγαλουμε ακρη....περιμενω.σαββατο 16 του μηνος κλειστο γηπεδο ταε κβον ντο μιστερ ελλας...θα ειμαι εκει...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
φιλε σορρυ τωρα ειδα τι μυνημα...παρασκευη στο σεφ μετα τον αγωνα δυσκολο.επετρεξε μου αμφιβαλλω αν θα εισαι μονος....σου ζητησα διευθηνση σπιτιου και οχι να μου εμφανιστεις στο περιπτερο 7 μεπαρεα.στειλε πμ με διευθηνση σε παρακαλω....αντρες δεν ειμαστε;θα λυσουμε οποιες διαφορες εχουμε μονοι μας.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Άσε τις εντυπώσεις και στειλε με πμ ότι άλλο θέλεις πέρι του θέματος.
Άμα θέλω να σου φέρω παρέα το κάνω όποτε θέλω.
Άστο δεν κάνεις....

//προφανως διευθυνση δεν προκειται να παρει ο καθε τραβεστολαγνος απο το μπου  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κοιτα σου ειπα στειλε πμ.....ακομα και το γεγονος που σου λεω πως θα ειμαι πειραια και εσυ θελεις να δωσουμε ραντεβου στο σεφ μετα απο αγωνα του γαυρου εμενα κατι μου λεει....πμ με την διευθηνση του σπιτιου σου να ερθω να χτυπησω το κουδουνικαι νακατεβεις.απλα πραγματα ζηταω,

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
κοιτα σου ειπα στειλε πμ.....ακομα και το γεγονος που σου λεω πως θα ειμαι πειραια και εσυ θελεις να δωσουμε ραντεβου στο σεφ μετα απο αγωνα του γαυρου εμενα κατι μου λεει....πμ με την διευθηνση του σπιτιου σου να ερθω να χτυπησω το κουδουνικαι νακατεβεις.απλα πραγματα ζηταω,

Άμα ήθελα να στη φερω δεν θα σου ελεγα καν οτι παιζουμε.
Στο ειπα γιατι θα ειμαι 1000% τοτε.

//και σου ξαναλεω απαντα με πμ σε οτι θελεις

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενταξει φιλε εγω ειμαι σιγοθρος για τον εαυτο μου......16 του μηνος στο κλειστο του ταε κβον ντο ελα σε περιμενω....στειλε τηλ σε πμ.εκει ειναι ουδετερος χωρος..

Επισκέπτης
οι γαυροι να ξερετε δεν ερχονται ποτε στα ραντεβου μετα την αλαμανα  :2funny:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ενταξει φιλε εγω ειμαι σιγοθρος για τον εαυτο μου......16 του μηνος στο κλειστο του ταε κβον ντο ελα σε περιμενω....στειλε τηλ σε πμ.εκει ειναι ουδετερος χωρος..

το 400 μετρα απο το καραισκακη δεν ηταν δλδ?
κριμα τις κουμπαριες  :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οι γαυροι να ξερετε δεν ερχονται ποτε στα ραντεβου μετα την αλαμανα  :2funny:
καλε μου φιλε εγω δεν εχω να φοβηθω κατι.αλλα εχω μια περιεργεια .αν δεν εχω ενα τηλεφωνο του φιλλου μας του ρεντ πως θα ξερω οτι ειναι αυτος;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το 400 μετρα απο το καραισκακη δεν ηταν δλδ?
κριμα τις κουμπαριες  :2funny:
θελεις μετα το τελος των αγωνθν να βρεθουμε στηνγειτονια του κουμπαρο μου;κανενα προβλημα.κατα της 12 τελειωνουν οι αγωνες κατα της 1θαειμαι εκει....το τηλεφωνο σου περιμενω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom