Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
να φανταστω οτι εξω απο το σπιτι σου ειναι ανναμενο το κοκκινο φως;πουστρακια σαν εσενα δεν γαμαω......αλλα απο σπιτι με κοκκινο φως βγηκες...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οι πιο καλες πουτανες ειστε εσεις.με τον ρου που
για προεδρο εχετε πολλα προσκυνηματα ακομα.
ρουφιανοι του βορρα
αλειθεια τοσο καιρο γιατι δεν εγραφες για την ομαδα σου και γραφεις τωρα;εμεις γραφουμε και στα δυσκολα......γραψε μια λεξη για την ομαδα σου στο αναλογο θεμα....

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
να φανταστω οτι εξω απο το σπιτι σου ειναι ανναμενο το κοκκινο φως;πουστρακια σαν εσενα δεν γαμαω......αλλα απο σπιτι με κοκκινο φως βγηκες...

Ελα τουμπεκιασου ανωμαλο, που θες να γαμησεις κιολας.  :2funny: :2funny:
Γουστάρεις υδραυλικά πουστράκο.
Παοκ εισαι!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παοκια περιμενω το ματς με τον αρη που θα χασετε να δω τι θα λετε μετα :rockon:
να σε φανταστω αραχτο στην τηλεοραση με την στολη του αρη;τι να κανουμε να υποστηριξουμε και το υποκαταστημα μην κλεισει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
αλειθεια τοσο καιρο γιατι δεν εγραφες για την ομαδα σου και γραφεις τωρα;εμεις γραφουμε και στα δυσκολα......γραψε μια λεξη για την ομαδα σου στο αναλογο θεμα....
εχω γραψει κατι λιγα.οποτε μπορω μπαινω
τι να μου πεις κι εσυ για δυσκολα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ελα τουμπεκιασου ανωμαλο, που θες να γαμησεις κιολας.  :2funny: :2funny:
Γουστάρεις υδραυλικά πουστράκο.
Παοκ εισαι!
ενταξει φιλαρακο γραψε οτι μαλακια θες....μεχρι να γινουν οι αγωνες......μετα οπως εμφανιστηκες σαν πορδη ετσι θα εξαφανιστεις...οσο για τα υδραυλικα αν παρακολουθεις τα γραφομενα μου μονο για παθητικος δεν μοιαζω.....αλλα.......

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
να σε φανταστω αραχτο στην τηλεοραση με την στολη του αρη;τι να κανουμε να υποστηριξουμε και το υποκαταστημα μην κλεισει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
του χρονου θα σου δωσουμε και σενα δανεικους να μην κλαις

Aris_pao_telikos_2010.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα καλα τα λεμε σε λιγες μερες στο πρωταθλημα.. :2on1:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ενταξει φιλαρακο γραψε οτι μαλακια θες....μεχρι να γινουν οι αγωνες......μετα οπως εμφανιστηκες σαν πορδη ετσι θα εξαφανιστεις...οσο για τα υδραυλικα αν παρακολουθεις τα γραφομενα μου μονο για παθητικος δεν μοιαζω.....αλλα.......

αλλα εισαι ενεργητικος σε τραβελια.
βγαζει τοσο νοημα οσο και το παοκ-πρωταθλημα  :2funny:

Τέλος πάντων πιτσιρικάς μαλακάκος φαίνεσαι.
Δεν αξίζει περισσότερο δούλεμα η υπόθεση.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω φταιω που ειμαι 40 και ασχολουμαι με τσογλανακια σαν εσενα.....ξεκινησε απο χαβαλε αλλα το πηγες στο προσωπικο....αληθεια οι γονεις σου ξερουν οτι μπαινεις στο σαιτ......μαλακισμενο..

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
εγω φταιω που ειμαι 40 και ασχολουμαι με τσογλανακια σαν εσενα.....ξεκινησε απο χαβαλε αλλα το πηγες στο προσωπικο....αληθεια οι γονεις σου ξερουν οτι μπαινεις στο σαιτ......μαλακισμενο..

Αυτό που λέμε 40 χρονών μαλάκας.
Οι γονείς μου σίγουρα όχι.
Η μάνα σου σίγουρα ναι.

Κάποια στιγμή θα της ανεβάσω και κριτική.  ;)

Έλα πούλο τώρα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗς ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.....ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ........ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.......ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ........ΕΛΑ ΑΝΕΒΕΣΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ .......ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ.Α ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΡΠΟΥΑΡ..

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗς ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.....ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ........ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.......ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ........ΕΛΑ ΑΝΕΒΕΣΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ .......ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ.Α ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΡΠΟΥΑΡ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην κλάψεις κιόλας ρε φλώρε.
Καλά θα πω στην ξεκωλιάρα τη μάνα σου ότι σε γαμάνε τραβέλια, μπας και βρεθεί κανένας "μπάμπης" να σας πάρει παρτούζα.

Σου είπα θα της γράψω καλή κριτική. Μην γρατσουνάς γατάκι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην κλάψεις κιόλας ρε φλώρε.
Καλά θα πω στην ξεκωλιάρα τη μάνα σου ότι σε γαμάνε τραβέλια, μπας και βρεθεί κανένας "μπάμπης" να σας πάρει παρτούζα.

Σου είπα θα της γράψω καλή κριτική. Μην γρατσουνάς γατάκι.
μην ξεχασεις στην κριτικη που θα γραψεις για την μανα μου να την ευχαριστησεις που σε γαμησε με δονητη και εκανε τον κωλο σου σαν τον κωλο της μαιμους πουτανας γιε.....

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
μην ξεχασεις στην κριτικη που θα γραψεις για την μανα μου να την ευχαριστησεις που σε γαμησε με δονητη και εκανε τον κωλο σου σαν τον κωλο της μαιμους πουτανας γιε.....

Άρα παραδέχεσαι πως είσαι πουτάνας γιος.  :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΑρτυράς χωρίς ξύλο μπούλη.
Μπα αυτά τα κολπάκια είναι για σένα.

Άργησες αλλά παραδέχτηκες πως έχεις μάνα πουτανα και πως σε γαμάνε τραβέλια.
Τι το παίζεις δύσκολη μωρη λουλου.  :fuck1:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αν ειχες μυαλο θα καταλαβαινες πως γελαω μαζι σου...με ειπες βουλγαρο σε ειπα γρια.ειπα οτι το καφτατζογλειο ειναι μπουρδελο και με ει πες πουστη...μου εβρισες πρωτος την μανα....να σου πω κατι φιλαρακι;ειναι 12-30 δεν σκοπευω να συνεχισω να μαλακιζομαι με σενα.δεν σε ξερω δεν με ξερεις.....πισω απο ενα πληκτρολογιο ολοι ειμαστε μαγκες.........ασχολεισου με την ομαδα σου.....αν θα δεις σε προηγουμενες σελιδες ειπα οτι προτιμω να κερδιζω τον αρη οταν ειναι δυνατος ...το να σε αποκλεισω απο τι κυπελλο δεν ειναι κατορθωμα.....ανεβειται κατηγορια και τα λεμε...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
αν ειχες μυαλο θα καταλαβαινες πως γελαω μαζι σου...με ειπες βουλγαρο σε ειπα γρια.ειπα οτι το καφτατζογλειο ειναι μπουρδελο και με ει πες πουστη...μου εβρισες πρωτος την μανα....να σου πω κατι φιλαρακι;ειναι 12-30 δεν σκοπευω να συνεχισω να μαλακιζομαι με σενα.δεν σε ξερω δεν με ξερεις.....πισω απο ενα πληκτρολογιο ολοι ειμαστε μαγκες.........ασχολεισου με την ομαδα σου.....αν θα δεις σε προηγουμενες σελιδες ειπα οτι προτιμω να κερδιζω τον αρη οταν ειναι δυνατος ...το να σε αποκλεισω απο τι κυπελλο δεν ειναι κατορθωμα.....ανεβειται κατηγορια και τα λεμε...

Καλά όλα αυτά αλλά Ολυμπιακός είμαι.
(γονείς έσύ πέταξες μέσα πρώτος)
Άντε πήγαινε για ύπνο, έχεις σχολείο αύριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom