You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
Αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που παρουσίασες εχθές, αυτός θα είναι και ο λόγος που στην Ευρώπη θα συνεχίσεις αιωνίως τα κλαρίνα πάντως.
Ούτε γω είμαι ευχαριστημένος, γιατί μόνο 4 ; Με τον ΠΑΟΚ παίζαμε, όχι με τον Εργοτέλη;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εγω θα εχω την χαρα 12 και 24 αγωνιστικη να σε σπρωξω στον γκρεμο...Ξεφτυλισατε την πολη Τουρκοι,οσα λεφτα και να πεταξετε παλι περιγελος θα ειστε,αιωνιοι δευτεροι(ελλειψη τριτου)...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ετσι μπραβο,τωρα τα λες οπως πρεπει.Για αυτο ειστε μονο,μεχρι εκει ειναι οι φιλοδοξιες σας,για αυτο μονο 20 στο αεροδρομιο εχτες...εγω θα εχω την χαρα 12 και 24 αγωνιστικη να σε σπρωξω στον γκρεμο...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Εχω ξαναγραψει παλιοτερα οτι προτιμω να σεκερδιζω οταν εισαι δυνατος,εναν πεσμενο δεν ειναι μαγκια να τον χτυπας.μετα τον αγωνα με τον βαζελο δεν βγηκες να γραψεις κατι.βγηκες μετα το παιχνιδι του παοκ.η ομαδα σου με μαθηματικη ακριβεια πεφτει και συ ασχολεισαι με το ποσοι οπαδοι ηταν στο αεροδρομιογια να γιουχαρουν τους απαραδεκτους....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μια μικρη λεπτομερεια......εγω δεν ανεφερα για ερπετα σκουληκια και εβραιους....εσυ τουρκο με ανεβαζεις τουρκο με κατεβαζεις.....ουτε ειπα οτι ντροπιασες την πολη που εκανες ιμπραιμοβιτς τον κλωναριδη...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Το Τουρκος ειναι το ποδοσφαιρικο σας ψευδωνυμο,ειτε το δεχεσαι ειτε καθεσαι σπιτι και διαβαζεις αρλεκιν,τωρα αν μας αποκαλειτε και πως,μια ματια στις αλλες σελιδες θα σε πεισει...μια μικρη λεπτομερεια......εγω δεν ανεφερα για ερπετα σκουληκια και εβραιους....εσυ τουρκο με ανεβαζεις τουρκο με κατεβαζεις.....ουτε ειπα οτι ντροπιασες την πολη που εκανες ιμπραιμοβιτς τον κλωναριδη...
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ [size=20pt]ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΟΚ [/size]
[size=10pt]Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΕΣ......[/size]
[size=10pt][move]Κ Α Τ Α Π Ι Ο Λ Α........[/move][/size]
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αντε να τοριξουμε στο χαβαλε....εβραιοι ρουφιανοι του βορρα πριν 3 χρονια ο κλωναριδης στον αρη θα ηταν μεταξυ παγκου και εξεδρας...σας ξεκολιασε......και κατι για το τελος.μην μου πεις οτι χερεσαι περισοτερο οταν κερδιζεις τον γαυρο απο οτι αν κερισεις εμενα.αν θα δεις τα αποτελεσματα της ομαδας σου μετα απο αγωνες με τον παοκ στο χαριλαου θα δεις οτι το μονο μελλημα σου ειναι να κερδισεις τον παοκ γι αυτο ζεις και αναπνεεις ερπετο...Το Τουρκος ειναι το ποδοσφαιρικο σας ψευδωνυμο,ειτε το δεχεσαι ειτε καθεσαι σπιτι και διαβαζεις αρλεκιν,τωρα αν μας αποκαλειτε και πως,μια ματια στις αλλες σελιδες θα σε πεισει...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Δε μας έφτανε το χθεσινό, χάσαμε τελικά και στο μπάσκετ σήμερα απ' το γάβρο ένα ματσάκι που σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο και καταρρεύσαμε στο τελευταίο...
voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλύτερα από 16οι ελλείψει (για να μαθαίνουμε και ορθογραφία όταν πάμε να το παίξουμε καμπόσοι) άλλου 16ουΞεφτυλισατε την πολη Τουρκοι,οσα λεφτα και να πεταξετε παλι περιγελος θα ειστε,αιωνιοι δευτεροι(ελλειψη τριτου)...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ετσι,ριξε αλλου την μπαλλα,για το οτι ξεφτυλισες την πολη κουβεντα,πρωταθλητη του κωλου...ουτε τα λεφτα δεν θα σε κανουν πρωτο κομπλεξικε...Καλύτερα από 16οι ελλείψει (για να μαθαίνουμε και ορθογραφία όταν πάμε να το παίξουμε καμπόσοι) άλλου 16ου
EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καλύτερα από 16οι ελλείψει (για να μαθαίνουμε και ορθογραφία όταν πάμε να το παίξουμε καμπόσοι) άλλου 16ου
Eίπε ο πέφτω δεν πέφτω κάθε χρόνο ο δεν έχω αφήσει άρθρο για άρθρο ο χρωστάω παντού ο έχω πάρει ότι δανεικό μπορώ από τον ολυμπιακό
Ρε τι μπουρδελουπολη είναι αυτη...μου έλειψε η καφρίλα της!
voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στα παπάρια μου η πόλη . ΠΑΟΚ είμαι δεν είμαι ο προστάτης σου, μη με βλέπεις έτσι.Ετσι,ριξε αλλου την μπαλλα,για το οτι ξεφτυλισες την πολη κουβεντα,πρωταθλητη του κωλου...ουτε τα λεφτα δεν θα σε κανουν πρωτο κομπλεξικε...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σωστος,αφου ετσι κι αλλιως φιλοξενουμενοι ειστε εδω,τι να σας νοιαξει...Στα παπάρια μου η πόλη . ΠΑΟΚ είμαι δεν είμαι ο προστάτης σου, μη με βλέπεις έτσι.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Το ξαδελφακι μας ειναι ο βασιλιας στην πολη σας,μην λες μαλακιες.Τον κοσμο του ουτε στον υπνο σας δεν τον εχετε.Σωστος,αφου ετσι κι αλλιως φιλοξενουμενοι ειστε εδω,τι να σας νοιαξει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K