Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Και  για  να  σας   φυγει η  καψα  προτεινω  να  δημιουργηθει  θεση  Σ Υ Μ Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η......

να  χαρειται  και  εσεις  λιγο........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφου  εχουμε  συμπρωτευουσα   να  εχουμε  και  συμπρωταθλητη...........να  τα  μοιραζομαστε  ολα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το  ειχα  γραψει   πριν  λιγους  μηνες... :2funny: :2funny: :2funny:.....και  το επαναφερω
και  τωρα  μπας  και  γελασει λιγο  το  χειλακι  σας  που  απο  χτες  σταζει

[move]Γ Α Υ Ρ Ι Κ Ο        Σ Π Ε Ρ Μ Α      :2on1: :2on1:[/move]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Φωτο  απο  Κ Α Ρ Α Ι Σ Κ Α Κ Η...........αραγε  τι  να  σκεφτεται  ο  ιβαν ; :think: :think: :think:

1. θεε  μου  τι  ομαδαρα  εχω ;

2.Μεγαλη  μπαλα  παιζουμε  αποψε ;

3.Παλι  πουτσα  φαγαμε ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• paok_savidis.jpg
    paok_savidis.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 10

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  σεις  Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι   ετσι  συμπεριφερινται  στους  πρωταθλητες ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Υποδοχή με "κράξιμο" στην αποστολή του ΠΑΟΚ
Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ "υποδέχθηκαν" την αποστολή του Δικεφάλου με αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία". Άλλοι εκατό περίμεναν στην Τούμπα και "εξέφρασαν" την δυσφορία τους για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0...

Δεν ήταν και η πιο ευχάριστη πτήση επιστροφής για τον ΠΑΟΚ, αυτή που ακολούθησε το βαρύ 4-0 από τον Ολυμπιακό. Το κλίμα ήταν βαρύ και στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" βρέθηκαν και περίπου 20 οπαδοί της ομάδας, που αποδοκίμασαν τους παίκτες και είχαν μια συνομιλία με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος έσπευσε να τους ηρεμήσει.

"Υποδοχή" υπήρξε, όμως, και στην Τούμπα όπου οι ποδοσφαιριστές έσπευσαν αμέσως μετά για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Εκεί τους περίμεναν περισσότεροι οπαδοί (καμιά 100ή) που προέβησαν σε ακόμη πιο ηχηρές αποδοκιμασίες.

Η εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, δημιούργησε πολύ άσχημες εντυπώσεις και στον ΠΑΟΚ επικρατεί γενικός προβληματισμός σε κάθε επίπεδο. Όχι τόσο για την ήττα, όσο για την πολύ κακή εμφάνιση, που είχε ως αποτέλεσμα και το βαρύ σκορ σε βάρος του Δικεφάλου.

Στέφενς και ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε περισσότερο από το να σκύψουν το κεφάλι και να ακούσουν τον κόσμο της ομάδας να αποδοκιμάζει. Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον (και σε διοικητικό επίπεδο) αναμένεται το ρεπορτάζ από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά .

Μεχρι  και  στην  κορεα  κλαινε  για  τον  μπαοκ......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• north-korea-funera_2094540i.jpg
    north-korea-funera_2094540i.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 9

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Είμαστε μεγάλοι μαλάκες!!! Πήγαμε και κάναμε τους πουστόγαυρους ομάδα. Ψυχολογία χωρίς λογική λες και παίζαμε με την μπαρτσα. Καλά να πάθουμε, θυμίσαμε ΠΑΟΚ του παρελθόντος που χάναμε από τη μαλακάσα.

Μακάρι τουλάχιστον να μας βγει σε καλό, σε βάθος χρόνου. Ανασύνταξη και εμπιστοσύνη στον προπονητή!!!!

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τουμπεκιάσου πουτάνα.
Στα 4 σε βάλαμε στο χαλαρό.
Μπουγάτσα με χύσια σε λέω.

ΚΑΒΛΑΡΧΕ σου είπα πως οι πούστηδες εδώ μέσα, οι Τζούλιες του Βορρά, πήγαν αεροδρόμιο.  :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
τα καλύτερα στησιματα και τις καλύτερες κωλοτρυπιδες εχετε!Δωστε κανα εισητηριο για τη ρεβάνς να σας το κανουμε μπουρδελο το μπουρδελο σας!Δε βάζετε μυαλο!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε  σεις  Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι   ετσι  συμπεριφερινται  στους  πρωταθλητες ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Υποδοχή με "κράξιμο" στην αποστολή του ΠΑΟΚ
Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ "υποδέχθηκαν" την αποστολή του Δικεφάλου με αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία". Άλλοι εκατό περίμεναν στην Τούμπα και "εξέφρασαν" την δυσφορία τους για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0...

Δεν ήταν και η πιο ευχάριστη πτήση επιστροφής για τον ΠΑΟΚ, αυτή που ακολούθησε το βαρύ 4-0 από τον Ολυμπιακό. Το κλίμα ήταν βαρύ και στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" βρέθηκαν και περίπου 20 οπαδοί της ομάδας, που αποδοκίμασαν τους παίκτες και είχαν μια συνομιλία με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος έσπευσε να τους ηρεμήσει.

"Υποδοχή" υπήρξε, όμως, και στην Τούμπα όπου οι ποδοσφαιριστές έσπευσαν αμέσως μετά για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Εκεί τους περίμεναν περισσότεροι οπαδοί (καμιά 100ή) που προέβησαν σε ακόμη πιο ηχηρές αποδοκιμασίες.

Η εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, δημιούργησε πολύ άσχημες εντυπώσεις και στον ΠΑΟΚ επικρατεί γενικός προβληματισμός σε κάθε επίπεδο. Όχι τόσο για την ήττα, όσο για την πολύ κακή εμφάνιση, που είχε ως αποτέλεσμα και το βαρύ σκορ σε βάρος του Δικεφάλου.

Στέφενς και ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε περισσότερο από το να σκύψουν το κεφάλι και να ακούσουν τον κόσμο της ομάδας να αποδοκιμάζει. Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον (και σε διοικητικό επίπεδο) αναμένεται το ρεπορτάζ από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά .

Μεχρι  και  στην  κορεα  κλαινε  για  τον  μπαοκ......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πήγαν αυτοί που λένε "μόνο πάοκ"

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Είμαστε μεγάλοι μαλάκες!!! Πήγαμε και κάναμε τους πουστόγαυρους ομάδα. Ψυχολογία χωρίς λογική λες και παίζαμε με την μπαρτσα. Καλά να πάθουμε, θυμίσαμε ΠΑΟΚ του παρελθόντος που χάναμε από τη μαλακάσα.

Μακάρι τουλάχιστον να μας βγει σε καλό, σε βάθος χρόνου. Ανασύνταξη και εμπιστοσύνη στον προπονητή!!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ εσας χρειαζεται ο ολυμπιακος για να γινει ομαδα?ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ...ποτε κλεινει ο παοκ τα 100 χρονια ανασυνταξης?εχεις δικιο η ψυχολογια εφταιγε η ομαδα ειναι καλη και σουπερ για πρωταθλημα κρατηστε τη 5ετες στο σταυροποδια λινο τωρα

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Φωτο  απο  Κ Α Ρ Α Ι Σ Κ Α Κ Η...........αραγε  τι  να  σκεφτεται  ο  ιβαν ; :think: :think: :think:

1. θεε  μου  τι  ομαδαρα  εχω ;

2.Μεγαλη  μπαλα  παιζουμε  αποψε ;

3.Παλι  πουτσα  φαγαμε ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξεχασες αυτο που πραγματικα σκεφτεται..
ρε που εμπλεξα με τους μαλακες!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τόσο καιρό, μου σπάγαν τα αρχίδια οι γαύροι ότι δεν ασχολούνται με εμάς, ότι δεν μπαίνουν στο νήμα μας και ότι εγώ είμαι κομπλεξικός που το κάνω. Όντως δεν ασχολείστε καθόλου και δεν μπαίνετε καθόλου εδώ μέσα.
Άσε που οι παίκτες σας μέχρι και μπουζούκια πήγαν, θυμίζοντας άρειανούς δεκαετίας 80.

Τι καραμαλάκες είμαστε γαμώ την πουτάνα μου, τους δώσαμε πατήματα εχθές.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τόσο καιρό, μου σπάγαν τα αρχίδια οι γαύροι ότι δεν ασχολούνται με εμάς, ότι δεν μπαίνουν στο νήμα μας και ότι εγώ είμαι κομπλεξικός που το κάνω. Όντως δεν ασχολείστε καθόλου και δεν μπαίνετε καθόλου εδώ μέσα.

Τυπε, μηπως δωσατε και σεις δικαιωματα; Λεω γω τωρα
Επι μια βδομαδα ειχατε κανει καταληψη στο δικο μας θρεντ και μας προετοιμαζατε για την πουτσα που θα φαμε  :2funny:
Οι αλαζονειες πληρωνονται, αν ειχατε κρατησει καμια πισινη η καζουρα θα ηταν μικροτερη

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Άσε που οι παίκτες σας μέχρι και μπουζούκια πήγαν, θυμίζοντας άρειανούς δεκαετίας 80.

Τι καραμαλάκες είμαστε γαμώ την πουτάνα μου, τους δώσαμε πατήματα εχθές.
Ηθελες τα επαθες τα βουχεριστα...καλωσ ηρθες στο κλαμπ

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε, μηπως δωσατε και σεις δικαιωματα; Λεω γω τωρα
Επι μια βδομαδα ειχατε κανει καταληψη στο δικο μας θρεντ και μας προετοιμαζατε για την πουτσα που θα φαμε  :2funny:
Οι αλαζονειες πληρωνονται, αν ειχατε κρατησει καμια πισινη η καζουρα θα ηταν μικροτερη
Εγώ όμως είμαι κομπλεξικός. Εσύ είσαι μια παγκοσμίου κλάσης ομαδάρα που δεν ασχολείται με "καφενέδες" Ή μήπως όχι;;;;;

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ όμως είμαι κομπλεξικός. Εσύ είσαι μια παγκοσμίου κλάσης ομαδάρα που δεν ασχολείται με "καφενέδες" Ή μήπως όχι;;;;;

Παγκοσμιου κλασης ομαδαρα σαφως οχι. Καλυτερος απο σενα ναι. Και χαβαλε κανουμε να περναει η ωρα

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ερωτηση....
μπορουσατε να κανετε αλλοιως?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που παρουσίασες εχθές, αυτός θα είναι και ο λόγος που στην Ευρώπη θα συνεχίσεις αιωνίως τα κλαρίνα πάντως.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012