Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
θελεις μετα το τελος των αγωνθν να βρεθουμε στηνγειτονια του κουμπαρο μου;κανενα προβλημα.κατα της 12 τελειωνουν οι αγωνες κατα της 1θαειμαι εκει....το τηλεφωνο σου περιμενω...

τωρα οκ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ραντεβου θανατου; :grin:
εγω καλε μου φιλε δεν φοβαμαι....μιση ωρα ψηνω των ρεντ να μου στειλει τηλ και αυτος μας εχει γραμενους...εχει πολυ ενδιαφερον η συνεχεια ...μεινα συνδεδεμενος.. :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
α και επειδη δουλευω εχω λεφτα να σε κερασω ενα εισητηριο για το μιστερ ελλας που αγωνιζομαι....προποληση 16 στο γηπεδο 22 αν θημαμε καλα....δηλαδη μονο αν ερθω αθηνα θα μου δωσεις νουμερο;δεν απανταω στα πμ διοτι η κοντρα μας ειναι δημοσια.αν στειλεις σε πμ τηλ η διευθηνση σου υποσχομαι δεν θα βγει παρα εξω.....ειπαμε δεν φομαμαι κανενα....φοβαμαι τον κακο εαυτο μου

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
α και επειδη δουλευω εχω λεφτα να σε κερασω ενα εισητηριο για το μιστερ ελλας που αγωνιζομαι....προποληση 16 στο γηπεδο 22 αν θημαμε καλα....δηλαδη μονο αν ερθω αθηνα θα μου δωσεις νουμερο;δεν απανταω στα πμ διοτι η κοντρα μας ειναι δημοσια.αν στειλεις σε πμ τηλ η διευθηνση σου υποσχομαι δεν θα βγει παρα εξω.....ειπαμε δεν φομαμαι κανενα....φοβαμαι τον κακο εαυτο μου

ε πες μας ποιος εισαι κιολας ρε πρωταθλητη να μην ψαχνουμε αδικα  :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δυσκολα τα πραματα....εχω ακομα 2 μερες για να ειμαι στεγνος.....ακομα το τηλ;φιλικη συμβουλη.οταν προκαλεις να εχεις το θαρρος να υποστεις και τις οποιεςσυνεπειες....αν οχι γυρνα το στο χαβαλε και ασχολησου με αλλα πραματα.δεν ειναι κακο.....ακομα να ερθει σε πμ το τηλεφωνο σου;μην με κρατας σε αγωνια....γαμωτο πηγε 2-30 παω να φαω μια 12αδα ασπραδια αυγου ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
δυσκολα τα πραματα....εχω ακομα 2 μερες για να ειμαι στεγνος.....ακομα το τηλ;φιλικη συμβουλη.οταν προκαλεις να εχεις το θαρρος να υποστεις και τις οποιεςσυνεπειες....αν οχι γυρνα το στο χαβαλε και ασχολησου με αλλα πραματα.δεν ειναι κακο.....ακομα να ερθει σε πμ το τηλεφωνο σου;μην με κρατας σε αγωνια....γαμωτο πηγε 2-30 παω να φαω μια 12αδα ασπραδια αυγου ...

Τι φοβάσαι ποιος θα σου έρθει ρε?Εσύ δεν είσαι ο μποντι μπιλντερ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω απλά κάτω από 80 κιλά είμαι.
Και να έρθω να σου κολλήσω επειδή θα είσαι και αναγνωρίσιμος, ασήκωτο δεν θα με κάνεις?
Κανονικός είμαι. Εσύ είσαι ο σφίκτης.

Άντε γιατί αποκτά ενδιαφέρον να ψάχνεσαι και να δηλώνεις από αλλού,μπόντι μπίλντερ ζητώντας διευθύνσεις.  ;)  :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω φιλε εκανα ται μποξινγκ για 3 χρονια αλλα δυσκολευομουν να βαλω ογκο....παντως αν καποιος θελει να γραμμωσει εγω το συστηνω ανεπιφυλακτα.....το εκανα με κολυμβυση με προσθιο και το πανω μερος του σωματος γραμμωνε πολυ γρηγορα..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τι φοβάσαι ποιος θα σου έρθει ρε?Εσύ δεν είσαι ο μποντι μπιλντερ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω απλά κάτω από 80 κιλά είμαι.
Και να έρθω να σου κολλήσω επειδή θα είσαι και αναγνωρίσιμος, ασήκωτο δεν θα με κάνεις?
Κανονικός είμαι. Εσύ είσαι ο σφίκτης.

Άντε γιατί αποκτά ενδιαφέρον να ψάχνεσαι και να δηλώνεις από αλλού,μπόντι μπίλντερ ζητώντας διευθύνσεις.  ;)  :2funny:
αυτοι που διαβαζουν τα γραφομενα μας εχουν μυαλο και βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΑΔΕΡΦΑΡΑ...τα ασπραδια τα εφαγα.......ακομα να ερθει το νουμερο....ειπες οτι βλεπεις μπαλλα 2 δεκαετιες....με αυτη την λογικη εισαι 30 φευγα....σε προκαλω και θελω να σε παιξω στην εδρα σου..αντρας πανω απο 30 και να φοβαται...που να σου ελεγα να ανεβαινες και βορεια....πρωφανως θα εισαι κανα πιτσιρικι που περνει λεφτα απο τους γονεις του....σου ειπα ελα στο κλειστο και σου κανω δωρο τα εισητηρια..τοαπεφυγες...σου εδωσα ραντεβου στα 300 μετρα απο το καραισκακη....τι αλλο να κανω...σου ειπα να ερθω σπιτι σου......πουλας τρελλα........αντε κοιμησου αυριο εχει σχολειο..

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΑΔΕΡΦΑΡΑ...τα ασπραδια τα εφαγα.......ακομα να ερθει το νουμερο....ειπες οτι βλεπεις μπαλλα 2 δεκαετιες....με αυτη την λογικη εισαι 30 φευγα....σε προκαλω και θελω να σε παιξω στην εδρα σου..αντρας πανω απο 30 και να φοβαται...που να σου ελεγα να ανεβαινες και βορεια....πρωφανως θα εισαι κανα πιτσιρικι που περνει λεφτα απο τους γονεις του....σου ειπα ελα στο κλειστο και σου κανω δωρο τα εισητηρια..τοαπεφυγες...σου εδωσα ραντεβου στα 300 μετρα απο το καραισκακη....τι αλλο να κανω...σου ειπα να ερθω σπιτι σου......πουλας τρελλα........αντε κοιμησου αυριο εχει σχολειο..

Έλα 16 του μήνα πάνω. Αλλά ξέχασα θα είσαι κάτω  :2funny: :2funny: :2funny:
32 είμαι και ασχολούμαι με ενα πουστόφλωρο που δεν τελείωσε το λύκειο.
Είπες κάτι, σου έστειλα πμ αμέσως κατι που εσύ δεν έκανες και καταλήξαμε πως τρως ασπράδια.
Μην ξύνεις την πλατούλα σου μποντιμπιλντερ γιατι δεν θα αρέσει στα τραβέλια όταν θα σε έχουν στα 4.
πουστράκο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ελα μου ντε
εσυ μποντι μπιλντερ εγω "χουλιγκαν"
υπερτερεις!
νωριτερα ειπες οτι εσκασες μπροστα μου....οπαδος εισαι δεν εισαι χουλιγκαν......2 συμβουλη.κλεισε το λαπτοπ και κανε αποσυνδεση....εαν νομιζεις οτι δεν σε παιρνει κοφτο.καλο ειναι να ξερεις μεχρι που σε παιρνει.....δεν θα σε πει κανεις τιποτα....ακομα το πμ ναερθει.32 χρονων και φοβασαι;ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ 32 ΧΡΟΝΟΝ....

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
νωριτερα ειπες οτι εσκασες μπροστα μου....οπαδος εισαι δεν εισαι χουλιγκαν......2 συμβουλη.κλεισε το λαπτοπ και κανε αποσυνδεση....εαν νομιζεις οτι δεν σε παιρνει κοφτο.καλο ειναι να ξερεις μεχρι που σε παιρνει.....δεν θα σε πει κανεις τιποτα....ακομα το πμ ναερθει.32 χρονων και φοβασαι;ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ 32 ΧΡΟΝΟΝ....

desktop ειναι
το χουλιγκαν ειναι σε εισαγωγικα
σου πει ειναι το σωστο, οχι σε, που με λες
σου ειπα ποτε θα ειμαι 1000000% κατω και μου λες πως φοβασαι μην φερω παρεα
μετα μου βγηκες 40 χρονων μποντι μπιλντερ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

//3 φορες το εχω ξανακανει αυτο
ηπια μπυρες με τους 2 "αντιπαλους" στο τελος
ο αλλος δεν ηρθε ποτε
δε βαριεσαι ας ειναι και ενας μποντι μπιλντερ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Έλα 16 του μήνα πάνω. Αλλά ξέχασα θα είσαι κάτω  :2funny: :2funny: :2funny:
32 είμαι και ασχολούμαι με ενα πουστόφλωρο που δεν τελείωσε το λύκειο.
Είπες κάτι, σου έστειλα πμ αμέσως κατι που εσύ δεν έκανες και καταλήξαμε πως τρως ασπράδια.
Μην ξύνεις την πλατούλα σου μποντιμπιλντερ γιατι δεν θα αρέσει στα τραβέλια όταν θα σε έχουν στα 4.
πουστράκο
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.αφου νομιζεις οτι σου λεω ψεματα ....ειναι 3 απο της 12-30 σε ψηνω για ενα τηλεφωνο.αν πουμε για το σεφ πως θα σεγνωρισω;γι αυτο σου ζηταω τηλ...ακομα;ειμαι κοντος 1-68 100 κιλα μπουλης....η κοιλια μου οταν ανοιγει η πορτα εμφανιζεται πρωτη.....αφου ικανοποιησα την αποψη σου οτι λεω ψεματα στηλε πμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom