Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ρε ειναι μαλακια σοβαρα.Εχει παθει ανοσια ο μαστερ;

Κάτσε και βρες πόσοι τον έχουν βρίσει εδώ μέσα.
Γάμα τα αθλητικά που είναι και πιο λεπτές οι ισορροπίες.
Σε όποιο θέμα και να γράψει όλοι τον κράζουν και συνεχίζει.
Τι θες να υποθέσω?  :grin:

Δε γράφω συχνά και μόνο για αθλητικά, αλλά όποιο θέμα και να ανοίξεις πετυχαίνεις τον πουστερ21 που ειναι όλη τη μέρα μέσα, να γράφει μαλακίες.  :grin:

Γι΄αυτό πιστευω πως ειναι καθυστερημενος.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Κάτσε και βρες πόσοι τον έχουν βρίσει εδώ μέσα.
Γάμα τα αθλητικά που είναι και πιο λεπτές οι ισορροπίες.
Σε όποιο θέμα και να γράψει όλοι τον κράζουν και συνεχίζει.
Τι θες να υποθέσω?  :grin:

Δε γράφω συχνά και μόνο για αθλητικά, αλλά όποιο θέμα και να ανοίξεις πετυχαίνεις τον πουστερ21 που ειναι όλη τη μέρα μέσα, να γράφει μαλακίες.  :grin:

Γι΄αυτό πιστευω πως ειναι καθυστερημενος.
εγω ξερω οτι δεν γαμαει κωλο μονο :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καποτε μου τα εγραφαν και μενα δεν ακουσα  ;) γραψε στα αρχιδια σου την φαση χαβαλεδιασε και τελος
τουλαχιστον ας μην παει ντυμενος με τα ρουχα που περιγραφει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τυπε σε βλεπω να κωλωνεις λιγο ομως και με στενοχωρει.
δεν τσιμπαω ρε.....εσυ σε εναν καυγα εδωσες προσωπικα στιχεια;ειδικα στο σαιτ;ενταξει παρα λιγο απο τα νευρα μου θα εκαιγα φλαντσες αλλα.....ολοι κρινουμε και κρινομαστε για αυτα που γραφουμε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν τσιμπαω ρε.....εσυ σε εναν καυγα εδωσες προσωπικα στιχεια;ειδικα στο σαιτ;ενταξει παρα λιγο απο τα νευρα μου θα εκαιγα φλαντσες αλλα.....ολοι κρινουμε και κρινομαστε για αυτα που γραφουμε...

τυπε μεχρι τωρα απο τα εκατονταδες περιστατικα αντιπαραθεσεων και απειλων δεν εχει καταγραφει ραντεβου θανατου στο σαιτ που να ελαβε πραγματικοτητα. γιαυτο θα μου επιτρεψεις να σε αμφισβητω.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
θα ειμαι απολυτα ειληκρινεις μαζι σου......οπως καταλαβες εχω πολλη τρελλα στο κεφαλι....δεν διστασα να βγαλω το  πμ σου στην φορα ουτε να δωσω προσωπικα στοιχεια μου.....οταν μιλας με καποιον αγνωστο και προκαλεις καλο ειναι να σκεφτεσαι οτι ο αλλος μπορει να εχει 1000 πραγματα στο μυαλο του η να κουβαλα πραγματα....θα το σκεφτο πολυ αν θα ερθω διοτι δεν αξιζει τον κοπο νομιζω....αλλα μεχρι παρασκευη απογευμα ποτε δεν ξερεις...

Το ότι έβγαλες τα πμ είναι μεγάλη μαλακία.
Γι'αυτό και λέγονται πμ.
Έχει γεμίσει το θρεντ με 10 σελίδες μαλακίας.
Το τι μαλακία μπορεί να κουβαλά ο καθένας στο κεφάλι του και όχι μόνο είναι κάτι που απλά ρισκάρεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γενικότερα δε γαμάει ρε....  :2funny:
σιγουρα γαμιεται γι αυτο και το πουστερ21
αλλά τα ξέρει όλα.  :2funny:
Κωστα δεν σε γαμαω ρε που να χτυπιεσαι.
Ασε που ειναι και μακρια τα Πατησια. :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το ότι έβγαλες τα πμ είναι μεγάλη μαλακία.
Γι'αυτό και λέγονται πμ.
Έχει γεμίσει το θρεντ με 10 σελίδες μαλακίας.
Το τι μαλακία μπορεί να κουβαλά ο καθένας στο κεφάλι του και όχι μόνο είναι κάτι που απλά ρισκάρεις.
απλα οταν χτες με ρωτησες γιατι δεν απαντω στα πμ σου ειχα πει οτι δεν φοβαμαι την δημοσια αντιπαραθεση.....σου ειχα πει επισης οτι θα σου απαντω δημοσια.....απλα δεν σου βγηκε το ρισκο....διοτι και εγω εδωσα πληροφοριες για τον εαυτο μου....εκτεθεικα....αν παρατηρησες δεν εγραψα ολα οσα μου εγραψες.....απλα τωρα ισως στοχοποιηθεις απο τους ομοιδεατες σου.........οι κακες συνεπειες του ρισκου...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
απλα οταν χτες με ρωτησες γιατι δεν απαντω στα πμ σου ειχα πει οτι δεν φοβαμαι την δημοσια αντιπαραθεση.....σου ειχα πει επισης οτι θα σου απαντω δημοσια.....απλα δεν σου βγηκε το ρισκο....διοτι και εγω εδωσα πληροφοριες για τον εαυτο μου....εκτεθεικα....αν παρατηρησες δεν εγραψα ολα οσα μου εγραψες.....απλα τωρα ισως στοχοποιηθεις απο τους ομοιδεατες σου.........οι κακες συνεπειες του ρισκου...

Ναι ρίσκο μεταξύ 2 όχι όλης της Ελλάδας.  :grin:

Κωστα δεν σε γαμαω ρε που να χτυπιεσαι.
Ασε που ειναι και μακρια τα Πατησια. :grin:

:2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
να ρωτησω κατι ασχετο;στα λιοσια στην περιοχη ιλιον υπαρχει κανα καλο μαγαζι για να δω την εθνικη;ΑΘΗΝΑΙΟΙ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τέσπα καληνυχτώ, φτάνει που κράτησε χθες 4 ώρες η μαλακία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom