travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
δεν εχεις αδικο...δεν αξιζει τυπε ;)
δεν εχεις αδικο...δεν αξιζει τυπε ;)
καποτε μου τα εγραφαν και μενα δεν ακουσα ;) γραψε στα αρχιδια σου την φαση χαβαλεδιασε και τελοςδεν εχεις αδικο...
ρε ειναι μαλακια σοβαρα.Εχει παθει ανοσια ο μαστερ;
εγω ξερω οτι δεν γαμαει κωλο μονοΚάτσε και βρες πόσοι τον έχουν βρίσει εδώ μέσα.
Γάμα τα αθλητικά που είναι και πιο λεπτές οι ισορροπίες.
Σε όποιο θέμα και να γράψει όλοι τον κράζουν και συνεχίζει.
Τι θες να υποθέσω?
Δε γράφω συχνά και μόνο για αθλητικά, αλλά όποιο θέμα και να ανοίξεις πετυχαίνεις τον πουστερ21 που ειναι όλη τη μέρα μέσα, να γράφει μαλακίες.
Γι΄αυτό πιστευω πως ειναι καθυστερημενος.
τουλαχιστον ας μην παει ντυμενος με τα ρουχα που περιγραφεικαποτε μου τα εγραφαν και μενα δεν ακουσα ;) γραψε στα αρχιδια σου την φαση χαβαλεδιασε και τελος
δεν εχεις αδικο...
δεν τσιμπαω ρε.....εσυ σε εναν καυγα εδωσες προσωπικα στιχεια;ειδικα στο σαιτ;ενταξει παρα λιγο απο τα νευρα μου θα εκαιγα φλαντσες αλλα.....ολοι κρινουμε και κρινομαστε για αυτα που γραφουμε...τυπε σε βλεπω να κωλωνεις λιγο ομως και με στενοχωρει.
τουλαχιστον ας μην παει ντυμενος με τα ρουχα που περιγραφει
δεν τσιμπαω ρε.....εσυ σε εναν καυγα εδωσες προσωπικα στιχεια;ειδικα στο σαιτ;ενταξει παρα λιγο απο τα νευρα μου θα εκαιγα φλαντσες αλλα.....ολοι κρινουμε και κρινομαστε για αυτα που γραφουμε...
Για αυτο εχει σκηλιασει η κουφαλα,ξερει οτι δεν προκειται να τον γαμησω.εγω ξερω οτι δεν γαμαει κωλο μονο
θα ειμαι απολυτα ειληκρινεις μαζι σου......οπως καταλαβες εχω πολλη τρελλα στο κεφαλι....δεν διστασα να βγαλω το πμ σου στην φορα ουτε να δωσω προσωπικα στοιχεια μου.....οταν μιλας με καποιον αγνωστο και προκαλεις καλο ειναι να σκεφτεσαι οτι ο αλλος μπορει να εχει 1000 πραγματα στο μυαλο του η να κουβαλα πραγματα....θα το σκεφτο πολυ αν θα ερθω διοτι δεν αξιζει τον κοπο νομιζω....αλλα μεχρι παρασκευη απογευμα ποτε δεν ξερεις...
Για αυτο εχει σκηλιασει η κουφαλα,ξερει οτι δεν προκειται να τον γαμησω.
εγω ξερω οτι δεν γαμαει κωλο μονο
βαρυΓενικότερα δε γαμάει ρε....
αλλά τα ξέρει όλα.
Κωστα δεν σε γαμαω ρε που να χτυπιεσαι.Γενικότερα δε γαμάει ρε....
σιγουρα γαμιεται γι αυτο και το πουστερ21
αλλά τα ξέρει όλα.
απλα οταν χτες με ρωτησες γιατι δεν απαντω στα πμ σου ειχα πει οτι δεν φοβαμαι την δημοσια αντιπαραθεση.....σου ειχα πει επισης οτι θα σου απαντω δημοσια.....απλα δεν σου βγηκε το ρισκο....διοτι και εγω εδωσα πληροφοριες για τον εαυτο μου....εκτεθεικα....αν παρατηρησες δεν εγραψα ολα οσα μου εγραψες.....απλα τωρα ισως στοχοποιηθεις απο τους ομοιδεατες σου.........οι κακες συνεπειες του ρισκου...Το ότι έβγαλες τα πμ είναι μεγάλη μαλακία.
Γι'αυτό και λέγονται πμ.
Έχει γεμίσει το θρεντ με 10 σελίδες μαλακίας.
Το τι μαλακία μπορεί να κουβαλά ο καθένας στο κεφάλι του και όχι μόνο είναι κάτι που απλά ρισκάρεις.
απλα οταν χτες με ρωτησες γιατι δεν απαντω στα πμ σου ειχα πει οτι δεν φοβαμαι την δημοσια αντιπαραθεση.....σου ειχα πει επισης οτι θα σου απαντω δημοσια.....απλα δεν σου βγηκε το ρισκο....διοτι και εγω εδωσα πληροφοριες για τον εαυτο μου....εκτεθεικα....αν παρατηρησες δεν εγραψα ολα οσα μου εγραψες.....απλα τωρα ισως στοχοποιηθεις απο τους ομοιδεατες σου.........οι κακες συνεπειες του ρισκου...
Κωστα δεν σε γαμαω ρε που να χτυπιεσαι.
Ασε που ειναι και μακρια τα Πατησια.
ελα Ν.Ιωνιανα ρωτησω κατι ασχετο;στα λιοσια στην περιοχη ιλιον υπαρχει κανα καλο μαγαζι για να δω την εθνικη;ΑΘΗΝΑΙΟΙ