Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προσπαθουν ( αμφοτεροι) να οριστικοποιήσουν  οτι θα κοπουν (επιτελους) οι επιδοτησεις  απο το κρατος.
οταν περυσι τα καλοπαιδα μας ( μαζι με της ΑΕΚ) εκαψαν τη λαμια καποιοι πανηγυριζαν.
οι εποχες ευτυχως ή δυστυχως έχουν αλλαξει.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αν μεινει απλως ελευθερος , χαριζοντας πιθανοτατα τα (....αρκετα)οφειλομενα, και δεν πωληθει, αρχιζουμε και μοιαζουμε επικινδυνα στον συμπολιτη.
η διαφορα ειναι οτι ολοι οσοι εφυγαν απο εκει με αυτον τον τροπο δεν ηταν υπολογισιμες μοναδες που μπορουσαν να πωληθουν , οποτε η καχυποψια ευλογα θα ειναι μεγαλυτερη.
ναι σιγα τους παιχτες που εδιωξε ο ρουλης
:idiot:
δεν υπαρχει σαλιο και Βιτολο και Βιερινια θα δωθουν για να μην εχουμε προβλημα του χρονου στις αδειοδοτησεις
αλλα ξεχασα ΠΑΟΚ εισαι ναουμ και δεν πρεπει να πουλας παιχτες  :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Γαμαικανε χαμπαρι δεν πηρες τι εγινε Δυτικα προχθες? Γιατι χθες υπηρχαν αλλεσ ασχολιες στην Τουμπα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ημουν εκτος
τι εγινε;
μετα μου το παιζεις και ψαγμενος σουπερας... καλα τα λεω εγω οτι εισαι ταμπουρι  :tooth:

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, στο σύνδεσμο του τελευταίου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στο σύνδεσμο των κιτρινόμαυρων, στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Από την ένταση και τα επεισόδια οι δύο δρόμοι έμειναν για λίγη ώρα κλειστοί.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.456
Πόντοι
266
μετα μου το παιζεις και ψαγμενος σουπερας... καλα τα λεω εγω οτι εισαι ταμπουρι  :tooth:

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, στο σύνδεσμο του τελευταίου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στο σύνδεσμο των κιτρινόμαυρων, στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Από την ένταση και τα επεισόδια οι δύο δρόμοι έμειναν για λίγη ώρα κλειστοί.
ωχ μωρε για αυτο μας επριξες...
σιγα τα ωα...
λιγο προπονηση καναν τα αδελφια απο ευοσμο
ωχ μαλακα δεν εχεις να ασχοληθεις με κανα μουνι καλοκαιριατικα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ωχ μωρε για αυτο μας επριξες...
σιγα τα ωα...
λιγο προπονηση καναν τα αδελφια απο ευοσμο
ωχ μαλακα δεν εχεις να ασχοληθεις με κανα μουνι καλοκαιριατικα...
την αλλη βδομαδα θα ειμαι παρο... λες να πετυχω τον φιγκεροα???  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.456
Πόντοι
266
λες να παω μπακουρι? για αρειανο με περασες?
ευρωπη θα παιξεις? δε μου πες κανα νεο...
θα παιξω κατευθειαν τσου λου του χρονου
εσυ δεν γλυτωνεις φετος
καμια μεταγραφη εκανες;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
*προσεχε να μην σε συναντησω με το μωρο και με ερωτευτει
και μετα θα μου κλαιγεσαι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
θα παιξω κατευθειαν τσου λου του χρονου
εσυ δεν γλυτωνεις φετος
καμια μεταγραφη εκανες;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
*προσεχε να μην σε συναντησω με το μωρο και με ερωτευτει
και μετα θα μου κλαιγεσαι
θελεις τσουλου θελεις και ερωτες... τρομαρα σου... πηγενε να καθαρισεις εκει τα σπασμενα στον ευοσμο και να σε ευχαριστημενος που θα σε βγαλει 5ο ο τσιωλης... καμια σεντρουλα θα στησουμε? κανα κορνερακι?  :tooth:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.040
Πόντοι
6.955
26814820321513581011073.jpg

Εμείς τα λέγαμε...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
26814820321513581011073.jpg

Εμείς τα λέγαμε...
τελικα οι μανες των περισσοτερων που περασαν απο εκει την ιδια δουλεια πρεπει να εκαναν (χαλκιας, ιβιτς, καμπορα, αβρααμ κλπ).
ως συνηθως παντως περιμενετε μηπως παει κατι στραβα σε αλλους μπας και πανηγυρισετε.
αντε και στην ευρωπη

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.456
Πόντοι
266
τελικα οι μανες των περισσοτερων που περασαν απο εκει την ιδια δουλεια πρεπει να εκαναν (χαλκιας, ιβιτς, καμπορα, αβρααμ κλπ).
ως συνηθως παντως περιμενετε μηπως παει κατι στραβα σε αλλους μπας και πανηγυρισετε.
αντε και στην ευρωπη
που ειναι ο βιτολο μωρη γαμιολα
καμια μεταγραφη θα κανεις;
φετος θα σας γαμησουμε ασαλιωτα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πιστεψε με οτι απο τον Π.Α.Ο.Κ. σιγουρα δεν θα φυγει με τον ιδιο τροπο που εφυγε απο τον Αρη, δηλ με 3 και 60!Μετα το προχθεσινο πεσιμο στην Τουμπα, ελπιζω να εβαλε μυαλο ο Τεο.Αν σημερα κατατεθουν τα δεδουλευμενα απο περσι, δεν εχει κανενα δικαιωμα προσφυγης και οφειλει μεχρι να φερει προταση να ανεβει Ολλανδια να συνεχισει την προετοιμασια.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να φυγει ο Βιτολο αρκει να ικανοποιηθει χρηματικα η Παε και να ερθει ο αντικαταστατης του.
Οσο για τον φετινο σχεδιασμο της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., αυτο ειναι μια αλλη ιστορια που ποναει πολυ αν την ανοιξουμε...δυστυχως!

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
που ειναι ο βιτολο μωρη γαμιολα
καμια μεταγραφη θα κανεις;
φετος θα σας γαμησουμε ασαλιωτα
αυτην την στιγμη σε σχεση με την ομαδα που τερματισε περυσι τριτη εφυγε μονο ο επιθετικος, που απο οτι φαινεται εχουν κλεισει αλλον.
παρτενερ του λαζαριζη-μπεκενμπαουερ κλεισατε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτην την στιγμη σε σχεση με την ομαδα που τερματισε περυσι τριτη εφυγε μονο ο επιθετικος, που απο οτι φαινεται εχουν κλεισει αλλον.
παρτενερ του λαζαριζη-μπεκενμπαουερ κλεισατε;
Προσθεσε και εναν χρονο στην πλατη ολων,συν το οτι αν μεινουν βιτολο και βιερινια,θα παιζουν με βαρια καρδια,γιατι ελπιζαν οτι θα πανε σε μεγαλυτερη ομαδα.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Απο περσι δεν ελεγαν οτι εκεινη η χρονια ηταν η τελευταια για την ομαδα οπως ειχε; Μου εκανε εντυπωση που δεν εφυγαν τα βασικα της στελεχη για το εξωτερικο (κυριως), κατι ομως που παει να γινει εστω κ τωρα. Οπως κ να χει το πρωταθλημα του χρονου θα ναι βαλκανικου σχεδον επιπεδου..οπως μας αρμοζει  ( ; )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom