You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ακριβώς. Στην Αγγλία ο Βενκέρ δίνει πούλο στο ΒΙΕΪΡΑ για να βάλει ΒΑΣΙΚΟ έναν 17χρονο και εδώ αν τολμήσειπαιδια με το συμπαθειο... αλλα οποιος συγκρινει αγγλικο ποδοσφαιρο,ομαδες,ποδοσφαιρικη νοοτροποια κτλ με το ελλαντα και τις ομαδες μας ειναι λιγακι ασχετος...
να ρίξει πάγκο σε κανέναν παλαίμαχο τύπου Μαρέσκα ή Ζιλμπέρτο, λέμε ότι κάνει πειράματα στην πλάτη της ομάδας.
Το εκλαμβάνω ως αστείο τα περί ασχετοσύνης. Ανέφερα μια ομάδα που πήρε ευρωπαϊκούς τίτλους πριν 30 χρόνια αλλά που ότι οι 2-3 τίτλοι δεν την κάνουν μεγάλη ομάδα. Δεν σύγκρινα Αγγλικό ποδόσφαιρο με Ελληνικό. Αν είχα αναφέρει την Σταντ Ντε Ρενς με τους 9 τίτλους στην Γαλλία και τους 2 τελικούς πρωταθλητριών θα μου έλεγες να μην συγκρίνω το Γαλλικό ποδόσφαιρο με το Ελληνικό. Φαύλος κύκλος...παιδια με το συμπαθειο... αλλα οποιος συγκρινει αγγλικο ποδοσφαιρο,ομαδες,ποδοσφαιρικη νοοτροποια κτλ με το ελλαντα και τις ομαδες μας ειναι λιγακι ασχετος...
Δεν συγκρίνουμε ποδόσφαιρο και νοοτροπίες αλλά το πως μια ομάδα που ήταν καλή πριν 50-60 χρόνια δεν σημαίνει ότι είναι μεγάλη ομάδα αλλά ότι απλά υπήρξε μια εποχή που είχε καλή ομάδα. Ως εκεί... Και προσπαθείς να φύγεις από την ουσία όσων αναφέρω και λες πράγματα που δεν έχω πει (CL, νταμπλ κλπ). Αν άσχετος είναι αυτός που απαντά με άσχετα πράγματα ως προς αυτά που παραθέτω τότε νομίζω ότι πρέπει να παραλάβεις το βραβείο σου...
Μεγαλέφαντε πως μπορώ να διαφωνήσω με τις 2 (Βιτόλο και Βενγκερ) πιο πάνω απόψεις σου;
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τον τιτλο μεγαλη ομαδα τον εκλαμβανει ο καθενας οπως θελει... πχ αλλοι λενε οτι εχουν μεγαλη ομαδα γιατι γεμιζουν το γηπεδο, αλλοι λενε οτι εχουν μεγαλη ομαδα γιατι εχουν τους περισοτερους τιτλους,περισοτερες νικες στα ντερμπι και αλλοι γιατι εχουν κανει καλυτερες ευρωπαικες πορειες...
αν τα προσθεσουμε ολα αυτα μαζι,κανουμε μια σουμα ρε παιδι μου τοτε θα δουμε οτι οι ομαδες της αθηνας απεχουν παρα μα παρα πολυ απο τις ομαδες τις σαλονικης... ξεκινατε τωρα παλι με το κατεστημενο της αθηνας το αν θα εισασταν αθηναικη ομαδα κτλ. δεν εχει νοημα...
το αν η νοτινγχαμ ηταν καποτε πρωταθλητρια ευρωπης και τωρα παλευει να ανεβει κατηγορια πιστευω οτι κατι τετοιο δεν θα το δουμε ποτε σε μια χωρα οπως η ελλαδα στην οποια εχουν ενδιαφερον μονο οι 2 πρωτες κατηγοριες (και αν)... γιαυτο και θεωρω ασχετοσυνη το να κατσει να συγκρινει καποιος τι εκαναν αγγλικες ομαδες... για μενα δεν μετρανε μονο οι τιτλοι,κοσμος κτλ εγω τα χρονια που παρακολουθω το ελληνικο πρωταθλημα μετραω ως μεγαλες ομαδες αυτες που παιζουν ωραια το τοπι και οι χρονιες στις οποιες ειδα τετοιες ομαδες ειναι μετρημενες στα δαχτυλα... αλλο το να αγαπας μια ομαδα και να την στηριζεις και ας ειναι για τα μπαζα στο γηπεδο και αλλο να καθεσε να λες χιλιες δυο παπαριες για να δικαιολογησεις οτι ειναι μεγαλη η μεγαλυτερη απο καποια αλλη...
αν τα προσθεσουμε ολα αυτα μαζι,κανουμε μια σουμα ρε παιδι μου τοτε θα δουμε οτι οι ομαδες της αθηνας απεχουν παρα μα παρα πολυ απο τις ομαδες τις σαλονικης... ξεκινατε τωρα παλι με το κατεστημενο της αθηνας το αν θα εισασταν αθηναικη ομαδα κτλ. δεν εχει νοημα...
το αν η νοτινγχαμ ηταν καποτε πρωταθλητρια ευρωπης και τωρα παλευει να ανεβει κατηγορια πιστευω οτι κατι τετοιο δεν θα το δουμε ποτε σε μια χωρα οπως η ελλαδα στην οποια εχουν ενδιαφερον μονο οι 2 πρωτες κατηγοριες (και αν)... γιαυτο και θεωρω ασχετοσυνη το να κατσει να συγκρινει καποιος τι εκαναν αγγλικες ομαδες... για μενα δεν μετρανε μονο οι τιτλοι,κοσμος κτλ εγω τα χρονια που παρακολουθω το ελληνικο πρωταθλημα μετραω ως μεγαλες ομαδες αυτες που παιζουν ωραια το τοπι και οι χρονιες στις οποιες ειδα τετοιες ομαδες ειναι μετρημενες στα δαχτυλα... αλλο το να αγαπας μια ομαδα και να την στηριζεις και ας ειναι για τα μπαζα στο γηπεδο και αλλο να καθεσε να λες χιλιες δυο παπαριες για να δικαιολογησεις οτι ειναι μεγαλη η μεγαλυτερη απο καποια αλλη...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε σεις μην συγκρινετε αγγλια και αλλα μεγαλα πρωταθληματα... τι επενδυτες υπαρχουν σε αγγλια,ιταλια,ισπανια? τι παιχτες αγοραζουν? τι παιχτες βγαζουν απο τα φυτορια των ομαδων? εχουν ολα αυτα καμια σχεση με το ελληνικο ποδοσφαιρο???
Συνεχίζεις τα τις ασχετοσύνης ενώ εγώ σου ανέφερα και μια Γαλλική ομάδα και μπορώ να σου αναφέρω και άλλες. Συμφωνώ ότι μεγάλη ομάδα σε κάνει συνδυασμός πραγμάτων. Αλλά δεν μπορώ να βάζω την ΑΕΚ στο επίπεδο του Ολυμπιακού ενώ έχει να πάρει πρωτάθλημα 17 χρόνια αλλά να μην την βάζω στο ίδιο επίπεδο με τον εξηκοστό στον κόσμο το τελευταίο έτος ΠΑΟΚ και τον εβδομηκοστό έκτο Άρη. Αφού καταντήσαμε να είναι σε μεγαλύτερη θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από όλες τις Ελληνικές ομάδες η μικρή ομάδα του ΠΑΟΚ τότε προφανώς έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει. Και επιμένω ότι αν οι αν ΠΑΟΚ και Άρης είχαν έδρα την Αθήνα στην οποία γίνονται όλες οι επενδύσεις και οι υποδομές τότε σίγουρα θα είχαν και περισσότερους τίτλους από όσους έχουν. Τώρα θα έχουν όσες και οι στάσεις του μετρό της πόλης. Και ξαναλέω περισσότερους από ότι έχουν. Ούτε 50, ούτε νταμπλ.
Και σαφώς δεν μπορώ να συγκρίνω το ελληνικό ποδόσφαιρο με κανένα από τα περισσότερα στην Ευρώπη. Αλλά πάντα να θυμάστε ότι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για το ότι οδηγήθηκε εδώ που βρίσκεται είναι επειδή έπρεπε με το έτσι θέλω τους τίτλους να τους παίρνουν συγκεκριμένοι και τα λαμόγια να μην τιμωρούνται ποτέ.
Καλό απόγευμα.
Και σαφώς δεν μπορώ να συγκρίνω το ελληνικό ποδόσφαιρο με κανένα από τα περισσότερα στην Ευρώπη. Αλλά πάντα να θυμάστε ότι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για το ότι οδηγήθηκε εδώ που βρίσκεται είναι επειδή έπρεπε με το έτσι θέλω τους τίτλους να τους παίρνουν συγκεκριμένοι και τα λαμόγια να μην τιμωρούνται ποτέ.
Καλό απόγευμα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εισαι πολυ λαθος,οτι ειναι τωρα σαν ομαδες ο αρης πρωτα,και μετα ο παοκ,ειναι επειδη ειναι στην θεσσαλονικη.Αν ηταν στην αθηνα,θα ηταν στο επιπεδο του αιγαλεω,του ατρομητου,του θρασυβουλα.Γιατι καλως η κακως,στην αθηνα υπαρχουν 3 ομαδες,αεκ,παο,οσφκ.Συνεχίζεις τα τις ασχετοσύνης ενώ εγώ σου ανέφερα και μια Γαλλική ομάδα και μπορώ να σου αναφέρω και άλλες. Συμφωνώ ότι μεγάλη ομάδα σε κάνει συνδυασμός πραγμάτων. Αλλά δεν μπορώ να βάζω την ΑΕΚ στο επίπεδο του Ολυμπιακού ενώ έχει να πάρει πρωτάθλημα 17 χρόνια αλλά να μην την βάζω στο ίδιο επίπεδο με τον εξηκοστό στον κόσμο το τελευταίο έτος ΠΑΟΚ και τον εβδομηκοστό έκτο Άρη. Αφού καταντήσαμε να είναι σε μεγαλύτερη θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από όλες τις Ελληνικές ομάδες η μικρή ομάδα του ΠΑΟΚ τότε προφανώς έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει. Και επιμένω ότι αν οι αν ΠΑΟΚ και Άρης είχαν έδρα την Αθήνα στην οποία γίνονται όλες οι επενδύσεις και οι υποδομές τότε σίγουρα θα είχαν και περισσότερους τίτλους από όσους έχουν. Τώρα θα έχουν όσες και οι στάσεις του μετρό της πόλης. Και ξαναλέω περισσότερους από ότι έχουν. Ούτε 50, ούτε νταμπλ.
Καλό απόγευμα.
Γιατί η ΑΕΚ θα ήταν ΑΕΚ και δεν θα ήταν μια ομαδούλα της Ν.Φιλαδέλφειας αν προϋπήρχε στην Αθήνα ο Άρης; Γιατί να μην ήταν μεγαλύτερος και από τον Ολυμπιακό αφού ιδρύθηκε νωρίτερα από αυτόν; Γιατί αν υπήρχαν από την ίδρυσή τους αυτές οι ομάδες στην Αθήνα να ήταν μικρότερο μέγεθος από την ΑΕΚ; Γιατί να μην ήσουν εσύ στο επίπεδο του Πανιωνίου και ο ΠΑΟΚ στο δικό σου; Γιατί αν και ο Ολυμπιακός είναι από Πειραιά και ιδρύθηκε αργότερα από τον Παναθηναίκό, έχει περισσότερους οπαδούς και μεγαλύτερη ομάδα; Δεν υπάρχουν τέτοιου είδους δεδομένα στο ποδόσφαιρο οπότε πως μπορείς και λες κάτι τέτοιο; Σε ποια λογική βασίζεται αυτό που έγραψες εκτός από αυτήν της οπαδικής παρωπίδας;Εισαι πολυ λαθος,οτι ειναι τωρα σαν ομαδες ο αρης πρωτα,και μετα ο παοκ,ειναι επειδη ειναι στην θεσσαλονικη.Αν ηταν στην αθηνα,θα ηταν στο επιπεδο του αιγαλεω,του ατρομητου,του θρασυβουλα.Γιατι καλως η κακως,στην αθηνα υπαρχουν 3 ομαδες,αεκ,παο,οσφκ.
Με το δικό σου το σκεπτικό αν η ΑΕΚ ήταν ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έπαιρνε όσα πήρε ή θα έπαιζε στην Β' Εθνική; Επειδή αν ήταν ομάδα της Θεσσαλονίκης εγώ λέω ότι θα έπαιζε στα τοπικά αφού στην Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Άρης με τον Ηρακλή. Κάποια στιμή πρέπει να καταλάβεις ότι αν μια ομάδα δεν είναι από την Αθήνα δεν παίρνει αυτό που της αξίζει όπως και η πόλη δεν παίρνει ένα μετρό ή ένα καινούριο γήπεδο. Αλλού είναι οι επενδύσεις και αυτό πρέπει να καταλάβεις. Δεν μιλάω για κακή Αθήνα αλλά για το που καλώς ή κακώς υπάρχουν τα χρήματα και τελικώς τα συμφέροντα.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Γιατί τελικά η ζωή είναι άδικη και έτσι η ΑΕΚ είναι και κατά πως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι μεγαλύτερο μέγεθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα, τα πως και τα γιατί απλά είναι περίσσευμα και υπάρχουν για να γίνονται κουβέντα.
Και επειδή θέμα δεν υπάρχει, αντίο.
Και επειδή θέμα δεν υπάρχει, αντίο.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ρε τουρκαλαδες τι κουτοχορτο σας ταιζουν οι κωλοφυλαδες...
νομιζατε οτι τους πηρατε τον γεωργιαδη
Άλλο το αν θα τους βγει σαν τον Κουτσιανικούλη και άλλο αν τον ήθελε και η ΑΕΚ ή όχι.ρε τουρκαλαδες τι κουτοχορτο σας ταιζουν οι κωλοφυλαδες...
Καλά μιλάμε το αντιπαοκτσιδιλίκι σου έχει ισοπεδώσει τα πάντα.
Ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλες ομάδες φίλε και έχεις με κάτι να ασχολήσε. Σε καταλαβαίνω αφού και εγώ είμαι οπαδός μικρής ομάδας.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
τι ομαδα εισαι ρε;Άλλο το αν θα τους βγει σαν τον Κουτσιανικούλη και άλλο αν τον ήθελε και η ΑΕΚ ή όχι.
Ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλες ομάδες φίλε και έχεις με κάτι να ασχολήσε. Σε καταλαβαίνω αφού και εγώ είμαι οπαδός μικρής ομάδας.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Άλλο το αν θα τους βγει σαν τον Κουτσιανικούλη και άλλο αν τον ήθελε και η ΑΕΚ ή όχι.
Άρης είσαι;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
εσυ ολο το καλοκαιρι πολυ γαμαςΆρης είσαι;
προσεχε θα παθεις κατι...
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ε, ρε φάπα που έχει να πέσει και φέτος.
Βρείτε τις διαφορές:
Βρείτε τις διαφορές:
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το γνωστο παραμυθακιΔεν εισαι παοκ οπως λες,οποτε μαλλον δεν εχεις ιδεα το τι εχει χαριστει στον παοκ απο τον Βενιζελο,απο χρεη μεχρι γηπεδα...
ο Μπενι στην ΚΑΕ χαρισε λεφτα και ο Λιανης γηπεδο
στην μπαλα τιποτα αλλο παρα προκαταβολες του ΟΠΑΠ και το ολυμπιακο εργο της Τουμπας
σας χαρισαν 150 εκατ. και εχεις το θρασος και μιλας;
150 εκατ ευρω =51 δις παλιες καλες δραχμουλες
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ποιοι μας τα χαρισαν τυπε αυτα?και πως?το γνωστο παραμυθακι
ο Μπενι στην ΚΑΕ χαρισε λεφτα και ο Λιανης γηπεδο
στην μπαλα τιποτα αλλο παρα προκαταβολες του ΟΠΑΠ και το ολυμπιακο εργο της Τουμπας
σας χαρισαν 150 εκατ. και εχεις το θρασος και μιλας;
150 εκατ ευρω =51 δις παλιες καλες δραχμουλες
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366