Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ας βλεπουμε και τι εκαναν οι ανταγωνιστες μας:
απο αεκ εφυγαν ηδη σκοκο, μπλανκο, σαχα και ακουγεταο και για αλλους (αυτοι θεωρουν επιτυχια την ανανεωση δελα, λυμπε, ειδικα ο πρωτος ανετα βγαζει και αναπηρικη)
παο: μονο που εφυγε ο σισε εχασε το 50% της δυναμικοτητας του.

η κατασταση καλως ή κακως ειναι πραγματικα ανεξελεγκτη.
εδω γραφουν  οτι γλυτωσαμε παλι (;;;) σημερα παρα τριχα την χρεοκοπια λογω χρεων των δημων αχαρνων και ζωγραφου σε ξενες τραπεζες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ας βλεπουμε και τι εκαναν οι ανταγωνιστες μας:
απο αεκ εφυγαν ηδη σκοκο, μπλανκο, σαχα και ακουγεταο και για αλλους (αυτοι θεωρουν επιτυχια την ανανεωση δελα, λυμπε, ειδικα ο πρωτος ανετα βγαζει και αναπηρικη)
παο: μονο που εφυγε ο σισε εχασε το 50% της δυναμικοτητας του.

η κατασταση καλως ή κακως ειναι πραγματικα ανεξελεγκτη.
εδω γραφουν  οτι γλυτωσαμε παλι (;;;) σημερα παρα τριχα την χρεοκοπια λογω χρεων των δημων αχαρνων και ζωγραφου σε ξενες τραπεζες.
Κακα τα ψεματα ακομη δεν μπορεις να πεις οτι αεκ και βαζελος ειναι ανταγωνιστες σου,οταν κατεβαινεις αθηνα και χανεις με κατω τα χερια με 4αρες και 3αρες,ακομη και στις χειροτερες χρονιες τους.εισαι στην ιδια κατασταση με αρη,βολο,πανιωνιο,λαρισσα.Παρε 3-4 πρωταθληματα ακομη,2-3 κυπελα και μετα το ξανασυζητας.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πως μπορει να γινει αυτο;
ο ολυμπιακος εχει περισσοτερα πρωταθληματα απο οσα εχουν ολοι οι υπολοιποι μαζι .
πολλα απο αυτα παρθηκαν με τροπο που εστω και αργα βγαινει στην επιφανεια.
η αεκ επι μελισανιδη και ο παο με βαρδινογιαννη εδειξαν οτι βρηκαν και αυτοι τον τροπο .
και ο αθλητισμος ειναι μικρογραφια της κοινωνιας μας:λαδωμα, μιζες, διαφθορα.

εκλεισαν εναν μυστηριο βραζιλιανο.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
καλα ρε Βρυση Ζηζα.....
συμφωνα με νεωτερες πληροφοριες ,ζητηθηκε απο τον παικτη να πληρωσει το τραπεζι κι αφου ο παικτης δεν δεχτηκε τοτε του προταθηκε να πληρωσουν ρεφενε....
πραμα που επισης ο παικτης αρνηθηκε......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κακα τα ψεματα ακομη δεν μπορεις να πεις οτι αεκ και βαζελος ειναι ανταγωνιστες σου,οταν κατεβαινεις αθηνα και χανεις με κατω τα χερια με 4αρες και 3αρες,ακομη και στις χειροτερες χρονιες τους.εισαι στην ιδια κατασταση με αρη,βολο,πανιωνιο,λαρισσα.Παρε 3-4 πρωταθληματα ακομη,2-3 κυπελα και μετα το ξανασυζητας.

Σημασία έχει το αν χάνει στην Αθήνα ή το ότι τους περνάει στην βαθμολογία τα τελευταία χρόνια; Το ότι σταθεροποιήθηκε σε αυτές τις θέσεις τα τελευταία χρόνια κάτι σημαίνει, δεν νομίζεις; Επίσης το ότι βάζεις τον παο στην ίδια κατηγορία με ΑΕΚ ενώ έχει διπλάσια πρωταθλήματα από εσένα με το τελευταίο δικό σου πριν 17 χρόνια είναι τόσο αστείο όσο το να συγκρίνεις τον ΠΑΟΚ με τον άτιτλο βόλο και τον άτιτλο από τότε που γεννήθηκα(!) Άρη. Απλά δεν έχεις καταλάβει ότι αν ο ΠΑΟΚ ήταν ΠΑΟΚ Αθηνών θα είχε περισσότερους τίτλους από εσένα.
Όντως κακά τα ψέμματα οπότε καλό θα είναι να τα λιγοστέψεις...

Τώρα για τις ανοησίες κάποιων τι να πω; Το πως μια ομάδα που έχει να δει τίτλο 41 χρόνια και πρωτάθλημα από τότε που ο Χίτλερ έπαιζε με τον Μουσολίνι θεωρείται μεγάλη δεν ξέρω. Ας όψεται η μεγάλη επταετία του μπάσκετ... Μου θυμίζει τον Ηρακλή που νομίζει ότι εξαιτίας του κολυμβητή Ιβάνωφ και του άλτη μήκους Κατσάνη πρέπει και η ποδοσφαιρική του ομάδα να παίζει για πάντα στην Α' Εθνική. Υπάρχει βέβαια και το κορυφαίο ανέκδοτο του 41 χρόνια (42 χωρίς να παίζει) αήτηττη εντός στην Ευρώπη για μια ομάδα που στα σχεδόν 100 χρόνια της ιστορίας της έχει βγει μόλις 17 χρονιές. Τι; Επαγγελματικά πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζουμε μόνο τα τελευταία 50 χρόνια; Δηλαδή το 1928, 1932 και 1946 τι παίζανε;

Στο δια ταύτα όπως δεν μπορώ να συγκρίνω την δική μου ομάδα (Πιερικός) με ΠΑΟΚ ούτε καν με Άρη ή Λάρισα έτσι δεν μπορεί να συγκρίνει ένας οπαδός της ΑΕΚ την ομάδα του με τον Παναθηναϊκό κι αν το κάνει τότε θα δώσει το δικαίωμα και στον οπαδό του ΠΑΟΚ να συγκρίνει την ομάδα του με την ΑΕΚ. Και αν θέλει να συγκριθεί και ο οπαδός της Λάρισας ή του Άρη με τον ΠΑΟΚ τότε ας αφήσει και εμένα να θεωρώ ότι και η ομάδα μου μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι ενας λαος οταν λεει αμα η ομαδα μας ηταν στην αθηνα θα ειχε 50 πρωταθληματα και 100 κυπελλα ποσο αραγε? :2funny: :2funny:
Αμα η ομαδα σας ηταν στην αθηνα δεν θα λεγοταν παοκ βληματα...απλα θελετε να πειτε αμα ημουν στην αθηνα θα ημουν γαυρος αυτο θελετε να πειτε και το λετε καπως αλλιως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σημασία έχει το αν χάνει στην Αθήνα ή το ότι τους περνάει στην βαθμολογία τα τελευταία χρόνια; Το ότι σταθεροποιήθηκε σε αυτές τις θέσεις τα τελευταία χρόνια κάτι σημαίνει, δεν νομίζεις; Επίσης το ότι βάζεις τον παο στην ίδια κατηγορία με ΑΕΚ ενώ έχει διπλάσια πρωταθλήματα από εσένα με το τελευταίο δικό σου πριν 17 χρόνια είναι τόσο αστείο όσο το να συγκρίνεις τον ΠΑΟΚ με τον άτιτλο βόλο και τον άτιτλο από τότε που γεννήθηκα(!) Άρη. Απλά δεν έχεις καταλάβει ότι αν ο ΠΑΟΚ ήταν ΠΑΟΚ Αθηνών θα είχε περισσότερους τίτλους από εσένα.
Όντως κακά τα ψέμματα οπότε καλό θα είναι να τα λιγοστέψεις...

Τώρα για τις ανοησίες κάποιων τι να πω; Το πως μια ομάδα που έχει να δει τίτλο 41 χρόνια και πρωτάθλημα από τότε που ο Χίτλερ έπαιζε με τον Μουσολίνι θεωρείται μεγάλη δεν ξέρω. Ας όψεται η μεγάλη επταετία του μπάσκετ... Μου θυμίζει τον Ηρακλή που νομίζει ότι εξαιτίας του κολυμβητή Ιβάνωφ και του άλτη μήκους Κατσάνη πρέπει και η ποδοσφαιρική του ομάδα να παίζει για πάντα στην Α' Εθνική. Υπάρχει βέβαια και το κορυφαίο ανέκδοτο του 41 χρόνια (42 χωρίς να παίζει) αήτηττη εντός στην Ευρώπη για μια ομάδα που στα σχεδόν 100 χρόνια της ιστορίας της έχει βγει μόλις 17 χρονιές. Τι; Επαγγελματικά πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζουμε μόνο τα τελευταία 50 χρόνια; Δηλαδή το 1928, 1932 και 1946 τι παίζανε;

Στο δια ταύτα όπως δεν μπορώ να συγκρίνω την δική μου ομάδα (Πιερικός) με ΠΑΟΚ ούτε καν με Άρη ή Λάρισα έτσι δεν μπορεί να συγκρίνει ένας οπαδός της ΑΕΚ την ομάδα του με τον Παναθηναϊκό κι αν το κάνει τότε θα δώσει το δικαίωμα και στον οπαδό του ΠΑΟΚ να συγκρίνει την ομάδα του με την ΑΕΚ. Και αν θέλει να συγκριθεί και ο οπαδός της Λάρισας ή του Άρη με τον ΠΑΟΚ τότε ας αφήσει και εμένα να θεωρώ ότι και η ομάδα μου μπορεί να συγκριθεί μαζί του.
Να σαι καλα τυπε,εριξα απιστευτο γελιο με οσα ειπες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το κατεστημενο της αθηνας φταιει για ολα... αλιως το παοκι καθε χρονο θα επαιζε τσουλου... για να μην πω οτι θα εκανε το νταμπλ για πλακα... :grin:
κακα τα ψεματα οπως ειπε και ο τυπος ποιο πανω... να λενε ευχαριστω στον σαντος που τους σουλουπωσε την ομαδα οι παοκτζηδες και στον ζαγορακη που την κραταει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο... με την νοοτροποια που κουβαλανε οι περισοτεροι οπαδοι του θα ηταν πολυ ασχημα τα πραγματα...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι ενας λαος οταν λεει αμα η ομαδα μας ηταν στην αθηνα θα ειχε 50 πρωταθληματα και 100 κυπελλα ποσο αραγε? :2funny: :2funny:
Αμα η ομαδα σας ηταν στην αθηνα δεν θα λεγοταν παοκ βληματα...απλα θελετε να πειτε αμα ημουν στην αθηνα θα ημουν γαυρος αυτο θελετε να πειτε και το λετε καπως αλλιως.

Πρώτα από όλα βλήμα και ηλίθιος είσαι εσύ (δεν έβρισα ούτε μια φορά ρε βλακα) και δεύτερον αυτά που γράφω εγώ να θεωρείς ότι τα γράφω εγώ και κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και αυτό που έγραψα είναι ότι αν ήταν ομάδα από την Αθήνα θα είχε περισσότερους τίτλους από την ΑΕΚ αφού εκεί βρίσκονται τα χρήματα και οι επενδυτές. Δηλαδή όλοι οι τίτλοι των ομάδων της Αθήνας πάρθηκαν κάτω από το τραπέζι; Αυτό λες; Επειδή εγώ δεν έγραψα αυτό. Όσο για το δεν θα λεγόταν ΠΑΟΚ είναι πολύ αστείο. Το πως θα λεγόταν έχει σημασία ή το αν θα έπαιρνε αυτά που άξιζε; Αν θα του χαρίζονταν χρήματα (εποχή Κοσκωτά) ή εχανε ο υπάλληλος το δρόμο για τα δικαστήρια (άρθρο 44);
Σε αυτό βρήκες να απαντήσεις από όλα όσα έγραψα; Τουλάχιστον αν το ξανακάνεις να μην ξαναδώσεις απάντηση δωδεκάχρονου εκτός κι αν είσαι τόσο.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το κατεστημενο της αθηνας φταιει για ολα... αλιως το παοκι καθε χρονο θα επαιζε τσουλου... για να μην πω οτι θα εκανε το νταμπλ για πλακα... :grin:
κακα τα ψεματα οπως ειπε και ο τυπος ποιο πανω... να λενε ευχαριστω στον σαντος που τους σουλουπωσε την ομαδα οι παοκτζηδες και στον ζαγορακη που την κραταει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο... με την νοοτροποια που κουβαλανε οι περισοτεροι οπαδοι του θα ηταν πολυ ασχημα τα πραγματα...

Καλό είναι να ευχαριστείς ανθρώπους σαν τον Σάντος και τον Ζαγοράκη παρά ανθρώπους σαν τον Κωσκωτά, τον Σαλιαρέλη, τον Ψωμιάδη, τον Μελισσανίδη ή το άρθρο 44 και τον υπάλληλο που "έχασε" το δρόμο για τα δικαστήρια...
Επίσης εγώ έγραψα ότι αν ήταν στην Αθήνα θα είχε περισσότερους τίτλους (ούτε CL ανέφερα ούτε νταμπλ). Όχι επειδή θα ήταν κάλπικοι αλλά επειδή εκεί είναι τα χρήματα και οι επενδύσεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πρώτα από όλα βλήμα και ηλίθιος είσαι εσύ (δεν έβρισα ούτε μια φορά ρε βλακα) και δεύτερον αυτά που γράφω εγώ να θεωρείς ότι τα γράφω εγώ και κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και αυτό που έγραψα είναι ότι αν ήταν ομάδα από την Αθήνα θα είχε περισσότερους τίτλους από την ΑΕΚ αφού εκεί βρίσκονται τα χρήματα και οι επενδυτές. Δηλαδή όλοι οι τίτλοι των ομάδων της Αθήνας πάρθηκαν κάτω από το τραπέζι; Αυτό λες; Επειδή εγώ δεν έγραψα αυτό. Όσο για το δεν θα λεγόταν ΠΑΟΚ είναι πολύ αστείο. Το πως θα λεγόταν έχει σημασία ή το αν θα έπαιρνε αυτά που άξιζε; Αν θα του χαρίζονταν χρήματα (εποχή Κοσκωτά) ή εχανε ο υπάλληλος το δρόμο για τα δικαστήρια (άρθρο 44);
Σε αυτό βρήκες να απαντήσεις από όλα όσα έγραψα; Τουλάχιστον αν το ξανακάνεις να μην ξαναδώσεις απάντηση δωδεκάχρονου εκτός κι αν είσαι τόσο.
Δεν εισαι παοκ οπως λες,οποτε μαλλον δεν εχεις ιδεα το τι εχει χαριστει στον παοκ απο τον Βενιζελο,απο χρεη μεχρι γηπεδα...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να σαι καλα τυπε,εριξα απιστευτο γελιο με οσα ειπες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου το χρωστούσα φιλαράκι αφού εγώ ακόμη γελάω με το ότι έχεις την ΑΕΚ στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό. Ένιωθα κάποια υποχρέωση ρε αδερφέ...
Για χάρισμα δεν ξεκινάω συζήτηση αφού ξέρεις πολύ καλά πόσα σου χαρίστηκαν με το 44 επειδή κάποιος έχασε το δρόμο. Ας μου ζητούσε ένα χάρτη το παλικάρι.
Και ας μην λογαριάσουμε και το ήδη καινούριο σου "άνοιγμα".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σου το χρωστούσα φιλαράκι αφού εγώ ακόμη γελάω με το ότι έχεις την ΑΕΚ στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό. Ένιωθα κάποια υποχρέωση ρε αδερφέ...
Τυπε αυτο που λες δεν στεκει ο βαζελος εχει 19 πρωταθληματα,16 κυπελλα,η ΑΕΚ 12 πρωταθληματα,13 κυπελλα,οποτε κανε τις συγκρισεις σου.
Ακολουθουν Αρης με 3 πρωταθληματα,2 κυπελλα.Οσοι εχουν απο 2 πρωταθληματα και κατω,για μενα δεν ειναι καν αξιοι αναφορας.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εδω λες αμα ο παοκ ηταν στην αθηνα θα ειχε 50 πρωταθληματα και περιμενεις να σε μιληασει καποιος σοβαρα? :2funny: :2funny: :2funny:
Οταν καποιος λεει βλακιες νομιζωντας οτι εχει δικαιο λεει την ομαδα μου ατιτλοι...Οπως θελω θα του απανταω και οπως γουσταρω...οντως εχουμε πολλα χρονια να παρουμε τιτλο και αυτο ειναι μεγαλο μειον δεν αντιλεγω αλλα οι τιτλοι τοσα χρονια ειναι τιτλοι.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε αυτο που λες δεν στεκει ο βαζελος εχει 19 πρωταθληματα,16 κυπελλα,η ΑΕΚ 12 πρωταθληματα,13 κυπελλα,οποτε κανε τις συγκρισεις σου.
Ακολουθουν Αρης με 3 πρωταθληματα,2 κυπελλα.Οσοι εχουν απο 2 πρωταθληματα και κατω,για μενα δεν ειναι καν αξιοι αναφορας.
Δεν είναι 19-12 αλλά 20-11. Με 2 από τους 11 το 1939-40 και με το τελευταίο πριν 17 χρόνια. Η χρυσή τριετία 92-94 σου ανέβασε τους τίτλους. Δηλαδή και η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μεγάλη ομάδα επειδή πήρε 2 πρωταθλητριών πριν 30 χρόνια. Οκ μαζί σου είμαι. Το ότι όποιος έχει 2 πρωταθλήματα και κάτω και όχι 3 και κάτω (τα 3 προπολεμικά του Άρη ας πούμε...) δεν ξέρω αλλά μου βγάζει ένα κόμπλεξ.
Γίνεται να υποβιβαστούν όλες οι ομάδες που χρωστάνε έστω και ένα ευρώ; Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο για να αρχίσουν οι παράγοντες να τις διατηρούν υγιείς και όλες να παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εδω λες αμα ο παοκ ηταν στην αθηνα θα ειχε 50 πρωταθληματα και περιμενεις να σε μιληασει καποιος σοβαρα? :2funny: :2funny: :2funny:
Οταν καποιος λεει βλακιες νομιζωντας οτι εχει δικαιο λεει την ομαδα μου ατιτλοι...Οπως θελω θα του απανταω και οπως γουσταρω...οντως εχουμε πολλα χρονια να παρουμε τιτλο και αυτο ειναι μεγαλο μειον δεν αντιλεγω αλλα οι τιτλοι τοσα χρονια ειναι τιτλοι.
Όπως έγραψα και παραπάνω το ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε 2 πρωταθλητριών πριν 30 χρόνια δεν την κάνει μεγάλη ομάδα πως θα κάνουν μεγάλη ομάδα 3 προπολεμικοί τίτλοι που ακόμη καλά καλά δεν είχαν ιδρυθεί οι ομάδες και παίζανε μονάχα 5-6; Και σίγουρα πως μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά όταν αναφέρεις για 50 πρωταθλήματα; Που είδες να γράφω κάτι τέτοιο; Πιστεύεις ότι αν ο ΠΑΟΚ (ή ακόμα και ο Άρης) είχε έδρα την Αθήνα δεν θα είχε τους τίτλους της ΑΕΚ; Αυτό ανέφερα. Άκου 50... Τις υπερβολές τις αφήνω για εσάς.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τελος παντων...Στην αγγλια παντως τι νοτιχαμ τι θεωρουν μεγαλη ομαδα με ιστορια οπως και την λιντς.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελος παντων...Στην αγγλια παντως τι νοτιχαμ τι θεωρουν μεγαλη ομαδα με ιστορια οπως και την λιντς.
Ναι είναι και οι 2 αλλά δεν είναι ούτε Μάντσεστερ, ούτε Λίβερπουλ, ούτε Άρσεναλ, ούτε Τσέλσυ ούτε πολλές πολλές ακόμη.

Και για τον Άρη δεν έγραψα ότι είναι άτιτλος αλλά ότι είναι άτιτλος από τότε που γεννήθηκα. Που την είδες την βλακεία; Αλήθεια είναι...
Ούτε για 50 τίτλους έγραψα. Αν διαφωνείς σε κάτι από αυτά που πραγματικά έγραψα τότε το συζητάμε.
Όπως ανέφερα θα ήθελα να υποβιβαστούν όλες οι ομάδες που χρωστάνε έστω και ένα ευρώ για να αρχίσουν οι παράγοντες να τις διατηρούν υγιείς και όλες να παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δε σας βλέπω και πολύ θυμωμένους για τη φυγή του Βιτόλο από τον ΠΑΟ(Κ).

Αν πήγαινε στο γαύρο, θα είχαν στηθεί οδοφράγματα στα Τέμπη και τα Χριστούγενα
θα κινδύνευαν οι ερυθρόλευκοι Αγιοβασίληδες να τους λυντσάρουν με μαλαματίνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom