alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ειναι χακερΤι δουλεια να κανεις ρε βασανι εσυ,για τα μπαζα εισαι.ολη μερα σε ενα αντιπαλο σαιτ εισαι,και εισαι και μοντερειτορ τρομαρα σου
ειναι χακερΤι δουλεια να κανεις ρε βασανι εσυ,για τα μπαζα εισαι.ολη μερα σε ενα αντιπαλο σαιτ εισαι,και εισαι και μοντερειτορ τρομαρα σου
ολη την μερα εσυ εισαι εδω μεσα βλακαΤι δουλεια να κανεις ρε βασανι εσυ,για τα μπαζα εισαι.ολη μερα σε ενα αντιπαλο σαιτ εισαι,και εισαι και μοντερειτορ τρομαρα σου
ολο ανεβα και ανεβα μας λες... το κατεβα εσυ δεν το σκεφτεσαι καθολου ε? πρεπει να εχεις τραυματικες εμπειριεςολη την μερα εσυ εισαι εδω μεσα βλακα
εγω μπαινω τον τελευταιο καιρο
και στο αντιπαλο σαιτ που λες με προτειναν καποια παιδια που ηταν εδω και μετα εφυγαν,τιμης ενεκεν
εισαι καινουργιος και δεν ξες τι ειχε παιχτει
ανεβα εδω κατα πανω βασανι να σου δειξω με τι ασχολουμαι
αντε στο μεροκαματο τωρα...
Με τι να ασχοληθεις εσυ ρε πομολο πες μου.ετσι να γελασω λιγο.ολη την μερα εσυ εισαι εδω μεσα βλακα
εγω μπαινω τον τελευταιο καιρο
και στο αντιπαλο σαιτ που λες με προτειναν καποια παιδια που ηταν εδω και μετα εφυγαν,τιμης ενεκεν
εισαι καινουργιος και δεν ξες τι ειχε παιχτει
ανεβα εδω κατα πανω βασανι να σου δειξω με τι ασχολουμαι
αντε στο μεροκαματο τωρα...
ελα να στο πω στο αυτακι...Με τι να ασχοληθεις εσυ ρε πομολο πες μου.ετσι να γελασω λιγο.
κατω ειμαι ενας συνηθισμενος αναλωσιμος ανθρωπακος σαν την μαστερ21ολο ανεβα και ανεβα μας λες... το κατεβα εσυ δεν το σκεφτεσαι καθολου ε? πρεπει να εχεις τραυματικες εμπειριες
εμ η μαγκια ειναι να εισαι παντως καιρου και τοπου... αλλα τι να λεμε,αρης δεν εισαι? ταμπουρωμενος στην σκουληκοτρυπα σου και μεχρι εκει...κατω ειμαι ενας συνηθισμενος αναλωσιμος ανθρωπακος σαν την μαστερ21
οτι εχω εδω πανω ειναι...
ασε τον ΑΡΗ τωρα,καλοκαιρι ειναι...εμ η μαγκια ειναι να εισαι παντως καιρου και τοπου... αλλα τι να λεμε,αρης δεν εισαι? ταμπουρωμενος στην σκουληκοτρυπα σου και μεχρι εκει...
για πες μας για το μεγαλειο του αρη τωρα, τι θα κανει? θα τα σαρωσει ολα παλι? (τα φιλικα)
εγω εχω ξεκινισει τις διακοπες απο τελη Απριλιου... το εκοψα το μεροκαμματο που λες γιατι βλαπτει πλεον την υγεια... μονο δυο μωρα ρε μαλακα? ετσι θα την βγαλεις ολο το καλοκαιρι? Χαλκιδικη δεν παιζει,για κανα 15μερο Παρο την βλεπω τη δουλεια μεσα Ιουλιου και μετα Εξωτερικο για 2-3 χρονια να ξελαμπικαρω... εσυ κατσε εδω να ψηφησεις γιωργακη και αντωνακη να σε κανουν ποιο πλουσιοασε τον ΑΡΗ τωρα,καλοκαιρι ειναι...
ελα χαλκιδικη να κανουμε μαζι διακοπες με δυο μωρα
παρε με και εμενα στο εξωτερικο ρε συεγω εχω ξεκινισει τις διακοπες απο τελη Απριλιου... το εκοψα το μεροκαμματο που λες γιατι βλαπτει πλεον την υγεια... μονο δυο μωρα ρε μαλακα? ετσι θα την βγαλεις ολο το καλοκαιρι? Χαλκιδικη δεν παιζει,για κανα 15μερο Παρο την βλεπω τη δουλεια μεσα Ιουλιου και μετα Εξωτερικο για 2-3 χρονια να ξελαμπικαρω... εσυ κατσε εδω να ψηφησεις γιωργακη και αντωνακη να σε κανουν ποιο πλουσιο
εσυ δεν μπορεις τυπε να πας εξωτερικο,αν δεν υπογραψουν οι γονεις σου.παρε με και εμενα στο εξωτερικο ρε συ
που θα παμε;holland;
οχι εκει δεν μας θελουν... Βουκουρεστι που μας αγαπανεπαρε με και εμενα στο εξωτερικο ρε συ
που θα παμε;holland;
Σωστοοοοοοοοοος,αλλα πηγαινε και μια βολτιτσα λιγο πιο περα,να αγιασει το ματακι σου,προς Κοσιτσε μερια..4,5 ωριτσες με το τρενο ειναι.οχι εκει δεν μας θελουν... Βουκουρεστι που μας αγαπανε
εχω παει και Μολδαβια και Βουλγαρια... για εκγατασταση εχω αποφασισει Βουκουρεστι (μιας και ειμαι παλιος στο κολπο),για βολτα παιζουν πολλοι προορισμοι οχι μονο το Κοσιτσε...Σωστοοοοοοοοοος,αλλα πηγαινε και μια βολτιτσα λιγο πιο περα,να αγιασει το ματακι σου,προς Κοσιτσε μερια..4,5 ωριτσες με το τρενο ειναι.
Ήρθε στην Ελλάδα και ξύπνησε ευχάριστες αναμνήσεις της σούπερ ομάδας του μπασκετικού ΠΑΟΚ ο Κεν Μπάρλοου,ο κορυφαίος μαζί με τον Μπέρυ,ξένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ.....