Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Πού την είδες ρε ΤΟΥΡΚΕ την ανύπαρκτη; Απλά έχεις συνηθίσει να μην σου δίνουν καν φάουλ. Ξέχασες με τον Καράμπελλα/Παπάζογλου δεν θυμάμαι ποιος ήταν που πήγε ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ να του κόψει τη μπάλα και το ΚΟΡΑΚΙ δεν έδωσε ούτε φαόυλ. Τραβα σε κανα πλυντήριο τωρα.

Όλη η Ελλάδα το έλεγε ότι ήταν ανύπαρκτη, μόνο εσύ είδες φάουλ; Για να δω μερικοί δικοί σου αν έχουν αρχίδια να βγουν και να πουν την αλήθεια...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ναι και ειχα δει και τα υπολοιπα,το πως πηρατε καποια ματσακια... ;)
και εκτος αυτου,δεν σου φταιει ο σπαθας οταν εχανες με το που εφτανες στον κηφισσο.

Ποια παιχνίδια έχασα με το πού έφτανα στον Κηφισό ρε βλάκα; Μόνο απ' το βάζελο και το αεκάκι είχα χάσει πέρσι στην Αθήνα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ποια παιχνίδια έχασα με το πού έφτανα στον Κηφισό ρε βλάκα; Μόνο απ' το βάζελο και το αεκάκι είχα χάσει πέρσι στην Αθήνα.
:2funny: :2funny: :2funny: ενας ανυπαρκτος οπαδος ανυπαρκτης ομαδας λεει την ΑΕΚ αεκακι τι αλλο θα δουμε σε αυτην την ζωη  :2funny: :2funny: :2funny:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Τι ειναι αυτο ρε αδικημενοι ? ε?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Ναι οι γάβροι και οι ΤΟΥΡΚΟΙ.

Δε μου λες ρε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ με τη λογική σου, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ 2' ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 13' πως να παιξω μπαλα;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ρε φίλε, το παίζουν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ, και με στησίματα έχουν ρίξει όλες τις ομάδες της Μακεδονίας.

Ποιος έριξε ρε Γκέμπαιλς το '74 τον Απόλλωνα, το '72 τον Πιερικό και το '86 τον Πανσερραϊκό;;;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Για τα πλυντήρια ρε ΤΟΥΡΚΕ στην ανακοίνωση της Θ4 δεν πήρες θέση...

"..Όπως έγκλημα θα είναι και το να ξαναγίνει ο παοκ πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ ή το πολυπόθητο μέσο που θα εξαγνίσει τις χριστιανικές αμαρτίες από τη Μονή Βατοπεδίου.."

TI EΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Και σε ξαναρωτάω: Αν δεν ισχύει, έχει λόγο να βγει ο Ερμείδης και να εκτεθεί;;; Χαίρομαι πάντως που παραδέχεσαι ότι ήσουν για μια ακόμη φορά ένα ΠΙΟΝΙ. Όσο για το στήσιμο στο Σ.Ε.Φ. σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι;
-ρωτα τον ερμειδη ,που ξερω γω
-αν ημουν πιονι εγινε εν αγνοια μου,αν υπαρχει στημενο εγω ζηταω ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ γιατι ειμαι μαγκας και εχω τιμη και αρχιδια
-ελα τωρα ολοι ξερουν για το στημενο ματς που καθησατε και χασατε στο σεφ για να μην βγει ο αρης στο πρωταθλητριων και ο πρελεβιτς,ενω ησασταν πισω 2-3 ποντους εκανε καθυστερηση να τελειωσει ο αγωνας αντι να πα να βαλει κανα τριποντο
απο τοτε βγηκε το συνθημα "αρη θυμισου αυτοι ειναι οι ρουφιανοι που στησανε τον κωλο τους στο πασαλιμανι" κι αν δεν θυμασαι παει να πει εισαι μικρος τοτε πανε και ρωτα καναν παλιο και που σαι....οταν τον ρωτας κοιταζε τον στα ματια να νοιωσεις τη ντροπη που νοιωθει κι αυτος.......μια ντροπη που εγω ποτε δεν ενοιωσα σαν οπαδος και ουτε θα νοιωσω βεβαιως

για τα φαξ κτλ θα μας πεις κατι η μουγκα?????? ;) ;) ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Για τα πλυντήρια ρε ΤΟΥΡΚΕ στην ανακοίνωση της Θ4 δεν πήρες θέση...

"..Όπως έγκλημα θα είναι και το να ξαναγίνει ο παοκ πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ ή το πολυπόθητο μέσο που θα εξαγνίσει τις χριστιανικές αμαρτίες από τη Μονή Βατοπεδίου.."

TI EΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..

Δεν κατάλαβα, θα κατηγορήσεις και τη Θύρα 4 επειδή τα λέει έξω απ' τα δόντια; Κατηγορούμενοι όταν τα μασάμε, κατηγορούμενοι κι όταν τα παραδεχόμαστε;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
και που σαι....οταν τον ρωτας κοιταζε τον στα ματια να νοιωσεις τη ντροπη που νοιωθει κι αυτος.......μια ντροπη που εγω ποτε δεν ενοιωσα σαν οπαδος και ουτε θα νοιωσω βεβαιως

Γιατί να ντραπούνε ρε; Ειναι στο DNA τους

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Δεν κατάλαβα, θα κατηγορήσεις και τη Θύρα 4 επειδή τα λέει έξω απ' τα δόντια; Κατηγορούμενοι όταν τα μασάμε, κατηγορούμενοι κι όταν τα παραδεχόμαστε;
Απλά παραδέξου ότι δεν είστε αυτόνομοι ΤΟΥΡΚΕ.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Α και κάτι ακόμα:

ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
ΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
-ρωτα τον ερμειδη ,που ξερω γω
-αν ημουν πιονι εγινε εν αγνοια μου,αν υπαρχει στημενο εγω ζηταω ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ γιατι ειμαι μαγκας και εχω τιμη και αρχιδια
-ελα τωρα ολοι ξερουν για το στημενο ματς που καθησατε και χασατε στο σεφ για να μην βγει ο αρης στο πρωταθλητριων και ο πρελεβιτς,ενω ησασταν πισω 2-3 ποντους εκανε καθυστερηση να τελειωσει ο αγωνας αντι να πα να βαλει κανα τριποντο
απο τοτε βγηκε το συνθημα "αρη θυμισου αυτοι ειναι οι ρουφιανοι που στησανε τον κωλο τους στο πασαλιμανι" κι αν δεν θυμασαι παει να πει εισαι μικρος τοτε πανε και ρωτα καναν παλιο και που σαι....οταν τον ρωτας κοιταζε τον στα ματια να νοιωσεις τη ντροπη που νοιωθει κι αυτος.......μια ντροπη που εγω ποτε δεν ενοιωσα σαν οπαδος και ουτε θα νοιωσω βεβαιως

Ναι, τιμή κι αρχίδια γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ. Όσο για το άλλο για ποια χρονιά λες; Αν λες για πριν απ' το '94 χαίρετε, όντως ήμουν πιτσιρικάς...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Η ιστορία για τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ γράφεται όποτε τους συμφέρει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Απλά παραδέξου ότι δεν είστε αυτόνομοι ΤΟΥΡΚΕ.

Ενώ ο αυτόνομος ποιος είναι; Ο Ρούλης που έχει ακόμα στις τάξεις του έναν ΒΑΖΕΛΟ να λύνει και να δένει και που πέρσι τα 'χε βρει με το κουμπαράκι του; Έναν βάζελο που ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ;;;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Απέδειξες μου ρε ΤΟΥΡΚΕ ότι ήταν στημένο και θα σε παραδεχτώ.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η διοικηση που λυνει και δενει ειναι για την εξοδο το καλοκαιρι.Τοσο διαπλεκομενοι ειναι  :jerking:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Απέδειξες μου ρε ΤΟΥΡΚΕ ότι ήταν στημένο και θα σε παραδεχτώ.

Το ξέρω καλά από δημοσιογράφο της Sportday αυτό ο οποίος μάλιστα είναι φιλαράκι σας αεκτζής. Ο Κόντης ήθελε να εκδικηθεί επειδή είχαν "ρίξει" τους παίκτες που μανατζάριζε ο ίδιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom