Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.993
Πόντοι
6.955
Και που στε ΤΟΥΡΚΟΙ, Κυριακή εχει πρωινή πουτσα...

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Μην μπερδεύεσαι φίλε. Εκείνη την εποχή πήραν πρωτάθλημα όλοι γιατί δεν υπήρχαν ακόμα τα χοντρά λεφτά του Τσου λου... Να 'σαι σίγουρος πως αν υπήρχαν από τότε τα σημερινά ποσά τα ίδια θα κάνατε...

Άρα συμφωνείς και εσύ ότι δεν κάναμε τα ίδια. Σ'ευχαριστώ που έρχεσαι στα λόγια μου έστω και εμμέσως.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ελα για να εχεις τετοια αντιδραση ολο και καποιος αδερφος στο φορεσε
πες την αληθεια,σου αρεσε;
βλεπεις πως στο πηγαινει πλαγίως αυτη η κουφαλα :2funny:μη πεφτεις στη λουμπα  :cheesy:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.993
Πόντοι
6.955
Λοιπόν, εγω σβήω το ποστ με τις βρισιές. Αν όμως με ξαναβρίσει κάποιος, το παραμικρό, θα παει το θέμα αλλού. ΓΚΑΓΚΑ;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ελα να στη φορέσω εγω ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΕ
εγω ειμαι Βουλγαρος δεν ειναι Τουρκος
και ολοι οσοι σε γαμανε δεν ειναι Παοκτσηδες απλα οθωμανικο λεγετε οταν τον τρως απο τον κωλο
μην εχεις τετοια εμπαθεια με μας,δεν φταιμε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Σου έδωσα ρε ΤΟΥΡΚΕ το δικαιωμα να με βρίζεις; Εκανα report και οι Moderator στα @@ τους. Ε θα βρίζω κι εγώ να δουμε που θα παει η βαλίτσα.

Βρίσε με όσο θες κι εμένα και τους άλλους αλλά μανάδες και τάφους δε θα πιάνεις στο στόμα σου, το κατάλαβες αυτό; Μέχρι κι οι δικοί σου σου έβαλαν χέρι γιατί έχουν ένα στοιχειώδες ήθος που δυστυχώς λείπει από 'σένα. Με το που έχασες την ψυχραιμία σου άρχισες να βλαστημάς μανάδες και τάφους χωρίς λόγο σαν το άλλο το μαλακιστήρι χθες που έφαγε διαγραφή λογαριασμού, αν επιθυμείς κι εσύ το ίδιο συνέχισε... Η διαγραφή του account σου όμως θα είναι το λιγότερο, το σημαντικότερο είναι ότι θα έχεις γελοιοποιηθεί πρώτα σε όλο το thread με τη συμπεριφορά σου... Αλλά μου είσαι και μουλωχτός, δε ζήτησες από κανέναν να μη σε βρίζει παρά έκανες reports ρουφιάνε... Θα σε στεναχωρήσω όμως αλλά τα μπινελίκια επιτρέπονται, μόνο όταν πέφτουν βρισιές για μανάδες επεμβαίνουν οι moderators οπότε καλομελέτα και σου έρχεται...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπόν, εγω σβήω το ποστ με τις βρισιές. Αν όμως με ξαναβρίσει κάποιος, το παραμικρό, θα παει το θέμα αλλού. ΓΚΑΓΚΑ;
σαν που να παει;
στην δασκαλα σου;
η θα το πεις στον μπαμπα σου;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.993
Πόντοι
6.955
Και στο εξωτερικό το λένε ελληνικό, και στην Ισπανία το ισπανικό το λενε ελληνικό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ελα για να εχεις τετοια αντιδραση ολο και καποιος αδερφος στο φορεσε
πες την αληθεια,σου αρεσε;

Από τότε περπατάει καμαρωτός - καμαρωτός με τον κώλο τουρλωμένο... Την άλλη μέρα πήγε ο cacofonix στο γιατρό κι αυτός του είπε:

Συνημμένα

• 080212_03.jpg
    080212_03.jpg
    203,4 KB · Εμφανίσεις: 17

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Παιδιά παιδιά ΠΑΙΔΙΑ!!! Αφήστε τα μίση και πιάστε τους γαύρους στο μαμήσι!   :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Άρα συμφωνείς και εσύ ότι δεν κάναμε τα ίδια. Σ'ευχαριστώ που έρχεσαι στα λόγια μου έστω και εμμέσως.

Μπερδεύτηκες. Λόγω συγκοιριών δεν κάνατε τα ίδια επειδή ακόμα δεν έπεφταν ζεστά - ζεστά τα ποσά του Τσου λου, αν υπήρχαν τότε θα κάνατε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Βέβαια κάνατε άλλα σκάνδαλα εσείς τότε σχεδόν ισάξια... Υπόθεση λουλουδιών, Μπουμπλής κ.τ.λπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom