You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
που σου κλεψανε πρωταθλημα ρε τυπε;;;;;;Ρε βλαμένε εδώ μου κλέψανε πρωτάθλημα κι εσύ μου λες για το μπουκάλι στο Μιραλάς;;;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βρε οπαδοι του γκεμπελς
πνευματικα παιδια του μπουζα
γιατι δεν το βαζεις ολοκληρο??????
Η "ΔΙΚΗ" δεν υιοθετεί όσα δημόσια (και on air) υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι.
εκτος απο αυτο ακομη και αν στηθηκε το ματς,εμεις δεν ειμαστε ηθικοι αυτουργοι το λεει ξεκαθαρα,ο λαος του αρη δεν δεχετε στησιματα και αυτο το εχει αποδειξει χρονια τωρα
υ.γ. με το φαξ τι εγινε???? το φτιαξατε η οχι ακομη???? και με την αντικανονικη συμμετοχη του κυπριου,δεν θυμαμαι το ονομα του??? ποιος πουληθηκε τοτε???? εις βαρος της ιστοριας τιυ παοκ????
υ.γ.2 ο θοδωρακης προτου την ξανακανει απο τον παοκ,θα εξηγησει γιατι πηγαινοερχετε????? δεν ντρεπεστε που ενω δεν εχει απολογηθει ακομη στον κοσμο του παοκ ,τον εχετε ακομη εκει και τον υμνειτε??
υ.γ3 μετα τον λιγο ζαγορακη,τι??????
αλλα ετσι ειναι την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν ,τον ρουφιανο ουδεις...
Έχει λόγο ρε ανόητε να βγει να τα πει αυτά ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και να εκτεθεί αν δεν ισχύουν;;; Όσο για τον "περήφανο" λαό του Άρη τον είδαμε πέρσι πώς πανηγύριζε τη νίκη στο Χαριλάου παρά το οργανωμένο σφαγείο του Σπάθα που άρχισε να βγάζει ανύπαρκτες κάρτες απ' το 2', κίνηση η οποία όχι απλώς ανέστειλε τη λειτουργία της ομάδας σ' αυτόν τον αγώνα αλλά την άφησε και μισή από κανα δυο αγώνες ακόμα εξ' αιτίας των απουσιών!
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Για περσυ λενε... δεν μασανε με τιποτα αυτοι... μεχρι αυριο θα ειναι εδω και θα λενε τα δικα τουςπου σου κλεψανε πρωταθλημα ρε τυπε;;;;;;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Ασε μη μιλας για κλεμενα πρωταθληματα γιατι εμενα μεχρι και στα χαρτια το ψιρισανε... ετσι και γινοταν αυτο εις βαρος σας ακομα θα σπαγατε στην τουμπα...
Ναι αλλά εγώ έχω 2 όχι 11 όπως εσύ... Άσε που έχετε πάρει κι εσείς στο παρελθόν πρωτάθλημα στα χαρτιά, μη με κάνεις τώρα να ξύνω πληγές...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
περυσι σου εκλεψαν το πρωταθλημα;πας καλα;Ναι αλλά εγώ έχω 2 όχι 11 όπως εσύ... Άσε που έχετε πάρει κι εσείς στο παρελθόν πρωτάθλημα στα χαρτιά, μη με κάνεις τώρα να ξύνω πληγές...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
που σου κλεψανε πρωταθλημα ρε τυπε;;;;;;
Το περσινό με το Σπάθα, αυτό λέμε!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Τί γελάς εσύ ρε βλάκα; Το είχες δει το παιχνίδι στο Χαριλάου;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Ρε ΤΟΥΡΚΕ, τη σέντρα δεν πέρασες και βγάζεις γλώσσα. Επαιζες το σημαντικότερο ματς της ιστορίας σου και δεν πέρασες τη σέντρα.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. Όταν το κωλόπαιδο με το στραγάλι σου βγάζει ανύπαρκτη κίτρινη απ' το 2' είναι σαν να σου λέει "μεγάλε ό,τι κι αν κάνεις εγώ είμαι εδώ απόψε για να σε γαμήσω και να μη φύγεις με αποτέλεσμα". Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ μπορείς να παίξεις μπάλα!
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ανοητος εισαιΈχει λόγο ρε ανόητε να βγει να τα πει αυτά ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και να εκτεθεί αν δεν ισχύουν;;; Όσο για τον "περήφανο" λαό του Άρη τον είδαμε πέρσι πώς πανηγύριζε τη νίκη στο Χαριλάου παρά το οργανωμένο σφαγείο του Σπάθα που άρχισε να βγάζει ανύπαρκτες κάρτες απ' το 2', κίνηση η οποία όχι απλώς ανέστειλε τη λειτουργία της ομάδας σ' αυτόν τον αγώνα αλλά την άφησε και μισή από κανα δυο αγώνες ακόμα εξ' αιτίας των απουσιών!
προσεχε πως μιλας γιατι αν δεν εχεις επιχειρηματα εκνευριζεσαι
στην ελλαδα δυστυχως ο καθενας λεει οτι θελει (συμπεριλαμβανομενων και εσας ) χωρις κανενα επακολουθο το τι λεει ο ερμειδης ο μπεος ο καθενας εμενα δεν με νοιαζει αφου εγω δεν εστησα το ματς ,απλα ημουν πιονι αν εγινε ετσι
στα υ.γ θα παντησεις????? αλλα και τι να πεις αν δεν υπαρχει απαντηση
για το στησιμο στο σεφ με τον πρελεβιτς που το ειδε ολη η ελλαδα τι εχεις να πεις περηφανε οπαδε που δεν σκυβεις το κεφαλι
????
απο τοτε βγηκε και το ρουφιανοι του βορρα
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.991
- Πόντοι
- 6.955
Πού την είδες ρε ΤΟΥΡΚΕ την ανύπαρκτη; Απλά έχεις συνηθίσει να μην σου δίνουν καν φάουλ. Ξέχασες με τον Καράμπελλα/Παπάζογλου δεν θυμάμαι ποιος ήταν που πήγε ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ να του κόψει τη μπάλα και το ΚΟΡΑΚΙ δεν έδωσε ούτε φαόυλ. Τραβα σε κανα πλυντήριο τωρα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ναι και ειχα δει και τα υπολοιπα,το πως πηρατε καποια ματσακια... ;)Τί γελάς εσύ ρε βλάκα; Το είχες δει το παιχνίδι στο Χαριλάου;
και εκτος αυτου,δεν σου φταιει ο σπαθας οταν εχανες με το που εφτανες στον κηφισσο.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
ανοητος εισαι
προσεχε πως μιλας γιατι αν δεν εχεις επιχειρηματα εκνευριζεσαι
στην ελλαδα δυστυχως ο καθενας λεει οτι θελει (συμπεριλαμβανομενων και εσας ) χωρις κανενα επακολουθο το τι λεει ο ερμειδης ο μπεος ο καθενας εμενα δεν με νοιαζει αφου εγω δεν εστησα το ματς ,απλα ημουν πιονι αν εγινε ετσι
στα υ.γ θα παντησεις????? αλλα και τι να πεις αν δεν υπαρχει απαντηση
για το στησιμο στο σεφ με τον πρελεβιτς που το ειδε ολη η ελλαδα τι εχεις να πεις περηφανε οπαδε που δεν σκυβεις το κεφαλι
????
απο τοτε βγηκε και το ρουφιανοι του βορρα
Και σε ξαναρωτάω: Αν δεν ισχύει, έχει λόγο να βγει ο Ερμείδης και να εκτεθεί;;; Χαίρομαι πάντως που παραδέχεσαι ότι ήσουν για μια ακόμη φορά ένα ΠΙΟΝΙ. Όσο για το στήσιμο στο Σ.Ε.Φ. σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K