Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Πώς σου κλέψανε πρωτάθλημα όταν μπήκες χεσμένος ρε ΤΟΥΡΚΕ; Οταν δεν πέρασες τη σέντρα και έκανες 1-2 σουτ και αυτά από τα 40 μέτρα;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:βρε οπαδοι του γκεμπελς
πνευματικα παιδια του μπουζα
γιατι δεν το βαζεις ολοκληρο??????

Η "ΔΙΚΗ" δεν υιοθετεί όσα δημόσια (και on air) υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι.
εκτος απο αυτο ακομη και αν στηθηκε το ματς,εμεις δεν ειμαστε ηθικοι αυτουργοι το λεει ξεκαθαρα,ο λαος του αρη δεν δεχετε στησιματα και αυτο το εχει αποδειξει χρονια τωρα
υ.γ. με το φαξ τι εγινε???? το φτιαξατε η οχι ακομη???? και με την αντικανονικη συμμετοχη του κυπριου,δεν θυμαμαι το ονομα του??? ποιος πουληθηκε τοτε???? εις βαρος της ιστοριας τιυ παοκ????
υ.γ.2 ο θοδωρακης προτου την ξανακανει απο τον παοκ,θα εξηγησει γιατι πηγαινοερχετε????? δεν ντρεπεστε που ενω δεν εχει απολογηθει ακομη στον κοσμο του παοκ ,τον εχετε ακομη εκει και τον υμνειτε??
υ.γ3 μετα τον λιγο ζαγορακη,τι??????
αλλα ετσι ειναι την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν ,τον ρουφιανο ουδεις...

Έχει λόγο ρε ανόητε να βγει να τα πει αυτά ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και να εκτεθεί αν δεν ισχύουν;;; Όσο για τον "περήφανο" λαό του Άρη τον είδαμε πέρσι πώς πανηγύριζε τη νίκη στο Χαριλάου παρά το οργανωμένο σφαγείο του Σπάθα που άρχισε να βγάζει ανύπαρκτες κάρτες απ' το 2', κίνηση η οποία όχι απλώς ανέστειλε τη λειτουργία της ομάδας σ' αυτόν τον αγώνα αλλά την άφησε και μισή από κανα δυο αγώνες ακόμα εξ' αιτίας των απουσιών!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ασε μη μιλας για κλεμενα πρωταθληματα γιατι εμενα μεχρι και στα χαρτια το ψιρισανε... ετσι και γινοταν αυτο εις βαρος σας ακομα θα σπαγατε στην τουμπα...

Ναι αλλά εγώ έχω 2 όχι 11 όπως εσύ... Άσε που έχετε πάρει κι εσείς στο παρελθόν πρωτάθλημα στα χαρτιά, μη με κάνεις τώρα να ξύνω πληγές...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι αλλά εγώ έχω 2 όχι 11 όπως εσύ... Άσε που έχετε πάρει κι εσείς στο παρελθόν πρωτάθλημα στα χαρτιά, μη με κάνεις τώρα να ξύνω πληγές...
περυσι σου εκλεψαν το πρωταθλημα;πας καλα;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Που το είδες το σφαγείο ρε ΤΟΥΡΚΕ; Μαλλον δεν έχεις δει ζμπαουγκ - ΑΡΗΣ που σφυράνε 80-20

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Ρε ΤΟΥΡΚΕ, τη σέντρα δεν πέρασες και βγάζεις γλώσσα. Επαιζες το σημαντικότερο ματς της ιστορίας σου και δεν πέρασες τη σέντρα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ρε ΤΟΥΡΚΕ, τη σέντρα δεν πέρασες και βγάζεις γλώσσα. Επαιζες το σημαντικότερο ματς της ιστορίας σου και δεν πέρασες τη σέντρα.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. Όταν το κωλόπαιδο με το στραγάλι σου βγάζει ανύπαρκτη κίτρινη απ' το 2' είναι σαν να σου λέει "μεγάλε ό,τι κι αν κάνεις εγώ είμαι εδώ απόψε για να σε γαμήσω και να μη φύγεις με αποτέλεσμα". Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ μπορείς να παίξεις μπάλα!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Έχει λόγο ρε ανόητε να βγει να τα πει αυτά ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και να εκτεθεί αν δεν ισχύουν;;; Όσο για τον "περήφανο" λαό του Άρη τον είδαμε πέρσι πώς πανηγύριζε τη νίκη στο Χαριλάου παρά το οργανωμένο σφαγείο του Σπάθα που άρχισε να βγάζει ανύπαρκτες κάρτες απ' το 2', κίνηση η οποία όχι απλώς ανέστειλε τη λειτουργία της ομάδας σ' αυτόν τον αγώνα αλλά την άφησε και μισή από κανα δυο αγώνες ακόμα εξ' αιτίας των απουσιών!
ανοητος εισαι
προσεχε πως μιλας γιατι αν δεν εχεις επιχειρηματα εκνευριζεσαι

στην ελλαδα δυστυχως ο καθενας λεει οτι θελει (συμπεριλαμβανομενων και εσας ) χωρις κανενα επακολουθο το τι λεει ο ερμειδης ο μπεος ο καθενας εμενα δεν με νοιαζει αφου εγω δεν εστησα το ματς ,απλα ημουν πιονι αν εγινε ετσι
στα υ.γ θα παντησεις????? αλλα και τι να πεις αν δεν υπαρχει απαντηση
για το στησιμο στο σεφ με τον πρελεβιτς που το ειδε ολη η ελλαδα  τι εχεις να πεις περηφανε οπαδε που δεν σκυβεις το κεφαλι
????
απο τοτε βγηκε και το ρουφιανοι του βορρα

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παλι κυνηγανε φαντασματα τα παοκια ? :2funny: Σας κλεβουνε κυπελλα και πρωταθληματα ρε να πουμε ξερω γω!!!Πως γινεται να εισαι αγωνιστικα ανυπαρκτος στους 2 αγωνες που τα διεκδίκησες δε εχει σημασια.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Πού την είδες ρε ΤΟΥΡΚΕ την ανύπαρκτη; Απλά έχεις συνηθίσει να μην σου δίνουν καν φάουλ. Ξέχασες με τον Καράμπελλα/Παπάζογλου δεν θυμάμαι ποιος ήταν που πήγε ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ να του κόψει τη μπάλα και το ΚΟΡΑΚΙ δεν έδωσε ούτε φαόυλ. Τραβα σε κανα πλυντήριο τωρα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Ρε φίλε, το παίζουν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ, και με στησίματα έχουν ρίξει όλες τις ομάδες της Μακεδονίας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τί γελάς εσύ ρε βλάκα; Το είχες δει το παιχνίδι στο Χαριλάου;
ναι και ειχα δει και τα υπολοιπα,το πως πηρατε καποια ματσακια... ;)
και εκτος αυτου,δεν σου φταιει ο σπαθας οταν εχανες με το που εφτανες στον κηφισσο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ανοητος εισαι
προσεχε πως μιλας γιατι αν δεν εχεις επιχειρηματα εκνευριζεσαι

στην ελλαδα δυστυχως ο καθενας λεει οτι θελει (συμπεριλαμβανομενων και εσας ) χωρις κανενα επακολουθο το τι λεει ο ερμειδης ο μπεος ο καθενας εμενα δεν με νοιαζει αφου εγω δεν εστησα το ματς ,απλα ημουν πιονι αν εγινε ετσι
στα υ.γ θα παντησεις????? αλλα και τι να πεις αν δεν υπαρχει απαντηση
για το στησιμο στο σεφ με τον πρελεβιτς που το ειδε ολη η ελλαδα  τι εχεις να πεις περηφανε οπαδε που δεν σκυβεις το κεφαλι
????
απο τοτε βγηκε και το ρουφιανοι του βορρα

Και σε ξαναρωτάω: Αν δεν ισχύει, έχει λόγο να βγει ο Ερμείδης και να εκτεθεί;;; Χαίρομαι πάντως που παραδέχεσαι ότι ήσουν για μια ακόμη φορά ένα ΠΙΟΝΙ. Όσο για το στήσιμο στο Σ.Ε.Φ. σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Σε ποιο παιχνίδι; Τόσα που έχεις στήσει που να θυμασαι ΜΩΑΜΕΘΑΝΕ...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
-Τι να κάνω κόουτς;
-Χας τις χας τις