Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ναι ρε, ειμαι βλαμμένος επειδή εσεις βγάζετε ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ σημαιες. Τι άλλο θα ακουσω

Είσαι βλαμένος γιατί έχω αρχίσει και πιστεύω πως πραγματικά νομίζεις ότι όποιος βγάζει στο γήπεδο τούρκικη σημαία για να πικάρει είναι Τούρκος... Έχεις αρχίσει να με πείθεις πως δεν το λες για καζούρα αλλά ότι πιστεύεις πως κυλάει τούρκικο αίμα στις φλέβες μας! Παραδέξου ότι είσαι εθνικιστάκος...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Είσαι βλαμένος γιατί έχω αρχίσει και πιστεύω πως πραγματικά νομίζεις ότι όποιος βγάζει στο γήπεδο τούρκικη σημαία για να πικάρει είναι Τούρκος... Έχεις αρχίσει να με πείθεις πως δεν το λες για καζούρα αλλά ότι πιστεύεις πως κυλάει τούρκικο αίμα στις φλέβες μας! Παραδέξου ότι είσαι εθνικιστάκος...
Οχι δεν ειμαι εθνικιστης, εσεις ομως ειστε ΤΟΥΡΚΟΙ. Το ραμαζάνι πότε πέφτει;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Τέο, άνοιξε το κινητό, σε ψάχνω.
Μιχάλης

Ζορπίδης

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε αρνούμαι εγώ ότι κατεβήκατε 27000 στο Ο.Α.Κ.Α., το χαζό κάνεις; Κατεβήκατε εσείς, οι γονείς σας, οι γιαγιάδες σας, οι αδερφές σας, τα σκυλιά σας, δε λέω όχι. Αλλά εγώ θα κατέβαζα τόσους και ΑΛΛΟΥΣ τόσους και μάλιστα Φενταγίν...
χαχαχα
εγω κανω τον χαζο? η εσυ??
τι λογικη ειναι αυτη?????????/
αρνεισαι πως η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ εγινε απο τον λαο του αρη επειδη εσεις μπορει/ισως να κανατε μεγαλυτερη?????
ε καλα λοιπον....εως τοτε η δικια μας ειναι μεγαλυτερη

κριμα και σε ειχα παρει για λογικο συνομιλητη

αλλα δυστυχως για τους οπαδους της προπαγανδας
η πραγματικοτητα και η αληθεια ειναι διαφορετικη

ρελος
οποιος καταλαβε καταλαβε (αν και δεν ηταν δυσκολο αλλα αν εχεις παρωπιδες..............)

Συνημμένα

• phoca_thumb_l_20110317.jpg
    phoca_thumb_l_20110317.jpg
    228,8 KB · Εμφανίσεις: 12

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εγω θα λεω στα εγγονια μου πως ημουν ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ που εγινε ποτε εντος της ελληνικης επικρατειας με σολντ αουτ 5 μερες νωριτερα και πηρα 2 εισητηρια στην μαυρη και με μεσον

κι εσυ να λες στα δικα σου
οτι αν κερδιζατε την αεκ και  παιζατε τελικο μες στο οακα με το ατρομητακι τοτε σιγουρα θα κατεβαζατε στην αθηνα 60 εκατομυρ....εεεεεε χιλιαδες ταλιμπαν ετοιμους να καψουν οτι υπαρχει κατω απο την λαμια και οτι στην αυστραλια εκτος απο τα καγκουρω ολοι οι αλλοι ειναι παοκ εκτος απο κατι αυτοχθονες στα βορεια της χωρας...... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ευχομαι το εγγονακι σου να συνεχισει να σε σεβεται αν και δεν το νομιζω....

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Αφού λες ότι θα ήσουν στη μεγαλύτερη εκδρομή, γράψου σε αυτό το γκρουπ.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
ΑΡΕΙΑΝΑ!!! Δείτε εδώ ρε χαμερπή όντα... Έρχεται η ώρα που θα ράψετε μια και καλή τα στοματάκια σας...
Εδώ ρε ΓΙΕ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ δεν περάσατε τη σέντρα...
Το ότι στο ΤΖΑΜΙ μας παίζουν καθε χρόνο 70-30 δεν το αναφέρεις ρε ΤΟΥΡΚΕ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Εδώ ρε ΓΙΕ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ δεν περάσατε τη σέντρα...
Το ότι στο ΤΖΑΜΙ μας παίζουν καθε χρόνο 70-30 δεν το αναφέρεις ρε ΤΟΥΡΚΕ.

Έννοια σου και ελπίζω να γίνει κάτι αυτήν τη φορά και να βγουν οι βρωμιές στη φόρα και να ξεμπροστιαστείτε κι εσείς για τις άθλιες μεθοδεύσεις σας... Έγλειφε πέρσι ο Κόντης τον κουμπάρο του μήπως και πάρει κανένα ψίχουλο... Αντ' αυτού όμως το μόνο που κερδίσατε σαν σύλλογος ήταν μια ροχάλα στη μούρη όπως αξίζει σε κάθε προδότη!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ακομα τα ιδια? δεν παιζεστε με τιποτα ρεεεεεεε...  :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Πάμε να το γράψουμε κι αναλυτικά για να το δουν ΟΛΟΙ:

"Στημένο το περσινό Αρης-ΠΑΟΚ"!

Σε παρέμβαση του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FΜ100, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Τ. Ερμείδης υποστήριξε ότι "δε φταίει μόνο ο Μπέος για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο" και κατήγγειλε:

"To περσινό ματς Αρη-ΠΑΟΚ (2-0) ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Αρη! Φρόντισαν γι΄αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος (σ.σ.: προφανώς εννοεί το Θωμά)και ο Βαρούχας".

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Μπουκάλι στο μάτι; 5.000 ευρώ!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με το... εξοντωτικό ποσό των 5.000 ευρώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα και τον τραυματισμό του Μιραλάς από μπουκάλι! Η αθλητική δικαιοσύνη στον… κόσμο της. Μετά τα όσα τραγελαφικά έχουμε ζήσει φέτος, με αποκορύφωμα την ατιμωρησία του Φαλήρου, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ «τιμώρησε» τον ΠΑΟΚ με 5.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Να υπενθυμίσουμε πως σε εκείνο το ματς είχε πεταχτεί μπουκάλι στον Κέβιν Μιραλάς, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Ρε ΤΟΥΡΚΟΙ για το στημμένο με την Καλαμαριά δεν βλέπω να ακούστηκε τίποτα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παμε στοιχημα οτι σε στημενους αγωνες εχει εμπλακει κατα το παρελθον το 90% των ελληνικων ομαδων?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Μπουκάλι στο μάτι; 5.000 ευρώ!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με το... εξοντωτικό ποσό των 5.000 ευρώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα και τον τραυματισμό του Μιραλάς από μπουκάλι! Η αθλητική δικαιοσύνη στον… κόσμο της. Μετά τα όσα τραγελαφικά έχουμε ζήσει φέτος, με αποκορύφωμα την ατιμωρησία του Φαλήρου, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ «τιμώρησε» τον ΠΑΟΚ με 5.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Να υπενθυμίσουμε πως σε εκείνο το ματς είχε πεταχτεί μπουκάλι στον Κέβιν Μιραλάς, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει!

Ρε βλαμένε εδώ μου κλέψανε πρωτάθλημα κι εσύ μου λες για το μπουκάλι στο Μιραλάς;;;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πάμε να το γράψουμε κι αναλυτικά για να το δουν ΟΛΟΙ:

"Στημένο το περσινό Αρης-ΠΑΟΚ"!

Σε παρέμβαση του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FΜ100, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Τ. Ερμείδης υποστήριξε ότι "δε φταίει μόνο ο Μπέος για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο" και κατήγγειλε:

"To περσινό ματς Αρη-ΠΑΟΚ (2-0) ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Αρη! Φρόντισαν γι΄αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος (σ.σ.: προφανώς εννοεί το Θωμά)και ο Βαρούχας".
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:βρε οπαδοι του γκεμπελς
πνευματικα παιδια του μπουζα
γιατι δεν το βαζεις ολοκληρο??????

Η "ΔΙΚΗ" δεν υιοθετεί όσα δημόσια (και on air) υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι.
εκτος απο αυτο ακομη και αν στηθηκε το ματς,εμεις δεν ειμαστε ηθικοι αυτουργοι το λεει ξεκαθαρα,ο λαος του αρη δεν δεχετε στησιματα και αυτο το εχει αποδειξει χρονια τωρα
υ.γ. με το φαξ τι εγινε???? το φτιαξατε η οχι ακομη???? και με την αντικανονικη συμμετοχη του κυπριου,δεν θυμαμαι το ονομα του??? ποιος πουληθηκε τοτε???? εις βαρος της ιστοριας τιυ παοκ????
υ.γ.2 ο θοδωρακης προτου την ξανακανει απο τον παοκ,θα εξηγησει γιατι πηγαινοερχετε????? δεν ντρεπεστε που ενω δεν εχει απολογηθει ακομη στον κοσμο του παοκ ,τον εχετε ακομη εκει και τον υμνειτε??
υ.γ3 μετα τον λιγο ζαγορακη,τι??????
αλλα ετσι ειναι την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν ,τον ρουφιανο ουδεις...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ναι αλλά δεν κλέψανε από πολλές ομάδες πρωτάθλημα!
Ασε μη μιλας για κλεμενα πρωταθληματα γιατι εμενα μεχρι και στα χαρτια το ψιρισανε... ετσι και γινοταν αυτο εις βαρος σας ακομα θα σπαγατε στην τουμπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom