Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
το οπαδικο κινημα δεν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο απο οτι ΠΑΙΡΝΕΙ..τοσο οικομικα,οσο και ψυχικα..
διαχρονικα δε στην ελλαδα,η ζημια που εχει κανει στην ομαδα που στα λογια αγαπα ειναι απειρως μεγαλυτερη απο την προσφορα του...
ωραιο το παραμυθακι που καλλιεργουν τα παιδακια,αλλα δεν εχει δρακο...εκτος αν μιλανε σε 15χρονα που θελουν για προσηλυτισμο ή σε κανα ασχετο...

ενα πρωην μελος του οπαδικου κινηματος...

Γενικά ίσως και να ισχύει αυτό που λες. Και ειδικά για την Original ισχύει και με το παραπάνω.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γενικά ίσως και να ισχύει αυτό που λες. Και ειδικά για την Original ισχύει και με το παραπάνω.
ενω για τους δικους σου που μπηκαν μεσα προχτες και σου στοιχισαν κοντα 1Μ δεν ισχυει;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σε θεωρούσα σκεπτόμενο αρειανό. Τώρα όμως που δεν μπορούσες να μου απαντήσεις επέλεξες να κανιβαλλίσεις.
ΦΙΛΕ ειμαι σκεπτομενος και πολυ μαλιστα
για αυτο και μιλαω με αποδειξεις και οχι με την μεθοδο κουτουρου
τι αν και αν....αν και η γιαγια μου ειχε αρχιδια κτλ....
εδω μιλαμε για γεγονοτα και οσον αφορα αμερικες αστραλιες αποδειξεις υπαρχουν????
επισημες στατιστικες????
η παλι κουτουρου?????

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
99
Πόντοι
1
γερμανία ειναι ενα 70% παοκτζήδες άνετα....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εδω μιλαμε για γεγονοτα και οσον αφορα αμερικες αστραλιες αποδειξεις υπαρχουν????
επισημες στατιστικες????
η παλι κουτουρου?????
ειναι σαν να λες σε γαυρο οτι στον Πειραια ειναι μειοψηφια
αντε να αποδειξει το αντιθετο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγω λεω να ενωσετε τις δυναμεις σας και τις ομαδες σας μπας και δειτε προκοπη  :2funny:
καλη η καζουρα αλλα για να μιλισουμε σοβαρα αν δεν σοβαρευτει ο παοκ να μπει στα πλευ οφ κινδυνευουμε να βγει ευρωπη ο μπεος και ο μακαρος... θα μου πειτε και τι εγινε? εγω πιστευω οτι θα πουλησουν χαλαρα τα προκριματικα και θα μεινει μονο η αεκ και ο βαζελος στην ευρωπη,για γαυρο δεν σηζηταω με τα μυαλα του μαρινακη θα δουμε 2-3 τεσσαρες του χρονου στο τσουλου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ενω για τους δικους σου που μπηκαν μεσα προχτες και σου στοιχισαν κοντα 1Μ δεν ισχυει;

Ισχύει, αλλά δεν είναι και καρκίνος όπως η Original για την Α.Ε.Κ. ή ο Super 3 για τον Άρη. Παλιότερα τότε με τα επεισόδια με την Παρί ίσως, πλέον σε καμία περίπτωση.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ισχύει, αλλά δεν είναι και καρκίνος όπως η Original για την Α.Ε.Κ. ή ο Super 3 για τον Άρη. Παλιότερα τότε με τα επεισόδια με την Παρί ίσως, πλέον σε καμία περίπτωση.
Τις ιδιες μαλακιες κανουν ολοι οι οπαδοι μεγαλε... αλλοι λιγοτερο αλλοι περισοτερο,εξαρτατε και απο το μεγεθος της απογοητευσης. Η οριτζιναλ αρκετες φορες εχει βοηθησει την ομαδα αλλα και αρκετες φορες τα χουλιγκανια της τα εχουν κανει μπαχαλο... καρκινος ειναι τα μεγαλα κεφαλια των συνδεσμων που δεν δινουν σωστη γραμμη στους υπολοιπους. Στο γηπεδο παμε να στηριξουμε την ομαδα και οχι να κανουμε καφριλικια...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
επισημες στατιστικες????
η παλι κουτουρου?????

Όχι για Αμερική και Αυστραλία δεν έχω κάποια πηγή υπ' όψη μου πέρα απ' το γεγονός ότι όποτε παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. με γερμανική ή βέλγικη ομάδα γίνεται της πουτάνας απ' την παοκτσήδικη κοσμοσυρροή στο γήπεδο. Όσο για το άλλο για το Ο.Α.Κ.Α. γιατί παίζεις κρυφτούλι; Τη συσπείρωση των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. τη γνωρίζεις και γνωρίζεις πολύ καλά ότι όχι απλώς θα έφευγαν τα 27000 εισιτήρια, αλλά θα αποδεικνύονταν και ελάχιστα για τη ζήτηση του παοκτσήδικου κόσμου, σκέψου μόνο ότι σε μεγάλα ντέρμπι για πλάκα μαζεύονται 27000 και περισσότεροι στην Τούμπα (κόσμο που αμφιβάλλω αν εσύ μπορείς να μαζέψεις), στον τελικό του κυπέλλου δε θα πήγαιναν; Δεν είναι μαλακία να το παραδεχτείς, το αντίθετο είναι μαλακία...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αν έβαζα σε μια κλίμακα βλακείας τους οπαδούς(ποιοι τρώνε πιο εύκολα παραμύθι,από μεταγραφές,από μεγάλα λόγια,δεν βλέπουν μπροστά τους την πραγματικότητα),ξεκινώντας ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ και πηγαίνοντας στους πιο ξύπνιους

1.Παοκτσήδες
2.Αρειανοί
3.Παναθηναικοί
4.Αεκτσήδες
5.Ολυμπιακοί

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αυστραλια ειναι τιγκα αεκαρες... το ειδατε και στα φιλικα που εδωσε η ομαδα το περασμενο καλοκαιρι εξαλου. Εκει εχουμε συγγενεις αλλα και οικογενειακους φιλους,οι περισοτεροι ελληνες στην αυστραλια ειναι γαυροι και αεκτζηδες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Τις ιδιες μαλακιες κανουν ολοι οι οπαδοι μεγαλε... αλλοι λιγοτερο αλλοι περισοτερο,εξαρτατε και απο το μεγεθος της απογοητευσης. Η οριτζιναλ αρκετες φορες εχει βοηθησει την ομαδα αλλα και αρκετες φορες τα χουλιγκανια της τα εχουν κανει μπαχαλο... καρκινος ειναι τα μεγαλα κεφαλια των συνδεσμων που δεν δινουν σωστη γραμμη στους υπολοιπους. Στο γηπεδο παμε να στηριξουμε την ομαδα και οχι να κανουμε καφριλικια...

Φίλε δεν αναφέρομαι στα μπάχαλα της Original αλλά στα καραγκιοζιλίκια που έκανε με την εμμονή που είχε με τον Μπάγεβιτς και στο ότι δεν έκανε τίποτα για το διοικητικό χάλι της Α.Ε.Κ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε δεν αναφέρομαι στα μπάχαλα της Original αλλά στα καραγκιοζιλίκια που έκανε με την εμμονή που είχε με τον Μπάγεβιτς και στο ότι δεν έκανε τίποτα για το διοικητικό χάλι της Α.Ε.Κ.
και σε εσας τωρα καποιοι βριζουν τον σαλπιγγιδη ο οποιος απλα εφυγε να βγαλει κανα φραγκο αλλα βοηθησε και οικονομικα τον παοκ η μεταγραφη του... ο μπαγιεβιτς ειναι αλλο καπελο. Αυτος εφυγε κοροιδευοντας οτι θα μεινει,προσπαθησε να παρει μαζι του παιχτες στον γαυρο (οπως και πηρε τον σαμπανατζοβιτς) κτλ. Λογικο ειναι καποιοι να μην μπορουν να χωνεψουν τις επιστροφες του στην αεκ αν και παντα δηλωνε αεκτζης (σε αγωνα σουπερ καπ αεκ-παο πανυγυριζε τα γκολ της αεκ ως προπονητης του γαυρου). Φυσικα οι νορμαλ φιλαθλοι καταδικαζουν επιθεσεις σε καλιθεα κ φιλαδελφεια παλιοτερα,αλλα ειπαμε παντου υπαρχουν οι μαλακες και οι αμυαλοι...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Η Πέρα Κλουμπ ήταν το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο στη Σμύρνη. Ηλίθιε που θα αποκαλέσεις τους Σμυρνιούς Τούρκους. Κάτι τέτοια έλεγαν και κάτι στενοκέφαλοι χωριάτες πρόγονοί σου όταν είχαν έρθει οι Μικρασιάτες στην Ελλάδα.
Ρε Τούρκε δεν ειπα τους Σμυρνιους και τους Πολιτες Τούρκους. Μαθε ελληνικα αν και δεν  εισαι Ελληνας.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αν έβαζα σε μια κλίμακα βλακείας τους οπαδούς(ποιοι τρώνε πιο εύκολα παραμύθι,από μεταγραφές,από μεγάλα λόγια,δεν βλέπουν μπροστά τους την πραγματικότητα),ξεκινώντας ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ και πηγαίνοντας στους πιο ξύπνιους

1.Παοκτσήδες
2.Αρειανοί
3.Παναθηναικοί
4.Αεκτσήδες
5.Ολυμπιακοί
ολυμπιακοι οι πιο ξυπνιοι?
:2funny: :2funny:
οι πιο μαλακες με διαφορα γαυροι και Παοκτσηδες
οι Σουπεραδες ειναι μια κατηγορια μονοι τους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.519
Πόντοι
2.606
Ρε Τούρκε δεν ειπα τους Σμυρνιους και τους Πολιτες Τούρκους. Μαθε ελληνικα αν και δεν  εισαι Ελληνας.
ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΧΙΔΙΞ γινεται να επικεντρωσεις την καβλα σου για αστειρευτη μαλακια στο να βριζεις τον ΠΑΟΚ και να αφησεις απο εξω εθνικα και οικογενειακα θεματα.ΔΕΝ εχει νοημα και γινεσαι και 2 φορες πιο μαλακας...αιντα αρχιδοπουστρα μπινε...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ολυμπιακοι οι πιο ξυπνιοι?
:2funny: :2funny:
οι πιο μαλακες με διαφορα γαυροι και Παοκτσηδες
οι Σουπεραδες ειναι μια κατηγορια μονοι τους

οι γαύροι είναι οι μόνοι που απαιτούν κάθε χρόνο πρωτάθλημα

και δεν δίνουν πίστωση χρόνου σε κανένα παλτό τύπου αρίας ή χάβου ή ετό ή κριστιάνο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.519
Πόντοι
2.606
οι γαύροι είναι οι μόνοι που απαιτούν κάθε χρόνο πρωτάθλημα

και δεν δίνουν πίστωση χρόνου σε κανένα παλτό τύπου αρίας ή χάβου ή ετό ή κριστιάνο
ετο=παλτο -εχει παρει ευκαιριες
αριας=ποιος?
χαβος=στην αναβροχια καλο και το χαλαζι
κριστιανο=αν δεν εκοβε το γονατο του στα 2 θα εβγαζε ματια...αλλα ηρθε οταν σκαουτινγ εκανε αλλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom