Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!..ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!..ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!!..ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!...Ο ΠΑΟΚ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΜΑΤΙΟ!!! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!!ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ..

:rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!..ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!..ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!!..ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!...Ο ΠΑΟΚ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΜΑΤΙΟ!!! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!!ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ρε Χρηστάρα,

70-30 υπέρ σου σε έπαιξε ο διαιτητής προχθές και τον ρούφηξες.

Τι μαλακίες γράφεις;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μάγκες μην τα ισοπεδώνετε όλα. Χωρίς συνδέσμους αποχαιρετήστε τελείως το ήδη εξασθενημένο παοκτσήδικο κίνημα.
για πες μας τι εχει προσφερει το συνδεμητικο κινημα στον ΠΑΟΚ;
μηπως εδιωξε τον Μπατατουδη;
μηπως εδιωξε τον Κατσαρη;
ανυπαρκτοι οπαδικα σε συγκριση με παλιοτερες εποχες,χωρις λογο χωρις πραξεις, απλα για γουστα και για μπαχαλα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ανυπαρκτοι οπαδικα σε συγκριση με παλιοτερες εποχες,χωρις λογο χωρις πραξεις, απλα για γουστα και για μπαχαλα

Μωρέ συμφωνώ. Αλλά αφ' ενός είναι ιεροσυλία για 'μένα κάποιος να ζητάει τη διάλυση μέχρι και του ιστορικού συνδέσμου "Θύρα 4", αφ' ετέρου χωρίς συνδέσμους ούτε καν κερκίδα δε θα είχες, ούτε καν συνθήματα... Ξέχνα αυτά τα φαντασμαγορικά που βλέπεις στα ντέρμπι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μωρέ συμφωνώ. Αλλά αφ' ενός είναι ιεροσυλία για 'μένα κάποιος να ζητάει τη διάλυση μέχρι και του ιστορικού συνδέσμου "Θύρα 4", αφ' ετέρου χωρίς συνδέσμους ούτε καν κερκίδα δε θα είχες, ούτε καν συνθήματα... Ξέχνα αυτά τα φαντασμαγορικά που βλέπεις στα ντέρμπι.
αυτα τα φαντασμαγορικα απαγορευονται στις προηγμενες χωρες του πλανητη.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Από πού κι ως πού μου ζητάς επίσημα στοιχεία όταν εσένα τα δικά σου στοιχεία είναι το τί έγινε στο νομό Έδεσσας και το γκαλοπάκι που έκανες στον κύκλο φίλων και γνωστών σου; Μιλάς σοβαρά τώρα; Και επειδή πας να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα, άσε τον Ατρόμητο, σε ρωτάω κάτι άλλο: ΑΝ ΠΡΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΣΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ 27000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;;
δεν εχω φιλους ξαναλεω
οι γνωστοι ειναι απο ορεστιαδα εως αθηνα
δεν απανταω υποθετικα αλλα ουσιαστικα και η αληθεια ειναι ΜΙΑ

Συνημμένα

• phoca_thumb_l_20110317.jpg
    phoca_thumb_l_20110317.jpg
    228,8 KB · Εμφανίσεις: 11

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φιλε εγω σαν οπαδος  θα μιλησω με επειχηρηματα και οχι κουτουρου
-απο ποτε ρε φιλε ο παοκ εκπροσωπει ολη την μακεδονια και εμεις δεν το ξερουμε?????.Αυτο που ξερουμε ειναι πως εκπροσωπει ενα μεγαλο κομματι κοσμου μεταξυ του οποιου βρισκοντε πολλα ατομα χαμηλου  επιπεδου.Παραδειγμα στην εδεσσα ανοιξε και λειτουργει ανελλιπως συνδεσμος του αρη απο το 2001 ,ο μοναδικος επισημος και στεγασμενος οπαδικος συλλογος ...ο αμεσως επομενος ανοιξε πριν 3-4 χρονια και ηταν του παοκ ,στον τριτο η τεταρτο οροφο πολυκατοικιας
- η μεγαλυτερη μετακινηση οπαδων απο ποιον εγινε??? πεσμου εσυ.Εμεις μιλαμε με πραξεις και οχι με λογια-οσον αφορα την ομογενεια του εξωτερικου,κι εγω ζω στο εξωτερικο και τα ποσοστα οπαδων που συνανταω γιατι παντα ρωταω ειναι

αρης 20%
οσφπ 20%
παο 10%
αεκ 30%
παοκ 10%
αελ 10%
ηρακλης 0%

-ολη η αυτη η παραφιλολογια σας ανακηρυσει εδω και χρονια οπαδους της προπαγανδας
αρχης γενομενης απο τον μετρ του ειδους Μπουζα

φιλικα................

ρε αστείε(σε δίνω αξία βέβαια που σε απαντάω,αλλά τέλος πάντων)

τα ποσοστά ιδίως σε Γερμανία και λοιπή Κεντρική Ευρώπη είναι 80% ΠΑΟΚ(αποδεδειγμένα) και 20% οι υπόλοιποι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....

εδώ έπαιζε Θρήνος-Βέρντερ στη Γερμανία και είχαν κρεμασμένα πανό του ΠΑΟΚ.....

όσο για οπαδό του άρη στο εξωτερικό,απλά δεν υφίστανται....εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν,στο εξωτερικό θα υπάρχουν!!!!

Γερμανία,Αυστραλία,Ελβετία,Αυστρία,Αστόρια-Ν.Υόρκη,Ολλανδία είναι ασπρόμαυρες όλες.....

ε ρε γέλιο οι τρακτερητζήδες....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε αστείε(σε δίνω αξία βέβαια που σε απαντάω,αλλά τέλος πάντων)

τα ποσοστά ιδίως σε Γερμανία και λοιπή Κεντρική Ευρώπη είναι 80% ΠΑΟΚ(αποδεδειγμένα) και 20% οι υπόλοιποι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....

εδώ έπαιζε Θρήνος-Βέρντερ στη Γερμανία και είχαν κρεμασμένα πανό του ΠΑΟΚ.....

όσο για οπαδό του άρη στο εξωτερικό,απλά δεν υφίστανται....εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν,στο εξωτερικό θα υπάρχουν!!!!

Γερμανία,Αυστραλία,Ελβετία,Αυστρία,Αστόρια-Ν.Υόρκη,Ολλανδία είναι ασπρόμαυρες όλες.....

ε ρε γέλιο οι τρακτερητζήδες....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 10% παοκ και 90 οι υπολοιποι μπορει και να ειστε.αλλα 80-20  :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Για ένα ημίχρονο,με το ένα πόδι ξανά στη Β Εθνική ήσουνα.....

την γλύτωσες μάλλον,αλλά και του χρόνου εδώ είμαστε....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
αυτα τα φαντασμαγορικα απαγορευονται στις προηγμενες χωρες του πλανητη.

Αν εσύ θέλεις να κάνουμε γήπεδα σαν της Σκανδιναβίας, είναι δικαίωμά σου. Εγώ δεν το θέλω και τέτοιου τύπου "ευρωπαϊκές" νοοτροπίες τις σιχαίνομαι γενικότερα. Εγώ βλέπω βίντεο απ' το Π.Α.Ο.Κ. - Νάπολι με τα εκατοντάδες καπνογόνα και τις φωτοβολίδες να πέφτουν βροχή και κλαίω γιατί τα έχουν πλέον απαγορεύσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
δεν εχω φιλους ξαναλεω
οι γνωστοι ειναι απο ορεστιαδα εως αθηνα
δεν απανταω υποθετικα αλλα ουσιαστικα και η αληθεια ειναι ΜΙΑ

Σε θεωρούσα σκεπτόμενο αρειανό. Τώρα όμως που δεν μπορούσες να μου απαντήσεις επέλεξες να κανιβαλλίσεις.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αν εσύ θέλεις να κάνουμε γήπεδα σαν της Σκανδιναβίας, είναι δικαίωμά σου. Εγώ δεν το θέλω και τέτοιου τύπου "ευρωπαϊκές" νοοτροπίες τις σιχαίνομαι γενικότερα. Εγώ βλέπω βίντεο απ' το Π.Α.Ο.Κ. - Νάπολι με τα εκατοντάδες καπνογόνα και τις φωτοβολίδες να πέφτουν βροχή και κλαίω γιατί τα έχουν πλέον απαγορεύσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
φιλε δεν θελω να τσακωθουμε
αλλα καπνογονα αναβουν και στο χωριο μου
ε και;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το οπαδικο κινημα δεν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο απο οτι ΠΑΙΡΝΕΙ..τοσο οικομικα,οσο και ψυχικα..
διαχρονικα δε στην ελλαδα,η ζημια που εχει κανει στην ομαδα που στα λογια αγαπα ειναι απειρως μεγαλυτερη απο την προσφορα του...
ωραιο το παραμυθακι που καλλιεργουν τα παιδακια,αλλα δεν εχει δρακο...εκτος αν μιλανε σε 15χρονα που θελουν για προσηλυτισμο ή σε κανα ασχετο...

ενα πρωην μελος του οπαδικου κινηματος...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
φιλε δεν θελω να τσακωθουμε
αλλα καπνογονα αναβουν και στο χωριο μου
ε και;

Ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τα γουστάρω τρελά τί θες να το παίξω Ευρωπαίος τώρα; Καπνογόνα, φωτοβολίδες, πυρσοί, πανό εχθρικού σωματείου που καίγονται, όλα αυτά μου προκαλούν τεράστια κάβλα στο γήπεδο και δεν μπορώ να το κρύψω.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έννοιες όπως "οπαδός αεκ στη Γερμανία" ή "οπαδός άρη στην αμερική",απλά δεν υπάρχουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom