BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
![]()
Χαχαχαχαχα
![]()
Χαχαχαχαχα
Και συναγωγή είπε θα κάνειΡε, το ακούσατε; Ο δήμαρχος θέλει να κάνει τζαμί...Ενα δεν του φτάνει, θέλει και δεύτερο;
Φωτοσόπιασες τη φωτογραφία για να λοιδορήσεις το λαο του ΑΡΗ...Μογγολε...
Χλωμό...7-1 είχατε ρίξει στον Απόλλωνα κάποτε...Γενικά 1/2 τα κατακτάτε...πλακα πλακα φανταστείτε να γινει καμια στραβή με τον ατρόμητο.την γαμησαμε....
σιγά ρε βλάκα μη μοιραστώ τις ανησυχίες μου για την ΑΕΚ με σένα...και εν πάσει περιπτώσει για μπάλα μιλάμε και εγώ είμαι φίλαθλος και όλα αυτά περί χρεών και συλλαλητηρίων τα γράφω και στα αρχίδια μου...να τα λύσουνε αυτοί που τα κάνανε
ποια είναι πιο μεγάλη ομάδα ρε κομπλεξικέ?
ΚΟΤΑ
Χλωμό...7-1 είχατε ρίξει στον Απόλλωνα κάποτε...Γενικά 1/2 τα κατακτάτε...
Εντάξει, θα επιστρέψει 20.000 ο Ατρόμητος...Ε με όλα αυτά καλύπτονται όλοι οι αεκτσήδες της Ελλάδαςεισιτήρια να δω που θα βρουμε.ουρες θα εχει.αλλα χαλαλι θα παω απο νωρις
Ξεκόλα από αυτήν την καραμέλα.Πολύ πλάκα έχετε παοκάκια.
Αντί να παραδεχτείτε την πούτσα που φάγατε, όπως σωστά έκαναν 2-3 από εσάς, και μπράβο στα παιδιά, μάς ζαλίζετε τα αρχίδια με μαλακιούλες.
Σάς έχουν κάψει τον εγκέφαλο οι δημοσιογραφάρες του Βορρά.
Εντάξει, θα επιστρέψει 20.000 ο Ατρόμητος...Ε με όλα αυτά καλύπτονται όλοι οι αεκτσήδες της Ελλάδας
ΑΝΕΤΑ...Και να μην μπορείτε, πάτε στο Περιστέρι και παίρνετε...εισαι σιγουρος οτι αυτα που θα επιστραφούν μπορουμε να τα παρουμε εμεις?
ετσι ειχε γινει και στο τελικο του 2002,τα επιστρεψαμε εμεις και τα πηραν οι γαυροι.εισαι σιγουρος οτι αυτα που θα επιστραφούν μπορουμε να τα παρουμε εμεις?
Με τον γαύρο ήτανε 24.000 εισητήρια αυτοί και άλλα τόσα εμείςεισαι σιγουρος οτι αυτα που θα επιστραφούν μπορουμε να τα παρουμε εμεις?
ετσι ειχε γινει και στο τελικο του 2002,τα επιστρεψαμε εμεις και τα πηραν οι γαυροι.
Με τον γαύρο ήτανε 24.000 εισητήρια αυτοί και άλλα τόσα εμείς
οι υπόλοιπες θέσεις ήταν νεκρές ζώνες (κενές)
Δεν το θυμάσαι;
Ξεκόλα από αυτήν την καραμέλα.
Οι Δημοσιογραφάρες και οι καμένοι εγκέφαλοι είναι ίδιοι σε Βορρά Νότο Ανατολή και Δύση.