Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Γλείψε κι άλλο cacofonix. Με επιβεβαιώνεις πόσο ασχετούλης είσαι γλείφοντας τα χανούμια τα οποία οι ομοϊδεάτες σου δεν τα πάνε καθόλου.
Δεν ειμαι ζμπαουγκ για να γλείψω...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
το ματσακι εληξε,η αεκ κερδισε δικαια,προκριθηκε αξια στον τελικο,καναμε πλακα και καζουρα με τους παοκτζηδες και τελος... εκτος απο τα 90 λεπτα του αγωνα δεν βλεπω κατι αλλο να μας χωριζει... ολοι στα ιδια σκατα ειμαστε  :P

Εσύ έκανες την καζούρα σου και κανείς μας δεν είχε πρόβλημα. Το άλλο το κωλόπαιδο έκανε λογαριασμό στο site μόνο και μόνο για να μπει εδώ και να βρίσει μανάδες.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εσύ έκανες την καζούρα σου και κανείς μας δεν είχε πρόβλημα. Το άλλο το κωλόπαιδο έκανε λογαριασμό στο site μόνο και μόνο για να μπει εδώ και να βρίσει μανάδες.
οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει ποιος μιλαει σωστα και κανει χαβαλε/καζουρα και ποιος οχι... εγω του ειπα πρωτος να το κοψει εξαλου,αν δεν συμορφωθει αναφερε τον στους μοντ...

Επισκέπτης
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η μεγαλύτερη ομάδα ρε μαλακιστήρι. Γιατί μία ομάδα δεν την κάνουν μόνο οι τίτλοι. Ο Π.Α.Ο.Κ. εκτός απ' την προσφυγιά εκπροσωπεί όλη τη Μακεδονία, την ομογένεια του εξωτερικού. Τη δεκαετία του '70 έβγαλε μία ομάδα η οποία ήταν κατά γενική παραδοχή μία απ' τις καλύτερες που έχουν εμφανιστεί ποτέ στα ελληνικά γήπεδα η οποία ΔΙΔΑΞΕ ποδόσφαιρο. Και το κυριότερο με μόνο 6 τίτλους έχει κόσμο ΠΟΡΩΜΕΝΟ ο οποίος της είναι πάντα αφοσιωμένος. Εσύ με μόνο 6 τίτλους θα είχες καταρρεύσει ως σωματείο. Τράβα γαμήσου τώρα ρε ΣΚΟΥΠΙΔΙ που έφτιαξες λογαριασμό στο bourdela.com μόνο και μόνο για να μπεις εδώ να μαλακιστείς. Είμαι βέβαιος ότι είσαι ΑΓΑΜΗΤΟΣ.

κλασική απάντηση ΚΟΜΠΛΕΞΙΛΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΜΠΑΛΑΕΑ παοκτζή

αγάμητος δεν είμαι γιατί σου γαμώ την αδερφή σου και τον πατέρα σου

την ομάδα σου την γαμάει η ΑΕΚ και σε έχει από κάτω και αυτο ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ και δεν ξέρεις τι να πεις...γι'αυτό λες παπαριές

Επισκέπτης

όχι...γαμώ την αδερφή σου και τον πατέρα σου
warnmute.gif
 σορυ[/URL] μαν το παρατράβηξες

Επισκέπτης
δηλαδή μαΛάκα εσύ όταν έτρωγες την πούτσα χθες δεν σε πείραζε γιατί σκεφτόσουνα τα 70ς και ότι έχεις πορωμένο κόσμο...οκ ό,τι πεις  :jerking: :jerking: :jerking:

εγώ πάντως νομίζω ότι μετά το ματς έκλαιγες γιατί σε πόναγε η οπή σου που σε γάμισε η ΑΕΚ από την ΑΘΗΝΑ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Πάρε το mute τώρα μαλακιστήρι για να βάλεις μυαλό. Και αυτό είναι η τιμωρία σου στο site γιατί είμαι σίγουρος ότι στην πραγματικότητα θα έχεις φάει άπειρα σούτια από παοκτσήδες για να είσαι τόσο κομπλεξικός. Αδερφή δεν έχω, όσο για τον πατέρα μου κάτι πουτανοσπέρματα σαν εσένα τα γαμάει 40 χρόνια τώρα. Άντε γεια ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Έγινες περίγελως μέχρι και των ομοϊδεατών σου ντροπή του λαού της Α.Ε.Κ. Άλλαξε ομάδα ρε πουσταριό, γίνε γάβρος, η νοοτροπία σου ταιριάζει καλύτερα μ' αυτούς.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα...
η ΑΕΚ μας εκανε ο,τι ακριβως κανουμε εμεις την τελευταια διετια... κερδισε μισο-μηδεν... εβαλε το γκολακι της και μετα "ντυθηκε" ΠΑΟΚ...
δυστυχως, οπως και επι Σαντος, οταν φαμε πρωτοι γκολ και ο αντιπαλος γυρισει πισω, δεν υπαρχει plan B...
δεν κατηγορω τον Χαβο, αλλα δεν τον παραδεχομαι κιολας... ο ΠΑΟΚ χρειαζεται κανονικο προπονητη και οχι κοουτς...
σε 3 μηνες θα παει για προετοιμασια... το πιο σημαντικο κομματι της χρονιας ειναι αυτο... ΔΕΝ τον εμπιστευομαι απλα διοτι δεν το εχει ξανακανει, τουλαχιστον σε αυτο το επιπεδο...
φετος την προετοιμασια την εκανε ο ιταλος... δεν ξερω αν ηταν καλος ή κακος, ομως ο ΠΑΟΚ παρουσιασε σημαδια κοπωσης ΜΟΝΟ οταν εδωσε 10 ματς σε 40 ημερες! κατι απολυτα φυσιολογικο για οποιαδηποτε ομαδα...
δεν εγινε οπως πχ ο περσινος Ολυμπιακος, που σερνοτανε σε ολα τα ματς μετα το 30' επι 9 μηνες...
Το πιο σοβαρο θεμα λοιπον για εμενα, ειναι ο προπονητης...
απο παιχτες, θελει οπωσδηποτε αριστερο και δεξι μπακ, οπως επισης και εναν για τη θεση του Ιβιτς...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα...
η ΑΕΚ μας εκανε ο,τι ακριβως κανουμε εμεις την τελευταια διετια... κερδισε μισο-μηδεν... εβαλε το γκολακι της και μετα "ντυθηκε" ΠΑΟΚ...
δυστυχως, οπως και επι Σαντος, οταν φαμε πρωτοι γκολ και ο αντιπαλος γυρισει πισω, δεν υπαρχει plan B...
δεν κατηγορω τον Χαβο, αλλα δεν τον παραδεχομαι κιολας... ο ΠΑΟΚ χρειαζεται κανονικο προπονητη και οχι κοουτς...
σε 3 μηνες θα παει για προετοιμασια... το πιο σημαντικο κομματι της χρονιας ειναι αυτο... ΔΕΝ τον εμπιστευομαι απλα διοτι δεν το εχει ξανακανει, τουλαχιστον σε αυτο το επιπεδο...
φετος την προετοιμασια την εκανε ο ιταλος... δεν ξερω αν ηταν καλος ή κακος, ομως ο ΠΑΟΚ παρουσιασε σημαδια κοπωσης ΜΟΝΟ οταν εδωσε 10 ματς σε 40 ημερες! κατι απολυτα φυσιολογικο για οποιαδηποτε ομαδα...
δεν εγινε οπως πχ ο περσινος Ολυμπιακος, που σερνοτανε σε ολα τα ματς μετα το 30' επι 9 μηνες...
Το πιο σοβαρο θεμα λοιπον για εμενα, ειναι ο προπονητης...
απο παιχτες, θελει οπωσδηποτε αριστερο και δεξι μπακ, οπως επισης και εναν για τη θεση του Ιβιτς...

Και σέντερ φορ, δεν το συζητάμε...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
σεντερ φορ εχετε τον μουσλιμοβιτς ρε σεις... για να βαλει γκολ συμπληρωνει αιτηση πρωτα :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
σεντερ φορ εχετε τον μουσλιμοβιτς ρε σεις... για να βαλει γκολ συμπληρωνει αιτηση πρωτα :2funny:

Φίλε ο Μούσλι έχει άριστη σωματοδομή και έχει κι αίσθηση του γκολ αλλά είναι πολύ βαρύς δυστυχώς... Άσε που έχει κι αυτό το πρόβλημα με τους κοιλιακούς κι είναι μονίμως τραυματίας... Τον έχουμε αδυναμία όμως γιατί είναι αλάνι :)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε ο Μούσλι έχει άριστη σωματοδομή και έχει κι αίσθηση του γκολ αλλά είναι πολύ βαρύς δυστυχώς... Άσε που έχει κι αυτό το πρόβλημα με τους κοιλιακούς κι είναι μονίμως τραυματίας... Τον έχουμε αδυναμία όμως γιατί είναι αλάνι :)
Αυτο σου λεω... κρατα τον και του χρονου,εμενα με συμφερει ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Αυτο σου λεω... κρατα τον και του χρονου,εμενα με συμφερει ;)

Ρε έχουμε γεμίσει σαπάκια και παίχτες που κάποτε πρόσφεραν στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά τώρα πια έκλεισε ο κύκλος τους και απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ (Ίβιτς, Μούσλι και βάζω και το Σαλπιγγίδη μέσα). Αυτοί όλοι πρέπει να φύγουν το καλοκαίρι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Εκτός του Σαλπιγγίδη βέβαια που έχει φρέσκο συμβόλαιο (δυστυχώς). Για να μην αναφερθώ στο τεράστιο συμβόλαιο του Κούτσια που θριμαβολογούσαμε για το ταλέντο που πήραμε και το τυπάκι κάηκε στη νύχτα της Θεσ/νίκης... Εικόνισμα πρέπει να κάνει στον ατζέντη του :)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο σαλπιγγιδης μεγαλε απλα εκανε μια κακη χρονια,μην ξεχνας οτι ηταν και βασικος σε ολα τα ματς του μουντιαλ αλλα και στα περισοτερα φιλικα και προκριματικα που εδωσε φετος η εθνικη... μην εισαι αδικος,για μενα ειναι ο μοναδικος παιχτης που εχετε και μπορει να βασιστει η ομαδα σας και του χρονου.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ενταξει και σεντερ φορ θελουμε και μπακ απ του Γκαρσια θελουμε και σεντερ μπακ θελουμε...
απλα, ανεφερα τα ελαχιστα που θελουμε, σε αυτες τις τρεις θεσεις...
τωρα, αν μας αγορασει ο Αμπραμοβιτς, συζηταμε και για Ντανι Αλβες στη θεση του Σναουτσνερ...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Ο σαλπιγγιδης μεγαλε απλα εκανε μια κακη χρονια,μην ξεχνας οτι ηταν και βασικος σε ολα τα ματς του μουντιαλ αλλα και στα περισοτερα φιλικα και προκριματικα που εδωσε φετος η εθνικη... μην εισαι αδικος,για μενα ειναι ο μοναδικος παιχτης που εχετε και μπορει να βασιστει η ομαδα σας και του χρονου.

συμφωνω... θα δουμε αλλον Σαλπιγγιδη του χρονου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
συμφωνω... θα δουμε αλλον Σαλπιγγιδη του χρονου...

Μακάρι να δούμε άλλο Σάλπι του χρόνου... Αλλά εγώ νομίζω ότι μέχρι εδώ ήταν. Όσο για το θέμα των χρημάτων νομίζω ότι είμαστε καταραμένοι σ' αυτόν τον τομέα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά έχει κανείς ενημέρωση για τον εμφύλιο που ξέσπασε μεταξύ των συνδέσμων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom