Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
To ξέρω!!!
Σήμερα είναι η σειρά μου να σου κάνω καζούρα
Αυριο θα έρθει η δική σου η σειρά
Οπως μου αρέσει να μου κάνουν πλάκα έτσι κάνω και εγώ.Αλλα μέχρι εκεί.

διομήδη...δεν έχεις καταλάβει καλά φίλε μου...

αυτούς τους ΤΣΟΥΖΕΙ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ...

και πάνε περίπατο και οι ευγένειες και όλα

τα τσούζει τα παιδάκια που η ΑΕΚ είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από την δικιά τους...και το ξέρουνε ότι έτσι είναι τα πράγματα...και τους ΤΣΟΥΖΕΙ

5οι...ξυδάκι  :birdman:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Δεν έχω πρόβλημα με την καζούρα αλλά με όσους γίνονται προκλητικοί χωρίς να έχουν όρια.

Επισκέπτης
Δεν έχω πρόβλημα με την καζούρα αλλά με όσους γίνονται προκλητικοί χωρίς να έχουν όρια.

ποια είναι πιο μεγάλη ομάδα? η ΑΕΚ ή ο Παοκ και γιατί?

πες μου ρε παιδί μου...μπορεί να κάνω λάθος εγώ...για πες μας να δούμε

Επισκέπτης
ο αλλος ο θεος ο φιδεμπορας που μας ελεγε οτι ηταν μεσα στο παοκ-οσφπ κεκλεισμενων που εξαφανιστηκε?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ποια είναι πιο μεγάλη ομάδα? η ΑΕΚ ή ο Παοκ και γιατί?
πες μου ρε παιδί μου...μπορεί να κάνω λάθος εγώ...για πες μας να δούμε

Κατ' αρχάς εγώ δε στάθηκα στο ότι υποστηρίζεις πως η Α.Ε.Κ. είναι μεγαλύτερη ομάδα απ' τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά στον προκλητικό τρόπο που μιλούσες και απευθυνόσουν ειδικά σε 'μένα. Κατά δεύτερον αντί να απαιτείς να σου δώσω μια απάντηση σ' αυτό, καλό θα ήταν να κάτσεις να συλλογιστείς γιατί έχεις ΜΙΚΡΥΝΕΙ σαν σύλλογος τόσο πολύ. Εγώ το '92 -'94 πήγαινα στο δημοτικό. Η Α.Ε.Κ. την οποία γνώρισα όταν ανδρώθηκα οπαδικά είναι μία σκιά της μεγάλης Α.Ε.Κ. που μου τσαμπουνάνε οι παλιοί αεκτζήδες, μια ομάδα που βολοδέρνει στην 3η - 5η θέση πέρα από κάποιες αναλαμπές, μια ομάδα αναξιόπιστη που οι γαβροβάζελοι δεν υπολογίζουν πλέον παρ' ότι στα ντέρμπι θυμάται τη φανέλα της, μια ομάδα τους οπαδούς της οποίας ΚΑΝΕΙΣ δεν υπολογίζει πλέον (ας θυμηθούμε και μόνο τη σκεπαστή για να καταλάβουμε πόσο έχει ΦΛΩΡΕΨΕΙ και πόσο αδιάφορος έχει γίνει ο λαός της), μια ομάδα που διοικητικά παραπαίει και μέχρι και το τελευταίο λαμόγιο στην Ελλάδα έχει φάει λεφτά απ' αυτή αφήνοντας τη με χρέη ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ απ' το άρθρο 44, μια ομάδα της οποίας το ΙΣΤΟΡΙΚΟ γήπεδο το γκρέμισαν εν μία νυκτί, βολοδέρνει χρόνια τώρα χωρίς έδρα πράγμα το οποίο συμβάλλει στο αγωνιστικό της χάλι και ΚΑΝΕΙΣ δε μιλάει και δεν υπάρχει ΚΑΝ πλέον η προοπτική της οργάνωσης ενός συλλαλητηρίου γι' αυτό το θέμα. Θες κι άλλα; Όλα τα υπόλοιπα είναι περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Το θέμα είναι τί κάνεις στο ΣΗΜΕΡΑ. Εμείς όταν έφτασε ο Π.Α.Ο.Κ. στο χείλος του γκρεμού μπήκαμε μπροστά, ανέλαβε ο Ζαγόρ να φέρει ένα έργο σε πέρας και έβγαλε - σε ένα βαθμό - τον Π.Α.Ο.Κ. απ' τη μιζέρια... ΕΣΥ τί έχεις κάνει;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ο αλλος ο θεος ο φιδεμπορας που μας ελεγε οτι ηταν μεσα στο παοκ-οσφπ κεκλεισμενων που εξαφανιστηκε?

Έχει εξαφανιστεί καιρό τώρα για να σου λύσω την απορία. Τί έγινε γαβράκια βγήκατε κι εσείς για να υποστηρίξετε τους φίλους σας τους αεκτζήδες; Θυμηθήκατε τη σχέση λατρείας που είχατε όλη τη δεκαετία του '80 μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του '90; Γιατί βλέπω και πολλά φιλαράκια μου γάβρους να μου πρήζουν τ' αρχίδια από χθες παίρνοντας το μέρος των χανουμιών...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
lalepi αν και η καζουρα καλη ειναι ο Womanaholic  γενικα ειναι οκ ατομο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Ρε, το ακούσατε; Ο δήμαρχος θέλει να κάνει τζαμί...Ενα δεν του φτάνει, θέλει και δεύτερο;

Επισκέπτης
Κατ' αρχάς εγώ δε στάθηκα στο ότι υποστηρίζεις πως η Α.Ε.Κ. είναι μεγαλύτερη ομάδα απ' τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά στον προκλητικό τρόπο που μιλούσες και απευθυνόσουν ειδικά σε 'μένα. Κατά δεύτερον αντί να απαιτείς να σου δώσω μια απάντηση σ' αυτό, καλό θα ήταν να κάτσεις να συλλογιστείς γιατί έχεις ΜΙΚΡΥΝΕΙ σαν σύλλογος τόσο πολύ. Εγώ το '92 -'94 πήγαινα στο δημοτικό. Η Α.Ε.Κ. την οποία γνώρισα όταν ανδρώθηκα οπαδικά είναι μία σκιά της μεγάλης Α.Ε.Κ. που μου τσαμπουνάνε οι παλιοί αεκτζήδες, μια ομάδα που βολοδέρνει στην 3η - 5η θέση πέρα από κάποιες αναλαμπές, μια ομάδα αναξιόπιστη που οι γαβροβάζελοι δεν υπολογίζουν πλέον παρ' ότι στα ντέρμπι θυμάται τη φανέλα της, μια ομάδα τους οπαδούς της οποίας ΚΑΝΕΙΣ δεν υπολογίζει πλέον (ας θυμηθούμε και μόνο τη σκεπαστή για να καταλάβουμε πόσο έχει ΦΛΩΡΕΨΕΙ και πόσο αδιάφορος έχει γίνει ο λαός της), μια ομάδα που διοικητικά παραπαίει και μέχρι και το τελευταίο λαμόγιο στην Ελλάδα έχει φάει λεφτά απ' αυτή αφήνοντας τη με χρέη ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ απ' το άρθρο 44, μια ομάδα της οποίας το ΙΣΤΟΡΙΚΟ γήπεδο το γκρέμισαν εν μία νυκτί, βολοδέρνει χρόνια τώρα χωρίς έδρα πράγμα το οποίο συμβάλλει στο αγωνιστικό της χάλι και ΚΑΝΕΙΣ δε μιλάει και δεν υπάρχει ΚΑΝ πλέον η προοπτική της οργάνωσης ενός συλλαλητηρίου γι' αυτό το θέμα. Θες κι άλλα; Όλα τα υπόλοιπα είναι περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Το θέμα είναι τί κάνεις στο ΣΗΜΕΡΑ. Εμείς όταν έφτασε ο Π.Α.Ο.Κ. στο χείλος του γκρεμού μπήκαμε μπροστά, ανέλαβε ο Ζαγόρ να φέρει ένα έργο σε πέρας και έβγαλε - σε ένα βαθμό - τον Π.Α.Ο.Κ. απ' τη μιζέρια... ΕΣΥ τί έχεις κάνει;

καλό ξεκαλό εγώ είμαι κολλημένος και θέλω απάντηση...εκτός και αν είσαι ΚΟΤΑ και δεν μπορείς να την δώσεις...

ποια είναι πιο μεγάλη ομάδα ΣΗΜΕΡΑ ρε αυτήν τη στιγμή που μιλάμε?

α...και κάτι για τον Ζαγορ (που όταν έπαιζε στην ΑΕΚ τον γιουχάρατε μέσα στην Τούμπα)...από τότε που ανέλαβε ΕΙΔΙΚΑ σας έχουμε πετάξει τα μάτια όξω εμεις οι μίζεροι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
καλό ξεκαλό εγώ είμαι κολλημένος και θέλω απάντηση...εκτός και αν είσαι ΚΟΤΑ και δεν μπορείς να την δώσεις...

ποια είναι πιο μεγάλη ομάδα ΣΗΜΕΡΑ ρε αυτήν τη στιγμή που μιλάμε?

α...και κάτι για τον Ζαγορ (που όταν έπαιζε στην ΑΕΚ τον γιουχάρατε μέσα στην Τούμπα)...από τότε που ανέλαβε ΕΙΔΙΚΑ σας έχουμε πετάξει τα μάτια όξω εμεις οι μίζεροι...

Συνέχισε. Είχα μια τελευταία ελπίδα ότι δεν έχεις μυαλό κότας αλλά μου απέδειξες το αντίθετο. Κάτι τύποι σαν εσένα ευθύνονται που έχει μικρύνει τόσο η Α.Ε.Κ. Απουσία κριτικής, ανησυχίας κ.τ.λπ., ένα απόλυτο μηδενικό είσαι με ανύπαρκτο εγκέφαλο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ πλάκα έχετε παοκάκια.

Αντί να παραδεχτείτε την πούτσα που φάγατε, όπως σωστά έκαναν 2-3 από εσάς, και μπράβο στα παιδιά, μάς ζαλίζετε τα αρχίδια με μαλακιούλες.

Σάς έχουν κάψει τον εγκέφαλο οι δημοσιογραφάρες του Βορρά.

Επισκέπτης
Συνέχισε. Είχα μια τελευταία ελπίδα ότι δεν έχεις μυαλό κότας αλλά μου απέδειξες το αντίθετο. Κάτι τύποι σαν εσένα ευθύνονται που έχει μικρύνει τόσο η Α.Ε.Κ. Απουσία κριτικής, ανησυχίας κ.τ.λπ., ένα απόλυτο μηδενικό είσαι με ανύπαρκτο εγκέφαλο.

σιγά ρε βλάκα μη μοιραστώ τις ανησυχίες μου για την ΑΕΚ με σένα...και εν πάσει περιπτώσει για μπάλα μιλάμε και εγώ είμαι φίλαθλος και όλα αυτά περί χρεών και συλλαλητηρίων τα γράφω και στα αρχίδια μου...να τα λύσουνε αυτοί που τα κάνανε

ποια είναι πιο μεγάλη ομάδα ρε κομπλεξικέ?

ΚΟΤΑ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο παπανδρεου φταιει... εδωσε διαταγη να χασει ο παοκ για να μην κατεβουν 100 χιλιαδες παοκτζηδες στην αθηνα και τα καψουν ολα... ακομα δεν το εχετε καταλαβει?  :P :P :P

Επισκέπτης
α και κάτι ακόμα...

εσείς χαιρόσαστε που ξεπληρώνετε χρέη και εμείς χαιρόμαστε που όποτε παίξουμε σας γαμάμε

μπετόβλακες

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Ο παπανδρεου φταιει... εδωσε διαταγη να χασει ο παοκ για να μην κατεβουν 100 χιλιαδες παοκτζηδες στην αθηνα και τα καψουν ολα... ακομα δεν το εχετε καταλαβει?  :P :P :P

οντως αυτο ηταν οτι πιο γελοίο εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
s24paokwin.jpg

Χαχαχαχαχα

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 70000 ΜΠΑΟΚΤΣΙΔΩΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom