Κατ' αρχάς εγώ δε στάθηκα στο ότι υποστηρίζεις πως η Α.Ε.Κ. είναι μεγαλύτερη ομάδα απ' τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά στον προκλητικό τρόπο που μιλούσες και απευθυνόσουν ειδικά σε 'μένα. Κατά δεύτερον αντί να απαιτείς να σου δώσω μια απάντηση σ' αυτό, καλό θα ήταν να κάτσεις να συλλογιστείς γιατί έχεις ΜΙΚΡΥΝΕΙ σαν σύλλογος τόσο πολύ. Εγώ το '92 -'94 πήγαινα στο δημοτικό. Η Α.Ε.Κ. την οποία γνώρισα όταν ανδρώθηκα οπαδικά είναι μία σκιά της μεγάλης Α.Ε.Κ. που μου τσαμπουνάνε οι παλιοί αεκτζήδες, μια ομάδα που βολοδέρνει στην 3η - 5η θέση πέρα από κάποιες αναλαμπές, μια ομάδα αναξιόπιστη που οι γαβροβάζελοι δεν υπολογίζουν πλέον παρ' ότι στα ντέρμπι θυμάται τη φανέλα της, μια ομάδα τους οπαδούς της οποίας ΚΑΝΕΙΣ δεν υπολογίζει πλέον (ας θυμηθούμε και μόνο τη σκεπαστή για να καταλάβουμε πόσο έχει ΦΛΩΡΕΨΕΙ και πόσο αδιάφορος έχει γίνει ο λαός της), μια ομάδα που διοικητικά παραπαίει και μέχρι και το τελευταίο λαμόγιο στην Ελλάδα έχει φάει λεφτά απ' αυτή αφήνοντας τη με χρέη ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ απ' το άρθρο 44, μια ομάδα της οποίας το ΙΣΤΟΡΙΚΟ γήπεδο το γκρέμισαν εν μία νυκτί, βολοδέρνει χρόνια τώρα χωρίς έδρα πράγμα το οποίο συμβάλλει στο αγωνιστικό της χάλι και ΚΑΝΕΙΣ δε μιλάει και δεν υπάρχει ΚΑΝ πλέον η προοπτική της οργάνωσης ενός συλλαλητηρίου γι' αυτό το θέμα. Θες κι άλλα; Όλα τα υπόλοιπα είναι περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Το θέμα είναι τί κάνεις στο ΣΗΜΕΡΑ. Εμείς όταν έφτασε ο Π.Α.Ο.Κ. στο χείλος του γκρεμού μπήκαμε μπροστά, ανέλαβε ο Ζαγόρ να φέρει ένα έργο σε πέρας και έβγαλε - σε ένα βαθμό - τον Π.Α.Ο.Κ. απ' τη μιζέρια... ΕΣΥ τί έχεις κάνει;