Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
μουνόσκυλο γαμημένο έχω κάνει πάρα πολλές εκδρομές με την ΑΕΚ και ξέρω τις σχέσεις μας με τα σκουλήκια...

αυτό όμως δεν πάει να πει ότι έχω κόμπλεξ κιόλας απέναντί τους...

λοιπόν...ο Παοκ έχει 2 πρωταθλήματα και ο Άρης 3...άρα βάσει τίτλων (που είναι και ο μόνος τρόπος να δεις ποια ομάδα είναι πιο μεγάλη) ο Άρης είναι πιο πάνω από εσάς...

κατά τα λοιπά...γλείφε το καβλί μας όπως χθες μπουγατσοκιμά και μη διακόπτεις  :cum: :cum: :cum: :cum:

Καλώς το πουστράκι. Μου επικαλείσαι τα πρωταθλήματα του 1928, 1932 και 1946 που είχε πάρει το σκουλήκι όταν δεν υπήρχε καν Α' Εθνική και θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά; Σκουπίδι, ε σκουπίδι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο και το ηθος που διδασκουν στο μεγαλυτερο πρωταθλημα του κοσμου,δειτε τις εικονες και καντε συγκριση με το χτεσινο ντου,λογαριαστε ποσο μακρια ειμαστε...
εγω παλι πιστευω οτι αν συνεβαινε κατι τετοιο εδω,σε καποιον ποδοσφαιριστη,θα υπηρχε η ιδια αντιδραση.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Δεν ειναι συγκριση,απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν εχει σημασια που επαιζε καποτε ο καθε παιχτης.που παιζει τωρα εχει σημασια.

Ο Γκαρσία ΤΩΡΑ είναι 34 ετών. Δε θα μπορούσε να παίζει κάπου αλλού αν συνυπολογίσεις και το δύστροπο χαρακτήρα του αν και έχει κάνει δουλειά ΚΑΙ σε αυτό.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
αμέ...

σε κάτι μανάδες παοκτζίδων σε Περισσό και Λαμία

Στις μανάδες τους έκανες το μάγκα ή στους ίδιους; Θέλεις μήπως να αρχίζουμε να βρίζουμε μανάδες; Αν είναι πες το μου ΣΚΟΥΠΙΔΙ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω παλι πιστευω οτι αν συνεβαινε κατι τετοιο εδω,σε καποιον ποδοσφαιριστη,θα υπηρχε η ιδια αντιδραση.
δηλαδη θα βλεπαμε τους γαυρους στο καραισκακη με φανελες που θα εγραφαν το ονομα του καραγκουνη ας πουμε? και να γινοταν αυτο το μισο γηπεδο θα του εβριζε τη μανα... στην ισπανια ολη χειροκροτουσαν ορθιοι απο οργανομενους οπαδους μεχρι και μετοχους της ρεαλ.

Επισκέπτης
Τράβα σπίτι ρε να δεις τη δικιά σου να γαμιέται με παοκτσή. Της έχει κάνει τον κώλο σουρωτήρι.

δεν μπορώ τώρα...γαμάω την δικιά σου και χώνω βαθειά

τι έγινε ρε μαλάκα? σε τσούζει η πούτσα από την ΑΕΚ? πονάει ε?  :grin:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

5οι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
δεν μπορώ τώρα...γαμάω την δικιά σου και χώνω βαθειά

τι έγινε ρε μαλάκα? σε τσούζει η πούτσα από την ΑΕΚ? πονάει ε?  :grin:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

5οι

Πήγε να της κάνει γλειφομούνι αλλά βρωμάει το μουνί της μου είπε. Ντροπή της Α.Ε.Κ. είσαι και ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Οι αεκτζήδες έχουν ήθος οι περισσότεροι και κυρίως οι παλαιότεροι, εσύ είσαι ένα μυγόφτυμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε δεν το κοβετε;

Επισκέπτης
Πήγε να της κάνει γλειφομούνι αλλά βρωμάει το μουνί της μου είπε. Ντροπή της Α.Ε.Κ. είσαι και ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Οι αεκτζήδες έχουν ήθος οι περισσότεροι και κυρίως οι παλαιότεροι, εσύ είσαι ένα μυγόφτυμα.

και που ξέρεις μωρή κολοτρυπίδα αν είμαι παλιός ή καινούριος?

άσε μπουγάτσες...σας ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι είσαστε και ποιοι είσαστε...πουτάνες...πάρτε κάνα πανό από τις άλλες τις αδερφές τις παρτιζάνες και μετά ξαναμιλήστε....

πάντως μέχρι τότε...σκάσε και ρούφα πουστράκο....θα βάλω και φωτο εδώ μέσα από το κύπελλο φέτος...που θα είναι το 14ο...10 πιο πολλά από εσάς...μπουγάτσες φλωρόπουστες  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

5οι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και που ξέρεις μωρή κολοτρυπίδα αν είμαι παλιός ή καινούριος?

άσε μπουγάτσες...σας ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι είσαστε και ποιοι είσαστε...πουτάνες...πάρτε κάνα πανό από τις άλλες τις αδερφές τις παρτιζάνες και μετά ξαναμιλήστε....

πάντως μέχρι τότε...σκάσε και ρούφα πουστράκο....θα βάλω και φωτο εδώ μέσα από το κύπελλο φέτος...που θα είναι το 14ο...10 πιο πολλά από εσάς...μπουγάτσες φλωρόπουστες  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

5οι
Μεγαλε καταλαβαινω τη χαρα σου απο την χθεσινη προκριση της ομαδας μας αλλα θα σε παρακαλεσω να ειναι λιγο ποιο προσεκτικα τα λεγομενα σου. Καλος ο χαβαλες και τα πειραγματα αλλα μεχρι εκει... καλο θα ηταν να σταματισεις να βριζεις μανες,δεν ειναι καθολου σωστο...

Επισκέπτης
Μεγαλε καταλαβαινω τη χαρα σου απο την χθεσινη προκριση της ομαδας μας αλλα θα σε παρακαλεσω να ειναι λιγο ποιο προσεκτικα τα λεγομενα σου. Καλος ο χαβαλες και τα πειραγματα αλλα μεχρι εκει... καλο θα ηταν να σταματισεις να βριζεις μανες,δεν ειναι καθολου σωστο...

έχεις δίκηο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ΜΟΝΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... ΡΩΤΗΣΑΜΕ, ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ : ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΣΤ.ΛΑΡΙΣΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom