Επισκέπτης
Τώρα το κατάλαβες μαλακιστήρι ότι έχει δίκιο; Όταν το ξεκινούσες προκαλώντας εμένα δεν το σκέφτηκες;
είσαι πολύ μικρή ομάδα και δεν το σκέφτηκα όχι
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
Τώρα το κατάλαβες μαλακιστήρι ότι έχει δίκιο; Όταν το ξεκινούσες προκαλώντας εμένα δεν το σκέφτηκες;
ΜΟΝΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... ΡΩΤΗΣΑΜΕ, ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ : ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΣΤ.ΛΑΡΙΣΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ναι αυτο ειχε πολυ πλακα το πανο.ενω ξερετε οτι ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια μας σαν λαος.ΜΟΝΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... ΡΩΤΗΣΑΜΕ, ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ : ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΣΤ.ΛΑΡΙΣΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ποια λαμια ρε εδω ηρθανε λεει και δειρανε τους ΑΕΚτζηδες στον περισσο.ποια τα παοκακιαΠαλι τα ιδια... ρε ο αγωνας τελειωσε... καναμε το χαβαλε μας,πειραξαμε τα παοκια οκ... τι μαλακιες ειναι αυτες με ξυλα σε λαμιες και παπαρια... θα γινετε ρε ανθρωποι?
θα παω και εγω να δειρω 5-6 οπαδους της γκρεμιο στη βραζιλια και θα γινω μαγκας... μαλακιες για 16χροναποια λαμια ρε εδω ηρθανε λεει και δειρανε τους ΑΕΚτζηδες στον περισσο.ποια τα παοκακια![]()
![]()
![]()
εδω μιλανε για λαμια που πηγαν 6 το πρωι 200 ατομα εναντιον 3 δικων μας,και μαλιστα μαχαιρωσαν κιολας τον εναν απο αυτους....στον Περισσό οι ΚΟΤΕΣ αφήσανε δικούς τους πίσω...και όχι 1-2 άτομα...
και έχουνε το θράσος και μιλάνε κιόλας...
μιλάμε για πολύ μεγάλες ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ
εδω μιλανε για λαμια που πηγαν 6 το πρωι 200 ατομα εναντιον 3 δικων μας,και μαλιστα μαχαιρωσαν κιολας τον εναν απο αυτους....
για το ξυλο της αρκουδας που φαγανε το πρωι της ιδιας μερας κουβεντα βεβαια....ακομα λαχανιασμενοι ειναι απο το κυνηγητο στους δρομους της πολης....
τι ψαχνεις ομως...εδω ο τσουκαλας ακομα λεει οτι μας εβγαλε απο τη σκεπαστη...![]()
ηταν η καμικαζε επιδρομη της δεκαετιαςναι ήρθατε...και μας κλάσατε τον πούτσο...
ρε αδερφές τολμάτε και μιλάτε μετά από Λαμία και (ειδικά) Περισσό?
τελικά στα μυαλά είσαστε γαύροι του βορρά αλλά στα σκηνικά είσαστε βαζέλες του βορρά![]()
![]()
![]()
![]()
Αναλαμβάνω υπηρεσία![]()
Ναι στον χαβαλέ και στα πειράγματα,
lalepi αφου λες ότι είσαι δικός μας και δεν έχω λόγω να αμφιβάλλω θα σε παρακαλέσω θερμά δεν βρίζουμε μάνες,σπίτια πατεράδες κτλ εκτός εάν προκληθούμε.
Καβλαντίζουμε εδώ να περνάει η ώρα
Σε παρακαλώ πολύ!!!
womanaholic σε παρακαλώ πολύ και σένα
Κάντε πλάκα άλλα ως εκεί
ναι ναι διομήδη...ζητώ συγνώμη
Αναλαμβάνω υπηρεσία![]()
Ναι στον χαβαλέ και στα πειράγματα,
lalepi αφου λες ότι είσαι δικός μας και δεν έχω λόγω να αμφιβάλλω θα σε παρακαλέσω θερμά δεν βρίζουμε μάνες,σπίτια πατεράδες κτλ εκτός εάν προκληθούμε.
Καβλαντίζουμε εδώ να περνάει η ώρα
Σε παρακαλώ πολύ!!!
womanaholic σε παρακαλώ πολύ και σένα
Κάντε πλάκα άλλα ως εκεί
Δεν μας τα λες καλά !!!Έτσι πουστράκι. Όταν σου βάζουν χέρι οι δικοί σου σούζα βλέπω κάθεσαι![]()
![]()
![]()
Έτσι πουστράκι. Όταν σου βάζουν χέρι οι δικοί σου σούζα βλέπω κάθεσαι![]()
![]()
![]()
Δεν μας τα λες καλά !!!
Γιατί ρε άρχοντα;
To ξέρω!!!Διομήδη το ξέρεις εσύ ότι εγώ δεν προκαλώ ποτέ και είμαι μετριοπαθής εκτός αν με προκαλέσουν.