και η φωτια γιατι μπηκε???????????????????????????
ησασταν σε αμυνα 2 ωρες μετα τα καπνογονα???? γιατι τοτε βαλατε την φωτια...
ησασταν σε αμυνα 2 ωρες μετα τα καπνογονα???? γιατι τοτε βαλατε την φωτια...
μην λες μαλακιες,η ποινη επρεπε να ειναι πολυ μεγαλυτερη.Προειλημμένη απόφαση 100%
τι πινεις ρε μεγαλε?σούργελο,είμαι κατά της βίας και μακάρι αυτά τα πρεζόνια να τα εξαφανίσουν από τα γήπεδα
όταν όμως εμπλέκεται ο Ολυμπιακός,είμαι υπέρ της βίας,γιατί απλά μόνο έτσι καταλαβαίνει αυτό το σωματείο
στο κάτω κάτω,ο Νόμος επιτρέπει την βία(ακόμα και το φόνο) όταν είσαι σε άμυνα ή δέχεσαι παράνομη επίθεση
σούργελο,είμαι κατά της βίας και μακάρι αυτά τα πρεζόνια να τα εξαφανίσουν από τα γήπεδα
όταν όμως εμπλέκεται ο Ολυμπιακός,είμαι υπέρ της βίας,γιατί απλά μόνο έτσι καταλαβαίνει αυτό το σωματείο
στο κάτω κάτω,ο Νόμος επιτρέπει την βία(ακόμα και το φόνο) όταν είσαι σε άμυνα ή δέχεσαι παράνομη επίθεση
δεν διπλασιαζετε η ποινη? νομιζω ειναι υποτροποι οπως εμεις που φαγαμε 2 με αρη και καβαλα?
για αυτό φταίει το πασόκ
γιατι;μην λες μαλακιες,η ποινη επρεπε να ειναι πολυ μεγαλυτερη.
...αρα γι`αυτο εξηγουνται οσα γραφεις περι βιας λοιπον!Αν μιλάει ο Ολυμπιακός για (αθλητική) δικαιοσύνη,τότε το μόνο που μας μένει είναι αρχίσουμε να βαράμε ενέσεις.....
Θα περασει ο παοκ,δεν εχει τυχη ο γαβρος με 11 παικτες.Μονο ο δωδεκατος παικτης μπορει να τον σωσει.Μιλαω με βαση οσα βλεπω.
Γιατι ρε βλαχογερμανε απορεις?Παντα ο,τι βλεπω λεω και οχι οτι θα ηθελα να γινει.Προβλεπω προκριση του παοκ αν παιχτει στα ισα το ματσακι.Να χαρειτε και λιγακι μετα την πικρα που θα παρετε στο Βικελιδης.