Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
AGNIUS έχεις τα δίκια σου αλλά σου ξεφεύγει το γεγονός ότι ένας προπονητής που καταφέρνει να επιβληθεί με την προσωπικότητά του μπορεί να τιθασεύσει κι έναν τέτοιο παίχτη. Αυτό είχε καταφέρει πέρσι ο Σάντος με τον Γκαρσία... Για να μην αναφερθώ στο πόσο "λίγος" πρέπει να είναι ο Παντελής Κωνσταντινίδης σε σχέση με το Ζήση όπου σήμερα που κάλεσε τον Γκαρσία να του δώσει εξηγήσεις ο τελευταίος απλά τον αγνόησε & γι' αυτό βρέθηκε κι εκτός αποστολής...
ενω με Ζηση ο Γκαρσια και Κονσεισαο για να μην πω για Ζλανταν βαραγαν προσοχη......

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ψιτ, ΜΑΛΑΚΑ.......

Φαααααααααααααααααπππππππππππππππππ............................

ΕΓΩ σε εχω κανει ΠΟΥΤΑΝΑ του βορρα..........

Και γι αυτο εγινες ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..... γιατι ολες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ανοιγουν τα ποδια στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους και κανουν και ΜΟΚΟ......
Αλλα μολις ηρθε αυτος που σε εβγαλε στο κλαρι και ΟΛΟΙ σε φωναζουν ΠΟΥΤΑΝΑ του βορρα..... τσινας..... ετσι.... συνεχισε .... ριμαξτε τα ολα.........

Μάξιμε κάτσε μέτρα ρε πόσες ψωλές έχεις φάει τα τελευταία χρόνια απ' το δικέφαλο & μετά λογαριάζουμε ποιος είναι το αφεντικό. Τα ίδια κάθε φορά που δείχνουν πόσο βαθιά ριζωμένο κόμπλεξ έχετε, κάνατε δυο νίκες, μία με τον "αέρα" του Σπάθα & μία με γκολ σπόντα & άθλια μπάλα & μου γίνατε πάλι αφεντικά!

Συνημμένα

• CUCwnw813344-02.jpg
    CUCwnw813344-02.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 10

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Όσο για τις μαλακίες για "ντέρμπι ουραγών με νιόνιο" κ.λπ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ"; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αδέρφια πάντως είναι αλήθεια ότι για τα ασπόνδυλα που βγάζουν τώρα γλώσσα φταίμε εμείς & μόνο εμείς. Αυτοί ερπετά ήταν μια ζωή, ερπετά θα συνεχίσουν να είναι. Φταίμε εμείς που στο περσινό παιχνίδι των PLAY OFF μετά απ' το παιχνίδι του Χαριλάου όπου συνεργάστηκαν με το βάζελο για τη σφαγή & με την αστυνομία για την τρομοκράτηση της αποστολής στο πούλμαν δεν κάναμε τους παίχτες του σκουληκιού να τρέμουν ακόμα & για τη ζωή τους μόλις πάτησαν χορτάρι στο ναό! Μια άλλη Ριζούπολη έπρεπε να είχαμε στήσει & νιώθω πραγματικά ντροπή που δεν το κάναμε & δείξαμε "ανωτερότητα" & μαλακίες... Τα πουστράκια πρέπει να τα έχεις στο γαμήσι μια ζωή, λίγο να τα αφήσεις να τί παθαίνεις... Και καλά για να μην τιμωρηθούμε & πίπες, κάποτε ο παοκτσής οπαδός δεν υπολόγιζε κανένα κόστος. Τί φλωριές είναι αυτές ρε; Επιθέσεις με λοστούς σε συνδέσμους του Άρη ΞΑΝΑ. ΣΟΥΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αδέρφια πάντως είναι αλήθεια ότι για τα ασπόνδυλα που βγάζουν τώρα γλώσσα φταίμε εμείς & μόνο εμείς. Αυτοί ερπετά ήταν μια ζωή, ερπετά θα συνεχίσουν να είναι. Φταίμε εμείς που στο περσινό παιχνίδι των PLAY OFF μετά απ' το παιχνίδι του Χαριλάου όπου συνεργάστηκαν με το βάζελο για τη σφαγή & με την αστυνομία για την τρομοκράτηση της αποστολής στο πούλμαν δεν κάναμε τους παίχτες του σκουληκιού να τρέμουν ακόμα & για τη ζωή τους μόλις πάτησαν χορτάρι στο ναό! Μια άλλη Ριζούπολη έπρεπε να είχαμε στήσει & νιώθω πραγματικά ντροπή που δεν το κάναμε & δείξαμε "ανωτερότητα" & μαλακίες... Τα πουστράκια πρέπει να τα έχεις στο γαμήσι μια ζωή, λίγο να τα αφήσεις να τί παθαίνεις... Και καλά για να μην τιμωρηθούμε & πίπες, κάποτε ο παοκτσής οπαδός δεν υπολόγιζε κανένα κόστος. Τί φλωριές είναι αυτές ρε; Επιθέσεις με λοστούς σε συνδέσμους του Άρη ΞΑΝΑ. ΣΟΥΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
να στησουμε σκηνικο ριζουπολης εναντιων των σκουλικιων?
ειναι σαν να λενε τα χανουμια για σκηνικο εναντιων των πανθηρων
κατεβαινεις στο επιπεδο τους,δλδ της μικρης ομαδας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν γράφω συχνά στο θρεντ σας...
όμως όταν είχα ξαναγράψει σας είχα πει (πριν την αρχή της φετινής σαιζόν) πως είναι λάθος να λέτε πως πάτε για πρωτάθλημα.

Το ίδιο ακριβώς λάθος είχε κάνει και η ΑΕΚ του Ντέμη.
Βιάστηκε να κάνει υπερβάσεις.

Όταν έχεις μια ομάδα που πάει φούντο οικονομικά, βάζεις ΚΑΠΟΙΑ από τα χρέη σου σε διακανονισμό (και τα υπόλοιπα ακόμα αιωρούνται βεβαίως βεβαίως), αλλά ακόμα και έτσι στηρίζεσαι κατά βάση στο φιλότιμο των οπαδών σου (ενώ θα έπρεπε να στηρίζεσαι στην τσέπη σωστών επιχειρηματιών που θα δουν την ομάδα σαν σωστή επιχείριση), τότε δεν μπορείς να κάνεις τέτοια όνειρα. Είσαι εκτός πραγματικότητας.

τα ίδια ακριβώς λάθη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μωρέ δίκιο έχεις....
έτσι φαίνεται ο μάγκας ο άντρας
όταν τα σπάει στο γήπεδο.....
όταν σπάει ένα πούλμαν

τότε βγάζεις τον βαρύ τον ανδρισμό σου...
σε αυτή τη χώραδεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα....
απλά θα πέφτουμε πιο βαθιά στο βούρκο και θα είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
(ενώ θα έπρεπε να στηρίζεσαι στην τσέπη σωστών επιχειρηματιών που θα δουν την ομάδα σαν σωστή επιχείριση), τότε δεν μπορείς να κάνεις τέτοια όνειρα. Είσαι εκτός πραγματικότητας.
τοσα χρονια στην ΑΕΚ εχεις δει κανεναν?
και δεν μπορει μια ελληνικη ΠΑΕ να γινει ποτε σωστη επιχειρηση

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
να στησουμε σκηνικο ριζουπολης εναντιων των σκουλικιων?
ειναι σαν να λενε τα χανουμια για σκηνικο εναντιων των πανθηρων
κατεβαινεις στο επιπεδο τους,δλδ της μικρης ομαδας

Φίλε η πουστιά δεν μπορεί να μένει αναπάντητη. Όπως είδες έχουν φάει πόσες πούτσες τα τελευταία χρόνια απ' τον Π.Α.Ο.Κ. & τις ξέχασαν όλες, πανηγυρίζουν για την περσινή πούστικη & άνανδρη νίκη στο Χαριλάου & για τη φετινή στο ναό με γκολ - σπόντα & χάλια εμφάνιση. Αν είχαν φτύσει αίμα όμως τότε θα το θυμόντουσαν μια ζωή, όπως θυμούνται ακόμη τη Ριζούπολη οι βάζελοι εδώ στην Αθήνα & ακόμη δεν την έχουν ξεπεράσει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
μωρέ δίκιο έχεις....
έτσι φαίνεται ο μάγκας ο άντρας
όταν τα σπάει στο γήπεδο.....
όταν σπάει ένα πούλμαν

τότε βγάζεις τον βαρύ τον ανδρισμό σου...
σε αυτή τη χώραδεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα....
απλά θα πέφτουμε πιο βαθιά στο βούρκο και θα είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες....

Φίλε ξεκινάμε από λάθος βάση. Εσύ μάλλον είσαι "φίλαθλος" & τα λες αυτά, οπότε μάλλον γράφεις σε λάθος thread. Εμείς εδώ είμαστε οπαδοί & αρρωστάκια. ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ & ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Ήδη έχω τον καημό που έχουν απαγορεύσει τις μετακινήσεις οπαδών στα ντέρμπι & ρίχνουν πλέον βαριές καμπάνες για τα επεισόδια, δε θέλω κάτι χειρότερο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
1990-91 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 2-1 (58', 79' Σκαρτάδος)
1991-92 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 1-1 (66' Αλεξίου)
1992-93 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 2-0 (87' Πλίτσης, 92' Θ. Δημόπουλος).
1993-94 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 1-2 (32' πεν. Λούχοβι)
1994-95 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 2-0 (16', 36' Ζουμπούλης)
1995-96 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 1-0 (2' Ζουμπούλης)
1996-97 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 2-1 (70', 75' Βρύζας)
1998-99 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 1-4 (63' Καφές - 15', 54' Χαριστέας, 68' Κουλακιώτης , 73' Πανόπουλος)
1999-00 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 3-2 (45' Ναλιτζής, 57' Κωνσταντινίδης, 79' Καφές, 71' Αμπονσα, 90' Κυζερίδης)
2000-01 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 2-0 (Εγκωμίτης 37', Οκκάς 83')
2001-02 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 1-1 (72' Οκκάς- 67' Λιολίδης)
2002-03 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 2-0 (Γιασεμη 50', Θεοδωρίδης 69')
2003-04 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 3-0 (48' Γιασεμή, 57' Σαλπιγγίδης, 86' Κούτσης)
2004-05 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 2-2 ( Σαλπιγγίδης 27' Καρυπίδης 80'- 67' Σανχούρχο, 81' Αβραάμ Παπαδόπουλος)
2006-07 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 1-0 (Μελίσσης 22')
2007-08 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 3-0 (32' Μπαλάφας, 37' Χριστοδουλόπουλος, 45' Σάλμον)
2008-09 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 1-0 (68' Κοντρέρας)
2009-10 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 4-1 (20' πεν. Ίβιτς, 45', 60' Μουσλίμοβιτς,- 48' πεν. Βιτόλο- 89 Νέτο)
2009-10 (Play offS) Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 2-0 (26' ‘Ιβιτς, 36' Σαβίνι)

Άντε γεια ερπετά. Έτσι για να μάθετε να μη λαλάτε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τοσα χρονια στην ΑΕΚ εχεις δει κανεναν?
και δεν μπορει μια ελληνικη ΠΑΕ να γινει ποτε σωστη επιχειρηση
στο δεύτερο θα συμφωνήσω με λύπη
στο πρώτο είπα πως είναι ακριβώς τα ίδια λάθη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε ξεκινάμε από λάθος βάση. Εσύ μάλλον είσαι "φίλαθλος" & τα λες αυτά, οπότε μάλλον γράφεις σε λάθος thread. Εμείς εδώ είμαστε οπαδοί & αρρωστάκια. ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ & ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Ήδη έχω τον καημό που έχουν απαγορεύσει τις μετακινήσεις οπαδών στα ντέρμπι & ρίχνουν πλέον βαριές καμπάνες για τα επεισόδια, δε θέλω κάτι χειρότερο...
σαφώς και ξεκινάμε από λάθος βάση
εσύ θες το κακό της ομάδας σου για να φανείς άντρας
εγώ θέλω να ευχαριστηθώ ακόμα κι αν παίξει καλύτερα ο αντίπαλος. Δεν θα με κάνει άντρα το να τον κερδίσω στο ποδόσφαιρο με την ομάδα μου ούτε το να τον δείρω και να τον πάω ανάσκελα στο σπίτι του.
Προφανώς δεν έχεις οικογένεια να ξέρεις τι σημαίνει να μπαίνει ο άλλος μισός μέσα απλά και μόνο επειδή υποστηρίζει μια ομάδα ή (αν έχεις οικογένεια) ενδιαφέρεσαι μόνο για τον εαυτούλη σου

ναι...εγώ είμαι "φίλαθλος", αλλά χωρίς τα εισαγωγικά

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πόσα κιλά μαλάκας είσαι ώστε να αναφέρεσαι για χιλιοστή φορά σ' αυτό το παιχνίδι όταν [size=14pt]σου παραθέτω[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: καλά αφού μου παραθέτεις ντοκουμεντα... τουμπέκα.

Πόσο looser μπορεί να είσαι τελίκα όταν τρώς 4 στην έδρα σου από μια νεοφώτιστη ομάδα ?? :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom