Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
-Χάβος: «Στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, ο Φωτάκης θα παίξει δεξιά στα χάφ, εσύ αριστερά και ο Βιτόλο στο κέντρο.

-Γκαρσία: Κόουτς, εγώ αριστερά δεν μπορώ να παίξω.

-Χάβος: Θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ.

-Γκαρσία: Κόουτς, κοίτα να δεις, σε ένα ματς πέρυσι με έβαλε ο Σάντος σε αυτή τη θέση και του είχα πει να μη με βάλει εκεί γιατί θα γίνουμε ρεζίλι και θα ξευτιλιστούμε. Και γίναμε ρεζίλι και ξευτιλιστήκαμε.

-Χάβος: Εγώ δεν είμαι Σάντος!

-Γκαρσία: «Τότε να σου πω κάτι άλλο. Κάποτε όταν έπαιζα στη Ρεάλ με τον Καπέλο, μου είπε ν΄ αγωνιστώ αριστερό χαφ. Του είπα ότι δεν μπορώ, γιατί είμαι αμυντικό χαφ. Μη με βάζεις, του είπα, θα εκτεθούμε. Τότε αυτός, μου είπε εντάξει θα παίξεις εκεί που θες.

-Χάβος: Δε με νοιάζει τι σου είπε ο Καπέλο. Εδώ θα κάνεις ό,τι σου λέω εγώ. Αλλιώς να φύγεις.

-Γκαρσία: Εντάξει φεύγω…

:2funny:

Αυτά γίνανε λοιπόν με το μεγάλο προπονητή Χάβο (ποιος Σάντος και ποιος … Καπέλο, μπροστά του!!!), ο οποίος δεν είχε πρόβλημα μόνο με τον Γκαρσία, αλλά και με τους Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας.

Πριν ένα μήνα, ο Χάβος είχε πει στο Μουσλίμοβιτς, «όταν σε μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια»!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε επίσης, πως ο Χάβος είχε καβαλήσει εδώ και καιρό, όχι μόνο το καλάμι, αλλά ολόκληρο το… Δερμιτζάκη. Γι΄ αυτό και ο Γκαρσία αναγκάστηκε να του πει κάποια στιγμή: «εσύ πολύ μιλάς».

Η διαπίστωση λοιπόν είναι, πως ο ΠΑΟΚ είναι ακυβέρνητο καράβι. Τα σημάδια σήψης στο Δικέφαλο, είναι φανερά. Ο ΠΑΟΚ, σαπίζει.

Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι το εξής: Αυτός ο… προπονητής, θα κατεβάσει την ομάδα στην Ισπανία;

Έχουμε την εντύπωση, πως με μαθηματική ακρίβεια, η ομάδα οδηγείται στα χαμένα.

Και οι μόνοι που μπορούν να την σώσουν, είναι οι παίκτες.

Επισκέπτης
Κρίσιμες οι εξελίξεις και οι φήμες που ακούγονται στην μίζερη πόλη της Θεσσαλονίκης...

Φούντωσαν οι φήμες...

Λένε ότι οι οργανωμένοι πήγαν για δεύτερη φορά και συζήτησαν με τον Βρυζα την προηγούμενη βδομάδα για να γυρίσει πίσω στην ομάδα ως πρόεδρος και να ανατρέψει τον Ζαγοράκη. Αυτός τους είχε πει και τα περί Βιολίδη ... και πήγαν πιάσαν και τον Θοδωράκη και τον είπαν να πάρει τον μπούλο ο Βιολίδης...
Επίσης πιάσαν τον Ζαγοράκη και του είπαν να φέρει τον Αγγελο ή να πάρει τον μπούλο. Αυτή την βδομάδα συναντήθηκε ο Αγγελος με τον Ζαγοράκη σε εστιατόριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και του έδωσε μία λίστα με ονόματα που πρέπει να φύγουν από την ΠΑΕ προκειμένου να γυρίσει...δηλαδή...Πουρλιοτόπουλους κτλ... και όσους χαλάνε τα αποδυτήρια...

Για να δούμε τι θα γίνει...

Λεφτά για μεγάλο προπονητή δεν υπάρχουν...τα ονόματα λέγετε ότι τα έβγαλε ο Βασιλόπουλος για να ηρεμήσει τον κόσμο....

Στην γριά πάλι θέλουν να διώξουν τον Ουζουνίδη...και το στο σκουλίκι τα έχουν με τον κοκε και την εμονή του Κουπερ στο  4 4 2...

Και μαλώνουν όλοι ποιος θα είναι το αφεντικό στο χωριό ενώ οι ομάδες  του ΠΟΚ τους πηδάνε καθημερινά χωρίς σάλιο..... :fuck2:

Της πουτάνας γίνετε πάλι στην κώλοπόλη μας...  :2funny:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αφιερωμένο στα Αρειανά που βγάζουν γλώσσα πάλι & μόλις ορθοποδήσει πάλι ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. Κι επειδή άκουσα κάτι για "Πουτάνα του βορρά" πουτάνες να πείτε τις μανάδες σας!
πουτανα μπορω να λεω μονο την μανα σου!!!!
αντε πιες καμια σοδα να χονεψεις την ψωλια του Χαβιτο

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Κρίσιμες οι εξελίξεις και οι φήμες που ακούγονται στην μίζερη πόλη της Θεσσαλονίκης...

Φούντωσαν οι φήμες...

Λένε ότι οι οργανωμένοι πήγαν για δεύτερη φορά και συζήτησαν με τον Βρυζα την προηγούμενη βδομάδα για να γυρίσει πίσω στην ομάδα ως πρόεδρος και να ανατρέψει τον Ζαγοράκη. Αυτός τους είχε πει και τα περί Βιολίδη ... και πήγαν πιάσαν και τον Θοδωράκη και τον είπαν να πάρει τον μπούλο ο Βιολίδης...
Επίσης πιάσαν τον Ζαγοράκη και του είπαν να φέρει τον Αγγελο ή να πάρει τον μπούλο. Αυτή την βδομάδα συναντήθηκε ο Αγγελος με τον Ζαγοράκη σε εστιατόριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και του έδωσε μία λίστα με ονόματα που πρέπει να φύγουν από την ΠΑΕ προκειμένου να γυρίσει...δηλαδή...Πουρλιοτόπουλους κτλ... και όσους χαλάνε τα αποδυτήρια...

Λεφτά για μεγάλο προπονητή δεν υπάρχουν...τα ονόματα λέγετε ότι τα έβγαλε ο Βασιλόπουλος για να ηρεμήσει τον κόσμο....

Στην γριά πάλι θέλουν να διώξουν τον Ουζουνίδη...και το στο σκουλίκι τα έχουν με τον κοκε και την εμονή του Κουπερ στο  4 4 2...

Και μαλώνουν όλοι ποιος θα είναι το αφεντικό στο χωριό ενώ οι ομάδες  του ΠΟΚ τους πηδάνε καθημερινά χωρίς σάλιο..... :fuck2:

τι περιμενεις να γινει στην κωλοπολη μας δλδ; το ταβανι αυτο ειναι για την πολη κατι παραπανω θα γινει μια φορα στο τοσο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.375
Πόντοι
266
Αφιερωμένο στα Αρειανά που βγάζουν γλώσσα πάλι & μόλις ορθοποδήσει πάλι ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. Κι επειδή άκουσα κάτι για "Πουτάνα του βορρά" πουτάνες να πείτε τις μανάδες σας!
κοιτα ρε μαλακα τα χαλια σου
που εχεις γινει ρεντικολο
και αν η πουτσα μου ειχε νυχι θα ηταν δαχτυλο
μολις ορθοποδησει
μολις κλασει
μοιλις....
μας ζαλισες
προς το παρων την κυριακη εχεις ντερμπυ ουραγων

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ψιτ, ΜΑΛΑΚΑ.......

Φαααααααααααααααααπππππππππππππππππ............................

ΕΓΩ σε εχω κανει ΠΟΥΤΑΝΑ του βορρα..........

Και γι αυτο εγινες ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..... γιατι ολες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ανοιγουν τα ποδια στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους και κανουν και ΜΟΚΟ......
Αλλα μολις ηρθε αυτος που σε εβγαλε στο κλαρι και ΟΛΟΙ σε φωναζουν ΠΟΥΤΑΝΑ του βορρα..... τσινας..... ετσι.... συνεχισε .... ριμαξτε τα ολα.........

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα ρε μαλακα τα χαλια σου
που εχεις γινει ρεντικολο
και αν η πουτσα μου ειχε νυχι θα ηταν δαχτυλο
μολις ορθοποδησει
μολις κλασει
μοιλις....
μας ζαλισες
προς το παρων την κυριακη εχεις ντερμπυ ουραγων
τοσο μικρη πουτσα εχεις ρε γαμουλη;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αδερφια....κ μονο που ασχολειστε με τα ερπετα γι αυτους ειναι επιτυχια
τζαμπα τους δινετε αξια σαν οπαδους

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτος ο χαβος ειναι μεγαλος χανος! :jerking:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Φούντωσαν οι φήμες...
εσυ γουσταρεις Ζηση για προεδρο?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τουρκακια να τον χαιρεστε τον "επαναστατη",ησασταν που ησασταν μπουρδελο τωρα βαλατε και το φωτακι...

AGNIUS έχεις τα δίκια σου αλλά σου ξεφεύγει το γεγονός ότι ένας προπονητής που καταφέρνει να επιβληθεί με την προσωπικότητά του μπορεί να τιθασεύσει κι έναν τέτοιο παίχτη. Αυτό είχε καταφέρει πέρσι ο Σάντος με τον Γκαρσία... Για να μην αναφερθώ στο πόσο "λίγος" πρέπει να είναι ο Παντελής Κωνσταντινίδης σε σχέση με το Ζήση όπου σήμερα που κάλεσε τον Γκαρσία να του δώσει εξηγήσεις ο τελευταίος απλά τον αγνόησε & γι' αυτό βρέθηκε κι εκτός αποστολής...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
-Χάβος: «Στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, ο Φωτάκης θα παίξει δεξιά στα χάφ, εσύ αριστερά και ο Βιτόλο στο κέντρο.

-Γκαρσία: Κόουτς, εγώ αριστερά δεν μπορώ να παίξω.

-Χάβος: Θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ.

-Γκαρσία: Κόουτς, κοίτα να δεις, σε ένα ματς πέρυσι με έβαλε ο Σάντος σε αυτή τη θέση και του είχα πει να μη με βάλει εκεί γιατί θα γίνουμε ρεζίλι και θα ξευτιλιστούμε. Και γίναμε ρεζίλι και ξευτιλιστήκαμε.

-Χάβος: Εγώ δεν είμαι Σάντος!

-Γκαρσία: «Τότε να σου πω κάτι άλλο. Κάποτε όταν έπαιζα στη Ρεάλ με τον Καπέλο, μου είπε ν΄ αγωνιστώ αριστερό χαφ. Του είπα ότι δεν μπορώ, γιατί είμαι αμυντικό χαφ. Μη με βάζεις, του είπα, θα εκτεθούμε. Τότε αυτός, μου είπε εντάξει θα παίξεις εκεί που θες.

-Χάβος: Δε με νοιάζει τι σου είπε ο Καπέλο. Εδώ θα κάνεις ό,τι σου λέω εγώ. Αλλιώς να φύγεις.

-Γκαρσία: Εντάξει φεύγω…

:2funny:

Αυτά γίνανε λοιπόν με το μεγάλο προπονητή Χάβο (ποιος Σάντος και ποιος … Καπέλο, μπροστά του!!!), ο οποίος δεν είχε πρόβλημα μόνο με τον Γκαρσία, αλλά και με τους Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας.

Πριν ένα μήνα, ο Χάβος είχε πει στο Μουσλίμοβιτς, «όταν σε μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια»!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε επίσης, πως ο Χάβος είχε καβαλήσει εδώ και καιρό, όχι μόνο το καλάμι, αλλά ολόκληρο το… Δερμιτζάκη. Γι΄ αυτό και ο Γκαρσία αναγκάστηκε να του πει κάποια στιγμή: «εσύ πολύ μιλάς».

Η διαπίστωση λοιπόν είναι, πως ο ΠΑΟΚ είναι ακυβέρνητο καράβι. Τα σημάδια σήψης στο Δικέφαλο, είναι φανερά. Ο ΠΑΟΚ, σαπίζει.

Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι το εξής: Αυτός ο… προπονητής, θα κατεβάσει την ομάδα στην Ισπανία;

Έχουμε την εντύπωση, πως με μαθηματική ακρίβεια, η ομάδα οδηγείται στα χαμένα.

Και οι μόνοι που μπορούν να την σώσουν, είναι οι παίκτες.

Δεν κατάλαβα αυτοί οι διάλογοι είναι αληθινοί ή φανταστικοί & παρουσιάζονται για πλάκα; Μάλλον το δεύτερο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Φούντωσαν οι φήμες...

Λένε ότι οι οργανωμένοι πήγαν για δεύτερη φορά και συζήτησαν με τον Βρυζα την προηγούμενη βδομάδα για να γυρίσει πίσω στην ομάδα ως πρόεδρος.
Επίσης πιάσαν τον Ζαγοράκη και του είπαν να φέρει τον Αγγελο ή να πάρει τον μπούλο.

ΑΓΓΕΛΕ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ. ΖΗΣΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
πουτανα μπορω να λεω μονο την μανα σου!!!!
αντε πιες καμια σοδα να χονεψεις την ψωλια του Χαβιτο

Τράβα πες τη μάνα σου να σταματήσει να δουλεύει στο σπιτάκι στο Βαρδάρη & να πάει να κάνει πιάτσα έξω απ' το ΝΑΟ κάθε Κυριακή, θα βγάζει πιο πολλά φράγκα. Είσαι τόσο μαλάκας που πετάχτηκες σαν τσουτσού την ίδια στιγμή που εγώ άλλον "φωτογράφησα".

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αυτοί που ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ στην ομάδα σου φαίνεται να τον προτιμούν μάλλον...
αυτοι που θελουν να κανουν κουμαντο
και ολα τα προβατα που τους ακολουθουν
αυτοι που ισχυριζονται οτι σε ομιλους CL θα μπαιναμε αν ειχαμε αλλον προεδρο
αυτοι που ισχυριζονται οτι θα μπορουσαμε να γινουμε πρωταθλητες  αν ειχαμε αλλον προεδρο
αυτοι που ισχυριζονται οτι Μπερετα και μεταγγραφες ηταν εργο Ζαγορακη
αυτοι που ισχυριζονται οτι ο Ζαγορακης φταιει για την προταση που του εγινε να αναλαβει προεδρος σουπερ λιγκα,για τον καυσωνα στην Γερμανια(σωστα διαβασατε) και αλλα πολλα κουλα
φταει για πολλα πραγματα αλλα κυρια ευθηνη εχουν αλλοι που την βγαζουν καθαρη επειδη εχουν καλη σχεση με τους ναουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom