Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
δεν ειμαι καρντασης αγαπη μου
χαμουτζης ειμαι
και χαμουτζης και μετανάστης (?) (μποχουμ, ...deutsch)
Αρμίνια ρε !!
δεν ειμαι καρντασης αγαπη μου
χαμουτζης ειμαι
σαφώς και ξεκινάμε από λάθος βάση
εσύ θες το κακό της ομάδας σου για να φανείς άντρας
εγώ θέλω να ευχαριστηθώ ακόμα κι αν παίξει καλύτερα ο αντίπαλος. Δεν θα με κάνει άντρα το να τον κερδίσω στο ποδόσφαιρο με την ομάδα μου ούτε το να τον δείρω και να τον πάω ανάσκελα στο σπίτι του.
Προφανώς δεν έχεις οικογένεια να ξέρεις τι σημαίνει να μπαίνει ο άλλος μισός μέσα απλά και μόνο επειδή υποστηρίζει μια ομάδα ή (αν έχεις οικογένεια) ενδιαφέρεσαι μόνο για τον εαυτούλη σου
ναι...εγώ είμαι "φίλαθλος", αλλά χωρίς τα εισαγωγικά
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο παοκ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
καλά αφού μου παραθέτεις ντοκουμεντα... τουμπέκα.
Πόσο looser μπορεί να είσαι τελίκα όταν τρώς 4 στην έδρα σου από μια νεοφώτιστη ομάδα ??
Είσαι Πανιώνιος & κάνεις καζούρα σε παοκτσή παίζοντας το παιχνίδι των ερπετών; Ντροπή σου... Τζάμπα το βρίσιμο που σου έριξα...
Γατός με πέταλα είσαι
Καλλιεργώ πολεμικό κλίμα για το κυριακάτικο ντέρμπυ ουραγών
οικογενειάρχης και να κοιτάς τον εαυτούλη σου δεν συνάδουνεΜε τη σειρά μου κι εγώ θα σε προτρέψω σαν οικογενειάρχης που είσαι να κοιτάξεις τον εαυτούλη σου όπως είπες & να κόψεις το γήπεδο για το καλό σου. Ή στην τελική όταν πηγαίνεις να βγάζεις ένα ωραίο εισιτήριο για τη θύρα των επισήμων & να πηγαίνεις εκεί με τα παιδιά σου (αν έχεις) & να βλέπεις το ματς & να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο. Και άσε εμάς τη νεολαία (ή τη σχεδόν νεολαία, 27 είμαι) να βάζουμε το κεφάλι μας στο στόμα του λύκου. Κι εγώ όταν θα πάω στην Τούμπα το γιο μου για να τον "βαφτίσω" προφανώς δε θα τον πάω στην 4Α. Ποτέ δε θα πάψω όμως να πιστεύω ότι γήπεδο σκανδιναβικών δεδομένων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ.
χαχαχαχα....πολύ καλό...Αλλόθρησκοι καθήστε καλά μη σας γαλουχήσω όλους να 'ουμ! ΠΑΟΚ κι ας μη ξαναπατήσω βαρδάρη. Σκουλήκια τί έγινε ρε; αυτό κάνατε στον Σκόκο και την παρέα του... This is... ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΔΗΣ!!! ΟΛΕ!
τι εγινε τελικα η σημαια σας?το αλανι ντε?σηκωσε μπαιρακι ?λαθος ανθρωπο βρηκατε να αγαπησετε
οικογενειάρχης και να κοιτάς τον εαυτούλη σου δεν συνάδουνε
το τι θα κάνω εγώ δεν θα μου το υπαγορεύσεις εσύ, όπως δεν σου λέω κι εγώ τι να κάνεις εσύ.
ωστόσο ως παλιότερος και αρχαιότερος θα σου πω πως το βλέπεις εξαιρετικά λάθος το θέμα.
και αν κάποια στιγμή κοπεί το νήμα δικού σου ανθρώπου δεν θα φταίει αυτός που το έκοψε αλλά η λοική σου πως το γήπεδο είναι για να πας να σπας κεφάλια
να σε πληροφορήσω πως το συγκεκριμένο γήπεδο έχει όνομα και λέγεται παλαίστρα (όπου πλακώνεσαι αν αθλείσαι). Αυτό που λες εσύ πάντως δεν λέγεται γήπεδο. Γήπεδο είναι εκεί που πας για να δεις να παίζουνε μπάλα
εσύ δεν πας να δεις μπάλα
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΣ
οι Παοκτζήδες είναι περήφανοι άνθρωποι και παληκάρια που φωνάζουνε για την ομάδα τους και λατρεύουνε την ιστορία τους.
Δεν είναι παπαροπαλίκαροι που κρύβονται στον όχλο και σπάνε ό,τι βρουν και κόβουνε τις ζωές των άλλων
η σημαια σας φιλαρακο θελει εναν να τον στειλει στο διαολοΗ "σημαία" μας δεν έχει κάποιον να τον συμμαζέψει...
Ρε μαλακα,ειλικρινά τωρα, Επειδή φαίνεται ότι τα λες και τα πιστεύεις, σ´ ευχαριστούμε που υπαρχεις.... Και αποδεικνυεις Πόσο πίσω έχετε μείνει, γιατί υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ σαν την πάρτη σου.... Πραγματικά χαίρομαι γιατί έτσι πως είναι μπερδεμενα τα μυαλά σας, δεν πρόκειται να δείτε άσπρη μέρα.... Η ΝΤΡΟΠΗ των οπαδών μια ζωή θα είστε....
ΞΥΠΝΑ και ρίξε μια ματια στο ημερολόγιο, δεν έχουμε 1980 πλέον και ο μαναβης με το Νικόλα είναι στα σπίτια τους.......
Επειδή και ΕΜΕΙΣ δε γουστάρουμε την ατμόσφαιρα ´σκανδιναβιας ´ στα γήπεδα, γι αυτο ζητάμε εισητηρια ΠΑΝΤΟΥ..... Αλλα αυτο δε σημαίνει ΠΙΑ ξύλο-κοτρωνα-λοσταρι...... Πανε αυτά, πέθαναν.... Αν είσαι τοοοοσο μάγκας-πετσί, ΕΣΥ και κάτι άλλοι, μαζευτειτε σε μια αλάνα και ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ, στα @@ μας.....
Αν και σε κόβω να μην εχεις δει ποτέ σου ανοιγμενο κεφάλι Ούτε του διπλανού σου, Ούτε του απέναντι.....
Άντε τωρα, ξεκινά, οι σύνδεσμοι ΚΛΕΙΣΤΟΙ είναι, τα ΡΟΛΛΑ σε περιμένουν, προς Σουρωτη μην πας Τζάμπα, δεν έχει ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ τέτοια ώρα.......
"μαγκα"
η σημαια σας φιλαρακο θελει εναν να τον στειλει στο διαολο
φιλε μου να σου πω κατι οσο και αν σε ενοχλει η τελος παντων οπως και να το παρειςΑυτά είναι απαράδεκτες γενικεύσεις. Έναν παίχτη που έχει προσφέρει τα μάλα στον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορούμε να τον διώξουμε έτσι για πλάκα εκτός κι αν όντως έχει κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στα αποδυτήρια... Εδώ τον ανεχτήκαμε πρόπερσι...
φιλε μου να σου πω κατι οσο και αν σε ενοχλει η τελος παντων οπως και να το παρεις
παιχτες τετοιους εγω τουλαχιστον δεν τους θελω στην οαμδα μου ποσο μαλλον να τους βροντοχειροκροταω
και δεν ειμαι γραφικος ουτε ρομαντικος.βρωμικα μπορουν να παιξουν πολλοι αλλα αυτος ειναι αλλο πραμα φιλε. θεωρω οτι τα ''κακα'' που εδωσε στην ομαδα σου ειναι περισοτερα απο τα ''καλα''
και να σου πω οτι αν και δε συμμπαθω τον παοκ δε μπορω να δεχτω μια ομαδα μετα απο σημαιες κουδα,ζαγορακη και αλλων να μου εχεις ηγετη τον γκαρσια!!!
δε ταιριαζει
δε συμφωνω και απλα με το τελευταιο που ειπες διαπιστωσα οτι ειμαστε σε διαφορετικες συχνοτητεςΓιατί δεν ταιριάζει; Επειδή κάναμε "σημαία" (τρόπος του λέγειν...) έναν ξένο αντί για Έλληνα; Ούτως ή άλλως θέλω να πιστεύω πως κανένας δε συγκρίνει τον Γκαρσία όχι απλώς με το Μεγαλέξανδρο, αλλά ούτε καν με Αναστασιάδη, Σκαρτάδο, Ζαγοράκη ή & Τουρσουνίδη ακόμα... Όσο για το άλλο που λες εντάξει είναι η άποψή σου, προσωπικά πιστεύω το ακριβώς αντίθετο για παίχτες που προσφέρουν στο γήπεδο αλλά έχουν ακραία συμπεριφορά, ας πούμε παλιότερα θεωρώ ότι καλώς ας πούμε οι γάβροι είχαν ανεχτεί τον Καστίγιο ας πούμε... Για να μη σου πω ότι θεωρώ ότι έπρεπε να ήταν πιο ελαστικοί ακόμα & με το Ζάχοβιτς...