stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ετσι πεστα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λευτερια λευτερια στην πουτανα του βορρα!!!!!!
Ετσι πεστα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αστον αυτον... Ο γαμαι εδω ηταν ολη την ωρα χθες!!!
καλώς την εξουσία
καλώς την εξουσία
το αφεντικο στο χωριο εγω ειμαιΠολυ δυνατο το 4αμπαλο...
οι αλλοι αποχωρησανε ρε..κατι θα ξερανεΑστον αυτον... Ο γαμαι εδω ηταν ολη την ωρα χθες!!!
χαχαχαχα ΚΑΛΑ εγω στο πα οταν μου ειπες -θα πηδησω τατα- θα σε δω ζουδι -ηταν η απαντηση...το αφεντικο στο χωριο εγω ειμαι
και προς το παρων κοιτας τις ολο κιτρινες αρχιδαρες μου
εδω μεχρι ο παμπλο ο ...οπαδος αποχωρισε μετα Γαλλικων στον Χαβοοι αλλοι αποχωρησανε ρε..κατι θα ξερανε
συμφωνω σε ολαΗ αληθεια ειναι οτι λεγαμε κανει -δεν κανει -στηριζουμε -δεν στηριζουμε...παπαριες.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
-ΤΟΝ προπονητη πρεπει να τον στηριζεις μεχρι και το λεπτο που αποχωρει για να μην χαθει η πειθαρχια στην ομαδα...
ΑΥΤΟ εκανε και η διοικηση.
Τωρα λοιπον που εφυγε θα πω το εξης -το οποιο ειναι καθαρα δικο μου συμπερασμα.Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
ηταν λιγος-ταλαντουχος-αλλα λιγος.
ΚΑΙ εξηγουμαι αμεσως...οταν καλεσε ο ζαγορακης τον σαντος για νεα τριετια προφανως του ειπε οτι θελει πρωταθλημα και ο σαντος επειδη εχει αναστημα και δεν ειναι λιγος του απαντησε παρε μου 5 παικτες Α και μενω.Ο ζαγορ και σωστα κατε με θα του πε οτι δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε και δε ρεστ ιζ χιστορι....
ΕΜΕΙΣ καυλωμενοι για πρωταθλημα ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ στανταρ λογω απειριας ειπε μεσα ΕΙΜΑΙ...
ΠΩς εισαι ρε μεγαλε μεσα ομως στην τελικη...ο σαντος χαζος ητανε και την εκανε...θα κανεις δηλαδη τον ιβιτς να ξανανιωσει και να πεζει 3 ματσ τη βδομαδα και τον μουσλι να βαλει 35 γκολιδια ολη τη σεζον....για πες μας ρε φιλε τον γκαρσια ποιος θα τον αλλαζει οταν σκαει?
-ΑΥΤΑ και αλλα πολλα συνθετουν μια κατασταση εκρηκτικη.ΕΜΕΙΣ καυλωμενοι ποτε θα κανει ξαστερια,οι παικτες θολωμενοι τι πως που,ο προπονητης στα βαθεια με οπλο την αισιοδοξια και ενα κομποσκινι και η διοικηση να κανει το σκατο παξιμαδι για να βγει η χρονια...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....ο καθενας κανει οτι θελει στη φαντασια του και η ομαδα τριτη απο το τελος...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ -εμεις μπουρδελο ,οι παικτες μπουρδελο,προπονητες σαν τα πουκαμισα και μια τρυπα στο νερο.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ---ξεκαθαρισμα αμεσο παικτων που μανουριαζουν(ολων ομως),προπονητης κουμανταδορος,ιεραρχηση στοχων χρονιας σε ρεαλιστικη βαση-οσο και να θελω δεν περνεις γιοροπα με μαλεζα,ελεος-και απολυτη συμπνοια με τον βασικοτερο στοχο ολων-την οικονομικη εξυγιανση...
ΑΥΤΑ