Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ετσι πεστα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λευτερια λευτερια στην πουτανα του βορρα!!!!!! :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Πολυ δυνατο το 4αμπαλο...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Και αυτος "διπορτο" το εχει... :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τους τα λεγε ο snip3r αλλα δεν τον ακουγανε.. :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
το αφεντικο στο χωριο εγω ειμαι
και προς το παρων κοιτας τις ολο κιτρινες αρχιδαρες μου
χαχαχαχα ΚΑΛΑ  εγω στο πα οταν μου ειπες -θα πηδησω τατα- θα σε δω ζουδι -ηταν η απαντηση...
θυμησου οτι οταν το μηρμηγκι κανει φτερα πετα και χανεται...Οσο για τις αρχιδαρες σου τις κιτρινες μπορει να ειναι ξεβαμα απο το καβλι που σου ριξε η ξαδελφη...με το μονο που θα συμφωνησω ομως προς εκπληξη σου και δικια μου επισης ειναι ρε γαμωτο οτι οντως ειμαστε χωριο και μαλιστα κολωχωρι του χαμου....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
τωρα αφου τα ειπαμε κλαμμενα αρειανα ας πουμε και τιποτα σοβαρο για την ομαδα μας που μας πληγωνει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Η αληθεια ειναι οτι λεγαμε κανει -δεν κανει -στηριζουμε -δεν στηριζουμε...παπαριες.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
-ΤΟΝ προπονητη πρεπει να τον στηριζεις μεχρι και το λεπτο που αποχωρει για να μην χαθει η πειθαρχια στην ομαδα...
ΑΥΤΟ εκανε και η διοικηση.
Τωρα λοιπον που εφυγε θα πω το εξης -το οποιο ειναι καθαρα δικο μου συμπερασμα.Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
ηταν λιγος-ταλαντουχος-αλλα λιγος.
ΚΑΙ εξηγουμαι αμεσως...οταν καλεσε ο ζαγορακης τον σαντος για νεα τριετια προφανως του ειπε οτι θελει πρωταθλημα και ο σαντος επειδη εχει αναστημα και δεν ειναι λιγος του απαντησε παρε μου 5 παικτες Α και μενω.Ο ζαγορ και σωστα κατε με θα του πε οτι δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε και δε ρεστ ιζ χιστορι....
ΕΜΕΙΣ καυλωμενοι για πρωταθλημα ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ στανταρ λογω απειριας ειπε μεσα ΕΙΜΑΙ...
ΠΩς εισαι ρε μεγαλε μεσα ομως στην τελικη...ο σαντος χαζος ητανε και την εκανε...θα κανεις δηλαδη τον ιβιτς να ξανανιωσει και να πεζει 3 ματσ τη βδομαδα και τον μουσλι να βαλει 35 γκολιδια ολη τη σεζον....για πες μας ρε φιλε τον γκαρσια ποιος θα τον αλλαζει οταν σκαει?
-ΑΥΤΑ και αλλα πολλα συνθετουν μια κατασταση εκρηκτικη.ΕΜΕΙΣ καυλωμενοι ποτε θα κανει ξαστερια,οι παικτες θολωμενοι τι πως που,ο προπονητης στα βαθεια με οπλο την αισιοδοξια και ενα κομποσκινι και η διοικηση να κανει το σκατο παξιμαδι για να βγει η χρονια...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....ο καθενας κανει οτι θελει στη φαντασια του και η ομαδα τριτη απο το τελος...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ -εμεις μπουρδελο ,οι παικτες μπουρδελο,προπονητες σαν τα πουκαμισα και μια τρυπα στο νερο.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ---ξεκαθαρισμα αμεσο παικτων που μανουριαζουν(ολων ομως),προπονητης κουμανταδορος,ιεραρχηση στοχων χρονιας σε ρεαλιστικη βαση-οσο και να θελω δεν περνεις γιοροπα με μαλεζα,ελεος-και απολυτη συμπνοια με τον βασικοτερο στοχο ολων-την οικονομικη εξυγιανση...
ΑΥΤΑ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η αληθεια ειναι οτι λεγαμε κανει -δεν κανει -στηριζουμε -δεν στηριζουμε...παπαριες.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
-ΤΟΝ προπονητη πρεπει να τον στηριζεις μεχρι και το λεπτο που αποχωρει για να μην χαθει η πειθαρχια στην ομαδα...
ΑΥΤΟ εκανε και η διοικηση.
Τωρα λοιπον που εφυγε θα πω το εξης -το οποιο ειναι καθαρα δικο μου συμπερασμα.Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
ηταν λιγος-ταλαντουχος-αλλα λιγος.
ΚΑΙ εξηγουμαι αμεσως...οταν καλεσε ο ζαγορακης τον σαντος για νεα τριετια προφανως του ειπε οτι θελει πρωταθλημα και ο σαντος επειδη εχει αναστημα και δεν ειναι λιγος του απαντησε παρε μου 5 παικτες Α και μενω.Ο ζαγορ και σωστα κατε με θα του πε οτι δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε και δε ρεστ ιζ χιστορι....
ΕΜΕΙΣ καυλωμενοι για πρωταθλημα ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ στανταρ λογω απειριας ειπε μεσα ΕΙΜΑΙ...
ΠΩς εισαι ρε μεγαλε μεσα ομως στην τελικη...ο σαντος χαζος ητανε και την εκανε...θα κανεις δηλαδη τον ιβιτς να ξανανιωσει και να πεζει 3 ματσ τη βδομαδα και τον μουσλι να βαλει 35 γκολιδια ολη τη σεζον....για πες μας ρε φιλε τον γκαρσια ποιος θα τον αλλαζει οταν σκαει?
-ΑΥΤΑ και αλλα πολλα συνθετουν μια κατασταση εκρηκτικη.ΕΜΕΙΣ καυλωμενοι ποτε θα κανει ξαστερια,οι παικτες θολωμενοι τι πως που,ο προπονητης στα βαθεια με οπλο την αισιοδοξια και ενα κομποσκινι και η διοικηση να κανει το σκατο παξιμαδι για να βγει η χρονια...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....ο καθενας κανει οτι θελει στη φαντασια του και η ομαδα τριτη απο το τελος...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ -εμεις μπουρδελο ,οι παικτες μπουρδελο,προπονητες σαν τα πουκαμισα και μια τρυπα στο νερο.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ---ξεκαθαρισμα αμεσο παικτων που μανουριαζουν(ολων ομως),προπονητης κουμανταδορος,ιεραρχηση στοχων χρονιας σε ρεαλιστικη βαση-οσο και να θελω δεν περνεις γιοροπα με μαλεζα,ελεος-και απολυτη συμπνοια με τον βασικοτερο στοχο ολων-την οικονομικη εξυγιανση...
ΑΥΤΑ
συμφωνω σε ολα
εκτος απο το σκηνικο Ζαγορακη-Σαντος
ο Σαντος εκλεισε απο το Πασχα στην εθνικη και αυτο ειναι τσεκαρισμενο
απλα πιστευε οτι ειχαμε φτασει ταβανι

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Τι ψαχνετε τώρα , αυτός είναι ο ΠΑΟΚ μια ζωή, σαν αρχαία τραγωδία.
Κάναμε μια καλή χρονιά  , μια επική πρόκριση μέσα στην Πόλη, και θα τα διαλύσουμε όλα.
Ζαγοράκη μείνε και πάλεψε, θα γυρίσει ο τροχός.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, ή καλύτερα καί αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής επεισοδίου στην προπόνηση του «δικεφάλου» υπήρξε ο Πάμπλο Γκαρσία. «Αν δε θέλεις να παίξεις εκεί, βγάλε τη φανέλα και φύγε», του είπε ο Χάβος. Και ο Ουρουγουανός εξαφανίστηκε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αφιερωμένο στα Αρειανά που βγάζουν γλώσσα πάλι & μόλις ορθοποδήσει πάλι ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. Κι επειδή άκουσα κάτι για "Πουτάνα του βορρά" πουτάνες να πείτε τις μανάδες σας!

Συνημμένα

• 080212_03.jpg
    080212_03.jpg
    203,4 KB · Εμφανίσεις: 37

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τουρκακια να τον χαιρεστε τον "επαναστατη",ησασταν που ησασταν μπουρδελο τωρα βαλατε και το φωτακι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom