Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καλο ειναι να ειμαστε προσγειωμενοι οι στοχοι παραμενουν οι ιδιοι,τα δυκολα ερχονται απο την 9η αγωνιστικη και μετα

Συμφωνω εχουμε κανει ενα πολυ καλο ξεκινημα ωστε να εχουμε το μαξιμουμ των βαθμων οταν ερθουν τα δυσκολα.

Επισκέπτης
οση γλωσσα και να βγαλετε
οσα προβληματα και να εχει η ΑΕΚ
την ΑΕΚ δεν θα την φτασετε ποτε γατακια
τωρα τι σε νοιάζει για την αεκ..γλείφεις για να κερδίσεις;  :2funny: :2funny:θυμασαι τι έλεγες; μετά το ματς με τα ξαδερφακια θα ήσουν δεύτερος.  :2funny: :2funny: :2funny:δεν το βλεπω βλάχο..

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καλο ειναι να ειμαστε προσγειωμενοι οι στοχοι παραμενουν οι ιδιοι,τα δυκολα ερχονται απο την 9η αγωνιστικη και μετα

Φιλε έχεις επίπεδο και δεν μπορείς να συμμετέχεις στην συζήτηση! :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τωρα τι σε νοιάζει για την αεκ..γλείφεις για να κερδίσεις;  :2funny: :2funny:θυμασαι τι έλεγες; μετά το ματς με τα ξαδερφακια θα ήσουν δεύτερος.  :2funny: :2funny: :2funny:δεν το βλεπω βλάχο..
σου ειπα μην βγαζεις γλωσσα
οι σφαλιαρες ερχονται
μετα παλι μονος σου θα μεινεις στο θρεντ
στις τρυπες τους θα εξαφανιστουν τα γατακια

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Και νομιζα ηταν κοτοπουλο :2funny:

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

ΣΩΣΤΟΣ! Ας σωθουμε νωρις να μπουν και αλλα παιδακια να παρουν το βαπτισμα..ολοι με Κερκυρα σε 2 βδομαδες!
Μπραβο στα παιδια και στον Ελε για το καλο προσωπο και την πειθαρχια. Αν μη τι αλλο, το παθημα της Λειβαδιας εγινε μαθημα!

Επισκέπτης
σου ειπα μην βγαζεις γλωσσα
οι σφαλιαρες ερχονται
μετα παλι μονος σου θα μεινεις στο θρεντ
στις τρυπες τους θα εξαφανιστουν τα γατακια
εσένα άρχισαν οι σφαλιάρες απο χθες  :2funny: :2funny:παναθεμασε ήθελες και πρωτάθλημα  :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Και νομιζα ηταν κοτοπουλο :2funny:
κοτοπουλο του βορρα  :2funny: :2funny:
εσένα άρχισαν οι σφαλιάρες απο χθες  :2funny: :2funny:παναθεμασε ήθελες και πρωτάθλημα  :2funny:
ποτε δεν μιλησα για πρωταθλημα
αλλα εσενα σε εχω μεσα εξω και στο τελος του πρωταθληματος με 15-20 ποντους διαφορα

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
οση γλωσσα και να βγαλετε
οσα προβληματα και να εχει η ΑΕΚ
την ΑΕΚ δεν θα την φτασετε ποτε γατακια

Οταν διαλυόσουν με τον γούμενο και σου πήρε μέχρι και τι κάλτσες η αεκ ηταν καλά?

Ωραίος αεκτσής είμαι ρε πούστη μου! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κοτοπουλο του βορρα  :2funny: :2funny:ποτε δεν μιλησα για πρωταθλημα
αλλα εσενα σε εχω μεσα εξω και στο τελος του πρωταθληματος με 15-20 ποντους διαφορα
καλά  κατούρα και λίγο..προς το παρών ...ξύσε μου λίγο την πλάτη με τρωει   :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
παίδες άπειρο respect στον Ελευθερόπουλο κ στα παιδιά..όταν άκουσα ότι θα είναι προπονητής φέτος είπα "πω ρε πούστη τον νιούφη φέρανε κ στείλανε τον Μάντζιο" αλλά τελικά το παληκάρι κέρδισε τον σεβασμό όλων πιστεύω..ανεξάρτητα αν η χρονιά θα συνεχιστεί με αυτό τον τρόπο, μου φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρός κ αυτό μετράει..κ να πω την αλήθεια χάρηκα όταν είδα ότι το 2ο γκολ έτρεξαν όλοι στον πάγκο να το πανηγυρίσουν μαζί του..μακάρι το κλίμα να συνεχίσει να είναι έτσι...
Τελικά ΚΑΙ η ομάδα κάνει τον προπονητή!
Ο Μάντζιος στην Κέρκυρα και δεν έχει δείξει κάτι το εξαιρετικό,ο Πανιώνιος του έδωσε την ευκαιρία αλλά μετράνε και οι μονάδες που παίζουν!
π.χ. η ΑΕΚ με εμάς,3 παιχνίδια να έπαιζε γκολ δεν έβαζε,δεν το έχουν οι παίκτες της....και μόνο ταλέντα δεν κερδίζουν,θέλουν το κάτι παραπάνω!
Αλλά αυτοί είναι διαλυμένοι και δεν κάνουν τίποτα να σωθούν!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πριν έκλεισα αιφνιδίως και δεν πρόλαβα να πω βασικά πράγματα!
Καταρχήν πάρα πολύ καλός εκτός το πρώτο γκολ ο Περιστερίδης!
Είδα τα στιγμιότυπα και γλύτωσε το παιδί 2 τετ-α τετ,πάλι μας έδωσε τους βαθμούς γιατί ακόμα και η ισοπαλία μας κόβει 2 αν θυμάστε.
Πολύ μεγάλη η δουλειά του Ελέ στο κομμάτι αυτό που τους έμαθε να κερδίζουν και να κρατάνε όπως θέλουν το σκορ χωρίς να γυρνάνε όλοι πίσω όπως άλλες χρονιές αν θυμάστε που το τρώγαμε αμέσως σχεδόν!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
κοτοπουλο του βορρα  :2funny: :2funny:ποτε δεν μιλησα για πρωταθλημα
Αν είναι να πάρεις 15-20 πόντους στην τελική όπως τους πάιρνεις μπράβο σου!
Εγώ δεν τους παίρνω πάντως έτσι και μου αρέσει και ας είμαι και 30 βαθμούς πίσω!
Και η 2η θέση πάντως δεν λέει τίποτα αν δεν έχεις ομάδα και εσύ με τον Δώνη δεν πας πουθενά!
Θυμήσου πέρυσι οι Μήτρογλου και Τάτος τον κάνανε μάγκα αλλά το πρώτο σκαμπιλάκι το έφαγε φέτος από το γιουρόπα!

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
Πριν έκλεισα αιφνιδίως και δεν πρόλαβα να πω βασικά πράγματα!
Καταρχήν πάρα πολύ καλός εκτός το πρώτο γκολ ο Περιστερίδης!
Είδα τα στιγμιότυπα και γλύτωσε το παιδί 2 τετ-α τετ,πάλι μας έδωσε τους βαθμούς γιατί ακόμα και η ισοπαλία μας κόβει 2 αν θυμάστε.
Πολύ μεγάλη η δουλειά του Ελέ στο κομμάτι αυτό που τους έμαθε να κερδίζουν και να κρατάνε όπως θέλουν το σκορ χωρίς να γυρνάνε όλοι πίσω όπως άλλες χρονιές αν θυμάστε που το τρώγαμε αμέσως σχεδόν!

Εντος τερματος καλος ειναι εκτος εστιας ειναι για τα περιστερια

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αφου τα αναλυσαμε για την ομαδα δωσε κανενα προγνωστικο για το οπεν της Κινας :sunglasses:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Κάποιος είπε ότι μετά την 9η αγωνιστική έρχονται τα δύσκολα.
Εμένα με νοιάζει ότι σε 6 από τις 30 αγωνιστικές έχω πάρει τους μισούς βαθμούς σωτηρίας και βλέπω ότι όποιος θα μας κερδίσει θα του βγεί η ψυχή και όχι περπατώντας.
Εκτός από τον Ολυμπιακό,Παοκ μετά,Παο να δούμε,μετά Ατρόμητο και Αστέρα λόγω ρόστερ....
όλες τις άλλες ομάδες τις έχουμε στα ίσα και όλα φαινονται στο γήπεδο!
Εγώ δήλωσα φέτος 7η θέση αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!
Πάντως δεν θα ήθελα να ήμουν ΑΕΚτζής με τίποτα.............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom