soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Τζαμπατζής?
ΔΕν τα ξερεις καλα
Τζαμπατζής?
ρε ήμουν 10 χρονων δεν πλήρωνα; εισιτήριοΤζαμπατζής?
Τα θέλει ο κώλος σου
I Love Kάτσε
ΔΕν τα ξερεις καλα
ρε μαλάκα που εισαι; πλάκα πλάκα δεύτερος μόνος μου ειμαι..εσύ γκελαρες με τον οφη το θηρίοτωρα που βλεπω το τσου λου θυμηθηκα τον πανιωνιο
λετε να δουμε την ομαδα του πανιωνιου στους ομιλους του τσουλου
έμενα τα λες..αυτοί νομίζουν ότι πάνε για πρωτάθλημαΓΙα αυτους το Χ στην κρητη ειναι επιτυχια μην το γελας καθολου
ΓΙα αυτους το Χ στην κρητη ειναι επιτυχια μην το γελας καθολου
θα σε μαλώσω εμείς εδω πέρα απο την πλάκα έχουμε πει πρώτος στόχος η σωτηρία στης ομαδας..τώρα αν αυτή έχει έρθει από την 7 αγωνιστική θα πούμε και καμιά μαλακίαΠως μ αρέσει ο Έλληνας οπαδός που παίρνει αψηλά τον αμανέ
Πως μ αρέσει ο Έλληνας οπαδός που παίρνει αψηλά τον αμανέ
φτυνουν αιμα μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Φυματίωση θα'ναι
ο πρώτος που το είπα ήμουν εγώ έκανα λάθος για τον ελε..δεν περίμενα τέτοια δουλειά...παίδες άπειρο respect στον Ελευθερόπουλο κ στα παιδιά..όταν άκουσα ότι θα είναι προπονητής φέτος είπα "πω ρε πούστη τον νιούφη φέρανε κ στείλανε τον Μάντζιο" αλλά τελικά το παληκάρι κέρδισε τον σεβασμό όλων πιστεύω..ανεξάρτητα αν η χρονιά θα συνεχιστεί με αυτό τον τρόπο, μου φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρός κ αυτό μετράει..κ να πω την αλήθεια χάρηκα όταν είδα ότι το 2ο γκολ έτρεξαν όλοι στον πάγκο να το πανηγυρίσουν μαζί του..μακάρι το κλίμα να συνεχίσει να είναι έτσι...