Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τωρα που βλεπω το τσου λου θυμηθηκα τον πανιωνιο  :grin:
λετε να δουμε την ομαδα του πανιωνιου στους ομιλους του τσουλου   :helpplea:  :2funny:
ρε μαλάκα που εισαι;  :2funny: :2funny:πλάκα πλάκα δεύτερος μόνος μου ειμαι..εσύ γκελαρες με τον οφη το θηρίο  :2funny: :2funny:

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
ευτυχως που υπαρχουμε κ εμεις και αποκτα ενδιαφερον το προταθλημα. μονοι μας τωρα μαζι με το γαυρο. α ρε γλεντια :2funny:καποιοι μας ειχαν αρχες καλοκαιριου για β΄. τορα βλεπουν την πλατη μας. γερα ρε πανιωναρα και τα μυαλα στην 4 :uglystupid:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ΓΙα αυτους το Χ στην κρητη ειναι επιτυχια μην το γελας καθολου

Επισκέπτης
Πως μ αρέσει ο Έλληνας οπαδός που παίρνει αψηλά τον αμανέ :2funny:
θα σε μαλώσω  :2funny: :2funny:εμείς εδω πέρα απο την πλάκα έχουμε πει πρώτος στόχος η σωτηρία στης ομαδας..τώρα αν αυτή έχει έρθει από την 7 αγωνιστική θα πούμε και καμιά μαλακία  :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πως μ αρέσει ο Έλληνας οπαδός που παίρνει αψηλά τον αμανέ :2funny:

Τον παοκ σχολιασα.

Ποτε δεν ειπα οτι εχω ομαδαρα.

Εχω ομαδα με νεους παιχτες που φτυνουν αιμα μεσα στον αγωνιστικο χωρο.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
παίδες άπειρο respect στον Ελευθερόπουλο κ στα παιδιά..όταν άκουσα ότι θα είναι προπονητής φέτος είπα "πω ρε πούστη τον νιούφη φέρανε κ στείλανε τον Μάντζιο" αλλά τελικά το παληκάρι κέρδισε τον σεβασμό όλων πιστεύω..ανεξάρτητα αν η χρονιά θα συνεχιστεί με αυτό τον τρόπο, μου φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρός κ αυτό μετράει..κ να πω την αλήθεια χάρηκα όταν είδα ότι το 2ο γκολ έτρεξαν όλοι στον πάγκο να το πανηγυρίσουν μαζί του..μακάρι το κλίμα να συνεχίσει να είναι έτσι...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αυτη η ομαδα παντα ηταν μια οικογενεια και το αποδικνυει και φετος.
Αν δεν ειμασταν ολοι μαζι ενωμενοι (βλεπε κουλα) θα ειμασταν τελευταιοι τωρα.

Επισκέπτης
παίδες άπειρο respect στον Ελευθερόπουλο κ στα παιδιά..όταν άκουσα ότι θα είναι προπονητής φέτος είπα "πω ρε πούστη τον νιούφη φέρανε κ στείλανε τον Μάντζιο" αλλά τελικά το παληκάρι κέρδισε τον σεβασμό όλων πιστεύω..ανεξάρτητα αν η χρονιά θα συνεχιστεί με αυτό τον τρόπο, μου φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρός κ αυτό μετράει..κ να πω την αλήθεια χάρηκα όταν είδα ότι το 2ο γκολ έτρεξαν όλοι στον πάγκο να το πανηγυρίσουν μαζί του..μακάρι το κλίμα να συνεχίσει να είναι έτσι...
ο πρώτος που το είπα ήμουν εγώ  :headbang:έκανα λάθος για τον ελε..δεν περίμενα τέτοια δουλειά...

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αντε πανιωναρα παμε γερα, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :rockon: :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Το ιδιο και εγω εκραζα πριν τον  δω και ειχα αδικο.

Απλα respect σε αυτον τον ανθρωπο που πανω απολα ειναι σοβαρος.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Με μια ακόμα διαφορά από την ΑΕΚ, εμείς έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα κ να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι αν χρειαστεί, άσε που τόσα χρόνια όλη την Α' Εθνική εμείς την αιμοδοτούμε με παίχτες..ακαδημίες k scouting δουλεύουν καλά ενώ σ'αυτούς :jerking:...από τα σαλόνια στα αλώνια είναι δύσκολη η μετάβαση παίδες..βέβαια αν είσαι τόσα χρόνια σε ελεύθερη πτώση όπως η ΑΕΚ κ ακόμα να προσαρμοστείς δείχνεις ότι είσαι σε άρνηση κ ζεις με τα φαντάσματα...

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
Καλο ειναι να ειμαστε προσγειωμενοι οι στοχοι παραμενουν οι ιδιοι,τα δυκολα ερχονται απο την 9η αγωνιστικη και μετα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οση γλωσσα και να βγαλετε
οσα προβληματα και να εχει η ΑΕΚ
την ΑΕΚ δεν θα την φτασετε ποτε γατακια

Stories