soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
οση γλωσσα και να βγαλετε
οσα προβληματα και να εχει η ΑΕΚ
την ΑΕΚ δεν θα την φτασετε ποτε γατακια
Βρε Βρε η κουλα
Καλως την και ας αργησε
Καλο ειναι να ειμαστε προσγειωμενοι οι στοχοι παραμενουν οι ιδιοι,τα δυκολα ερχονται απο την 9η αγωνιστικη και μετα
τωρα τι σε νοιάζει για την αεκ..γλείφεις για να κερδίσεις; θυμασαι τι έλεγες; μετά το ματς με τα ξαδερφακια θα ήσουν δεύτερος. δεν το βλεπω βλάχο..οση γλωσσα και να βγαλετε
Καλο ειναι να ειμαστε προσγειωμενοι οι στοχοι παραμενουν οι ιδιοι,τα δυκολα ερχονται απο την 9η αγωνιστικη και μετα
μην παρασύρεσαι..στόχος μας η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονήςΣυμφωνω εχουμε κανει ενα πολυ καλο ξεκινημα ωστε να εχουμε το μαξιμουμ των βαθμων οταν ερθουν τα δυσκολα.
σου ειπα μην βγαζεις γλωσσατωρα τι σε νοιάζει για την αεκ..γλείφεις για να κερδίσεις; θυμασαι τι έλεγες; μετά το ματς με τα ξαδερφακια θα ήσουν δεύτερος. δεν το βλεπω βλάχο..
εσένα άρχισαν οι σφαλιάρες απο χθες παναθεμασε ήθελες και πρωτάθλημασου ειπα μην βγαζεις γλωσσα
οι σφαλιαρες ερχονται
μετα παλι μονος σου θα μεινεις στο θρεντ
στις τρυπες τους θα εξαφανιστουν τα γατακια
παναθεμασε ήθελες και πρωτάθλημα
κοτοπουλο του βορραΚαι νομιζα ηταν κοτοπουλο
ποτε δεν μιλησα για πρωταθλημαεσένα άρχισαν οι σφαλιάρες απο χθες παναθεμασε ήθελες και πρωτάθλημα
αλλα εσενα σε εχω μεσα εξω και στο τελος του πρωταθληματος με 15-20 ποντους διαφορα
καλά κατούρα και λίγο..προς το παρών ...ξύσε μου λίγο την πλάτη με τρωεικοτοπουλο του βορρα ποτε δεν μιλησα για πρωταθλημα
αλλα εσενα σε εχω μεσα εξω και στο τελος του πρωταθληματος με 15-20 ποντους διαφορα
Τελικά ΚΑΙ η ομάδα κάνει τον προπονητή!παίδες άπειρο respect στον Ελευθερόπουλο κ στα παιδιά..όταν άκουσα ότι θα είναι προπονητής φέτος είπα "πω ρε πούστη τον νιούφη φέρανε κ στείλανε τον Μάντζιο" αλλά τελικά το παληκάρι κέρδισε τον σεβασμό όλων πιστεύω..ανεξάρτητα αν η χρονιά θα συνεχιστεί με αυτό τον τρόπο, μου φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρός κ αυτό μετράει..κ να πω την αλήθεια χάρηκα όταν είδα ότι το 2ο γκολ έτρεξαν όλοι στον πάγκο να το πανηγυρίσουν μαζί του..μακάρι το κλίμα να συνεχίσει να είναι έτσι...
Αν είναι να πάρεις 15-20 πόντους στην τελική όπως τους πάιρνεις μπράβο σου!κοτοπουλο του βορρα ποτε δεν μιλησα για πρωταθλημα
Πριν έκλεισα αιφνιδίως και δεν πρόλαβα να πω βασικά πράγματα!
Καταρχήν πάρα πολύ καλός εκτός το πρώτο γκολ ο Περιστερίδης!
Είδα τα στιγμιότυπα και γλύτωσε το παιδί 2 τετ-α τετ,πάλι μας έδωσε τους βαθμούς γιατί ακόμα και η ισοπαλία μας κόβει 2 αν θυμάστε.
Πολύ μεγάλη η δουλειά του Ελέ στο κομμάτι αυτό που τους έμαθε να κερδίζουν και να κρατάνε όπως θέλουν το σκορ χωρίς να γυρνάνε όλοι πίσω όπως άλλες χρονιές αν θυμάστε που το τρώγαμε αμέσως σχεδόν!