Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάποιος είπε ότι μετά την 9η αγωνιστική έρχονται τα δύσκολα.
Εμένα με νοιάζει ότι σε 6 από τις 30 αγωνιστικές έχω πάρει τους μισούς βαθμούς σωτηρίας και βλέπω ότι όποιος θα μας κερδίσει θα του βγεί η ψυχή και όχι περπατώντας.
Εκτός από τον Ολυμπιακό,Παοκ μετά,Παο να δούμε,μετά Ατρόμητο και Αστέρα λόγω ρόστερ....
όλες τις άλλες ομάδες τις έχουμε στα ίσα και όλα φαινονται στο γήπεδο!
Εγώ δήλωσα φέτος 7η θέση αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!
Πάντως δεν θα ήθελα να ήμουν ΑΕΚτζής με τίποτα.............
να σωθώ θέλω πρώτα και μετά οπου τερματίσω....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αφου τα αναλυσαμε για την ομαδα δωσε κανενα προγνωστικο για το οπεν της Κινας :sunglasses:
Με έχετε γαμήσει όλοι με ΠΜ γιά προγνωστικά στο τέννις!
Κυρήτω 48ωρη απεργία γιά ασφαλιστικά θέματα!
Τώρα έχουμε Πανιώνιο!
Όταν αρχίσουμε να χάνουμε τότε θα ασχοληθώ με το μπάσκετ και το τέννις!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Με έχετε γαμήσει όλοι με ΠΜ γιά προγνωστικά στο τέννις!
Κυρήτω 48ωρη απεργία γιά ασφαλιστικά θέματα!
Τώρα έχουμε Πανιώνιο!
Όταν αρχίσουμε να χάνουμε τότε θα ασχοληθώ με το μπάσκετ και το τέννις!!

:2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Στο μπάσκετ δεν τα πάμε καλά από ότι λένε τα σκορ και σκέφτονται να φέρουν άλλο γκάρντ!
Ή θα πάρει τον πούλογλου ο Σκουρτό....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
πάρω τόσους παω για αλλα κόλπα
Εκεί φαίνεται γιατί σκέψου σε τι χάλια είναι τόσες άλλες ομάδες!
Δεν είναι σαν τις άλλες χρονιές ούτε το λέω επειδή πήραν τα μυαλά μου αέρα!
Στον αθλητισμό έμαθα κάτι πολύ σημαντικό....
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και 6 αγωνιστικές δεν είναι τύχη!
Το κακό με τον Ελέ είναι ένα.
Τέτοιοι προπονητές είναι ψυχολογίας και δεν έχουν την εμπειρεία όταν αρχίσει η κατηφόρα,οπότε δεν έχουν διάρκεια και αλλάζονται τότε!
Πάντως ας προσφέρει ότι μπορεί μέχρι τότε,θα δούμε και αυτό το κομμάτι.(όταν φτάσει)

Επισκέπτης
Εκεί φαίνεται γιατί σκέψου σε τι χάλια είναι τόσες άλλες ομάδες!
Δεν είναι σαν τις άλλες χρονιές ούτε το λέω επειδή πήραν τα μυαλά μου αέρα!
Στον αθλητισμό έμαθα κάτι πολύ σημαντικό....
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και 6 αγωνιστικές δεν είναι τύχη!
Το κακό με τον Ελέ είναι ένα.
Τέτοιοι προπονητές είναι ψυχολογίας και δεν έχουν την εμπειρεία όταν αρχίσει η κατηφόρα,οπότε δεν έχουν διάρκεια και αλλάζονται τότε!
Πάντως ας προσφέρει ότι μπορεί μέχρι τότε,θα δούμε και αυτό το κομμάτι.(όταν φτάσει)
συμφωνώ απόλυτα.γιαυτο λέω ότι για μένα προέχει να εξασφαλιστώ και μαθηματικά.απο εκεί και πέρα ο ελε έχει δείξει οτι μπορεί να γίνει ενας καλός προπονητής η δουλειά μέχρι στιγμής ειναι πολύ καλή βάση του υλικού, που έχουμε.εγώ στη αρχή ελεγα πως θα ήμασταν απο τα πρώτα φαβορί..διαψεύστηκα όμως πανηγυρικά

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
συμφωνώ απόλυτα.γιαυτο λέω ότι για μένα προέχει να εξασφαλιστώ και μαθηματικά.απο εκεί και πέρα ο ελε έχει δείξει οτι μπορεί να γίνει ενας καλός προπονητής η δουλειά μέχρι στιγμής ειναι πολύ καλή βάση του υλικού, που έχουμε.εγώ στη αρχή ελεγα πως θα ήμασταν απο τα πρώτα φαβορί..διαψεύστηκα όμως πανηγυρικά
Εγώ άκουγα άλλα γιά την δουλειά του και μου άρεσε ότι δεν ήταν πολλά λόγια αλλά δούλευε πολύ σκληρά στην προετοιμασία!
Η εικόνα μας περίμενα να ήταν καλή αλλά το περίργο ήταν αν θα σκοράραμε εύκολα ή όχι!
Και σε αυτό όμως έδειξε πολλά!
Τώρα γιά το θέμα των βαθμών θα δώσω μόνο 2 παραδείγματα,ΑΕΚ και Άρης π.χ. μην μου πεις ότι δεν μπορείς να πάρεις διπλά κάτι που ήταν όνειρο κάποιες άλλες εποχές???
Χώρια τους μικρούς που έχουμε μέσα στον δεύτερο γύρο,ήδη Λειβαδιά,βέροια,ΠΑΣ.....

Επισκέπτης
Εγώ άκουγα άλλα γιά την δουλειά του και μου άρεσε ότι δεν ήταν πολλά λόγια αλλά δούλευε πολύ σκληρά στην προετοιμασία!
Η εικόνα μας περίμενα να ήταν καλή αλλά το περίργο ήταν αν θα σκοράραμε εύκολα ή όχι!
Και σε αυτό όμως έσειξε πολλά!
Τώρα γιά το θέμα των βαθμών θα δώσω μόνο 2 παραδείγματα,ΑΕΚ και Άρης π.χ. μην μου πεις ότι δεν μπορείς να πάρεις διπλά κάτι που ήταν όνειρο κάποιες άλλες εποχές???
Χώρια τους μικρούς που έχουμε μέσα στον δεύτερο γύρο,ήδη Λειβαδιά,βέροια,ΠΑΣ.....
η αεκ και ο αρης που βλεπω δεν τίθεται θεμα. αλλα δεν ξέρεις τι θα γίνει στο β γυρο.αν θέλουν τους βαθμούς τότε δεν ξέρω ..το θέμα ειναι ότι μετά απο δυο χρόνια βλέπουμε και λίγο μπάλα..αυτο μου αρέσει.αν εξαιρεσω το ματς με αεκ και λιβαδεια στα υπόλοιπα δεν παίξαμε άσχημα.και ευκαιρίες κάναμε και γενικά έδειξε ομαδα.το σκοράρισμα ειναι και θέμα τύχης.περσι αν θυμάσαι στη νεα σμυρνη χάναμε τις ευκαιρίες και στο 90 είτε μας ισοφάριζαν εργοτελης ξανθη είτε χάναμε....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
η αεκ και ο αρης που βλεπω δεν τίθεται θεμα. αλλα δεν ξέρεις τι θα γίνει στο β γυρο.αν θέλουν τους βαθμούς τότε δεν ξέρω ..το θέμα ειναι ότι μετά απο δυο χρόνια βλέπουμε και λίγο μπάλα..αυτο μου αρέσει.αν εξαιρεσω το ματς με αεκ και λιβαδεια στα υπόλοιπα δεν παίξαμε άσχημα.και ευκαιρίες κάναμε και γενικά έδειξε ομαδα.το σκοράρισμα ειναι και θέμα τύχης.περσι αν θυμάσαι στη νεα σμυρνη χάναμε τις ευκαιρίες και στο 90 είτε μας ισοφάριζαν εργοτελης ξανθη είτε χάναμε....
Φέτος η ψυχολογία είναι ότι κάθε ματς το πάιζουν σαν τελικό και δεν είναι χαλαροί!
Ούτε την ισοπαλία δεν θέλουν,ούτε ευκαιρεία στον αντίπαλο να δώσουν στο τέλος αφού κουραστήκαν τόση ώρα και αξίζουν την νίκη αφού και οι αντίπαλοι δεν είναι καλύτεροί τους!
Και αυτό είναι δουλεμένη ψυχολογία από προπονητή και δεν είναι τυχαίο αυτό που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο!

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Είμαστε της ίδιας πανιωνίστικης ιδεολολογίας!
Μπαλκονάτη νίκη!
άνετα ρίχνεις χατ τρικ!!!
Επίτιμο μέλος από σήμερα!
(Δεν θα αρέσει στον ΤΑΚΜΑΝ,πιπίνι φαίνεται)

Είναι όντως νεαρά (22 ετών)
Άντε και 1 ακόμα...μετά την χθεσινή έξοδο...

Υ.Γ 1: Αν τα πήγαινα τόσο καλά στο στοίχημα όσο στις γυναίκες, θα ήμουν τώρα σε άλλες πολιτείες...
Υ.Γ 2: ο ΤΑΚΜΑΝ είναι ξεχωριστή κατηγορία μόνος του...

Συνημμένα

• exodos....jpg
    exodos....jpg
    68,3 KB · Εμφανίσεις: 23

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Λευτερια στον πανθηρα oliver :rockon: :rockon:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τόσο μεγάλο έγκλημα έκανε ο ολιβερ και είναι ακόμα στην γωνία τιμωρία? :huh: :tickedoff: :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τόσο μεγάλο έγκλημα έκανε ο ολιβερ και είναι ακόμα στην γωνία τιμωρία? :huh: :tickedoff: :grin:

Καλη ερωτηση :thumbsup:

Επισης εχε υποψη οτι η τιμωρια για το ιδιο εγκλημα διαφερει απο τον εναν στον αλλον.

Εξαρταται το δοντι που εχεις ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Γύρισα επιτέλους από τα ξένα και βλέπω αναρχία εις το σύστημα!
Ο όλιβερ "φιμωμένος" από το σύστημα (το ΠΟΚ ξαναχτύπησε) και δεν υπάρχει διάλογος γιά νέα της ομάδας!
Μου αρέσει ότι εγώ βρίζω και αυτόν φιμώσανε!
Αίσχος και δυσοδίαν..........

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ντρέπομαι πραγματικά που το λέω και πρέπει να διαγραφώ από το σάιτ αλλά είναι καθήκον μου να δηλώσω που ήμουν!
Είχα πάει για 10 ημέρες γιά σεμινάρια όλα πληρωμένα στο Λός Άντζελες αλλά δεν είχα χρόνο να μπαίνω να κοιτάω τα γεγονότα,είχα μάθει μόνο σο σκόρ της εθνικής!
Αν με διαγράψετε θα το καταλάβω αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και "χάλια".
Ελπίζω να δείξετε κατανόηση,επειδή η ελλάδα περνάει τόσο δύσκολες ώρες.
Αυτά.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom