Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Θα ξεκινήσω διαγωνισμό (τι ομάδα είστε από τις μεγάλες ομάδες)
Παρακαλούνται το ΠΟΚ που είναι από κάτω μας να μην συμμετάσχει,μόνο μεγάλες είπαμε!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16

όντως από ότι είπαν στη νοβα κάτι τετοιο δε έχει ξαναγίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
΄
Άμα σε θέλει το σκατόμπαλο,μην τα ρωτάς!
Κρατούσα πισινή αλλά δεν παιζόμαστε,αλλά ΕΛΕ γιά ένα πράγμα σε παραδέχομαι ακόμα και να κάνουμε κοιλιά κάποια στιγμή που είναι φυσικό,ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ!
Γιά παραμονή δεν συζητάμε!!!
  R  E  S  P  E  C  T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αν υπολογίσουμε ότι η παραμονή θα παίξει φέτος με τις σκατοομάδες που κατεβάζουν όλοι με πολλά Χ γυρω στους 32-33 βαθμούς,δηλαδή περίπου 16-17 σε κάθε γύρο,εμείς έχουμε πάρει ήδη 9 σε 3 αγωνιστικές!
Ουδέν σχόλιον!
Έχουμε να βγάλουμε χρήμα από κάτι πεθαμένους στον δεύτερο γύρο........
την βγάλαμε την χρονιά!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Θα πήγαινα στον άλλων τα θρέντ αλλά βαριέμαι σήμερα!
Άλλωστε είμαι κρυωμένος!

ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Είμαι χάλια
:kyle: :kyle: :kyle: :kyle: :kyle:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Αν υπολογίσουμε ότι η παραμονή θα παίξει φέτος με τις σκατοομάδες που κατεβάζουν όλοι με πολλά Χ γυρω στους 32-33 βαθμούς,δηλαδή περίπου 16-17 σε κάθε γύρο,εμείς έχουμε πάρει ήδη 9 σε 3 αγωνιστικές!
Ουδέν σχόλιον!
Έχουμε να βγάλουμε χρήμα από κάτι πεθαμένους στον δεύτερο γύρο........
την βγάλαμε την χρονιά!!!
με τα χ που θα έχουμε φέτος η παραμονή θα παιχτεί στους 28 βαθμούς.........
άσε που όλα τα παιχνίδια έκτος Ολυμπιακού κατα 90% είναι άντερ....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πολλα μπραβο σε ολους, παιχτες, προπονητη και κοσμο.Αυτον τον Πανιωνιο θελουμε να βλεπουμε.Συνεχιζουμε δυνατα.

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τα ελεγα εγω.αντε μωρη πανιωναρα να μας τρελλανεις φετος.ολοι λειβαδεια :rockon: :rockon:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τα ελεγα εγω.αντε μωρη πανιωναρα να μας τρελλανεις φετος.ολοι λειβαδεια :rockon: :rockon:
Ο Λεβαδείας έχει προβλήματα εσωτερικά και με τον Ναπολεόνι να ετοιμάζει βαλίτσες γιά Δεκέμβριο!
Αυτό έχει φέρει μουρμούρα και δεν παίζει γύρω από τον καλύτερο παίκτη τους με όλα τα συστήματα,προσπαθεί ο Παράσχος αλλά δεν του βγαίνουν και δεν πήραν ισάξιο παίκτη!
Κοινώς μπορούμε και γιά κάτι ακόμα καλό στην Λειβαδιά!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
με τα χ που θα έχουμε φέτος η παραμονή θα παιχτεί στους 28 βαθμούς.........
άσε που όλα τα παιχνίδια έκτος Ολυμπιακού κατα 90% είναι άντερ....
Καλά και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν θέλω να είμαι τόσο αισιόδοξος για τους 28 βαθμούς!
Κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσουν κάποιοι ειδικά από οικονομικά και δεν θα παίζουν,όπως έχουν εππηρεαστεί κάτι άλλα αθλήματα πολύ βαριά!(ΠΑΟ στο βόλλευ και ΑΕΚ στο μπάσκετ).
Οι ομάδες δεν έχουν τους ακριβούς και ακλούς επιθετικούς και δεν μπορούν εύκολα να βάλουν γκολ,ειδικά η ΑΕΚ που δεν μπορώ να καταλάβω τι ήρθε να δει αυτός ο Άγγλος σε μία ομάδα καταχρεωμένη,χωρίς παίκτες δηλαδή περιουσία και ειδικά χωρίς γήπεδο.Δεν μπορώ να φανταστώ να δώσουν λεφτλα και γιά ποιό λόγο!
Πάντως δεν νομιζω να γίνει τίποτα,μάλλον κινήσεις καθυστέρησης είναι γιά να δείξουν ενώ δεν έχουν χρήμα στα ταμεία,να κερδίσουν χρόνο αφού έχουν τόσο κόσμο απλήρωτο!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Και τωρα Λειβαδια.Η πολη προσφερεται για εκδρομουλα.ΤΟ θεμα ειναι ενα τα σουβλακια πριν η μετα το ματς :think:

:2funny: :2funny:

Παμε για το καλυτερο σεμνα και ταπεινα οπως παντα  :rockon:

Επισκέπτης
μάγκες το αυριανό ματς ειναι πολύ δύσκολο. δεν έχουν κάνει νίκη και ειναι σε δύσκολη θεση έχουν και καλή ομαδα.εμείς έχουμε την ψυχολογία και την βαθμολογική άνεση που θα μας απαλλάξει από το άγχος. πάμε για το καλύτερο και ότι βγει.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Οντως εχουν καλη ομαδα τουσ ειχα δει με τα βαζελια και ηταν αρκετα επικινδυνοι.

Panthers on tour :rockon:

Ολοι Λειβαδια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μάγκες το αυριανό ματς ειναι πολύ δύσκολο. δεν έχουν κάνει νίκη και ειναι σε δύσκολη θεση έχουν και καλή ομαδα.εμείς έχουμε την ψυχολογία και την βαθμολογική άνεση που θα μας απαλλάξει από το άγχος. πάμε για το καλύτερο και ότι βγει.

αν περάσει σήμερα με νίκη θα πρέπει να τον συγκρίνουμε με την άιντραχτ! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom