Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σαν τις γκολάρες που έβαλες με τον οφη :grin:

Δανεικά είναι αυτά :-*

Καιρος να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα :tickedoff:

Και κάτω τα χέρια απο την αεκ, εχουμε προτεραιότητα στον υποβιβασμό :birdman:
εντάξει αλλα με τον οφη είχαμε και ευκαιρίες σήμερα δεν πάει τιποτα.σίγουρα η τυχη παίζει ρόλο..οσο για υποβιβασμό δεν νομίζω να έχουμε και οι δυο πρόβλημα..   :grin:

Επισκέπτης
δεν κλεβω εκκλησιες  :grin:
ρε μαλάκα εχεις μεγάλη πλάκα μιλαμε.σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί στο παρελθόν και στο κύπελλο σου εχω κάνει μεγάλες κηδείες γιαυτο μιλάς και για εκκλησίες.. :2funny: :2funny:συνεχισε να ασχολείσαι μαζί μου γουστάρω...μόνο προσεξε τι βαθμολογία..είσαι ακόμα πίσω ...πρωταθλητή..    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε μαλάκα εχεις μεγάλη πλάκα μιλαμε.σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί στο παρελθόν και στο κύπελλο σου εχω κάνει μεγάλες κηδείες γιαυτο μιλάς και για εκκλησίες.. :2funny: :2funny:συνεχισε να ασχολείσαι μαζί μου γουστάρω...μόνο προσεξε τι βαθμολογία..είσαι ακόμα πίσω ...πρωταθλητή..    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντα πισω απο ενα επιδοξο πρωταθλητη  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λοιπόν επειδή κουράστηκα να λεω μαλακίες με τον μπουγάτσα λεω να την κάνω σιγά σιγά.άντε μπουγάτσα και με το διπλό στη ξανθη....  :2funny: :2funny:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
αμαν 3-0 απο ημιχρονο? τι εγινε ρε παιδια,δεν τον περιμενα ετσι τον πανιωνιο    :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
λοιπόν επειδή κουράστηκα να λεω μαλακίες με τον μπουγάτσα λεω να την κάνω σιγά σιγά.άντε μπουγάτσα και με το διπλό στη ξανθη....  :2funny: :2funny:

πάντως στην πρόβλεψη που έκανες για τον Παράσχο μάλλον έπεσες έξω. Δικαιολογείσαι βέβαια, γιατί αν είχα καταλάβει την αιτιολόγησες (χωρίς να το αναφέρεις) σε "εξωαγωνιστικούς" λόγους. Απ' ό,τι φαίνεται, ο χοντρός τα γράφει στα παπάρια του τέτοια ασήμαντα πράματα

Επισκέπτης
πάντως στην πρόβλεψη που έκανες για τον Παράσχο μάλλον έπεσες έξω. Δικαιολογείσαι βέβαια, γιατί αν είχα καταλάβει την αιτιολόγησες (χωρίς να το αναφέρεις) σε "εξωαγωνιστικούς" λόγους. Απ' ό,τι φαίνεται, ο χοντρός τα γράφει στα παπάρια του τέτοια ασήμαντα πράματα
όντως έπεσα έξω ..αλλωστε το είχα πει όταν απολύθηκε πρώτος ο δερμιτζακης. πάντως αν δεν κέρδιζε σήμερα μάλλον θα υπήρχε θέμα.όσο για το χοντρό έτσι όπως ειναι τα πράγματα που παίζει χωρίς αντίπαλο  όντως στα αρχίδια του αν όμως υπήρχε ανταγωνισμός θα ηταν διαφορετικά τα πράγματα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όντως έπεσα έξω ..αλλωστε το είχα πει όταν απολύθηκε πρώτος ο δερμιτζακης. πάντως αν δεν κέρδιζε σήμερα μάλλον θα υπήρχε θέμα.όσο για το χοντρό έτσι όπως ειναι τα πράγματα που παίζει χωρίς αντίπαλο  όντως στα αρχίδια του αν όμως υπήρχε ανταγωνισμός θα ηταν διαφορετικά τα πράγματα.

για το χοντρό σίγουρα έτσι είναι. Για τον Παράσχο δεν νομίζω. Με τον ΠΑΟ στο β' ήταν καλύτερος και μπορούσε να ισοφαρίσει, με Βέροια ήταν ασύγκριτα καλύτερος αλλά δεν έμπαινε η μπάλα, με το γαύρο ασχολίαστο, σήμερα τυχερός βέβαια που οι 3 πρώτες ευκαιρίες μπήκαν όλες γκολ, αλλά σε όλη τη διάρκεια το έλεγχε άνετα το παιχνίδι και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ αν οι παίχτες δεν "άραζαν". Έχει δέσει αρκετά καλά την ομάδα και το μόνο θέμα που έχει είναι ότι με την αποχώρηση του Σουμπίνιο, αυτοί που έφερε δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα. Και πάλι όμως δεν μπορείς να του ρίξεις φταίξιμο γιατί και ο Πόι και ο Ροτζέριο και ο Ακόστα από όλους θεωρήθηκαν καλές προσθήκες. Ίσως να μην έχουν προσαρμοστεί βέβαια.

Επισκέπτης
για το χοντρό σίγουρα έτσι είναι. Για τον Παράσχο δεν νομίζω. Με τον ΠΑΟ στο β' ήταν καλύτερος και μπορούσε να ισοφαρίσει, με Βέροια ήταν ασύγκριτα καλύτερος αλλά δεν έμπαινε η μπάλα, με το γαύρο ασχολίαστο, σήμερα τυχερός βέβαια που οι 3 πρώτες ευκαιρίες μπήκαν όλες γκολ, αλλά σε όλη τη διάρκεια το έλεγχε άνετα το παιχνίδι και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ αν οι παίχτες δεν "άραζαν". Έχει δέσει αρκετά καλά την ομάδα και το μόνο θέμα που έχει είναι ότι με την αποχώρηση του Σουμπίνιο, αυτοί που έφερε δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα. Και πάλι όμως δεν μπορείς να του ρίξεις φταίξιμο γιατί και ο Πόι και ο Ροτζέριο και ο Ακόστα από όλους θεωρήθηκαν καλές προσθήκες. Ίσως να μην έχουν προσαρμοστεί βέβαια.
συμφωνώ απόλυτα.ομως ο λόγος θα ηταν άλλος αν εφευγε και όχι αγωνιστικός.το γεγονός ότι έκανε κάποια σχόλια μετα το ματς με τον ολυμπιακό και αν ο χοντρός έλεγε να φύγει θα εφευγε.αλλιώς θα ειχε την τύχη του εργοτελη .του έλεγε του συγχωρεμένου δίωξε τον καραγεωργιου αλλα αυτός τον κρατησε.με τα γνωστά αποτελέσματα.4 αγωνιστικές πριν το τέλος ήθελε 3 βαθμούς και όμως έπεσε.η κερκυρα ήθελε 9 με παιχνίδι στο καραισκακη και σώθηκε.

Επισκέπτης
θα παρουμε
τι εχουμεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: φιλαρακι δεν πας καλα, μην μου πεις τωρα το ενα σφυριγματακη που  στο γηπεδο μας, σχεδον ολα τα παιχνιδια μας στην τουμπα ειναι 50-50
ρε μπαγάσα πάλι το πήρες το σφυριγματακι σου  :2funny: :2funny: πάλι αδικήθηκες αυτή τι φορά αλλα εκτός έδρας τώρα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom