Επισκέπτης
δεν παιζω την ομαδα μου στο στοιχημακαι βαλε..αλλωστε εμείς και η μπαρτσα έχουμε μέχρι τώρα το απόλυτο....εσύ για πες μα τωρα στη ξανθη τι θα κάνετε να το παίξουμε και στο στοίχημα;
![]()
δεν παιζω την ομαδα μου στο στοιχημακαι βαλε..αλλωστε εμείς και η μπαρτσα έχουμε μέχρι τώρα το απόλυτο....εσύ για πες μα τωρα στη ξανθη τι θα κάνετε να το παίξουμε και στο στοίχημα;
![]()
με την οπισθεν ομως, και σιγα σιγα μην πληγωθειτε πολυέλα ρε...το μπερναμπεου το έχουν αλλωσει φέτος....στην απόρθητη έδρα του παοκ θα έρθουμε να την αλώσουμε
![]()
![]()
![]()
ναι εχεις δίκιο εσείς ειστε απόρθητη έδρα...έχετε και τις διαιτησιεςμε την οπισθεν ομως, και σιγα σιγα μην πληγωθειτε πολυ![]()
δεν παιζω την ομαδα μου στο στοιχημα
αμα κερδίσει ο ΜΠΑΟΚ σήμερα θα πώ στον βρύζα να μου βάλει στραπόν!!!!τόσο απίθανο το θεωρώ!![]()
![]()
![]()
τι εχουμεεεεεεναι εχεις δίκιο εσείς ειστε απόρθητη έδρα...έχετε και τις διαιτησιες
ενα σφυριγματακιτι εχουμεεεεεε![]()
![]()
φιλαρακι δεν πας καλα, μην μου πεις τωρα το ενα σφυριγματακη που θα παρουμε στο γηπεδο μας, σχεδον ολα τα παιχνιδια μας στην τουμπα ειναι 50-50
δεν μιλησα για το συγκεκριμενο ματς,πεσμου οτι ευνοουμαστε απο την διαιτησιαενα σφυριγματακι![]()
![]()
![]()
ρε μαλάκα μας δουλεύεις; πέναλτι πήρες που ΔΕΝ ΗΤΑΝ δεν τους εδωσε καθαρό πέναλτι που ηταν στο 90.και αυτό ειναι ένα σφυριγματακι; ήμαρτον.
αρα σε αυτό ευνοήθηκεςδεν μιλησα για το συγκεκριμενο ματς,πεσμου οτι ευνοουμαστε απο την διαιτησια![]()
απο τα αγωνιστικα το γυρνας στα οπαδικααρα σε αυτό ευνοήθηκεςοσο για το παρελθόν αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι θα έπρεπε με αυτά που έχουν γίνει στη τούμπα να παίζεις κεκλεισμένων των θυρών για 5 χρόνια.είδες στην ουεφα που δεν υπάρχει Βενιζέλος ιωαννιδης να σας καλύψει.η πούτσα έπεσε σύννεφο αποκλεισμός τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο...όχι ρε μαφία να μας πεις ότι είσαι και αδικημένος
![]()
ρε μαλάκα κοιτάς τι θα κάνω εγώ;κρατατε ωρε παιδια![]()
![]()
![]()
3-0ρε μαλάκα κοιτάς τι θα κάνω εγώ;![]()
εγώ ρε πάω να σωθώ εσύ πας για πρωτάθλημα...
![]()
![]()
ρε μαλακα δε γαμιεσαι που σε επαιξα Χ και τρως 3 στο 16...ρε μαλάκα κοιτάς τι θα κάνω εγώ;![]()
εγώ ρε πάω να σωθώ εσύ πας για πρωτάθλημα...
![]()
![]()
2-0 στο 10 λεπτό![]()
λάθος επιλογές πάντως ο ελε δεν αφήνεις εξω τον καλύτερο σου παίχτη κολοβο ..τελος πάντων έτσι όπως παίζουμε γκολ δεν βλεπω να βάζουμε.πάμε για αλλα... αλλα ρε πούστη οτι δνε εβαλαν με τη βεροια μπαίνουν με εμάς μεγάλη ρέντα αλλα έτσι ειναι η πουτάνα η μπάλα.
καλα μας βλεπω για πολλά.εγώ πάντως δεν το ακούμπησα..... δεν πάει τιποτα σημερα και αυτοί ότι κανουν πάει μέσαρε μαλακα δε γαμιεσαι που σε επαιξα Χ και τρως 3 στο 16...
Ακου Χριστιδη να κονομισειςρε μαλακα δε γαμιεσαι που σε επαιξα Χ και τρως 3 στο 16...