Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
με την οπισθεν ομως, και σιγα σιγα μην πληγωθειτε πολυ  :2funny:
ναι εχεις δίκιο εσείς ειστε απόρθητη έδρα...έχετε και τις διαιτησιες  :2funny: :2funny:όντως τώρα που το σκέφτομαι ειναι δύσκολο.κοίτα σήμερα μη φάτε καμιά ξεγυρισμένη  :2on1: σας φταίει πάλι το καθεστώς.ξέρεις ο πανοπουλος εχει φύγει απο το άρμα..  ;)

Επισκέπτης
ναι εχεις δίκιο εσείς ειστε απόρθητη έδρα...έχετε και τις διαιτησιες 
τι εχουμεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: φιλαρακι δεν πας καλα, μην μου πεις τωρα το ενα σφυριγματακη που θα παρουμε στο γηπεδο μας, σχεδον ολα τα παιχνιδια μας στην τουμπα ειναι 50-50

Επισκέπτης
τι εχουμεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: φιλαρακι δεν πας καλα, μην μου πεις τωρα το ενα σφυριγματακη που θα παρουμε στο γηπεδο μας, σχεδον ολα τα παιχνιδια μας στην τουμπα ειναι 50-50
ενα σφυριγματακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μαλάκα μας δουλεύεις; πέναλτι πήρες που ΔΕΝ ΗΤΑΝ δεν τους εδωσε καθαρό πέναλτι που ηταν στο 90.και αυτό ειναι ένα σφυριγματακι; ήμαρτον.

Επισκέπτης
ενα σφυριγματακι   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μαλάκα μας δουλεύεις; πέναλτι πήρες που ΔΕΝ ΗΤΑΝ δεν τους εδωσε καθαρό πέναλτι που ηταν στο 90.και αυτό ειναι ένα σφυριγματακι; ήμαρτον.
δεν μιλησα για το συγκεκριμενο ματς,πεσμου οτι ευνοουμαστε απο την διαιτησια  :2funny:

Επισκέπτης
δεν μιλησα για το συγκεκριμενο ματς,πεσμου οτι ευνοουμαστε απο την διαιτησια  :2funny:
αρα σε αυτό ευνοήθηκες  :grin:  οσο για το παρελθόν αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι θα έπρεπε με αυτά που έχουν γίνει στη τούμπα να παίζεις κεκλεισμένων των θυρών για 5 χρόνια.είδες στην ουεφα που δεν υπάρχει Βενιζέλος ιωαννιδης να σας καλύψει.η πούτσα έπεσε σύννεφο αποκλεισμός τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο...όχι ρε μαφία να μας πεις ότι είσαι και αδικημένος  :2funny:

Επισκέπτης
αρα σε αυτό ευνοήθηκες  :grin:  οσο για το παρελθόν αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι θα έπρεπε με αυτά που έχουν γίνει στη τούμπα να παίζεις κεκλεισμένων των θυρών για 5 χρόνια.είδες στην ουεφα που δεν υπάρχει Βενιζέλος ιωαννιδης να σας καλύψει.η πούτσα έπεσε σύννεφο αποκλεισμός τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο...όχι ρε μαφία να μας πεις ότι είσαι και αδικημένος  :2funny:
απο τα αγωνιστικα το γυρνας στα οπαδικα  :2funny: αλλα και εκει ανυπαρκτος εισαι, μην το περνεις στραβα εκει δεν τιθεται θεμα συγκρισεις...παμε παρακατω εχω κανει επεισοδεια σε ευρωπαικο παιχνιδι και τιμωρηθηκα με δυο χρονια αποκλεισμο (παρι) απο τοτε και μεχρι το παιχνιδι με τους λαγους, δεν εχει ανοιξη ρουθουνι, και ερχονται στην τουμπα αυστρελοβαζελοι με σκοπο να τα κανουν ολα πουτανα, και εγω θα κατσω να τους κοιταω...λες να μην ξερω οτι θα με γαμησει η ουεφα.. αλλα δεν μπορω να τους αφησω να ριχνουν στα γυναικοπαιδα φωτοβολιδες που τους αφησε η αστυνομια να περασουν μεσα.   

Επισκέπτης
2-0 στο 10 λεπτό   :headbang: :headbang: λάθος επιλογές πάντως ο ελε δεν αφήνεις εξω τον καλύτερο σου παίχτη κολοβο ..τελος πάντων έτσι όπως παίζουμε γκολ δεν βλεπω να βάζουμε.πάμε για αλλα... αλλα ρε πούστη οτι δνε εβαλαν με τη βεροια μπαίνουν με εμάς μεγάλη ρέντα αλλα έτσι ειναι η πουτάνα η μπάλα.

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
2-0 στο 10 λεπτό   :headbang: :headbang: λάθος επιλογές πάντως ο ελε δεν αφήνεις εξω τον καλύτερο σου παίχτη κολοβο ..τελος πάντων έτσι όπως παίζουμε γκολ δεν βλεπω να βάζουμε.πάμε για αλλα... αλλα ρε πούστη οτι δνε εβαλαν με τη βεροια μπαίνουν με εμάς μεγάλη ρέντα αλλα έτσι ειναι η πουτάνα η μπάλα.

Σαν τις γκολάρες που έβαλες με τον οφη :grin:

Δανεικά είναι αυτά :-*

Καιρος να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα :tickedoff:

Και κάτω τα χέρια απο την αεκ, εχουμε προτεραιότητα στον υποβιβασμό :birdman:

Επισκέπτης
εγω πιστευω στην ανατροπη  :grin: εχει αερα πρωταθλητη ο νιονιος  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom