Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
κοίταξε μην τον αναστήσεις.εμείς ειναι δύσκολο το ματσάκι με την αεκ για πολλούς λόγους.
Εντάξει δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι και πρόπερσι!
Οι παίκτες είναι άπειροι,κάνουν εύκολα λάθη(2 πέναλτυ στο Ηράκλειο),είναι σαν ομάδα Νέων κατά ανάγκη,παίζουν καλούτσικα,τρέχουν αλλά μέχρι εκεί,τους λείπει το γκολ και το κακό είναι ότι περιμέναν να έχουν 3-4 βαθμούς παραπάνω και φορτώνονται με αγχος!
Καλό είναι και το στραπάτσο από την Λειβαδιά να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε υπερομάδα και να παίξουμε σοβαρά!
Μέχρι Χ το βλέπω εγώ αν παίξουμε χάλια!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μάλλον είναι η τελευταία χρονιά της ΑΕΚ στην κατηγορία και φαίνεται ότι παίζει γιά να τελειώνει!
Γιά να σωθεί θέλει προπονητή να δουλέψει,όχι τον ψυχολόγο τον Βλάχο και τον πρόεδρο που φτιάχνει την εντεκάδα και 5 έτοιμους παίκτες αλλά αυτοί θέλουν χρήμα και δεν πάνε σε μία αναξιόπιστη ομάδα όπως η ΑΕΚ αυτή την στιγμή που είναι σαν την Ελλάδα,δηλαδή της δανείζεις,δεν θα τα πάρεις ποτέ και θα θέλει σε λίγο πάλι και άλλα τόσα!
Αυτοί δεν σώζονται ακόμα και να μαζέψουν βαθμούς!
Δίνουν δόσεις στην εφορία,δεν έχουν φράγκο,όλα τα έσοδα πάνε για πληρωμές και όχι μόνο και βγήκε και ο Χάρις από το πουθενά,ξαναζεσταμένο φαγητό από το καλοκαίρι γιά να βάλει λεφτά στους καταχρεωμένους λες και του περισσεύουν και δεν ξέρει τι να τα κάνει ή ήταν ΑΕΚτζής από την Αγγλία και δεν το ξέραμε!
Μάλλον μία αυτοκρατορία είναι στα τελευταία της από ότι φαίνεται και αργοπεθαίνει.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.687
Πόντοι
2.606
-ΓΙΑ τους φιλους πανιωνιους...ΤΟ ματς με τον αρη το ειδα  απο κοντα και εψαχνα οφθαλμιατρο...ΣΤΗΝ βεροια "κοιμηθηκε" ο θεος και με τον ΟΦΗ(ΠΟΙΟΝ???)ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 αυτογκολ για μπει η μπαλα μεσα....Η λειβαδια εχει ενα δεμενο κορμο απο περισυ ,παιζει συμπαθεστατη μπαλιτσα και εψαχνε "θυμα" να ξεσπασει...ε! πεσατε εσεις 4η αγωνιστικη και εγινε το "ρουφαμε και τα λεμε"3-0 ΑΝΤΙ 7-0...τωρα το ματς με την κουλα 99,9% δεν ξεφευγει απο το Χ...

Επισκέπτης
Βλεπω με μεγαλη μου λυπη τον Closer να ξημεροβραδιαζετε στο θρεντ του Πανιωνιου,τουλαχιστον μεχρι περσυ ερχοταν στο θρεντ του Θρυλου να μας πει οτι παει για κυπελλο και λιγο για πρωταθλημα,τετοια κατρακυλα ρε παιχτη?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.687
Πόντοι
2.606
Βλεπω με μεγαλη μου λυπη τον Closer να ξημεροβραδιαζετε στο θρεντ του Πανιωνιου,τουλαχιστον μεχρι περσυ ερχοταν στο θρεντ του Θρυλου να μας πει οτι παει για κυπελλο και λιγο για πρωταθλημα,τετοια κατρακυλα ρε παιχτη?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: ΡΕ συ μιλαω οταν εχω ομαδα,τι να σου πω φετος,οσο για τους νιωνιους,το χω πει,την ομαδα αυτη τη γουσταρω εστω και πλατωνικα  :grin:...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: ΡΕ συ μιλαω οταν εχω ομαδα,τι να σου πω φετος,οσο για τους νιωνιους,το χω πει,την ομαδα αυτη τη γουσταρω εστω και πλατωνικα  :grin:...
Γνωστη η αδελφοποιηση των 2 κερκιδων.
Και εγω τρεφω μεγαλη συμπαθεια στα Πανιωνακια,θαμωνας της πλατειας απο πολυ μικρος λογο οικογενειας,γηπεδο στη ΝΣμυρνη αρκετες φορες,φιλαρακια Πανιωνιοι που με τραγολογανε που και που.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.687
Πόντοι
2.606
-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΑ ΛΕΜΕ...

Επισκέπτης
-ΓΙΑ τους φιλους πανιωνιους...ΤΟ ματς με τον αρη το ειδα  απο κοντα και εψαχνα οφθαλμιατρο...ΣΤΗΝ βεροια "κοιμηθηκε" ο θεος και με τον ΟΦΗ(ΠΟΙΟΝ???)ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 αυτογκολ για μπει η μπαλα μεσα....Η λειβαδια εχει ενα δεμενο κορμο απο περισυ ,παιζει συμπαθεστατη μπαλιτσα και εψαχνε "θυμα" να ξεσπασει...ε! πεσατε εσεις 4η αγωνιστικη και εγινε το "ρουφαμε και τα λεμε"3-0 ΑΝΤΙ 7-0...τωρα το ματς με την κουλα 99,9% δεν ξεφευγει απο το Χ...
ρε τύπε για πες μας κατι τα λουκάνικα τρικαλων τα εχεις δοκιμασει;  :2funny: :2funny: άκουσα ότι ειναι μεγάλα και χοντρά εσυ κατι θα ξερεις.  :2funny: :2funny:όσο αφορά εμάς τώρα..εμείς έχουμε πάει ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ούτε είπαμε οτι παίζουμε μπαλαρα ούτε ότι έχουμε σούπερ ομαδα.έτυχε και εγω να σας δω στο ματς με την τριπολη κοιμήθηκε ο ύψιστος και τα δοκάρια  και ο διαιτητής σας έδωσε ένα πέναλτι που δεν υπάρχει και δεν έδωσε ενα που θα το έδινε και ο δωνης.όσο αφορά το ματς με την ξανθή ο διαιτητής σας ΞΑΝΑΕΔΩΣΕ ενα ανύπαρκτο πέναλτι γιατί διαφορετικά γκολ δεν βάζατε. παράγκα εχεις κάνει τύπε τέτοια εύνοια ουτε ο ολυμπιακός δεν έχει  :2funny: :2funny:. η πλάκα ειναι ότι πάλι νομιζεις ότι πας για πρωτάθλημα..  :2funny: :2funny: ε ρε γέλια που θα πέσουν έτσι και δεν κερδίσεις τον ανύπαρκτο αρη..  :2funny:

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.283
Πόντοι
2.420
Πάει και το ΑΕΚΑΚΙ...

Άλλες 3 νίκες να κάνουμε και σωθήκαμε για φέτος...

Επισκέπτης
καταρχήν η νίκη ειναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και ψυχολογικής.απο εκεί και πέρα αντικειμενικά δεν παίξαμε καλά αλλα η αεκ ηταν απλά τραγική.δεν υπάρχει αυτή η ομαδα.και πως να χάσουμε από τον αρκούδα και τον κουρέλα; μιση ευκαιρια σε ενα ολόκληρο ματς.σε λίγο θα κάνουμε και τι γνωστή καζούρα σε ορισμένους που μας έλεγαν οτι είμαστε ομαδα ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ..δεν πειράζει η γειτονιά κέρδισε το καφενείο.

Επισκέπτης
και πολύ μας είναι :grin:
πήγα στο γήπεδο απο κοντά ειναι τραγικοί.απλα θα σου πω ο κοντοες φαινόταν ρομπερτο καρλος...  :grin: και επειδή δεν εχεις δικαίωμα να πάρεις παίχτες μέχρι τέλος σεζόν εκτός από έναν το γεναρη δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα σωθείς. 

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
ΕΛΑ ΡΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΦΕΤΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΟΥΡΙΑ...

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
πήγα στο γήπεδο απο κοντά ειναι τραγικοί.απλα θα σου πω ο κοντοες φαινόταν ρομπερτο καρλος...  :grin: και επειδή δεν εχεις δικαίωμα να πάρεις παίχτες μέχρι τέλος σεζόν εκτός από έναν το γεναρη δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα σωθείς.   

Απλά θα πάμε εκεί που έπρεπε να παίζουμε απο την αρχή ;)

Επισκέπτης
τώρα ρε μητσο αφού εσύ έκανες πρόβλεψη για χ  :grin:  γιαυτο σου λεω δεν τα πιστεύεις..όσο τώρα για κάτι ναυτάκια που μας λέγανε γατάκια δεν πειράζει,,,,τα γατάκια φάγανε τον αετό..  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
που είσαι μωρή φωτεινουλα να μπεις και να μας ειρωνευτείς τώρα; που είσαι μωρη γαμιολα βαζεις φούστες στον πειραια στο μαγαζί;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: άντε παλιοπουστα μόνο στις νίκες εμφανίζεσαι θρασύδειλε έλα τώρα και κλασε μου τον πούτσο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: περσι μας είχες ζαλίσει τα αρχίδια με το γκολ του μανωλα..τώρα που είσαι μωρή  κοτα;  :2on1:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
τώρα ρε μητσο αφού εσύ έκανες πρόβλεψη για χ  :grin:  γιαυτο σου λεω δεν τα πιστεύεις..όσο τώρα για κάτι ναυτάκια που μας λέγανε γατάκια δεν πειράζει,,,,τα γατάκια φάγανε τον αετό..   :2funny: :2funny: :2funny:

Χ στην καλύτερη εννοούσα και ηλπιζα ;)

Ούτε εμείς ούτε ο Άρης ούτε ο ΟΦΗ έπρεπε να παίζουν στο πρωτάθλημα.
ελα τώρα εντάξει αυτό δεν το πιστεύεις ούτε τώρα..  ;)

Έχεις δίκιο, Στην Δ εννοώ και θέλω για να καθαρίσουμε, γιατί με τέτοιο χρέος δεν έχουμε καμιά ελπίδα ;)

Επισκέπτης
Χ στην καλύτερη εννοούσα και ηλπιζα ;)

Ούτε εμείς ούτε ο Άρης ούτε ο ΟΦΗ έπρεπε να παίζουν στο πρωτάθλημα.
Έχεις δίκιο, Στην Δ εννοώ και θέλω για να καθαρίσουμε, γιατί με τέτοιο χρέος δεν έχουμε καμιά ελπίδα ;)
κάτσε ρε μητσο αφού τώρα έρχεται ο χαρις ο τραπεζίτης από αγγλια ξέρεις εσύ...  :grin: αυτο που λες έπρεπε να είχε γίνει το καλοκαίρι..τώρα ειναι αργά στην καλύτερη πας για  β  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom