Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
κάτσε ρε μητσο αφού τώρα έρχεται ο χαρις ο τραπεζίτης από αγγλια ξέρεις εσύ...  :grin: αυτο που λες έπρεπε να είχε γίνει το καλοκαίρι..τώρα ειναι αργά στην καλύτερη πας για  β   :grin:

Καλά τώρα σωθήκαμε, το χρέος είναι μη διαχειρίσιμο από τέτοιες μαρίδες :cheesy:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε γατακια βγαλατε και γλωσσα ;
που να παιζατε και λιγο ποδοσφαιρο

Επισκέπτης
ρε γατακια βγαλατε και γλωσσα ;
που να παιζατε και λιγο ποδοσφαιρο
ελα ρε βλάχο να μας πεις εσυ που η ομαδα σου παιζει μπαλαρα  :2funny: :2funny: με αστερα και ξανθη και τον διαιτητη 12 παίχτη  :2funny: :2funny: :2funny:ασε βρε μαλάκα βλάχο που θες και να μιλησεις..αυριο τι θα γίνει θα δώσει πάλι κανένα πέναλτι;  :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ελα ρε βλάχο να μας πεις εσυ που η ομαδα σου παιζει μπαλαρα   :2funny: :2funny: με αστερα και ξανθη και τον διαιτητη 12 παίχτη   :2funny: :2funny: :2funny:ασε βρε μαλάκα βλάχο που θες και να μιλησεις..αυριο τι θα γίνει θα δώσει πάλι κανένα πέναλτι;   :2funny:
ρε γατακι για πλακα σε εχω μεσα εξω
απλα ρεντα εχει η ομαδα σου,τιποτα παραπανω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
ΟΛΙΒΕΡ εχεις λιωσει στο χαβαλε,τι για λουκανικα τρικαλλων,τι για γατακια,τι για καφενεια,ΕΧΕΙΣ δωσει ρεσιταλ.....ΟΣΟ για τα πεναλντι που λες,να μην τα κανανε ρε φιλε....ΜΕ την ποιοτητα των πιο πολλων αμυντικων, φετος καθε αγωνιστικη γινονται 10-15 πεναλντυ,δεν υπαρχει καμια παοκτσιδικη παραγκα...δηλαδη ο οφη με την αεκς ειχε καμια παραγκα,η επειδη ο κομεσιδης εχασε την θεση του απο αντιπαλο 30κιλα ελαφρυτερο μεσα στην περιοχη του και τον τραβηξε(εστω και αν ο κατσε εκανε σαν να ηλεκτριστηκε)φταιει η παραγκα?ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ.....99%..ΤΕΛΟΣ καμια παραγκα...
Υ.Σ σε πηγαδακι σημερα στο γηπεδο,ακουσα για 4,οοο εισητηρια και κοινα ΠΑΝΟ.....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Θα μας γαμησουν στον δεύτερο γύρο οι ΑΕΚτζήδες και η Φωτεινούλα που μπαίνει σαν φιλοξενούμενος σίγουρα!
Σε αυτό το καφενείο ο Χάρις,παπατζής παπαχάρης θα βάλει 13 μύρια!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Το αστείο είναι οτι το "όρθιο κοιμισμένο" ο Τσάρτας,δεν πήρε τον Μάντζιο και πήραν τον Κουλοχέρη,άσε που δεν έπαιζε κιόλας και ευτυχώς έπαιζε αυτό το παλτό βιζόν,ο μαύρος μπροστά που ούτε σε 3 μέρες δεν έβαζε γκολ!
Μιλάμε γιά μέγα επιθετικό!
Ρε μαύρε μπες εσύ στην επίθεση,πιό καλός είσαι ακόμα και σε αυτή την ηλικία!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εντωμεταξύ φέτος δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά πέφτουν 2 ομάδες και όχι 3 λόγω αναδιάρθρωσης!
Οπότε μην ψάχνετε γιά τον Πανιλωνιο αν θα πέσει  και τελικά είχε δίκιο ο neasmirni ότι η παραμονή θα παίξει το πολύ στους 28 βαθμούς!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγώ πάντως είμαι χάλια!!!!!
:kyle: :kyle: :kyle: :kyle:
:cartman: :cartman: :cartman: :cartman: :cartman:
Κάνει πολύ κρύο εκεί στην κορυφή!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΕΛΑ ΡΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΦΕΤΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΟΥΡΙΑ...

δύσκολο το βλέπω στα παγούρια....βλέπω ήττα να έρχεται...ο πάς είναι αρκετά καλός..τον είδα με ολυμπιακό..Πάνω δεν παίζετε?

Επισκέπτης
δύσκολο το βλέπω στα παγούρια....βλέπω ήττα να έρχεται...ο πάς είναι αρκετά καλός..τον είδα με ολυμπιακό..Πάνω δεν παίζετε?
πάνω παίζουμε...αλλα μην ξεχνάς οτι εχω να χάσω στα Γιάννενα κοντά στα 25 χρόνια..  :grin: εχω παράδοση  :grin:  πάντως τα Γιάννενα όντως φέτος έχουν καλή ομαδα και σίγουρα θα ειναι δύσκολο.

Επισκέπτης
ΟΛΙΒΕΡ εχεις λιωσει στο χαβαλε,τι για λουκανικα τρικαλλων,τι για γατακια,τι για καφενεια,ΕΧΕΙΣ δωσει ρεσιταλ.....ΟΣΟ για τα πεναλντι που λες,να μην τα κανανε ρε φιλε....ΜΕ την ποιοτητα των πιο πολλων αμυντικων, φετος καθε αγωνιστικη γινονται 10-15 πεναλντυ,δεν υπαρχει καμια παοκτσιδικη παραγκα...δηλαδη ο οφη με την αεκς ειχε καμια παραγκα,η επειδη ο κομεσιδης εχασε την θεση του απο αντιπαλο 30κιλα ελαφρυτερο μεσα στην περιοχη του και τον τραβηξε(εστω και αν ο κατσε εκανε σαν να ηλεκτριστηκε)φταιει η παραγκα?ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ.....99%..ΤΕΛΟΣ καμια παραγκα...
Υ.Σ σε πηγαδακι σημερα στο γηπεδο,ακουσα για 4,οοο εισητηρια και κοινα ΠΑΝΟ.....
ρε τύπε  τι θες να κάνω; χαβαλέ κάνουμε πάνω από όλα..  :grin: και στις ήττες πάντως εδω είμαστε όχι σαν κάτι άλλους..τώρα όσο για τα πέναλτι καλύτερα μη μιλάς γιατί εκτίθεσαι αυτά δεν θα τα έδινε ούτε ο δωνης..  :2funny: :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Επαγγελματικη νικη η χθεσινη απεναντι στην κουλα.Η εμγανιση μας προσωπικα θεωρω πως ηταν επιπεδου λειβαδιας απλα ετυχε να εχουμε τους πεθαμενους αντιπαλους και την γλιτωσαμε.Εστω και ετσι ομως φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι και αυτο εχει σημασια.Περιμενω να γυρισει σαμαρης και σιδερακης(ειδικα ο δευτερος) για να ειμαστε ακομα δυνατοτεροι.Πολλα μπραβο στα παιδια και παλι αλλα και στον ελε που προσπαθουν πολυ.Στα γιαννενα με ενα Χ θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος

Oliver ειδα ηρθες γηπεδακι χτες ε.. :rockon:

Επισκέπτης
Επαγγελματικη νικη η χθεσινη απεναντι στην κουλα.Η εμγανιση μας προσωπικα θεωρω πως ηταν επιπεδου λειβαδιας απλα ετυχε να εχουμε τους πεθαμενους αντιπαλους και την γλιτωσαμε.Εστω και ετσι ομως φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι και αυτο εχει σημασια.Περιμενω να γυρισει σαμαρης και σιδερακης(ειδικα ο δευτερος) για να ειμαστε ακομα δυνατοτεροι.Πολλα μπραβο στα παιδια και παλι αλλα και στον ελε που προσπαθουν πολυ.Στα γιαννενα με ενα Χ θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος

Oliver ειδα ηρθες γηπεδακι χτες ε.. :rockon:
τύπε μετά απο πολύ καιρό ειπα να παω..και ήμουν γουρλής ως προς τη νίκη γιατί όπως σωστά είπες η εμφάνιση ηταν για τα πανηγύρια.εντωμεταξύ παρατηρώ οτι ο ελε έχει ενα πρόβλημα στις αλλαγές.δεν ξερω τι συμβαίνει αλλα δυο παιχνίδια δεν εχει βοηθήσει καθόλου την ομαδα.οσο αφορά τους δυο που ανέφερες.ο σαμαρης από τότε που υπέγραψε στο γαύρο εχει σηκώσει μπαϊράκι και κάνει ότι γουστάρει.καλά του κάνει και δεν τον βάζει και για μένα να τον τελειώσει για να μάθει να σέβεται.ο δε σιδερακης τώρα νόμιζε ότι θα παίζει βασικός και πήγε σε προπόνηση σχεδον μεθυσμένος  και με 10 κιλά παραπάνω.ο μικρός δεν ειναι κακός απλά θέλει δουλειά.αυτό το φανουρη πες μου πόσα χρόνια θα τον βλέπουμε ακόμα;  :grin:  εγω τον ομο περιμένω να γυρίσει και να βοηθήσει πολύ στα χαφ.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
τύπε μετά απο πολύ καιρό ειπα να παω..και ήμουν γουρλής ως προς τη νίκη γιατί όπως σωστά είπες η εμφάνιση ηταν για τα πανηγύρια.εντωμεταξύ παρατηρώ οτι ο ελε έχει ενα πρόβλημα στις αλλαγές.δεν ξερω τι συμβαίνει αλλα δυο παιχνίδια δεν εχει βοηθήσει καθόλου την ομαδα.οσο αφορά τους δυο που ανέφερες.ο σαμαρης από τότε που υπέγραψε στο γαύρο εχει σηκώσει μπαϊράκι και κάνει ότι γουστάρει.καλά του κάνει και δεν τον βάζει και για μένα να τον τελειώσει για να μάθει να σέβεται.ο δε σιδερακης τώρα νόμιζε ότι θα παίζει βασικός και πήγε σε προπόνηση σχεδον μεθυσμένος  και με 10 κιλά παραπάνω.ο μικρός δεν ειναι κακός απλά θέλει δουλειά.αυτό το φανουρη πες μου πόσα χρόνια θα τον βλέπουμε ακόμα;  :grin:  εγω τον ομο περιμένω να γυρίσει και να βοηθήσει πολύ στα χαφ.

Με αυτους που εχουμε ο ελε πιστευω δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο.Ο μενδρινος χτες ηταν αρνητικος και διαιως βγηκε και ο μιλοβανοβιτς ηταν αυτος που ταιριαζει στην θεση αυτη.Για τον φανουρη δεν μπορω να πω τιποτα γιατι τοσα χρονια εχει προσφερει πολλα στις 3 πρωτες αγωνιστικες ηταν απο τους καλυτερους.Ο ομο ειναι επιβεβλημενο να επιστρεψει.Ο σιδερακης εχεις δικιο ειναι μικρος και θα βαλει μυαλο ειναι εξαιρετικα ταλαντουχος

Επισκέπτης
Με αυτους που εχουμε ο ελε πιστευω δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο.Ο μενδρινος χτες ηταν αρνητικος και διαιως βγηκε και ο μιλοβανοβιτς ηταν αυτος που ταιριαζει στην θεση αυτη.Για τον φανουρη δεν μπορω να πω τιποτα γιατι τοσα χρονια εχει προσφερει πολλα στις 3 πρωτες αγωνιστικες ηταν απο τους καλυτερους.Ο ομο ειναι επιβεβλημενο να επιστρεψει.Ο σιδερακης εχεις δικιο ειναι μικρος και θα βαλει μυαλο ειναι εξαιρετικα ταλαντούχος
ο μιλοβανοβιτς χθες όπως και στη Λιβαδειά δεν βοήθησε.δεν ξέρω τι συμβαίνει.στα φιλικά ηταν πολύ καλός και στα παιχνίδια ειναι ανύπαρκτος.καταρχήν δεν μαρκάρει καθόλου και πρέπει επειγόντως να χάσει κιλά  :grin: οσο για τον σιδερακη να βαλει μυαλό πρώτα και μετά συζητάμε αν θα παίξει.για μένα πάντως ο ελε πρέπει να κάνει καλύτερη διαχείριση έστω και αυτού του φτωχού ροστερ.για μένα ειναι πολυτέλεια να αφήνεις συνέχεια εκτός 11 αδας τον αδραλα.

Επισκέπτης
διάβαζα τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και έπεσε το μάτι μου στην ΩΡΑ  που ειναι της αεκ..μιλαμε οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι γινετε.έλεγαν λοιπόν οτι χάσαμε απο τον περιστεριδη κουρο λαμπροπουλο...αυτό ειναι εν μέρη σωστό..όμως ξεχάσαν να αναφέρουν οτι η αεκ έπαιζε με αρκούδα και κουρέλα  :2funny: :2funny: :2funny: το καλύτερο όμως ηταν ότι είχαν παράπονα από τι διαιτησία.  :2funny: :2funny: τέτοια κλάψα δεν υπάρχει..βέβαια είχαν πρωτοσέλιδο ότι ηταν καφενείο

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
διάβαζα τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και έπεσε το μάτι μου στην ΩΡΑ  που ειναι της αεκ..μιλαμε οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι γινετε.έλεγαν λοιπόν οτι χάσαμε απο τον περιστεριδη κουρο λαμπροπουλο...αυτό ειναι εν μέρη σωστό..όμως ξεχάσαν να αναφέρουν οτι η αεκ έπαιζε με αρκούδα και κουρέλα  :2funny: :2funny: :2funny: το καλύτερο όμως ηταν ότι είχαν παράπονα από τι διαιτησία.  :2funny: :2funny: τέτοια κλάψα δεν υπάρχει..βέβαια είχαν πρωτοσέλιδο ότι ηταν καφενείο

Ασχολησου με την ομαδα σου και ασε τους αλλους,μοναδικος στοχος ειναι η παραμονη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom