soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.516
- Πόντοι
- 456
Ασχολησου με την ομαδα σου και ασε τους αλλους,μοναδικος στοχος ειναι η παραμονη
Οι μαγκιες αλλου τυπε
Ασχολησου με την ομαδα σου και ασε τους αλλους,μοναδικος στοχος ειναι η παραμονη
όταν λες στόχος η παραμονή μάλλον θα μιλάς για σένα...γιατί για μενα ο στόχος έχει επιτευχθεί.Ασχολησου με την ομαδα σου και ασε τους αλλους,μοναδικος στοχος ειναι η παραμονη
όταν λες στόχος η παραμονή μάλλον θα μιλάς για σένα...γιατί για μενα ο στόχος έχει επιτευχθεί.![]()
όταν λες στόχος η παραμονή μάλλον θα μιλάς για σένα...γιατί για μενα ο στόχος έχει επιτευχθεί.![]()
δεν διαφωνώ αλλα η ομαδα έχει σώθηκε αυτό ειναι κατά 80%άλλωστε ποιος να μας απειλήσει;μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα ερχονται δυσκολα παιχνιδια,και δεν θα εχουμε την τυχη παντα μαζι μας
μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα ερχονται δυσκολα παιχνιδια,και δεν θα εχουμε την τυχη παντα μαζι μας
δεν διαφωνώ αλλα η ομαδα έχει σώθηκε αυτό ειναι κατά 80%άλλωστε ποιος να μας απειλήσει;
Εκτος απο τον οφη που αλλου υπηρχε τυχη
Τις λιγες φασεις τις κανουμε γκολ ;)
Θυμασαι επι σιλιακ και μπουμπενκο.
Γινοταν μια φαση εμπαινε γκολ και μετα απλα κραταγες σκορ.
θυμαμαι όμως πως και οι υπόλοιπες ομάδες ηταν σε άλλο επίπεδο.το φετινό πρωτάθλημα ειναι το χειρότερο και υπάρχουν ομάδες που δεν θα έπρεπε να παιζουν ούτε στη β εθνική.Θυμαμαι πως δεν θυμαμαι τοτε βεβαια ειχες και ψιλο εςμπειρους αμυντικους Γιαννοπουλο,Βλιτσεκ
Αν μιλάτε γιά θέαμα,έχω δει χιλιάδες παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναικού να πάιζουν για το αποτέλεσμα μόνο,να κάθονται πίσω και να είναι χάλια μαύρα,φυσικά και με λίγη βοήθεια των μαυροφορεμένων αγοριών της παράγκας!θυμαμαι όμως πως και οι υπόλοιπες ομάδες ηταν σε άλλο επίπεδο.το φετινό πρωτάθλημα ειναι το χειρότερο και υπάρχουν ομάδες που δεν θα έπρεπε να παιζουν ούτε στη β εθνική.
Επαγγελματικη νικη η χθεσινη απεναντι στην κουλα.Η εμγανιση μας προσωπικα θεωρω πως ηταν επιπεδου λειβαδιας απλα ετυχε να εχουμε τους πεθαμενους αντιπαλους και την γλιτωσαμε.Εστω και ετσι ομως φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι και αυτο εχει σημασια.Περιμενω να γυρισει σαμαρης και σιδερακης(ειδικα ο δευτερος) για να ειμαστε ακομα δυνατοτεροι.Πολλα μπραβο στα παιδια και παλι αλλα και στον ελε που προσπαθουν πολυ.Στα γιαννενα με ενα Χ θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος
Γιατί ο Περιστερίδης δεν σου αρέσει?
Όποιος αξίζει θα παίζει,πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι ο Ελέ!
Εύγε!
Αν ο Σάμαρης ήθελε Ολυμπιακό και να το παίζει βεντέτα,ας παίζει στο πλέιστεισον τώρα γιά να είναι πιό λογικός γιατί την θέση του την γλυκοκοιτάνε και άλλα παιδιά!
Κορυφή ο Μενδρινός και τον έβγαλε γιά να προλάβει τραυματισμό επειδή έκανε κάποια σπρίντ που τον κουράσανε!΄Με αυτους που εχουμε ο ελε πιστευω δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο.Ο μενδρινος χτες ηταν αρνητικος και διαιως βγηκε και ο μιλοβανοβιτς ηταν αυτος που ταιριαζει στην θεση αυτη.Για τον φανουρη δεν μπορω να πω τιποτα γιατι τοσα χρονια εχει προσφερει πολλα στις 3 πρωτες αγωνιστικες ηταν απο τους καλυτερους.Ο ομο ειναι επιβεβλημενο να επιστρεψει.Ο σιδερακης εχεις δικιο ειναι μικρος και θα βαλει μυαλο ειναι εξαιρετικα ταλαντουχος
τενις αυτός ο μιλοβανοβιτς τι σκατά κανει; στα φιλικά πέταγε και τώρα έχει πάρει 5-6 κιλα και δεν μπορεί ούτε να κλάσει.μεγάλο λάθος του ελε για μένα που δεν ξεκινάει με ανδραλα εργαλείο με τρεξίματα.με ομο τι ακούς πότε θα επιστρέψει ο σκύλος;Κορυφή ο Μενδρινός και τον έβγαλε γιά να προλάβει τραυματισμό επειδή έκανε κάποια σπρίντ που τον κουράσανε!΄
Όλες οι μπάλλες περνάνε από αυτόν αν δείτε και κρατάει και πολύ μπάλλα γιά να μην χάνετε!
Πολύτιμη μονάδα!
τενις αυτός ο μιλοβανοβιτς τι σκατά κανει; στα φιλικά πέταγε και τώρα έχει πάρει 5-6 κιλα και δεν μπορεί ούτε να κλάσει.μεγάλο λάθος του ελε για μένα που δεν ξεκινάει με ανδραλα εργαλείο με τρεξίματα.με ομο τι ακούς πότε θα επιστρέψει ο σκύλος;
Αυτή η ομάδα δεν είναι γιά τριάρες!εχει δρομο ακομα και μας εχει ευνοησει και παρα πολυ το προγραμμα,λιγο καλυτερη ομαδα να βρεθει 3αρες θα μαζευουμε(βλεπε Λεβαδειακο)
Στα φιλκά δεν τον είδα αλλά δεν καταλαβαίνω τι κάνει,ανύπαρκτος είναι και δεν ξέρω πως κρατάει θέση ξένου!Ο μιλο ειναι για τα πανηγυρια.Οσο για τον ανδραλα εγω γιατι δεν τον εχω σε υποληψη![]()
Δεν ξέρω τίποτα αλλά δεν μας απασχολεί καθόλου αφού ΑΛΛΟΙ θέλουν και αυτοί να ματώσουν την φανέλα!τενις αυτός ο μιλοβανοβιτς τι σκατά κανει; στα φιλικά πέταγε και τώρα έχει πάρει 5-6 κιλα και δεν μπορεί ούτε να κλάσει.μεγάλο λάθος του ελε για μένα που δεν ξεκινάει με ανδραλα εργαλείο με τρεξίματα.με ομο τι ακούς πότε θα επιστρέψει ο σκύλος;
ρε τενις ο ανδραλας δεν ειναι επιθετικός..όσο για το μιλοβανοβιτς αναγκαστικά τον κράτησαν αφού λεφτά δεν υπήρχαν ούτε μπορούσαμε να πάρουμε άλλο ξένο παίχτη.Στα φιλκά δεν τον είδα αλλά δεν καταλαβαίνω τι κάνει,ανύπαρκτος είναι και δεν ξέρω πως κρατάει θέση ξένου!
Και εγώ τον Ανδράλα δεν τον έχω δει όπως και τα φιλικά αλλά μπροστά σε άλλους επιθετικούς είναι πιό πίσω νομίζω!
Εξάλλου θα υπάρξουν τραυματισμοί,κάρτες οπότε όλοι κάποια στιγμή θα παίξουν!
οχι ρε τενις αυτός μπορεί να κάνει τι διαφορά,αν αποφασίσει να παίξει μήπως φύγει του χρόνου. θα απελευθερωθεί και ο μενδρινος.ο σαμαρης στα αρχίδια μου γιατί αποδείχθηκε κωλοπαιδαρας.ας πάει του χρόνου στον ολυμπιακό να τον δώσει δανεικό σε βεροια Λιβαδειά να ζεσταίνει και εκεί τον πάγκο.Δεν ξέρω τίποτα αλλά δεν μας απασχολεί καθόλου αφού ΑΛΛΟΙ θέλουν και αυτοί να ματώσουν την φανέλα!
Άστον και αυτόν να ζεσταίνει την κερκίδα αφού πήραν τα μυαλά του αέρα!