Επισκέπτης
ναι αλλα και αυτός κάθε μηνα ζητάει και κάτι διαφορετικόΚαλά και η ΠΑΕ το έχει παραχέσει,το ζητάει τσάμπα σαν να του κάνει και χάρη που μένουν μέσα!
Πρέπει να τα βρούνε γιατί δεν υπάρχουν πολλά προπονητικά κέντρα και καλά!
ναι αλλα και αυτός κάθε μηνα ζητάει και κάτι διαφορετικόΚαλά και η ΠΑΕ το έχει παραχέσει,το ζητάει τσάμπα σαν να του κάνει και χάρη που μένουν μέσα!
Πρέπει να τα βρούνε γιατί δεν υπάρχουν πολλά προπονητικά κέντρα και καλά!
το πανιώνιο μπορεί να τον δεις
ποιο ότι θα παίξεις εσύ κάποια στιγμή στους ομίλους;
καλο ρε ολιβερ ωραιο ανεκδοτο πεθανα στα γελια
εγω στα σαλονια του τσουλου και εσυ στα αλωνια της φουτμπολ λιγκποιο ότι θα παίξεις εσύ κάποια στιγμή στους ομίλους;
μάλλον δεν εχεις καταλάβει ότι εχω σωθεί εσύ φέτος όμως νομιζεις ότι πας για πρωτάθλημα αυτό πως το βλέπεις ;εγω στα σαλονια του τσουλου και εσυ στα αλωνια της φουτμπολ λιγκ
πρωταθλημα του χρονου φετος ευκολα δευτεροςμάλλον δεν εχεις καταλάβει ότι εχω σωθεί εσύ φέτος όμως νομιζεις ότι πας για πρωτάθλημα αυτό πως το βλέπεις ;
θα κάνεις του χρόνου; φέτος δεν ξέρω αν εχεις καταλάβει είμαστε ισόβαθμοι..δηλαδή πως να πεσω;μόνο με αυτοκτονία..όσο για σένα κράτα μικρο καλάθι για τι δεύτερη θεση.πρωταθλημα του χρονου φετος ευκολα δευτερος
εσυ αν σωθεις θα το κανεις με το ζορι
δεν το προσεξα πως ομως γινεται μια ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα ναι ειναι ισοβαθμοι με μια ομαδα που παει να σωθει πλεον θεωρησε αουτσαιντερ για τον υποβιβασμοφέτος δεν ξέρω αν εχεις καταλάβει είμαστε ισόβαθμοι..
όχι δεν τα λες καλά...μια ομαδα που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα εγώ δεν θα πέσω γιατί απλά εχω ακαδημίες και θα βγάζω παίχτες.έναν μου παίρνουν δυο βγάζω εσένα που νομιζεις οτι ο σαββιδης θα βαλει λεφτά όταν θα φύγει θα καταντήσεις σαν την αεκ.θυμησου το εδώ θα είμαστε.δεν το προσεξα πως ομως γινεται μια ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα ναι ειναι ισοβαθμοι με μια ομαδα που παει να σωθει πλεον θεωρησε αουτσαιντερ για τον υποβιβασμο
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο που λες, δεν θα το επιτρεψει ο κοσμος αυτο.όχι δεν τα λες καλά...μια ομαδα που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα εγώ δεν θα πέσω γιατί απλά εχω ακαδημίες και θα βγάζω παίχτες.έναν μου παίρνουν δυο βγάζω εσένα που νομιζεις οτι ο σαββιδης θα βαλει λεφτά όταν θα φύγει θα καταντήσεις σαν την αεκ.θυμησου το εδώ θα είμαστε.
και η αεκ έχει κόσμο αλλα είδες που κατάντησε.και πάνε τώρα οι αβάντες Βενιζέλου αυτά τελείωσαν.οσο για τις ακαδημίες το θέμα ειναι πόσους παίχτες εχεις βγάλει και πόσοι από αυτούς μπορούν να σταθούν σε επίπεδο α εθνικής.δυο άντε τρεις.εγώ κάθε χρόνο επί βάλε εσύ τα χρόνια βγάζω πάντα παίχτη η παίχτες,δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο που λες, δεν θα το επιτρεψει ο κοσμος αυτο.
Εγω δεν εχω ακαδημιες για δες τα τελευταια χρονια ποιος πρωταγωνιστη στις μικρες ομαδες.
κουλα εμεις δεν θα γινουμε ποτε... αν με καποιον τροπο πεσουμε εμεις την επομενη δεν θα υπαρχει πρωταθλημα ;)και η αεκ έχει κόσμο αλλα είδες που κατάντησε.και πάνε τώρα οι αβάντες Βενιζέλου αυτά τελείωσαν.οσο για τις ακαδημίες το θέμα ειναι πόσους παίχτες εχεις βγάλει και πόσοι από αυτούς μπορούν να σταθούν σε επίπεδο α εθνικής.δυο άντε τρεις.εγώ κάθε χρόνο επί βάλε εσύ τα χρόνια βγάζω πάντα παίχτη η παίχτες,
αυτόν που έβαλε το γκολ στα Γιάννενα με το βαζελο πως τον είδες; ασε ρε λακη αυτά μια φορά στα 5000..όσο για το αν θα υπάρξει πρωτάθλημα αυτά άλλες εποχές τώρα δεν σας παίρνει.ήδη στην ευρωπη του χρόνου θα είσαι χωρίς κόσμο ..εκεί γαμάνε δεν παιζουν ;)κουλα εμεις δεν θα γινουμε ποτε... αν με καποιον τροπο πεσουμε εμεις την επομενη δεν θα υπαρχει πρωταθλημα ;)
το φαν μπαστεν πως τον ειδες βαλε τετοια γκολαρα αν μπορεις
Μιλάνε τα Παόκια τώρα που είναι όλοι πεθαμένοι,εδώ τον Ατρόμητο δεν μπόρεσαν να περάσουν πέρυσι στα πλέυ οφ!κουλα εμεις δεν θα γινουμε ποτε... αν με καποιον τροπο πεσουμε εμεις την επομενη δεν θα υπαρχει πρωταθλημα ;)
το φαν μπαστεν πως τον ειδες βαλε τετοια γκολαρα αν μπορεις
έλα ρε που χάθηκες;ανησύχησαπανιωναρα
Πρεπει να πέσει Β΄Εθνική ο ΠΑΣ,είναι πολύ μακρυά γιά να τρέχουμε εκεί πάνω!
σεμνααααααααααααααααααααααα
Στο χερι μας ειναι να πεσει.Τους κανουμε ενα ωραιο διπλο αυριο και προχωραμε.