Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά και η ΠΑΕ το έχει παραχέσει,το ζητάει τσάμπα σαν να του κάνει και χάρη που μένουν μέσα!
Πρέπει να τα βρούνε γιατί δεν υπάρχουν πολλά προπονητικά κέντρα και καλά!
ναι αλλα και αυτός κάθε μηνα ζητάει και κάτι διαφορετικό  :headbang:

Επισκέπτης
πρωταθλημα του χρονου φετος ευκολα δευτερος
εσυ αν σωθεις θα το κανεις με το ζορι
θα κάνεις του χρόνου;  :2funny: :2funny: :2funny: φέτος δεν ξέρω αν εχεις καταλάβει είμαστε ισόβαθμοι..δηλαδή πως να πεσω;μόνο με αυτοκτονία..όσο για σένα κράτα μικρο καλάθι για τι δεύτερη θεση.

Επισκέπτης
  φέτος δεν ξέρω αν εχεις καταλάβει είμαστε ισόβαθμοι..
δεν το προσεξα  :grin: πως ομως γινεται μια ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα ναι ειναι ισοβαθμοι με μια ομαδα που παει να σωθει  :2funny: πλεον θεωρησε αουτσαιντερ για τον υποβιβασμο  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν το προσεξα  :grin: πως ομως γινεται μια ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα ναι ειναι ισοβαθμοι με μια ομαδα που παει να σωθει  :2funny: πλεον θεωρησε αουτσαιντερ για τον υποβιβασμο  :2funny: :2funny:
όχι δεν τα λες καλά...μια ομαδα που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα  :2funny: :2funny:  εγώ δεν θα πέσω γιατί απλά εχω ακαδημίες και θα βγάζω παίχτες.έναν μου παίρνουν δυο βγάζω  :grin: εσένα που νομιζεις οτι ο σαββιδης θα βαλει λεφτά όταν θα φύγει θα καταντήσεις σαν την αεκ.θυμησου το εδώ θα είμαστε.

Επισκέπτης
όχι δεν τα λες καλά...μια ομαδα που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα  :2funny: :2funny:  εγώ δεν θα πέσω γιατί απλά εχω ακαδημίες και θα βγάζω παίχτες.έναν μου παίρνουν δυο βγάζω  :grin: εσένα που νομιζεις οτι ο σαββιδης θα βαλει λεφτά όταν θα φύγει θα καταντήσεις σαν την αεκ.θυμησου το εδώ θα είμαστε.
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο που λες, δεν θα το επιτρεψει ο κοσμος αυτο.
Εγω δεν εχω ακαδημιες  :uglystupid: για δες τα τελευταια χρονια ποιος πρωταγωνιστη στις μικρες ομαδες.

Επισκέπτης
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο που λες, δεν θα το επιτρεψει ο κοσμος αυτο.
Εγω δεν εχω ακαδημιες  :uglystupid: για δες τα τελευταια χρονια ποιος πρωταγωνιστη στις μικρες ομαδες.
και η αεκ έχει κόσμο αλλα είδες που κατάντησε.και πάνε τώρα οι αβάντες Βενιζέλου αυτά τελείωσαν.οσο για τις ακαδημίες το θέμα ειναι πόσους παίχτες εχεις βγάλει και πόσοι από αυτούς μπορούν να σταθούν σε επίπεδο α εθνικής.δυο άντε τρεις.εγώ κάθε χρόνο επί βάλε εσύ τα χρόνια βγάζω πάντα παίχτη η παίχτες,

Επισκέπτης
και η αεκ έχει κόσμο αλλα είδες που κατάντησε.και πάνε τώρα οι αβάντες Βενιζέλου αυτά τελείωσαν.οσο για τις ακαδημίες το θέμα ειναι πόσους παίχτες εχεις βγάλει και πόσοι από αυτούς μπορούν να σταθούν σε επίπεδο α εθνικής.δυο άντε τρεις.εγώ κάθε χρόνο επί βάλε εσύ τα χρόνια βγάζω πάντα παίχτη η παίχτες,
κουλα εμεις δεν θα γινουμε ποτε... αν με καποιον τροπο πεσουμε εμεις την επομενη δεν θα υπαρχει πρωταθλημα  ;)
το φαν μπαστεν πως τον ειδες    :rockon: βαλε τετοια γκολαρα αν μπορεις  :birdman:

Επισκέπτης
κουλα εμεις δεν θα γινουμε ποτε... αν με καποιον τροπο πεσουμε εμεις την επομενη δεν θα υπαρχει πρωταθλημα  ;)
το φαν μπαστεν πως τον ειδες    :rockon: βαλε τετοια γκολαρα αν μπορεις  :birdman:
αυτόν που έβαλε το γκολ στα Γιάννενα με το βαζελο πως τον είδες; ασε ρε λακη αυτά μια φορά στα 5000..όσο για το αν θα υπάρξει πρωτάθλημα αυτά άλλες εποχές τώρα δεν σας παίρνει.ήδη στην ευρωπη του χρόνου θα είσαι χωρίς κόσμο ..εκεί γαμάνε δεν παιζουν  ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μιλάνε τα Παόκια τώρα που είναι όλοι πεθαμένοι,εδώ τον Ατρόμητο δεν μπόρεσαν να περάσουν πέρυσι στα πλέυ οφ!
Είναι μέχρι να βαρεθεί να πληρώνει ο Σαβίδης και μετά τους πάρει η κατρακύλα,όταν καταλάβει ο άνθρωπος ότι είναι μαλάκας εκεί που επενδύει στον αέρα και την φούσκα του πιό διεφθαρμένου πρωταθλήματος!
Το κομμάτι του κάνει και αυτός και νομίζει ότι δείχνεται,μεγάλη δουλειά κάνει,σεντόνι πάντως δεν θα δεί σε ομίλους,γιά κανένα γιουρόπα το πολύ αλλά και εκεί είναι μπαστούνια!!!
Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ,όπως αρέσει να τον βλέπουν οι οπαδοί του ειδικά με την βοήθεια του 12ου παίκτη του,αλλά στην Ευρώπη δεν έχει τέτοια!
Είναι πολύ περήφανοι οι  Παικτζήδες γιά αυτό που βλέπουν,κερδίσανε και τον μεγάλο ΑΡΗ προχθές,όλα ΄τέλεια,μεγάλο ντέρμπυ λέμε,από τα παλιά...............

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πρεπει να πέσει Β΄Εθνική ο ΠΑΣ,είναι πολύ μακρυά γιά να τρέχουμε εκεί πάνω!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Έχουν αυτόν τον παικταρά αλλά έχουμε καλή προιστορία εκεί!
Ήδωμεν,είμαστε άνετοι και δίνουμε βαθμούς!
Εξάλλου τους έχουμε και αυτούς στον δεύτερο γύρο στην έδρα μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom