Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ήδη το ΑΕΚάκι τον ξαναήπιε!
Η Κέρκυρα τους έχει έξω στον δεύτερο γύρο και δεν φαίνεται φως εκεί ούτε με λάμπες!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
σεμνααααααααααααααααααααααα   :grin:

Και ταπεινα ξερω.

Ειπα να προχωρησω και λιγο παρακατω :rockon:

Και με την βεροια τα ιδια ειχα πει ελπιζω να επαναληφθει η ιστορια αν και δυσκολο το ξερω.

Επιστρεφει απο τραυματισμο ο ροκας και ο σαμαρης συμπεριληφθηκε για πρωτη φορα στην αποστολη.

Ακομα ο σιδερακης :tickedoff:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Η Βέροια σώθηκε εκ θαύματος σήμερα και φαίνεται μέχρι τώρα και μάλλον και στην συνέχεια ότι ΑΕΚ και Πανθρακικός είναι μακράν οι χειρότερες ομάδες και έτοιμες να μας πουν  "γειά"!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Και η κερκυρα παντως ειναι υποψηφια αν και το τσιμπησε τον βαθμουλακο σημερα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και ταπεινα ξερω.

Ειπα να προχωρησω και λιγο παρακατω :rockon:

Και με την βεροια τα ιδια ειχα πει ελπιζω να επαναληφθει η ιστορια αν και δυσκολο το ξερω.

Επιστρεφει απο τραυματισμο ο ροκας και ο σαμαρης συμπεριληφθηκε για πρωτη φορα στην αποστολη.

Ακομα ο σιδερακης :tickedoff:
Ομάδα που κερδίζει,δεν αλλάζει!
Τι να κάνουμε τους Όμο,Σιδεράκη και Σάμαρη αν χαλάσουμε τη χημεία που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα?
Τυφλή εμπιστοσύνη στον Ελέ και ας πάει όπως θέλει η ομάδα,αυτός ξέρει καλύτερα!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ομάδα που κερδίζει,δεν αλλάζει!
Τι να κάνουμε τους Όμο,Σιδεράκη και Σάμαρη αν χαλάσουμε τη χημεία που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα?
Τυφλή εμπιστοσύνη στον Ελέ και ας πάει όπως θέλει η ομάδα,αυτός ξέρει καλύτερα!

Τον σιδερακη τον χρειαζεσαι.Οι αλλοι 2 τερματοφυλακες  ειναι εξαιρετικα ασταθεις για μενα,

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
περσι ηταν και 10 κιλά ελαφρύτερος

Ακριβως ετσι.Δεν νομιζω πως αν ακολουθησει αυτα που του πουν θα αργησει να επιστρεψει.Τουλαχιστον για αρχη εκοψε τις ενημερωσεις στο fb και τις φωτο απο τα μαγαζια που μπεκροπινε :sunglasses:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τον σιδερακη τον χρειαζεσαι.Οι αλλοι 2 τερματοφυλακες   ειναι εξαιρετικα ασταθεις για μενα,
Για να βάζει τον Περιστερίδη ένας μεγάλος πρώην τερματοφύλακας και τώρα προπονητής που αν εξαιρέσουμε το ματς της Λιβαδειάς που είναι λίγο ύποπτο(αν θυμάστε πέρυσι περπατούσαν μόνο οι Λιβαδέοι στην Νέα Σμύρνη),δεν νομίζω να τα έχει πάει άσχημα!
Και μας έχει δώσει βαθμούς με τις αποκρούσεις του!
Είναι κοαλό να έχουμε τέτοιο συναγωνισμό γιά το τέρμα από το να έχουμε μόνο έναν καλό και να τρομάζουμε όταν γίνεται αλλαγή ΄η κάρτες!
Θυμάμαι ένα ρεζίλι από τον Ολυμπιακό πρόπερσι ,τον Παναγόπουλο που κάναμε τον σταυρό μας όποτε η μπάλλα ερχόταν προς το τέρμα,ευτυχώς στα φιλικά μόνο!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ακριβως ετσι.Δεν νομιζω πως αν ακολουθησει αυτα που του πουν θα αργησει να επιστρεψει.Τουλαχιστον για αρχη εκοψε τις ενημερωσεις στο fb και τις φωτο απο τα μαγαζια που μπεκροπινε :sunglasses:
Που τα έπινε?
Ήταν καθαρά τα ποτά?
Να γίνει ΕΔΕ στα μπουζούκια!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Για να βάζει τον Περιστερίδη ένας μεγάλος πρώην τερματοφύλακας και τώρα προπονητής που αν εξαιρέσουμε το ματς της Λιβαδειάς που είναι λίγο ύποπτο(αν θυμάστε πέρυσι περπατούσαν μόνο οι Λιβαδέοι στην Νέα Σμύρνη),δεν νομίζω να τα έχει πάει άσχημα!
Και μας έχει δώσει βαθμούς με τις αποκρούσεις του!
Είναι κοαλό να έχουμε τέτοιο συναγωνισμό γιά το τέρμα από το να έχουμε μόνο έναν καλό και να τρομάζουμε όταν γίνεται αλλαγή ΄η κάρτες!
Θυμάμαι ένα ρεζίλι από τον Ολυμπιακό πρόπερσι ,τον Παναγόπουλο που κάναμε τον σταυρό μας όποτε η μπάλλα ερχόταν προς το τέρμα,ευτυχώς στα φιλικά μόνο!

Συμφωνω.Απλα η γνωμη μου ειναι πως οταν επιστρεψει ο σιδερακης αν ειναι οπως περσυ θα ειναι συνεχεια παγκο οι αλλοι 2.

Επισκέπτης
ο περιστεριδης δεν ειναι κακός.έχει πολύ καλά στοιχεία και καλό κορμί.μην ξεχνάς ότι ειναι μόλις 18-19 χρονών.τύπε συγνώμη που στο λέω οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.όσο για μουνί το σαμαρη να του κόψουν τη μπάλα  :huh:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Συμφωνω.Απλα η γνωμη μου ειναι πως οταν επιστρεψει ο σιδερακης αν ειναι οπως περσυ θα ειναι συνεχεια παγκο οι αλλοι 2.
Και εμένα μου άρεσε αλλά μου αρέσει περισσότερο ότι έχουμε 3 τερματοφυλακάρες από κεί που κάποιοι δεν έχουν ούτε έναν!

Επισκέπτης
καλά και περσι είχε κάνει κάτι κουνέλια μια χαρά..δεν ειναι υπόδειγμα σταθερότητας  :grin:

Επισκέπτης
τενις το άλλο Σαββάτο ραντεβού να πάμε μαζί στο γήπεδο οπωσδήποτε  :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ο περιστεριδης δεν ειναι κακός.έχει πολύ καλά στοιχεία και καλό κορμί.μην ξεχνάς ότι ειναι μόλις 18-19 χρονών.τύπε συγνώμη που στο λέω οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.όσο για μουνί το σαμαρη να του κόψουν τη μπάλα  :huh:

ΜΕ τον σαμαρη δεν ασχολουμαι πλεον ΤΟν θεωρω ξενο σωμα.

Οσο για τον αλλον πιστευω ειναι μικρος ακομα για να καταστρεψει την καριερα του ισως να πηραν τα μυαλα του αερα.Ελπιζω στην συντομη επιστροφη του για να υπαρχει και ανταγωνισμος οπως ειπε και ο tennis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom