Στα υπόψη ο Στουρ
"Goal" 10:36 29/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗ
Με την πρόσληψη του Μίκαελ Στάρε από τον Πανιώνιο θεωρείται μάλλον βέβαιο ότι ο 35χρονος Σουηδός προπονητής θα κοιτάξει στην αγορά που ξέρει καλύτερα από οποιαδήποτε, αυτήν της πατρίδας του.
Χθες στο σουηδικό Τύπο είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Φρέντρικ Στουρ (φωτό), του 26χρονου διεθνούς αμυντικού της Φούλαμ, χωρίς πάντως να αναφέρεται σε κανένα σημείο του ρεπορτάζ το όνομα του... Πανιώνιου!
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα υπόψη ο Στουρ
Σενάρια για Στουρ στην Πλατεία
«Να κοντρολάρουμε τα πέντε τοπ κλαμπ»
Έρχεται την Πέμπτη ο Στάρε
Λίνεν: «Μίκαελ, προσοχή στους χουλιγκάνους»
Στάρε στο Goal: «Ευκαιρία ζωής»
Τα ηνία στον Μίκαελ Στάρε
Αρχίζουν επαφές με το ρόστερ
Στα υπόψη ο Στουρ
«Ξέρω ότι αρκετές ελληνικές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για μένα. Εχω μιλήσει με τον Ρόι Χόγκτσον και τον ατζέντη μου, προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Το εύκολο θα ήταν να μείνω στη Φούλαμ, όμως θέλω να παίζω κι αυτό ρεαλιστικά δεν μπορεί να γίνει (μόλις τρεις συμμετοχές σε 2 χρόνια παρουσίας στο «Κρέιβεν Κότατζ») στην ομάδα μου» ήταν τα λόγια του Στουρ στη «Sportbladet», η οποία συνέδεσε το όνομα του Στουρ με τον Μίκαελ Στάρε και την έλευσή του στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο...
«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, αλλά...»
Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Στουρ έχει τον ίδιο ατζέντη τόσο με τον Στάρε όσο και με τον... Μάρκους Γιόνσον! Τον Περ Γιόνσον, περί ου ο λόγος, με τον οποίο το «Goal» επικοινώνησε χθες το βράδυ για τον 26χρονο διεθνή (11 φορές) δεξιό μπακ χαφ της Φούλαμ: «Δεν έχω συζητήσει ακόμα με τον Πανιώνιο για τον Στουρ. Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Μίκαελ (Στάρε) για ποδοσφαιριστές. Ο Στουρ είναι όντως μία καλή περίπτωση πάντως. Μπορεί να φύγει ακόμα και ως ελεύθερος από τη Φούλαμ, αφού δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ή έστω με ένα πολύ μικρό ποσό» ήταν τα πρώτα λόγια του Περ Γιόνσον, ο οποίος ήταν παρών στις διαπραγματεύσεις του Στάρε με τον Γιώργο Κιντή, όπως και ο Γενς Μπάνγκσμπο!
Δοθείσης της ευκαιρίας ρωτήσαμε τον ατζέντη των Στάρε, Γιόνσον και Στουρ για την άφιξη του Σουηδού προπονητή στον Πανιώνιο, πλέκοντας όπως ήταν φυσικό το εγκώμιό του: «Θα γίνει τοπ προπονητής. Δουλεύει πολύ και έχει τεράστιες γνώσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καλή φήμη στη Σουηδία, όμως πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί και θα τα καταφέρει».
Δεν φέρνει κανέναν!
Οσον αφορά, εν τω μεταξύ, το αν ο Στάρε θα φέρει μαζί του (φτάνει σήμερα στην Αθήνα στις 4.35 μ.μ. μέσω Ζυρίχης) κάποιο συνεργάτη του, απ' ό,τι όλα δείχνουν πλέον αυτό δεν θα γίνει. Ο Μάντζιος, λογικά, θα αποτελέσει τον βοηθό του, ενώ οι «κυανέρυθροι» αναζητούν έναν γυμναστή, που ουσιαστικά θα αναλάβει να προπονεί τους Νεοσμυρνιώτες βάσει του προγράμματος που θα εκπονεί στη Δανία ο Γενς Μπάνγκσμπο