Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Σενάρια για Στουρ στην Πλατεία
Online 11:22 28/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
Ο Μίκαελ Στάρε φέρνει και παίκτες στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του. Το πρώτο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας στη Σουηδία είναι αυτό του 26χρονου δεξιού μπακ της Φούλαμ, Φρέντρικ Στουρ.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον από τον ελληνικό σύλλογο», ισχυρίστηκε ο Στουρ με δηλώσεις του και συμπλήρωσε: «Μίλησα με τον Ρόι Χόγκσον και τον μάνατζερ μου για να μπορέσω στην συνέχεια να μιλήσω περισσότερο με τον σύλλογο. Ελπίζω ότι θα λυθεί το θέμα».
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Να κοντρολάρουμε τα πέντε τοπ κλαμπ»
Έρχεται την Πέμπτη ο Στάρε
Λίνεν: «Μίκαελ, προσοχή στους χουλιγκάνους»
Στάρε στο Goal: «Ευκαιρία ζωής»
Τα ηνία στον Μίκαελ Στάρε
Αρχίζουν επαφές με το ρόστερ
Κιντής: «Όπως η Λιόν!»

Ο Στουρ ανήκει στη Φούλαμ από το 2008 (μεταγραφή από τη Ρόζενμποργκ), ωστόσο είχε μόλις τρεις συμμετοχές στην Premiler League κι έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2009, μετακόμισε με τη μορφή δανεισμού στην Ντέρμπι για τρεις μήνες.

Ο Στουρ είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας από το 2008, έχοντας συνολικά 11 συμμετοχές ενώ ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του στην τελική φάση του Euro 2008.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ο ανθρωπος εννωουσε οτι γραφετε σαν βλαμενα.μιλατε με τους εαυτους σας λες και βγηκατε απο το δαφνι.ειδικα ο αδελφος σου ειναι σαν να βγηκε απο την φωλια του κουκου.με αυτη την εννοια σας λεει ρεζιληδες.
Σαν βλαμμενα γραφουν καποιοι που λενε ασχετα πραγματα και εχουν γεμισει με χιλιαδες μυνηματα.
Συνηθως οι ιδιοι ηλιθιοι ειναι που τα λενε.
Ο αξιοτιμος GTI turbo γραφει ειδησεις και εγω κουτσομπολια που ακουγονται στα αποδυτηρια και απο ατομα της διοικησης.
Εσεις μιλατε τα κουτσομπολια ραδιο αρβυλα που γραφουν οι δημοσιογραφοι σας που οτι τους κατεβει γραφουν για να εχουν υλη.
?Μονο να ξερατε σε τι κατασταση ειναι η Αεκ δεν θα τολμουσες να μιλησεις ξανα.
Ειστε σαν την οικονομικη κατασταση της Ελλαδας,μονο μπαλωματα κανετε για να σωθειτε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σαν βλαμμενα γραφουν καποιοι που λενε ασχετα πραγματα και εχουν γεμισει με χιλιαδες μυνηματα.
Συνηθως οι ιδιοι ηλιθιοι ειναι που τα λενε.
Ο αξιοτιμος GTI turbo γραφει ειδησεις και εγω κουτσομπολια που ακουγονται στα αποδυτηρια και απο ατομα της διοικησης.
Εσεις μιλατε τα κουτσομπολια ραδιο αρβυλα που γραφουν οι δημοσιογραφοι σας που οτι τους κατεβει γραφουν για να εχουν υλη.
?Μονο να ξερατε σε τι κατασταση ειναι η Αεκ δεν θα τολμουσες να μιλησεις ξανα.
Ειστε σαν την οικονομικη κατασταση της Ελλαδας,μονο μπαλωματα κανετε για να σωθειτε.
κανα σαιτ για το νεοπανιωνακι δεν υπαρχει να πατε εκει να μην μας τα ζαλιζετε? ετσι κιαλλιως εδω μεσα μονο εσυ εισαι νεοπανινωνακι και εφτιαξες και το αλλο νικ να φαινεστε περισσοτεροι.σας εχει πει κανεις οτι μας ενδιαφερει να ακουμε νεα και κουτσομπολια μικρων ομαδων?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ΑΕΚακια γινετε Πανιωνιοι οσο προλαβαινετε.
Αυτη δεν ειναι ομαδα που εχετε απο θεμα οργανωσης.
Αν φυγει και ο Μπαγιεβιτς μετα δεν σας σωζει τιποτα γιατι δεν υπαρχει σανιδα σωτηριας.
Ειστε μακραν στην χειροτερη κατασταση και απο μικρες ομαδες.
Αν ησασταν στο εξωτερικο ηταν θεμα χρονου ο υποβιβασμος σας σε μικρες κατηγοριες λογω οικονομικων προβληματων.
Αλλα μονο στην Ελλαδα ειπαμε γινονται αυτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΑΕΚακια γινετε Πανιωνιοι οσο προλαβαινετε.
Αυτη δεν ειναι ομαδα που εχετε απο θεμα οργανωσης.
Αν φυγει και ο Μπαγιεβιτς μετα δεν σας σωζει τιποτα γιατι δεν υπαρχει σανιδα σωτηριας.
Ειστε μακραν στην χειροτερη κατασταση και απο μικρες ομαδες.
Αν ησασταν στο εξωτερικο ηταν θεμα χρονου ο υποβιβασμος σας σε μικρες κατηγοριες λογω οικονομικων προβληματων.
Αλλα μονο στην Ελλαδα ειπαμε γινονται αυτα.
σωστο,μονο στην ελλαδα αλλαζεις ονομα απο πανιωνακι σε νεοπανιωνακι και σβηνονται αμεσως και τα χρεη.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
κανα σαιτ για το νεοπανιωνακι δεν υπαρχει να πατε εκει να μην μας τα ζαλιζετε? ετσι κιαλλιως εδω μεσα μονο εσυ εισαι νεοπανινωνακι και εφτιαξες και το αλλο νικ να φαινεστε περισσοτεροι.σας εχει πει κανεις οτι μας ενδιαφερει να ακουμε νεα και κουτσομπολια μικρων ομαδων?
Δεν πειραζει,καθηστε και μιλατε εσεις για την ομαδα σας και μην ασχολειστε με τοις μικρες ομαδες που σας φαγανε 4 πονους στο πρωταθλημα.
Εσυ κανε υπομονη για του χρονου να δουμε ποιος θα εχει καλυτερο προγραμματισμο και καλυτερη ομαδα.
Να σου πω και κατι νεο.
Ο Πανιωνιος απο οτι φαινεται και δεν εχει διαρευσει πουθενα θα εχει και καινουριο γηπεδο μετα απο 2 χρονια.
Εσεις χτιστε πρωτα το βοηθητικο που δεν θυμιζει σε τιποτα το δικο μας.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
σωστο,μονο στην ελλαδα αλλαζεις ονομα απο πανιωνακι σε νεοπανιωνακι και σβηνονται αμεσως και τα χρεη.
Γιατι για σας δεν υπηρχε ο νομος 44 του Νικολαιδη με περισσοτερα χρεη που παραγραφηκαν;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εσεις θελετε 40.000.000 Ευρω για να ξεχρεωσετε,κατι που δεν βαζει κανεις γιατι τα θεωρει μαλακιες αλλων διοικησεων και πεταμενα λεφτα.
Δεν εχετε υποδομες και γηπεδο και μοναδικη περιουσια χωρις εσοδα ειναι μονο οι παικτες οι οποιοι οταν πουληθουν δεν θα εχετε ομαδα.
Οπως πολλες ομαδες στην Ευρωπη αλλωστε.
Μονο για την ιστορια σας κρατανε!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αλλη μια αποδειξη οτι δεν αντεχουν την συζητηση με τις μεγαλες ομαδες οπως εμεις!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αλλα ενοχλει οταν συνοικιακες ομαδες χτυπανε τις ομαδες του ΠΟΚ.
Δεν ξερουν ομως ολοι αυτοι οι παικταραδες που παιζουν σε ολες τις μεγαλες ομαδες που παιζανε πριν!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Γιατι ετσι μονο διατηρουνται οι ομαδες.
ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!
Οχι μονο με τα πακετα.
Ο Σισε αν παιξει στο μουντιαλ καλα και βρει πολλα αλλου να εισαι σιγουρος οτι θα την κοπανησει και θα τον θυμομαστε με αγαπη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τι χτυπατε τις ομαδες του ποκ.3 βαθμους πανω απο την ζωνη του υποβιβασμου τερματισατε.σας βλεπω του χρονου αφου οι ομαδες που ερχονατι απο την β ειναι δυνατες να παλευετε παλι για την σωτηρια.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τωρα θα αρχισουν να γραφουν οτι μονος μου τα γραφω,μονος μου απανταω.
Αν τα διαβασετε ισως καταλαβετε καποια πραγματα.
Αυτα που εγραψα τωρα μερικοι θα τα θεωρησουν μαλακιες!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τωρα θα αρχισουν να γραφουν οτι μονος μου τα γραφω,μονος μου απανταω.
Αν τα διαβασετε ισως καταλαβετε καποια πραγματα.
Αυτα που εγραψα τωρα μερικοι θα τα θεωρησουν μαλακιες!
οχι μερικοι.ολοι θα το θεωρησουν. και ειναι μαλακιες απο το πρωτο ως το τελευταιο.και εχεις γραψει παλι 7-8 μυνηματα που μιλας μονος σου.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ρε τι χτυπατε τις ομαδες του ποκ.3 βαθμους πανω απο την ζωνη του υποβιβασμου τερματισατε.σας βλεπω του χρονου αφου οι ομαδες που ερχονατι απο την β ειναι δυνατες να παλευετε παλι για την σωτηρια.
Καλα κοιτα πρωτα ποσοι θα μεινουν απο την δικια σας γιατι ο Αδαμιδης ειναι ορθολογιστης και για να δειξει οτι ειναι καλος προεδρος θα πουλησει τα πρωτοκλασσατα ονοματα.
Και οι νεοι ΑΝ του βγουνε.
Εσυ δεν απορεις γιατι δεν παιζει ο Μπλανκο,γιατι παιζει οποτε θελει ο Τζιμπουρ ενω στον Πανιωνιο επαιζε παντα και ο Σκοκο θελει μονο να φυγει;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
οχι μερικοι.ολοι θα το θεωρησουν. και ειναι μαλακιες απο το πρωτο ως το τελευταιο.και εχεις γραψει παλι 7-8 μυνηματα που μιλας μονος σου.
Καλα βγαλτε το 1/10 απο τους παικτες που εχουμε βγαλει και μετα ξανασυζηταμε!
Αυτο ειναι το κακο με τους κουτοχορτιατες οπως και οι Παοκτζηδες,δεν ακουτε να μαθετε.
Θα τα λεμε του χρονου αλλα δεν σας αρεσει απο τωρα!
Αντε γεια κοροιδα που σας δουλευουν 10 δημοσιογραφοι!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα κοιτα πρωτα ποσοι θα μεινουν απο την δικια σας γιατι ο Αδαμιδης ειναι ορθολογιστης και για να δειξει οτι ειναι καλος προεδρος θα πουλησει τα πρωτοκλασσατα ονοματα.
Και οι νεοι ΑΝ του βγουνε.
Εσυ δεν απορεις γιατι δεν παιζει ο Μπλανκο,γιατι παιζει οποτε θελει ο Τζιμπουρ ενω στον Πανιωνιο επαιζε παντα και ο Σκοκο θελει μονο να φυγει;
οχι δεν απορω γιατι πρωτον εισαι τελειος ασχετος  με το αντικειμενο του ποδοσφαιρου.γιατι αν ειχες λιγο σχεση με μπαλα θα εβλεπες οτι : ο μπλανκο φετος ειναι τελειως ντεφορμε και λογικο ειναι να κατσει παγκο.ο τζεμπουρ σας φαινοταν οτι επαιζε παντα γιατι αλλο να εισαι σε μια μικρουλα ομαδα οπως το νεοπανιωνακι και αλλο να παιζεις στην ΑΕΚ.η διαφορα ειναι τεραστια.ο σκοκκο θελει να φυγει γιατι θελει χρημα,θελει να παιξει σε ενα καλυτερο ευρωπαικο πρωταθλημα.λογικο ειναι.ας πουλησει οσα πρωτοκλασσατα ονοματα θελει.μονο με την φανελα παραλιγο να περναμε πρωταθλημα με τον μπουρμπο και τον κρασσα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 19:34 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
συνεχισε να επιβαβαιωνεις οτι αυτα που σου γραφω ειναι σωστα Jerking Offμιλαμε οτι εσυ δεν εχεις ταιρι εδω μεσα.και παλι σε ευχαριστω που ποσταρεις τα μηνυματα μου.οσο για τον αλλο που λεει οτι γραφει εχει βγει οτι μαλακια θελετε την  εχετε ακουσει.εσυ συνεχισε ετσι...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 19:40 »
πραγματικα απορω με εσας τους δυο πως τα βρισκετε ο ενας βριζει τον τσακιρη απο το πρωι μεχρι το βραδυ και αλλο τον εκθειαζει Banging Head Against a Wallπαρολαυτα συμφωνειτε μεταξυ σας Banging Head Against a Wallκαι μετα μου λετε οτι δεν ειστε για ψυχιατρειο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 11:53 »
τη εγινε ρε βλαμενε σου ειπε ο διαχειριστης να μην δημοσιευεις πλεον τα ποστ 2funny 2funnyκλαψε και εσυ κρυφογαυρε μαζι με το μουνακι για την ηττα του γαυρου.οι πεθαμενοι που λεγανε παλι πουτσα τους ριξανε .ζερο παλι πουτσα!!!!!και παλι σε ευχαριστω που ποσταρεις αυτα που γραφω ρουφιανε Wink

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom