Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σημερα δεν γραφω τιποτα εις ενδειξη διαμαρτυριας!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
GTI πηγαινε στον Νικο,ο Μποντο κερναει τυροπιτουλα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εισβολη Σουηδων και Σουηδεζων στην πλατεια!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 14:20 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
οσο για το ποιος βριζει μανες ρε μαλακισμενο ξεχασες τη ελεγες στο γαιμακανο Tickedoffαρχιδακι ποτε εβρισα μανα  Jerking Offοσο για τη μανουλα σου να σε χαιρετε μαλακα τετοιο λεβεντη ποιυ εχει βγαλει s&m_1
δεν εχει αδικο ο ανθρωπος ρε με τις μαλακιας που γραφεται γελαει ολο το μπου.τιβι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 14:59 »
ρε μαλακα εσυ και ο αλλος εχετε γινει περιγελος του σαιτ αυτοαποθεωνεσται με τις μαλακιες που γραφεται.εχεις και το μαλακα το ΖΕΡΟ τον κομπλεξικο γαμια των πληκτρολογιων να συμφωνει μαζι σου τετοιους μαλακες εχει διαχειριστες το σαιτ αυτα να βλεπουν  καποοι εδω μεσα.και κατι αλλο σε ευχαριστω που ποσταρεις τις αποψεις μου για να τις βλεπουν και κατι μουνακια διαχειριστε�

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την Πέμπτη έρχεται ο Στάρε

* 27/04/2010, 23:19 | Διαβάστηκε 1147 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Get Adobe Flash player
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την Πέμπτη έρχεται ο Στάρε

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Μίκαελ Στάρε. Πρώτη δουλειά του Σουηδού τεχνικού, με το που πατήσει το πόδι του στην Αθήνα, θα είναι η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Κιντή, ώστε να συζητήσουν το σχεδιασμό της νέας περιόδου, αλλά και να γνωρίσει τους παίκτες της ομάδας.

Εισιτήρια Διαρκείας τελευταίες ημέρες ανανεώσεων uυρών 4, 5, 6, 7

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας οτι μένουν δέκα ακόμα εργάσιμες μέρες για την ανανέωση των περσινών Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 4, 5, 6, 7.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο φίλαθλος μπορεί να ανανεώσει τη περσινή του θέση με έκπτωση 10% της τιμής και να αγοράσει την ίδια θέση με αυτή που κατείχε.

Μετά το πέρας της 8ης Μαϊου, οπότε και λήγει η προθεσμία, όλες οι περσινές θέσεις απελευθερόνονται και παύει να ισχύει η έκπτωση του 10%

Από 10 Μαϊου ξεκινάει η περίοδος ανανέωσης για τα Εισιτήρια Διαρκείας της Θύρας 2 και αυτά με έκπτωση 10% έως της 5 Ιουνίου.

Το Σάββατο 1 Μαϊου, το γραφείο έκδοσης Εισιτηρίων Διαρκείας θα παραμείνει κ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 14:59 »
ρε μαλακα εσυ και ο αλλος εχετε γινει περιγελος του σαιτ αυτοαποθεωνεσται με τις μαλακιες που γραφεται.εχεις και το μαλακα το ΖΕΡΟ τον κομπλεξικο γαμια των πληκτρολογιων να συμφωνει μαζι σου τετοιους μαλακες εχει διαχειριστες το σαιτ αυτα να βλεπουν  καποοι εδω μεσα.και κατι αλλο σε ευχαριστω που ποσταρεις τις αποψεις μου για να τις βλεπουν και κατι μουνακια διαχειριστε�
μποντο ο ανεργος φυλακας του σαιτ

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε...το να δημοσιεύεις τα μηνύματα εδώ είναι μαλακία....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
δεν εχει αδικο ο ανθρωπος ρε με τις μαλακιας που γραφεται γελαει ολο το μπου.τιβι.
Για πες ρε παπαρι τι δεν εχει βγει απο αυτα που εχω γραψει.
Εσεις προσπαθειτε να μαντευετε τι θα γινει,σας ταιζουν κουτοχορτο ενω αυτα που γραφω ειναι απο πολυ ψηλα εκει που δεν φτανετε κανενας σας.
Αν καποια δεν γινονται ειναι αλλο θεμα.
Αντε στην μαμα σου τωρα.
Εμεις στα γηπεδα γεννηθηκαμε,οχι στο ιντερνετ καφε που συχναζεις εσυ και οι ομοιοι σου.
Για ξαναδιαβασε τι εχω γραψει και πες μου ενα που δεν εγινε.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Κατι που δεν πετυχα ηταν μονο το οβερ στον τελικο αλλα ο Αρτης κατεβηκε μονο να μην φαει πολλα γκολακια οπως φαινεται!
Αντε στον Αδαμιδη να κλαψεις!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εμεις οι Πανιωνιοι ειμαστε μια οικογενεια οπως βλεπεις χρονια τωρα ,οχι ενα τεραστιο μπουρδελο οπως εσεις!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για πες ρε παπαρι τι δεν εχει βγει απο αυτα που εχω γραψει.
Εσεις προσπαθειτε να μαντευετε τι θα γινει,σας ταιζουν κουτοχορτο ενω αυτα που γραφω ειναι απο πολυ ψηλα εκει που δεν φτανετε κανενας σας.
Αν καποια δεν γινονται ειναι αλλο θεμα.
Αντε στην μαμα σου τωρα.
Εμεις στα γηπεδα γεννηθηκαμε,οχι στο ιντερνετ καφε που συχναζεις εσυ και οι ομοιοι σου.
Για ξαναδιαβασε τι εχω γραψει και πες μου ενα που δεν εγινε.
ο ανθρωπος εννωουσε οτι γραφετε σαν βλαμενα.μιλατε με τους εαυτους σας λες και βγηκατε απο το δαφνι.ειδικα ο αδελφος σου ειναι σαν να βγηκε απο την φωλια του κουκου.με αυτη την εννοια σας λεει ρεζιληδες.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ο ανθρωπος εννωουσε οτι γραφετε σαν [size=20pt]βλαμενα[/size].μιλατε με τους εαυτους σας λες και βγηκατε απο το [size=20pt]δαφνι[/size].ειδικα ο αδελφος σου ειναι σαν να βγηκε απο την [size=20pt]φωλια του κουκου[/size].με αυτη την εννοια σας λεει [size=20pt]ρεζιληδες[/size].

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έχεις ένα ιδαίτερο τρόπο... :grin: :grin: :grin:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αντι να σκεφτεις πως θα κατεβειτε του χρονου χωρις Σκοκο,Μπλανκο και Τζιμπουρ ασε τους νοικοκυρεμενους να κανουν τον προγραμματισμο τους.
Παλι θα κανετε ερανο για να κανετε προετοιμασια αλλα αν σας περασουμε θα ειστε το πληρες ρεζιλι.
Κατσε και εχει ζουμι η δουλεια!
Κατσε στην αναμονη!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ο ανθρωπος εννωουσε οτι γραφετε σαν βλαμενα.μιλατε με τους εαυτους σας λες και βγηκατε απο το δαφνι.ειδικα ο αδελφος σου ειναι σαν να βγηκε απο την φωλια του κουκου.με αυτη την εννοια σας λεει ρεζιληδες.
Γραφουμε ειδησεις για τον Πανιωνιο,δεν ρωταμε και απανταμε στον εαυτο μας αν προσεξες.
Το κακο ειναι οτι τα μαθαινετε εδω πριν απο τους δημοσιογραφους.
Το ηξερες οτι την προηγουμενη εβδομαδα ειχε φαει ο Κιντης με τον Μπαγιεβιτς με ραντεβου που του κανονισε Σερβος μανατζερ που γνωριζω;
Κατι λεει αυτο!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αντι να σκεφτεις πως θα κατεβειτε του χρονου χωρις Σκοκο,Μπλανκο και Τζιμπουρ ασε τους νοικοκυρεμενους να κανουν τον προγραμματισμο τους.
Παλι θα κανετε ερανο για να κανετε προετοιμασια αλλα αν σας περασουμε θα ειστε το πληρες ρεζιλι.
Κατσε και εχει ζουμι η δουλεια!
Κατσε στην αναμονη!
τι σχεση εχουν αυτοι οι 3 με το οτι εσεις γραφετε απο το Arκham Asylum δεν μπορω να το καταλαβω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Γραφουμε ειδησεις για τον Πανιωνιο,δεν ρωταμε και απανταμε στον εαυτο μας αν προσεξες.
Το κακο ειναι οτι τα μαθαινετε εδω πριν απο τους δημοσιογραφους.
Το ηξερες οτι την προηγουμενη εβδομαδα ειχε φαει ο Κιντης με τον Μπαγιεβιτς με ραντεβου που του κανονισε Σερβος μανατζερ που γνωριζω;
Κατι λεει αυτο!!!
γαμα το τουρκο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Έρχεται την Πέμπτη ο Στάρε
Online 00:44 28/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
Την πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα θα πάρει την Παρασκευή ο Μίκαελ Στάρε που αναμένεται την Πέμπτη (29/4) στην Ελλάδα και θα ξεκινήσει άμεσα τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιντή, τον Γιάννη Παυλόπουλο και τον Δανό εργοφυσιολόγο Γενς Μπάνγκσμπο, ο οποίος φτάνει στην Ελλάδα την Παρασκευή για να ενταχθεί και αυτός στο τεχνικό τιμ.

Την Παρασκευή, λοιπόν, ο Στάρε θα παρακολουθήσει το φιλικό που θα δώσουν οι «κυανέρυθροι» στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου με αντίπαλο την τοπική ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια αρχικά συμπεράσματα για τις δυνατότητες των παικτών.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σενάρια για Στουρ στην Πλατεία
«Να κοντρολάρουμε τα πέντε τοπ κλαμπ»
Λίνεν: «Μίκαελ, προσοχή στους χουλιγκάνους»
Στάρε στο Goal: «Ευκαιρία ζωής»
Τα ηνία στον Μίκαελ Στάρε
Αρχίζουν επαφές με το ρόστερ
Κιντής: «Όπως η Λιόν!»
Πρώτη γεύση από Πανιώνιο παίρνει την Παρασκευή ο Στάρε
Πρώτη γεύση από Πανιώνιο παίρνει την Παρασκευή ο Στάρε

Παράλληλα, θα επιθεωρήσει και το προπονητήριο της ομάδας, ενώ θα έχει και σειρά συσκέψεων με τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Σε δηλώσεις του, μάλιστα, στον Σουηδικό Τύπο, ο 35χρονος τεχνικός δεν έκρυψε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα αναλάβει από τόσο νωρίς τον Πανιώνιο και ότι θα συμμετέχει στη διαδικασία του προγραμματισμού μαζί με τους διοικούντες.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να μπορέσουν να συμπεριληφθούν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσο για τα μεταγραφικά, ο Σουηδικός Τύπος αναφέρει ότι ο Στάρε θα έχει στη διάθεσή του τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδα, ποσό όμως που φαίνεται μάλλον υπερβολικό, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

"Goal" 09:13 28/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗ

Αποφασισμένος να πετύχει έρχεται αύριο στην Ελλάδα ο νέος προπονητής του Πανιώνιου, Μίκαελ Στάρε. Ο 35χρονος Σουηδός κόουτς θα φέρει μαζί του την οικογένειά του (τη σύντροφό του και τους δύο γιους του), ώστε να μη χάσει ούτε... μέρα δουλειάς, σε ένα τριήμερο γεμάτο στην κυριολεξία, όπου θα το περάσει μαζί τον Γιώργο Κιντή, τον Δανό εργοφυσιολόγο Γενς Μπάνγκσμπο (έρχεται την Παρασκευή) και τον Εβανς Παυλόπουλο.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σενάρια για Στουρ στην Πλατεία
Λίνεν: «Μίκαελ, προσοχή στους χουλιγκάνους»
Στάρε στο Goal: «Ευκαιρία ζωής»
Τα ηνία στον Μίκαελ Στάρε
Αρχίζουν επαφές με το ρόστερ
Κιντής: «Όπως η Λιόν!»

Σε νέες του δηλώσεις χθες στον Τύπο της πατρίδας του ο Στάρε επισήμανε ότι ο στόχος του Πανιώνιου τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι «να είμαστε ανταγωνιστικοί στις πέντε τοπ ομάδες της Ελλάδας! Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξεκινήσω τη σεζόν με τον Πανιώνιο, να αποφασίσουμε από κοινού με τη διοίκηση για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν και να ξεκινήσω προπονήσεις τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου με τη νέα μου ομάδα. Μου αρέσει αυτό, να έχω δηλαδή λόγο στο οτιδήποτε αφορά τον Πανιώνιο. Οχι μονάχα να τον κοουτσάρω».
Δάσκαλος ελληνικών
Σύμφωνα με το πλάνο της διοίκησης, ο Μίκαελ Στάρε θα ξεκινήσει άμεσα μαθήματα ελληνικών, ώστε να έχει γνώση της γλώσσας και να μπορεί να συνεννοείται ανά πάσα στιγμή, έστω και στα βασικά, από το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην Ελλάδα, ενώ την Παρασκευή θα παρακολουθήσει το φιλικό με το Κορωπί μαζί με τον Γενς Μπάνγκσμπο. Το Σάββατο θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Πανιώνιου, με τους υπευθύνους του προπονητικού κέντρου Απήλιον, ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τις εγκαταστάσεις και αν βεβαίως έχει να προτείνει κάτι που θα διευκολύνει τη δουλειά του, ενώ λογικά η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στην αναζήτηση κατοικίας με τη σύντροφό του.

Ηδη ως γνωστόν ο Σουηδός τεχνικός έχει προμηθευτεί όλα τα dvd με τους αγώνες του Πανιώνιου τη φετινή χρονιά και όχι μόνο αυτό, αφού ζήτησε και πήρε και αρκετά dvd με τους αντιπάλους των «κυανέρυθρων»! Οπως αναφέραμε και στο χθεσινό φύλλο, θεωρείται δύσκολο να φέρει κάποιο συνεργάτη του ο Στάρε, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα...

Οσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, θα τεθεί σταδιακά επί τάπητος μέσα στο Σαββατοκύριακο και στις συναντήσεις που θα έχει ο 35χρονος Σουηδός με τους ιθύνοντες των «κυανέρυθρων», ενώ λογικά τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα φτάσουν και κάποιοι υπό δοκιμή παίκτες στην Αθήνα...

Τέλος, ο σουηδικός Τύπος συνέχισε και χθες με εκτενείς αναφορές αφιερώματα για την παραίτηση του Μίκαελ Στάρε, με την πλέον ενδιαφέρουσα να αφορά τη διάθεση από πλευράς Πανιώνιου 4 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι! Κάτι πολύ δύσκολο ως απίθανο με τα τωρινά δεδομένα -οικονομικά και μη- στις τάξεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom