tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Σημερα δεν γραφω τιποτα εις ενδειξη διαμαρτυριας!
δεν εχει αδικο ο ανθρωπος ρε με τις μαλακιας που γραφεται γελαει ολο το μπου.τιβι.Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 14:20 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
οσο για το ποιος βριζει μανες ρε μαλακισμενο ξεχασες τη ελεγες στο γαιμακανο Tickedoffαρχιδακι ποτε εβρισα μανα Jerking Offοσο για τη μανουλα σου να σε χαιρετε μαλακα τετοιο λεβεντη ποιυ εχει βγαλει s&m_1
δεν εχει αδικο ο ανθρωπος ρε με τις μαλακιας που γραφεται γελαει ολο το μπου.τιβι.
μποντο ο ανεργος φυλακας του σαιτbodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 14:59 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
ρε μαλακα εσυ και ο αλλος εχετε γινει περιγελος του σαιτ αυτοαποθεωνεσται με τις μαλακιες που γραφεται.εχεις και το μαλακα το ΖΕΡΟ τον κομπλεξικο γαμια των πληκτρολογιων να συμφωνει μαζι σου τετοιους μαλακες εχει διαχειριστες το σαιτ αυτα να βλεπουν καποοι εδω μεσα.και κατι αλλο σε ευχαριστω που ποσταρεις τις αποψεις μου για να τις βλεπουν και κατι μουνακια διαχειριστε�
Για πες ρε παπαρι τι δεν εχει βγει απο αυτα που εχω γραψει.δεν εχει αδικο ο ανθρωπος ρε με τις μαλακιας που γραφεται γελαει ολο το μπου.τιβι.
ο ανθρωπος εννωουσε οτι γραφετε σαν βλαμενα.μιλατε με τους εαυτους σας λες και βγηκατε απο το δαφνι.ειδικα ο αδελφος σου ειναι σαν να βγηκε απο την φωλια του κουκου.με αυτη την εννοια σας λεει ρεζιληδες.Για πες ρε παπαρι τι δεν εχει βγει απο αυτα που εχω γραψει.
Εσεις προσπαθειτε να μαντευετε τι θα γινει,σας ταιζουν κουτοχορτο ενω αυτα που γραφω ειναι απο πολυ ψηλα εκει που δεν φτανετε κανενας σας.
Αν καποια δεν γινονται ειναι αλλο θεμα.
Αντε στην μαμα σου τωρα.
Εμεις στα γηπεδα γεννηθηκαμε,οχι στο ιντερνετ καφε που συχναζεις εσυ και οι ομοιοι σου.
Για ξαναδιαβασε τι εχω γραψει και πες μου ενα που δεν εγινε.
ο ανθρωπος εννωουσε οτι γραφετε σαν [size=20pt]βλαμενα[/size].μιλατε με τους εαυτους σας λες και βγηκατε απο το [size=20pt]δαφνι[/size].ειδικα ο αδελφος σου ειναι σαν να βγηκε απο την [size=20pt]φωλια του κουκου[/size].με αυτη την εννοια σας λεει [size=20pt]ρεζιληδες[/size].
Γραφουμε ειδησεις για τον Πανιωνιο,δεν ρωταμε και απανταμε στον εαυτο μας αν προσεξες.ο ανθρωπος εννωουσε οτι γραφετε σαν βλαμενα.μιλατε με τους εαυτους σας λες και βγηκατε απο το δαφνι.ειδικα ο αδελφος σου ειναι σαν να βγηκε απο την φωλια του κουκου.με αυτη την εννοια σας λεει ρεζιληδες.
τι σχεση εχουν αυτοι οι 3 με το οτι εσεις γραφετε απο το Arκham Asylum δεν μπορω να το καταλαβω.Αντι να σκεφτεις πως θα κατεβειτε του χρονου χωρις Σκοκο,Μπλανκο και Τζιμπουρ ασε τους νοικοκυρεμενους να κανουν τον προγραμματισμο τους.
Παλι θα κανετε ερανο για να κανετε προετοιμασια αλλα αν σας περασουμε θα ειστε το πληρες ρεζιλι.
Κατσε και εχει ζουμι η δουλεια!
Κατσε στην αναμονη!
γαμα το τουρκοΓραφουμε ειδησεις για τον Πανιωνιο,δεν ρωταμε και απανταμε στον εαυτο μας αν προσεξες.
Το κακο ειναι οτι τα μαθαινετε εδω πριν απο τους δημοσιογραφους.
Το ηξερες οτι την προηγουμενη εβδομαδα ειχε φαει ο Κιντης με τον Μπαγιεβιτς με ραντεβου που του κανονισε Σερβος μανατζερ που γνωριζω;
Κατι λεει αυτο!!!