Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Στα υπόψη ο Στουρ
"Goal" 10:36 29/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗ

Με την πρόσληψη του Μίκαελ Στάρε από τον Πανιώνιο θεωρείται μάλλον βέβαιο ότι ο 35χρονος Σουηδός προπονητής θα κοιτάξει στην αγορά που ξέρει καλύτερα από οποιαδήποτε, αυτήν της πατρίδας του.

Χθες στο σουηδικό Τύπο είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Φρέντρικ Στουρ (φωτό), του 26χρονου διεθνούς αμυντικού της Φούλαμ, χωρίς πάντως να αναφέρεται σε κανένα σημείο του ρεπορτάζ το όνομα του... Πανιώνιου!
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα υπόψη ο Στουρ
Σενάρια για Στουρ στην Πλατεία
«Να κοντρολάρουμε τα πέντε τοπ κλαμπ»
Έρχεται την Πέμπτη ο Στάρε
Λίνεν: «Μίκαελ, προσοχή στους χουλιγκάνους»
Στάρε στο Goal: «Ευκαιρία ζωής»
Τα ηνία στον Μίκαελ Στάρε
Αρχίζουν επαφές με το ρόστερ
Στα υπόψη ο Στουρ

«Ξέρω ότι αρκετές ελληνικές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για μένα. Εχω μιλήσει με τον Ρόι Χόγκτσον και τον ατζέντη μου, προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Το εύκολο θα ήταν να μείνω στη Φούλαμ, όμως θέλω να παίζω κι αυτό ρεαλιστικά δεν μπορεί να γίνει (μόλις τρεις συμμετοχές σε 2 χρόνια παρουσίας στο «Κρέιβεν Κότατζ») στην ομάδα μου» ήταν τα λόγια του Στουρ στη «Sportbladet», η οποία συνέδεσε το όνομα του Στουρ με τον Μίκαελ Στάρε και την έλευσή του στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο...
«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, αλλά...»
Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Στουρ έχει τον ίδιο ατζέντη τόσο με τον Στάρε όσο και με τον... Μάρκους Γιόνσον! Τον Περ Γιόνσον, περί ου ο λόγος, με τον οποίο το «Goal» επικοινώνησε χθες το βράδυ για τον 26χρονο διεθνή (11 φορές) δεξιό μπακ χαφ της Φούλαμ: «Δεν έχω συζητήσει ακόμα με τον Πανιώνιο για τον Στουρ. Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Μίκαελ (Στάρε) για ποδοσφαιριστές. Ο Στουρ είναι όντως μία καλή περίπτωση πάντως. Μπορεί να φύγει ακόμα και ως ελεύθερος από τη Φούλαμ, αφού δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ή έστω με ένα πολύ μικρό ποσό» ήταν τα πρώτα λόγια του Περ Γιόνσον, ο οποίος ήταν παρών στις διαπραγματεύσεις του Στάρε με τον Γιώργο Κιντή, όπως και ο Γενς Μπάνγκσμπο!

Δοθείσης της ευκαιρίας ρωτήσαμε τον ατζέντη των Στάρε, Γιόνσον και Στουρ για την άφιξη του Σουηδού προπονητή στον Πανιώνιο, πλέκοντας όπως ήταν φυσικό το εγκώμιό του: «Θα γίνει τοπ προπονητής. Δουλεύει πολύ και έχει τεράστιες γνώσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καλή φήμη στη Σουηδία, όμως πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί και θα τα καταφέρει».

Δεν φέρνει κανέναν!
Οσον αφορά, εν τω μεταξύ, το αν ο Στάρε θα φέρει μαζί του (φτάνει σήμερα στην Αθήνα στις 4.35 μ.μ. μέσω Ζυρίχης) κάποιο συνεργάτη του, απ' ό,τι όλα δείχνουν πλέον αυτό δεν θα γίνει. Ο Μάντζιος, λογικά, θα αποτελέσει τον βοηθό του, ενώ οι «κυανέρυθροι» αναζητούν έναν γυμναστή, που ουσιαστικά θα αναλάβει να προπονεί τους Νεοσμυρνιώτες βάσει του προγράμματος που θα εκπονεί στη Δανία ο Γενς Μπάνγκσμπο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 11:53 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
τη εγινε ρε βλαμενε σου ειπε ο διαχειριστης να μην δημοσιευεις πλεον τα ποστ 2funny 2funnyκλαψε και εσυ κρυφογαυρε μαζι με το μουνακι για την ηττα του γαυρου.οι πεθαμενοι που λεγανε παλι πουτσα τους ριξανε .ζερο παλι πουτσα!!!!!και παλι σε ευχαριστω που ποσταρεις αυτα που γραφω ρουφιανε Wink
μας κλανεις μαλακα φαε πακετο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Στουρ και οι άλλοι

* 29/04/2010, 09:53 | Διαβάστηκε 1138 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Get Adobe Flash player
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Στουρ και οι άλλοι

Παπούτσια από τον τόπο του φαίνεται πως θα προτιμήσει ο Μίκαελ Στάρε για τη μεταγραφική ενίσχυση του Πανιωνίου. Ο 35χρονος τεχνικός που αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, θα μεταφέρει προτάσεις για Σουηδούς ποδοσφαιριστές ή τουλάχιστον παίκτες που αγωνίζονται στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Ο Φρέντρικ Στουρ, που ανήκει στη Φούλαμ αλλά έχει δοθεί δανεικός στη Ντέρμπι Κάουντι, δήλωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον. «Γνωρίζω το ενδιαφέρον από το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω μιλήσει με τον Ρόι Χόντγκσον (προπονητής Φούλαμ) και ο μάνατζέρ μου θα μιλήσει με τη διοίκηση. Ελπίζω να λυθεί το θέμα γρήγορα. Το καλύτερο θα ήταν να μείνω στη Φούλαμ, αλλά δεν θα έχω το χρόνο συμμετοχής που θέλω. Στόχος μου είναι να παίξω οπουδήποτε εκτός Σκανδιναβίας», δήλωσε ο 26χρονος δεξιός μπακ, που μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Euro 2008 είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Στην Championship έχει 11 εμφανίσεις, ενώ στη Φούλαμ από το καλοκαίρι του 2008 έπαιξε σε μόλις 8 ματς.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σουηδίας, ο Μίκαελ Στάρε έχει ενδιαφερθεί για τον Χόρχε Αλμπέρτο Ορτίς, 26χρονο κεντρικό χαφ από την Αργεντινή που μένει ελεύθερος από την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Επίσης κυκλοφόρησαν τα ονόματα του 24χρονου στόπερ Περ Κάρλσον και του 29χρονου Αργεντινού φορ Μάουρο Ιβάν Όμπολο που παίζει δανεικός στην Άρσεναλ Σαραντί.

Από τον ελληνικό χώρο, με ενδιαφέρον εξετάζεται η περίπτωση του 21χρονου αριστερού μπακ του Αιγάλεω Γιώργου Κοκκίνη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ταχυδρόμος του bodos έχεις γίνει!  :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τωρα θα αρχισουν να γραφουν οτι μονος μου τα γραφω,μονος μου απανταω.
Αν τα διαβασετε ισως καταλαβετε καποια πραγματα.
Αυτα που εγραψα τωρα μερικοι θα τα θεωρησουν μαλακιες!
γαμησε τους τελειωμενους ξεγραμενους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Bwatmwan.jpg

ρε απο εκει το σκασατε και οι δυο και σας εκαναν video game?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φαε τη πουτσα του παοκ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μποντο για σχολιασε το νεο κοουτσ

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παρουσίαση του νέου Αθλητικού Κέντρου την Πρωτομαγιά!

* 29/04/2010, 19:06 | Διαβάστηκε 184 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Get Adobe Flash player

Από το Σάββατο της Πρωτομαγιάς μέχρι τις 9 Μαΐου 2010, στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου, θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του Πανιωνίου να πάρουν για μια πρώτη γεύση του νέου Αθλητικού Κέντρου του συλλόγου!

Περισσότερες πληροφορίες θαδοθούν στη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Πανιωνίου που θα γίνει μέσα στον Μάιο, ενώ το σύνολο της επένδυσης και του έργου θα παρουσιαστεί σε ανοικτή εκδήλωση που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο.

Η ιδιοκτήτρια εταιρία της ΠΑΕ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα παραπάνω και καταλήγει, τονίζοντας:

«Αρχική παρουσίαση του έργου του νέου Αθλητικού Κέντρου του ΠΓΣΣ στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά
Μπαίνουμε στην τελική φάση παρουσίασης της προόδου του project για το Νέο Αθλητικό Κέντρο του Πανιώνιου ΓΣΣ, τα σχέδια του οποίου θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς της πόλης της Νέας Σμύρνης.

Οι δημότες της Νέας Σμύρνης αλλά και όλοι όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του Ιστορικού που θα έχει στηθεί στην Κεντρική Πλατεία από το Σάββατο της Πρωτομαγιάς μέχρι τις 9 Μαΐου 2010, στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου, θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη γεύση του Νέου Αθλητικού Κέντρου. Η αρχική ενημέρωση στην παρούσα φάση θα περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες για τη σημερινή κατάσταση και για τις προδιαγραφές και χρήσεις του νέου γηπέδου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες κατά τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ τον Μάιο 2010, ενώ ανοιχτή παρουσίαση για το σύνολο της επένδυσης και του έργου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2010.
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ με σεβασμό απέναντι στην ιστορία του και τους δεσμούς του με τη Νέα Σμύρνη θεωρεί ότι η πρόοδος του Συλλόγου οφείλει να συμβαδίζει με τη συλλογική ανάπτυξη με γνώμονα την περιβαλλοντική ευαισθησία, την αθλητική άμιλλα και την ανοιχτή πρόσβαση για όλους».

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

τα δυο αδελφια τενις και τζιτιαι ενω ετοιμαζονται να πανε σε αγωνα του νεοπουστρωνιου
crazy-japanese-show_022.jpg

[/quote] :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom