για να δουμε αν ο παναθηναικος θα παρει τον εστογιανοφ τωρα που φευγει ο σαλπι... ;)
τι ειναι ενα πακετο τσιγαρα που αν θελω το αγοραζω ;; ετσι ευκολα λες να σπασει το συμβολαιο ;;
δεν νομιζω...
για να δουμε αν ο παναθηναικος θα παρει τον εστογιανοφ τωρα που φευγει ο σαλπι... ;)
Αλλος θα τρελανει αλλους εδω μεσα.εσυ τελικα θα μας τρελανεις ολους!!!απο τη μια μας λες οτι ο μπεθερα ειναι ταλαντουχος και παιζει στην εθνικη ελπιδων και μεσα σε λιγα ποστ μας τα ανατρεοεις ολα. τελικα αποφασισε. οσο για τον εστογιανοφ τα ιδια μας ελεγε και για το ρεκομπα στην αρχη της χρονιας για το ποσο θα βοηθησει την ομαδα και αυτον ΟΤΑΝ θα επαιζε. φιλε μου χεστηκα το τη λεει ο εστογιανοφ πρωτα να κοιταξει να βρει τον καλο ευατο του και μετα να υοθετησω αυτα που λεει αυτος. αν εσυ πιστευεις οτι με κοντοε εισαι για κατι παραπανω τοτε τη μπαλα τη βλεπεις τετραγωνη!!ειπαμε φιλοτιμος μαχητικος αλλα οπως ειπε και ο εστογιανοφ που εσυ τον υοθετεις χρειαζεται τεχνικη φυσικη κατασταση δυναμη. τωρα αν ολα αυτα μπορει να τα αποκτησει σε αυτη την ηλικια η εγω δεν βλεπω μπαλα η εσυ βλεπεις την μπαλα διαφορετικα. παιχτης που να βελτιωσει την τεχνικη του μετα τα 22 δεν εχει υπαρξει ποτε!!!!!!!!!!οσο για μπεθερα αν θα ξαναπαιξει γραψε μου. ο ανδριολας αν συνεχισει ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει απο την ομαδα. να σου θυμησω οτι οταν τον πηραμε απο τον ατρομητο πιστευαν πολυ σε αυτο τωρα που πηρε ευκαιριες και τις εχει εκμεταλευτει δεν ξαναβγαινει!!
αν αυτο καταλαβες τη να σου πω ρε φιλαρακο!!!απλα σου υπενθυμισα το τη λεει ο εστογιανοφ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ και να στο κανω πιο λιανα μηπως και καταλαβεις τη θελω να σου πω ο εστογιανοφ λεει ακριβως τις αδυναμιες που λενε και αλλοι για τον κοντοε και να στο πω και στην ποδοσφαιρικη πιατσα ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟΣ!!τωρα αν εσυ και ο εστογιανοφ που τον επικαλεισαι πιστευεις οτι στα 22-23 χρονια οτι θα μαθει μπαλα τοτε και ο ρεκομπα θα ξαναγινει αυτο που ηταν οπως ελεγε και ο εστογιανοφ!!!! Α!! και θα ξαναρθει στον πανιωνιο!!!!Αλλος θα τρελανει αλλους εδω μεσα.
Απο τι μια δε σε ενδιαφερει ο Εστογιανοφ που λεει για το ταλεντο του Κοντοε και απο την αλλη μου λες τι λεει για την φυσικη και τεχνικη του κατασταση.
Οτι πεις.
Περαστικα.
φιλε μου ειναι λιγο τραβηγμενα ολα αυτα σε δικαολογω αλλα σου θυμηζω οτι ο μπεος εχει φυγει. οσο για τον ιτανζ δεν ερχεται γιατι πολυ απλα δεν τον θελει τωρα ο τσακιρης!!!!!Ημουν αποφασισμενος να μην γραψω τιποτα εις ενδειξη διαμαρτυριας και πενθους αλλα σκεφτομουν πριν οτι ειναι λιγο περιεργο γιατι δεν επαιξε κανενας δικος μας καλα χθες και κανανε οτι μπορουσαν για να μην βαλουν 2ο γκολ.
Οταν ακομα και δεν εβαζε γκολ η Καβαλα εγινε το πιο γελοιο πεναλτυ της δεκαετιας που τους αφηνε και λιγο χρονο ακομα γι 2ο γκολ.
Μηπως παιζει τιποτα για τερματοφυλακα απο Καβαλα και πληρωνουμε καποια δοση;
Παιζονται τοσα παιχνιδια στο ποδοσφαιρο και φοβαμαι οτι χαρησαμε τους βαθμους χθες.
Εγω προσωπικα δεν εχω δει χειροτερο Πανιωνιο αλλα δεν μιλαμε οτι ηταν η διαιτησια,ημασταν ατυχοι με δοκαρια αλλα κανενας δεν επαιξε καλα.Δεν μπορουμε να δικαιολογησουμε τον Μπαλαμπαν που εκανε μονο 2 προπονησεις.
Και προσεξτε τι γραφετε για τους αμυντικους αλλα προσεξτε τον Μανιατη τι μαλακιες κανει τις τελευταιες αγωνιστικες και ποσα γκολ εχουμε χασει εξαιτειας του.
Βριζουμε τους αμυντικους αλλα απο την στιγμη οτι δεν υπαρχει παγκος και δεν ανησυχουνε μηπως μηπως ειναι αλλαγη κανουν οτι μαλακια τους κατεβει.
Οσο το σκεφτομαι τοσο σιγουρευομαι για τον χθεσινο Πανιωνιο,μηπως ετοιμαζεται τιποτα στην Τουμπα και παιζει τιποτα και για το στοιχημα απο πισω να τιναξει λιγο τα κατεστημενα;
Και ο Παοκ ευκολα τον φορμαρισμενο Εργοτελη,κατι παιζει εδω.Και ο Αρης τον Ολυμπιακο που χανει εδαφος οπως φαινεται αλλα εχει παρει αλλου αλλα καλα διπλα.
Κατι μου μυριζει και δεν εχω αμολυσει καμια!!!
Κριστιαν ροναλντο και μακος..καμια μετεγραφη ακουσατε τιποτα;;;
ναι, θα παρουνε εσενα στο Ολυμπιακο σταδιο να χεζεις στο γκαζον για να ξαναμεγαλωσει!καμια μετεγραφη ακουσατε τιποτα;;;
Ειλικρινα δε βρισκω νοημα να συνεχιστει η κουβεντα.αν αυτο καταλαβες τη να σου πω ρε φιλαρακο!!!απλα σου υπενθυμισα το τη λεει ο εστογιανοφ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ και να στο κανω πιο λιανα μηπως και καταλαβεις τη θελω να σου πω ο εστογιανοφ λεει ακριβως τις αδυναμιες που λενε και αλλοι για τον κοντοε και να στο πω και στην ποδοσφαιρικη πιατσα ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟΣ!!τωρα αν εσυ και ο εστογιανοφ που τον επικαλεισαι πιστευεις οτι στα 22-23 χρονια οτι θα μαθει μπαλα τοτε και ο ρεκομπα θα ξαναγινει αυτο που ηταν οπως ελεγε και ο εστογιανοφ!!!! Α!! και θα ξαναρθει στον πανιωνιο!!!!
τενις που σου βρισκεται κανα κυαλι ρε συ;;;;;φιλε μου ειναι λιγο τραβηγμενα ολα αυτα σε δικαολογω αλλα σου θυμηζω οτι ο μπεος εχει φυγει. οσο για τον ιτανζ δεν ερχεται γιατι πολυ απλα δεν τον θελει τωρα ο τσακιρης!!!!!
Δεν ειχε γινει κινηση για τον Ιτανζ αλλα για τον Καλατζ,ο Ιτανζ ειναι δανεικος και δεν φαινεται και το καλυτερο παιδι απο θεμα χαρακτηρα.
Εσυ μη γελας γιατι μεχρι και στις μπουγατσες σας εχει περασει η Αθηνατενις που σου βρισκεται κανα κυαλι ρε συ;;;;;
εχεις φαει μπογατσα σαλονικιοτικη;Εσυ μη γελας γιατι μεχρι και στις μπουγατσες σας εχει περασει η Αθηνα
Πως δεν εχω φαει...εχεις φαει μπογατσα σαλονικιοτικη;
τοτε πως κρινεις;;;
ε..θα φας στον δευτερο γυρο
ε...τι να κανουμε ρε φιλεΠως δεν εχω φαει...
Θυμαμαι πριν χρονια εκανα και μια δουλεια για τον Τερκενλη
Και ελεγε εγω στους Αθηναιους τσουρεκια δε θα στειλω και μετα απο 5 χρονια ακουσα οτι θα ανοιξει το τριτο μαγαζι εδω περα.
Α ρε ψωμολυσες να ναι καλα η Αθηνα που σας ταιζει
με τιποτα μαγκα το φαγητο και το γλυκο της σαλονικης δεν το ξεπερναει τιποτα.Εσυ μη γελας γιατι μεχρι και στις μπουγατσες σας εχει περασει η Αθηνα