Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
για να δουμε αν ο παναθηναικος θα παρει τον εστογιανοφ τωρα που φευγει ο σαλπι... ;)

τι ειναι ενα πακετο τσιγαρα που αν θελω το αγοραζω ;; ετσι ευκολα λες να σπασει το συμβολαιο ;;

δεν νομιζω...

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
εσυ τελικα θα μας τρελανεις ολους!!!απο τη μια μας λες οτι ο μπεθερα ειναι ταλαντουχος και παιζει στην εθνικη ελπιδων και μεσα σε λιγα ποστ μας τα ανατρεοεις ολα. τελικα αποφασισε. οσο για τον εστογιανοφ τα ιδια μας ελεγε και για το ρεκομπα στην αρχη της χρονιας για το ποσο θα βοηθησει την ομαδα και αυτον ΟΤΑΝ θα επαιζε. φιλε μου χεστηκα το τη λεει ο εστογιανοφ πρωτα να κοιταξει να βρει τον καλο ευατο του και μετα να υοθετησω αυτα που λεει αυτος. αν εσυ πιστευεις οτι με κοντοε εισαι για κατι παραπανω  τοτε τη μπαλα τη βλεπεις τετραγωνη!!ειπαμε φιλοτιμος μαχητικος αλλα οπως ειπε και ο εστογιανοφ που εσυ τον υοθετεις χρειαζεται τεχνικη φυσικη κατασταση δυναμη. τωρα αν ολα αυτα μπορει να τα αποκτησει σε αυτη την ηλικια η εγω δεν βλεπω μπαλα η εσυ βλεπεις την μπαλα διαφορετικα. παιχτης που να βελτιωσει την τεχνικη του μετα τα 22 δεν εχει υπαρξει ποτε!!!!!!!!!!οσο για μπεθερα αν θα ξαναπαιξει γραψε μου. ο ανδριολας αν συνεχισει ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει απο την ομαδα. να σου θυμησω οτι οταν τον πηραμε απο τον ατρομητο πιστευαν πολυ σε αυτο τωρα που πηρε ευκαιριες και τις εχει εκμεταλευτει δεν ξαναβγαινει!!
Αλλος θα τρελανει αλλους εδω μεσα.
Απο τι μια δε σε ενδιαφερει ο Εστογιανοφ που λεει για το ταλεντο του Κοντοε και απο την αλλη μου λες τι λεει για την φυσικη και τεχνικη του κατασταση.
Οτι πεις.
Περαστικα.

Επισκέπτης
Αλλος θα τρελανει αλλους εδω μεσα.
Απο τι μια δε σε ενδιαφερει ο Εστογιανοφ που λεει για το ταλεντο του Κοντοε και απο την αλλη μου λες τι λεει για την φυσικη και τεχνικη του κατασταση.
Οτι πεις.
Περαστικα.
αν αυτο καταλαβες τη να σου πω ρε φιλαρακο!!!απλα σου υπενθυμισα το τη λεει ο εστογιανοφ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ και να στο κανω πιο λιανα μηπως και καταλαβεις τη θελω να σου πω ο εστογιανοφ λεει ακριβως τις αδυναμιες που λενε και αλλοι για τον κοντοε και να στο πω και στην ποδοσφαιρικη πιατσα ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟΣ!!τωρα αν εσυ και ο εστογιανοφ που τον επικαλεισαι πιστευεις οτι στα 22-23 χρονια οτι θα μαθει μπαλα τοτε και ο ρεκομπα θα ξαναγινει αυτο που ηταν οπως ελεγε και ο εστογιανοφ!!!! Α!! και θα ξαναρθει στον πανιωνιο!!!!

Επισκέπτης
μηπως τελικα ο κοντοες που μπορει να παιξει σε οποιαδηποτε ομαδα της ευρωπης μας τον παρει η μπαρτσελονα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ημουν αποφασισμενος να μην γραψω τιποτα εις ενδειξη διαμαρτυριας και πενθους αλλα σκεφτομουν πριν οτι ειναι λιγο περιεργο γιατι δεν επαιξε κανενας δικος μας καλα χθες και κανανε οτι μπορουσαν για να μην βαλουν 2ο γκολ.
Οταν ακομα και δεν εβαζε γκολ η Καβαλα εγινε το πιο γελοιο πεναλτυ της δεκαετιας που τους αφηνε και λιγο χρονο ακομα γι 2ο γκολ.
Μηπως παιζει τιποτα για τερματοφυλακα απο Καβαλα και πληρωνουμε καποια δοση;
Παιζονται τοσα παιχνιδια στο ποδοσφαιρο και φοβαμαι οτι χαρησαμε τους βαθμους χθες.
Εγω προσωπικα δεν εχω δει χειροτερο Πανιωνιο αλλα δεν μιλαμε οτι ηταν η διαιτησια,ημασταν ατυχοι με δοκαρια αλλα κανενας δεν επαιξε καλα.Δεν μπορουμε να δικαιολογησουμε τον Μπαλαμπαν που εκανε μονο 2 προπονησεις.
Και προσεξτε τι γραφετε για τους αμυντικους αλλα προσεξτε τον Μανιατη τι μαλακιες κανει τις τελευταιες αγωνιστικες και ποσα γκολ εχουμε χασει εξαιτειας του.
Βριζουμε τους αμυντικους αλλα απο την στιγμη οτι δεν υπαρχει παγκος και δεν ανησυχουνε μηπως  μηπως ειναι αλλαγη κανουν οτι μαλακια τους κατεβει.
Οσο το σκεφτομαι τοσο σιγουρευομαι για τον χθεσινο Πανιωνιο,μηπως ετοιμαζεται τιποτα στην Τουμπα και παιζει τιποτα και για το στοιχημα απο πισω να τιναξει λιγο τα κατεστημενα;
Και ο Παοκ ευκολα τον φορμαρισμενο Εργοτελη,κατι παιζει εδω.Και ο Αρης τον Ολυμπιακο που χανει εδαφος οπως φαινεται αλλα εχει παρει αλλου αλλα καλα διπλα.
Κατι μου μυριζει και δεν εχω αμολυσει καμια!!!
φιλε μου ειναι λιγο τραβηγμενα ολα αυτα σε δικαολογω αλλα σου θυμηζω οτι ο μπεος εχει φυγει. οσο για τον ιτανζ δεν ερχεται γιατι πολυ απλα δεν τον θελει τωρα ο τσακιρης!!!!!

Επισκέπτης

Παπανικολάου: «Φοβόμουν πως δεν θα αντέχαμε, αλλά...»

* 21/12/2009, 15:19 | Διαβάστηκε 4444 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Ο Πανιώνιος υποχρέωσε χθες τον Ολυμπιακό στην πρώτη του φετινή ήττα (96-94 στην παράταση) έχοντας πρωταγωνιστές δύο Έλληνες. Τον Γιάννη Καλαμπόκη και τον Δημήτρη Παπανικολάου. «Φοβόμουν πως λόγω των απουσιών δεν θα αντέχαμε μέχρι το τέλος» τόνισε ο «Παπ» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και συμπλήρωσε πως «ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά. Χρειάστηκε να γίνουν και κάποιες μεγάλες φάσεις και αυτές μας τις έδωσε ο Καλαμπόκης».

Ο Πανιώνιος υποχρέωσε χθες τον Ολυμπιακό στην πρώτη του φετινή ήττα (96-94 στην παράταση) έχοντας πρωταγωνιστές δύο Έλληνες. Τον Γιάννη Καλαμπόκη και τον Δημήτρη Παπανικολάου. «Φοβόμουν πως λόγω των απουσιών δεν θα αντέχαμε μέχρι το τέλος» τόνισε ο «Παπ» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και συμπλήρωσε πως «ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά. Χρειάστηκε να γίνουν και κάποιες μεγάλες φάσεις και αυτές μας τις έδωσε ο Καλαμπόκης».

Η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς ήταν εντυπωσιακή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και κατάφερε να φτάσει κάποια στιγμή μέχρι και στο +17 (34-17), αλλά ο Δημήτρης Παπανικολάου περίμενε την αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων», η οποία ήρθε τελικά, αλλά αυτό δεν επηρέασε την ομάδα της Νέας Σμύρνης. «Ξέραμε πως δεν γινόταν να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό με 20 πόντους. Το είπαμε άλλωστε και στο ημίχρονο στα αποδυτήρια. Λόγω των πολλών τραυματισμών και των πολλών προβλημάτων που είχαμε όλη την εβδομάδα δεν κάναμε καλές προπονήσεις. Πίστευα πως δεν θα αντέχαμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Είπαμε στο ημίχρονο να παλέψουμε μέχρι τέλους και το κάναμε. Κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια. Χρειάστηκε βέβαια να γίνουν και κάποιες μεγάλες φάσεις και αυτές μας τις έδωσε ο Γιάννης Καλαμπόκης».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο στόχος του Πανιωνίου από εδώ και πέρα στη σεζόν, ο 32χρονος φόργουορντ τόνισε πως «κανείς δεν έχει βάλει ακόμη στόχο κάποια συγκεκριμένη θέση. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο μας και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει».

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καμια μετεγραφη ακουσατε τιποτα;;;

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
αν αυτο καταλαβες τη να σου πω ρε φιλαρακο!!!απλα σου υπενθυμισα το τη λεει ο εστογιανοφ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ και να στο κανω πιο λιανα μηπως και καταλαβεις τη θελω να σου πω ο εστογιανοφ λεει ακριβως τις αδυναμιες που λενε και αλλοι για τον κοντοε και να στο πω και στην ποδοσφαιρικη πιατσα ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟΣ!!τωρα αν εσυ και ο εστογιανοφ που τον επικαλεισαι πιστευεις οτι στα 22-23 χρονια οτι θα μαθει μπαλα τοτε και ο ρεκομπα θα ξαναγινει αυτο που ηταν οπως ελεγε και ο εστογιανοφ!!!! Α!! και θα ξαναρθει στον πανιωνιο!!!!
Ειλικρινα δε βρισκω νοημα να συνεχιστει η κουβεντα.
Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι κ ο Μπεθερα και  ο Κοντοες και ο Λατκα ειναι αξιοι νποδοσφαιριστες να φορουν τη φανελα του Πανιωνιου.Τωρα αμα δε συμφωνεις και σου φερνουν γελια αυτα που λεω, δεν πειραζει,θα το υποστω.
Μακαρι να εχεις εσυ δικιο και να βγει ο Ανδριολας μεγαλος τερματοφυλακας που ειναι κ Ελληνας.
Κραταω αυτο που ειπες: οσο για μπεθερα αν θα ξαναπαιξει γραψε μου.
και οποτε παιζει θα σου γραφω.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
φιλε μου ειναι λιγο τραβηγμενα ολα αυτα σε δικαολογω αλλα σου θυμηζω οτι ο μπεος εχει φυγει. οσο για τον ιτανζ δεν ερχεται γιατι πολυ απλα δεν τον θελει τωρα ο τσακιρης!!!!!
[/quote]
Δεν ειχε γινει κινηση για τον Ιτανζ αλλα για τον Καλατζ,ο Ιτανζ ειναι δανεικος και δεν φαινεται και το καλυτερο παιδι απο θεμα χαρακτηρα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Δεν ειχε γινει κινηση για τον Ιτανζ αλλα για τον Καλατζ,ο Ιτανζ ειναι δανεικος και δεν φαινεται και το καλυτερο παιδι απο θεμα χαρακτηρα.
τενις που σου βρισκεται κανα κυαλι ρε συ;;;;;
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
εχεις φαει μπογατσα σαλονικιοτικη;
τοτε πως κρινεις;;;
ε..θα φας στον δευτερο γυρο
Πως δεν εχω φαει...
Θυμαμαι πριν χρονια εκανα και μια δουλεια για τον Τερκενλη
Και ελεγε εγω στους Αθηναιους τσουρεκια δε θα στειλω και μετα απο 5 χρονια ακουσα οτι θα ανοιξει το τριτο μαγαζι εδω περα.
Α ρε ψωμολυσες να ναι καλα η Αθηνα που σας ταιζει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πως δεν εχω φαει...
Θυμαμαι πριν χρονια εκανα και μια δουλεια για τον Τερκενλη
Και ελεγε εγω στους Αθηναιους τσουρεκια δε θα στειλω και μετα απο 5 χρονια ακουσα οτι θα ανοιξει το τριτο μαγαζι εδω περα.
Α ρε ψωμολυσες να ναι καλα η Αθηνα που σας ταιζει
ε...τι να κανουμε ρε φιλε
φτωχομανα ρε συ ως γνωστον
αλλα ειμαστε ολοι ενας και ενας
παλικαραδες ρε συ :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε γαμαικανέ σε χέστρα κάθεσαι ή σε καρέκλα SATO με τρύπα στη μέση για αφόδευση?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εσεις που μαλωνετε για τους τερματοφυλακες ακουστε καποια πραγματα και πειτε μου την γνωμη σς γιατι θα μαλωνετε μεχρι την Πρωτοχρονια.
Απο τους τερματοφυλακες του Πανιωνιου τωρα η κατασταση ειναι η εξης:
Ο Μπελιτς ειναι ο βασικος τερματοφυλακας που δεν θα χασει την θεση του ευκολα.Εχει πολυ καλη οργανωση και τροφοδοσια αλλα του λειπει η εξοδος και τα ρεφλεξ.Θεωρειται παντως ενας καλος τερματοφυλακας.
Ο Ανδριολας ειναι κατι σαν τον Μπελιτς αλλα σε απειρο στυλ.Βεβεαια πρεπει να παρει παιχνιδια για να δειξει το ταλεντο του.Ειναι καλος αλλα δεν ειναι και το κατι αλλο.
Ο Μπεθερα ειναι αυτο που λενε φυσικο ταλεντο.Ξερει μπαλλα και ενω ειναι απειρος μονο πυ τον ειδα με Αρη και Αεκ που κρατησε 2 φορες το σκορ σε σιγουρα γκολ,φανηκε απο ποια σχολη ερχεται.Μακαρι να τον κρατουσαμε αλλα φοβαμαι οτι η Εσπανιολ θα τον παρει πισω και θα τον χαζευουμε σε λιγα χρονια στην Ισπανια.
Συμπερασμα:1.Μπελιτς,2.Μπεθερα,3.Ανδριολας.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Γαμαικανακο εγω ειμαι και πολυ ευχαριστημενος με την ομαδα που εχω.Χαμηλο μπατζετ,χωρις παγκο,πολλες απουσιες απο τραυματισμους και παλι απο πανω ειμαι και με δευτερο γυρο στην εδρα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom