Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κοιτα ο Ανδριολας δε μου εδειξε κατι σε 2 παιχνιδια που τον ειδα.Ο Μπελιτς για μενα αδικως βριζεται απο ολους τους Πανιωνιους επειδη εκανε μια μαλακια περσυ στο δευτερο του παιχνιδι.Δε θα σου κανει τη σουπερ αποκρουση αλλα τον θεωρω αρκετα στεθερο.
δεν σου εδειξε τιποτα. μαλιστα το οτι με τον παναιτωλικο ηταν ο καλυτερος παιχτης στο ματς και επιασε και δυο πεναλτυ δεν σου λεει κατι. με τη λαρισαδεν φταιει πουθενα και σημερα εβγαλε ενα τετατετ μετα απο γκελα του λατκα και εφαγε ενα πεναλτυ και ενα δευτερο που παραλιγο να το βγαλει οταν απεκρουσε την σεντρα αλλα κανενας δεν μπορεσε να διωξει δυο φορες την μπαλα απο την μικρη περιοχη. ο μπεθερα τωρα εφαγε ενα γκολ απο 35 μετρα στην κλεισει του γωνια και εκανε μια καλη εμφανιση με την αεκ!!τωρα που εσυ βλεπεις οτι ειναι καλυτερος απο τον ανδριολα δεν μπορω να το καταλαβω.

Επισκέπτης
θα μορουσαμε να γινουμε γραφικοι σαν μερικους με τη διατησια αλλα α και το δευτερο γκολ της καβαλας ειναι καθαρο οφσαιτ παρολαυτα επιμενω οτι σημερα δικαια χασαμε ειδικα μετα το γκολ κλαταραμε και δενμπορω να καταλαβω ο φερερα γιατι δεν βοηθησε καθολου την ομαδα :idiot:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
δεν σου εδειξε τιποτα. μαλιστα το οτι με τον παναιτωλικο ηταν ο καλυτερος παιχτης στο ματς και επιασε και δυο πεναλτυ δεν σου λεει κατι. με τη λαρισαδεν φταιει πουθενα και σημερα εβγαλε ενα τετατετ μετα απο γκελα του λατκα και εφαγε ενα πεναλτυ και ενα δευτερο που παραλιγο να το βγαλει οταν απεκρουσε την σεντρα αλλα κανενας δεν μπορεσε να διωξει δυο φορες την μπαλα απο την μικρη περιοχη. ο μπεθερα τωρα εφαγε ενα γκολ απο 35 μετρα στην κλεισει του γωνια και εκανε μια καλη εμφανιση με την αεκ!!τωρα που εσυ βλεπεις οτι ειναι καλυτερος απο τον ανδριολα δεν μπορω να το καταλαβω.
Με Παναιτωλικο δεν εχω δει το ματς δεν εχω αποψη.
Με Αρη ηταν πρωτο του ματς σε μια απο τις πιο καυτες εδρες της Ελλαδος και παρολο το πνιξιμο ολοι ειπαν οτι πηγε πολυ καλα.
Με ΑΕΚ βγηκε MVP του αγωνα και αλλο να βγαινεις MVP με ΑΕΚ και αλλο με Παναιτωλικο στο κυπελο.Εχω αδικο σε αυτο????

Επισκέπτης
Με Παναιτωλικο δεν εχω δει το ματς δεν εχω αποψη.
Με Αρη ηταν πρωτο του ματς σε μια απο τις πιο καυτες εδρες της Ελλαδος και παρολο το πνιξιμο ολοι ειπαν οτι πηγε πολυ καλα.
Με ΑΕΚ βγηκε MVP του αγωνα και αλλο να βγαινεις MVP με ΑΕΚ και αλλο με Παναιτωλικο στο κυπελο.Εχω αδικο σε αυτο????
μου φαινεται οτι δεν μας τα λες καλα. με παναιτωλικο δεν εχεις αποψη αλλα το οτι τρωει ο αλλος γκολ απο τα 35 μετρα στην κλειστει γωνια δεν λεει κατι. με αεκ εκανε μια επεμβαση σε κεφαλια στο 2-1 και γιαυτο βγηκε MVP. σημερα δηλαδη ο ανδριολας δεν ηταν καλος σταθερος σε ολες τις επεμβασεις του επιασε το τετατετ του ονουατσι σε γκελα του πουλεν σου του λατκα που πηδηξε 2 μετρα ανθρωπος και του περασε απο πανω η μπαλα!!!στα γκολ καμια ευθυνη. δηλαδη αυτος δεν εχει αγχος!!μην τρελαθουμε τωρα για μενα ο ανδριολας μπορει να εξελιχθει σε λιρα εκατο εχει ολα τα προσοντα και τον εχω δει και στις μικρες εθνικες που ηταν απο τους καλυτερους στην ηλικια τους!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
μου φαινεται οτι δεν μας τα λες καλα. με παναιτωλικο δεν εχεις αποψη αλλα το οτι τρωει ο αλλος γκολ απο τα 35 μετρα στην κλειστει γωνια δεν λεει κατι. με αεκ εκανε μια επεμβαση σε κεφαλια στο 2-1 και γιαυτο βγηκε MVP. σημερα δηλαδη ο ανδριολας δεν ηταν καλος σταθερος σε ολες τις επεμβασεις του επιασε το τετατετ του ονουατσι σε γκελα του πουλεν σου του λατκα που πηδηξε 2 μετρα ανθρωπος και του περασε απο πανω η μπαλα!!!στα γκολ καμια ευθυνη. δηλαδη αυτος δεν εχει αγχος!!μην τρελαθουμε τωρα για μενα ο ανδριολας μπορει να εξελιχθει σε λιρα εκατο εχει ολα τα προσοντα και τον εχω δει και στις μικρες εθνικες που ηταν απο τους καλυτερους στην ηλικια τους!!!
Ο Λατκα δεν ειναι το πουλεν μου,για τον Κοντοε λεω οτι ειναι παικτουρα.Να διαβαζεις καλυτερα τα ποστ μου, απλα ο Λατκα ειναι ο καλυτερος ψηλος που εχει ερθει μετα τον Πλετς.Απο Μπερντε,Σιοβα,Ντρεσεκ κλπ ειναι κλασης ανωτερος
Οσο αφορα το γκολ που εφαγε ο Μπεθερα στον Αρη, ευθυνεται αλλα ηταν πρωτο του ματς σε μια τετοια εδρα,δε θα τον κατακρινω, γενικα ηταν  πολυ καλος.Ειχε θετικα σχολια απο ολους στον Πανιωνιο στο ματς με τον Αρη.Την αποκρουση στο σουτ του Αρανο στα μισα του πρωτου ημιχρονου την ξεχνας????Το πλασε του κοκε καπου στο 50????Φασεις πολυ πιο δυσκολες απο τις σημερινες της Καβαλας.

Επισκέπτης
Ο Λατκα δεν ειναι το πουλεν μου,για τον Κοντοε λεω οτι ειναι παικτουρα.Να διαβαζεις καλυτερα τα ποστ μου, απλα ο Λατκα ειναι ο καλυτερος ψηλος που εχει ερθει μετα τον Πλετς.Απο Μπερντε,Σιοβα,Ντρεσεκ κλπ ειναι κλασης ανωτερος
Οσο αφορα το γκολ που εφαγε ο Μπεθερα στον Αρη, ευθυνεται αλλα ηταν πρωτο του ματς σε μια τετοια εδρα,δε θα τον κατακρινω, γενικα ηταν  πολυ καλος.Ειχε θετικα σχολια απο ολους στον Πανιωνιο στο ματς με τον Αρη.Την αποκρουση στο σουτ του Αρανο στα μισα του πρωτου ημιχρονου την ξεχνας????Το πλασε του κοκε καπου στο 50????Φασεις πολυ πιο δυσκολες απο τις σημερινες της Καβαλας.
αν για σενα ο κοντοες ειναι παιχτουρα τοτε τη να πω. ενας απλα φιλοτιμος παιχτης χωρις ιδιαιτερα χαρακτηριστικα ειτε τεχνικα ειτε φυσικα προσοντα!!!οσο για το λατκα απλα γελαω.τωρα για τον μπεθερα θετικα σχολια γιατι απλα δεν χασαμε στην σαλονικη οσο γαι τις φασεις που λες δεν ηταν και φασεις που επιασε κατι δυσκολο αν θες να λεγεσαι τερματοφυλακας αυτες τις φασεις τις καθαριζεις. ο ανδριολας σου ξαναλεω δεν ειχε αγχος εχει παιξει πιο πολλα παιχνιδια .εγω νομιζω οτι ηταν πολυ σταθερος χωρις να κανει το λαθος οπως εκανε ο μπεθερα!!!και σε ξαναρωταω αφου ειναι τοσο καλος γιατι ειτε ο ιδιος ειτε η εσπανιολ δεν τον εδωσε να παιξει καπου βασικος και ηρθε στον πανιωνιο που ηξερε οτι δεν θα παιξει;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο κοντοες παιζει με φιλοτιμο μεχρι κει στοπερ αξιολογο εχουμε να παρουμε απο πλετσ ποναμε κει και στον αξονα ο καστελιονε και στη λαρισσα εχασε ευκαιρια με αδειο τερμα και ειδικα σημερα

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
αν για σενα ο κοντοες ειναι παιχτουρα τοτε τη να πω. ενας απλα φιλοτιμος παιχτης χωρις ιδιαιτερα χαρακτηριστικα ειτε τεχνικα ειτε φυσικα προσοντα!!!οσο για το λατκα απλα γελαω.τωρα για τον μπεθερα θετικα σχολια γιατι απλα δεν χασαμε στην σαλονικη οσο γαι τις φασεις που λες δεν ηταν και φασεις που επιασε κατι δυσκολο αν θες να λεγεσαι τερματοφυλακας αυτες τις φασεις τις καθαριζεις. ο ανδριολας σου ξαναλεω δεν ειχε αγχος εχει παιξει πιο πολλα παιχνιδια .εγω νομιζω οτι ηταν πολυ σταθερος χωρις να κανει το λαθος οπως εκανε ο μπεθερα!!!και σε ξαναρωταω αφου ειναι τοσο καλος γιατι ειτε ο ιδιος ειτε η εσπανιολ δεν τον εδωσε να παιξει καπου βασικος και ηρθε στον πανιωνιο που ηξερε οτι δεν θα παιξει;
Αμα δεις αυτα που γραφουν για Λατκα,Μπεθερα,Κοντοε στο forum του Πανιωνιου θα γελας και με ολο τον κοσμο του Πανιωνιου, καθως σε ο περισσοτερος κοσμος συμφωνει

Για Κοντοε η αποψη μου ειναι ιδια με του Εστογιανοφ

- Ο Πανιώνιος έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα;

"Πιστεύω ότι ο Κοντοές είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Έχει δυνατότητες. Χρειάζεται δουλειά σε φυσική κατάσταση και τεχνική είναι όμως πολύ νέος με ταλέντο και όλο το μέλλον μπροστά του".

Και πιστεψεμε οτι με ενδιαφερει περισσοτερο η γνωμη του Φαμπιαν απο τη δικη σου

Οσο αφορα το Μπεθερα σου ξαναλεω οτι θα παιξει στον Πανιωνιο οταν αποκατασταθει ο τραυματισμος του.Αρα καλα εκανε η Εσπανιολ και τον εδωσε γιατι θα ειναι ο βασικος τερματοφυλακας του Πανιωνιο.

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
σε σχεση με τον  κοντοε που λες οτι ειναι ανωτερος απο τους αλλους.. εχει αναδειχθει σε καποια εθνικη νεων ελπιδων?? γιατι εδω εχετε ολοκληρο σιοβα που ειναι βασικος με την ελπιδων κ εχει λιωσει στον παγκο στον πανιωνιο..  και ψαχνετε παλι ξενο μεταγραφη?? ο πανιωνιος εχει καθιερωθει στην ελλαδα κατι σαν αγιαξ ολο ταλεντα βγαζει 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σχολιαζουμε παντα με αυτα που βλεπουμε πριν ειναι αργα...

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
σε σχεση με τον  κοντοε που λες οτι ειναι ανωτερος απο τους αλλους.. εχει αναδειχθει σε καποια εθνικη νεων ελπιδων?? γιατι εδω εχετε ολοκληρο σιοβα που ειναι βασικος με την ελπιδων κ εχει λιωσει στον παγκο στον πανιωνιο..  και ψαχνετε παλι ξενο μεταγραφη?? ο πανιωνιος εχει καθιερωθει στην ελλαδα κατι σαν αγιαξ ολο ταλεντα βγαζει 
Καλα και ο Χαριστεας εχει 80 συμμετοχες στην εθνικη ενω ο Στολτιδης καμια.Ο Νικοπολιδης δεν εχει παιξει νομιζω ελπιδες και μεχρι τα 25 ζητημα να χε παιξει 10 φορες μπαλα.
Μετραει να εισαι στην Εθνικη αλλα καμια φορα δε λεει κ τπτ.

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
ναι δεν λεω  αλλα δεν παει και χαλια η εθνικη ελπιδων κ εχει ποσους  νινη  μητρογλου δημουτσο ταχτσιδη πλιατσικας και ποσοι αλλοι απλα αν δεν τους δωθει η ευκαιρια ποτε??

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
ναι δεν λεω  αλλα δεν παει και χαλια η εθνικη ελπιδων κ εχει ποσους  νινη  μητρογλου δημουτσο ταχτσιδη πλιατσικας και ποσοι αλλοι απλα αν δεν τους δωθει η ευκαιρια ποτε??
Εχεις δικιο σ'αυτο.Ο Πανιωνιος παντως δινει ευκαιρια παντα στους μικρους.Οι μεγαλοι εχουν το προβλημα.Δηλαδη αυτον τον Κυριακο Παπαδοπουλο ποτε θα τον δουμε να παιζει αμα δεν μπει σημερα που δεν επαιζε κ ο Μελμπεργκ???Γιατι δεν το τολμανε??Μονο ο Κετσπαγια  πηγε να το τολμησει και τον φαγαν την αλλη μερα.

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
τεσπα παντα με τη γνωμη μου πιστευω οτι σε σχεση με κοντοε  ειναι ανωτερος ο σιοβας αν κ νομιζω οτι παιζει κ αμυντικο χαφ 1.92 ειναι εχει περασει απο νεων ειναι τωρα ελπιδων κ εχει 5 μιρια ρητρα κατι που σημενει οτι ο τσακιρης δεν τον πηρε για να βαζει overly στο παγκο  :grin:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
τεσπα παντα με τη γνωμη μου πιστευω οτι σε σχεση με κοντοε  ειναι ανωτερος ο σιοβας αν κ νομιζω οτι παιζει κ αμυντικο χαφ 1.92 ειναι εχει περασει απο νεων ειναι τωρα ελπιδων κ εχει 5 μιρια ρητρα κατι που σημενει οτι ο τσακιρης δεν τον πηρε για να βαζει overly στο παγκο  :grin:
ναι παιζει κ αμυντικο χαφ ο Σιοβας  οπως κ ο Κοντοες παιζει κ στα ακρα.Ειναι κ διαφορετικου τυπου αμυντικοι εξισου χρησιμοι για μια ομαδα.
Απλα θεωρω πως ο Κοντοες μπορει να κανει μεγαλη καριερα αμα δουλευτει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
για να δουμε αν ο παναθηναικος θα παρει τον εστογιανοφ τωρα που φευγει ο σαλπι... ;)

Επισκέπτης
Αμα δεις αυτα που γραφουν για Λατκα,Μπεθερα,Κοντοε στο forum του Πανιωνιου θα γελας και με ολο τον κοσμο του Πανιωνιου, καθως σε ο περισσοτερος κοσμος συμφωνει

Για Κοντοε η αποψη μου ειναι ιδια με του Εστογιανοφ

- Ο Πανιώνιος έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα;

"Πιστεύω ότι ο Κοντοές είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Έχει δυνατότητες. Χρειάζεται δουλειά σε φυσική κατάσταση και τεχνική είναι όμως πολύ νέος με ταλέντο και όλο το μέλλον μπροστά του".

Και πιστεψεμε οτι με ενδιαφερει περισσοτερο η γνωμη του Φαμπιαν απο τη δικη σου

Οσο αφορα το Μπεθερα σου ξαναλεω οτι θα παιξει στον Πανιωνιο οταν αποκατασταθει ο τραυματισμος του.Αρα καλα εκανε η Εσπανιολ και τον εδωσε γιατι θα ειναι ο βασικος τερματοφυλακας του Πανιωνιο.
Καλα και ο Χαριστεας εχει 80 συμμετοχες στην εθνικη ενω ο Στολτιδης καμια.Ο Νικοπολιδης δεν εχει παιξει νομιζω ελπιδες και μεχρι τα 25 ζητημα να χε παιξει 10 φορες μπαλα.
Μετραει να εισαι στην Εθνικη αλλα καμια φορα δε λεει κ τπτ.
εσυ τελικα θα μας τρελανεις ολους!!!απο τη μια μας λες οτι ο μπεθερα ειναι ταλαντουχος και παιζει στην εθνικη ελπιδων και μεσα σε λιγα ποστ μας τα ανατρεοεις ολα. τελικα αποφασισε. οσο για τον εστογιανοφ τα ιδια μας ελεγε και για το ρεκομπα στην αρχη της χρονιας για το ποσο θα βοηθησει την ομαδα και αυτον ΟΤΑΝ θα επαιζε. φιλε μου χεστηκα το τη λεει ο εστογιανοφ πρωτα να κοιταξει να βρει τον καλο ευατο του και μετα να υοθετησω αυτα που λεει αυτος. αν εσυ πιστευεις οτι με κοντοε εισαι για κατι παραπανω  τοτε τη μπαλα τη βλεπεις τετραγωνη!!ειπαμε φιλοτιμος μαχητικος αλλα οπως ειπε και ο εστογιανοφ που εσυ τον υοθετεις χρειαζεται τεχνικη φυσικη κατασταση δυναμη. τωρα αν ολα αυτα μπορει να τα αποκτησει σε αυτη την ηλικια η εγω δεν βλεπω μπαλα η εσυ βλεπεις την μπαλα διαφορετικα. παιχτης που να βελτιωσει την τεχνικη του μετα τα 22 δεν εχει υπαρξει ποτε!!!!!!!!!!οσο για μπεθερα αν θα ξαναπαιξει γραψε μου. ο ανδριολας αν συνεχισει ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει απο την ομαδα. να σου θυμησω οτι οταν τον πηραμε απο τον ατρομητο πιστευαν πολυ σε αυτο τωρα που πηρε ευκαιριες και τις εχει εκμεταλευτει δεν ξαναβγαινει!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ημουν αποφασισμενος να μην γραψω τιποτα εις ενδειξη διαμαρτυριας και πενθους αλλα σκεφτομουν πριν οτι ειναι λιγο περιεργο γιατι δεν επαιξε κανενας δικος μας καλα χθες και κανανε οτι μπορουσαν για να μην βαλουν 2ο γκολ.
Οταν ακομα και δεν εβαζε γκολ η Καβαλα εγινε το πιο γελοιο πεναλτυ της δεκαετιας που τους αφηνε και λιγο χρονο ακομα γι 2ο γκολ.
Μηπως παιζει τιποτα για τερματοφυλακα απο Καβαλα και πληρωνουμε καποια δοση;
Παιζονται τοσα παιχνιδια στο ποδοσφαιρο και φοβαμαι οτι χαρησαμε τους βαθμους χθες.
Εγω προσωπικα δεν εχω δει χειροτερο Πανιωνιο αλλα δεν μιλαμε οτι ηταν η διαιτησια,ημασταν ατυχοι με δοκαρια αλλα κανενας δεν επαιξε καλα.Δεν μπορουμε να δικαιολογησουμε τον Μπαλαμπαν που εκανε μονο 2 προπονησεις.
Και προσεξτε τι γραφετε για τους αμυντικους αλλα προσεξτε τον Μανιατη τι μαλακιες κανει τις τελευταιες αγωνιστικες και ποσα γκολ εχουμε χασει εξαιτειας του.
Βριζουμε τους αμυντικους αλλα απο την στιγμη οτι δεν υπαρχει παγκος και δεν ανησυχουνε μηπως  μηπως ειναι αλλαγη κανουν οτι μαλακια τους κατεβει.
Οσο το σκεφτομαι τοσο σιγουρευομαι για τον χθεσινο Πανιωνιο,μηπως ετοιμαζεται τιποτα στην Τουμπα και παιζει τιποτα και για το στοιχημα απο πισω να τιναξει λιγο τα κατεστημενα;
Και ο Παοκ ευκολα τον φορμαρισμενο Εργοτελη,κατι παιζει εδω.Και ο Αρης τον Ολυμπιακο που χανει εδαφος οπως φαινεται αλλα εχει παρει αλλου αλλα καλα διπλα.
Κατι μου μυριζει και δεν εχω αμολυσει καμια!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Θα επανελθω το βραδυ για το θεμα τερματοφυλα που συζητατε!!!
Θα ειμαι καυστικος και σκληρος με πετρινη γλωσσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom