Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Μια χαρα διδυμο ειναι το Λατκα-Κοντοες.Η μαλακια ειναι οτι ολη η ομαδα καθησε μετα το 1-0 και ο Μανιατης εκανε τελειως αψυχολογητο πεναλντι.Καποια στιγμη θα χαναμε κιολας.Η ομαδα ειναι πολυ καλη και θα μπει δυναμικα στο δευτερο γυρο για το στοχο της 5αδας

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
καλα εσυ το παραχεσες. ο μπαλαμπαν επαιζε με μια προπονηση σιγουρα δεν ηταν καλος αλλα απο ενα ματς εσυ τους εβγαλες ολους αχρηστους. ελεος ρε φιλε..................................
Ο Κοντοες ειναι 1.85 απλα τον βλεπεις στο Λατκα διπλα που ειναι καπου 1.92

Επισκέπτης
Μια χαρα διδυμο ειναι το Λατκα-Κοντοες.Η μαλακια ειναι οτι ολη η ομαδα καθησε μετα το 1-0 και ο Μανιατης εκανε τελειως αψυχολογητο πεναλντι.Καποια στιγμη θα χαναμε κιολας.Η ομαδα ειναι πολυ καλη και θα μπει δυναμικα στο δευτερο γυρο για το στοχο της 5αδας
καλα τελικα αρχιζω να πιστευω οτι ολοκληρο γυρο βλεπω αλλη ομαδα. ο λατκα ειναι καλος που για να στριψει χρειαζεται γερανο!!οσο για κοντοε φιλοτιμος αλλα δεν μπορεις με τον γιαννακη να εχεις φιλοδοξιες!!για ομο δεν μιλαω καν γιατι θα γινω γραφικος. απλα δες τα γκολ που εχουμε φαει και θα καταλαβεις οτι η αμυνα ειναι παιδικη χαρα!!!τη να προτοθυμηθω τον αστερα τον εργοτελη τη λαρισα ακομα και με τα γιαννενα ειναι γκολ που δεν τα δεχονται ουτε στα τοπικα!!αν δεν παρουμε σεντερ μπακ δυσκολα τα πραγματα 3 θα βαζουμε 4 θα τρωμε!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τη παλευεται ομαδα μπασκετ φτιαχνουμε :2funny: :2funny:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
ο κοντοες ειναι 1.79!!!
σιγουρα ειναι πανω απο 1.80 το transfermarkt τον γραφει 1.85 Δεν ξερω αν ειναι μεσα αλλα 1.79 μου φαινεται λιγο.Δεν εχω ψαξει στο wikipedia ποσο τον γραφει αλλα το transfermarkt ψιλοεμπιστο ειναι σε τετοια

Επισκέπτης
Ο Γιάννης Κοντοές (γεν. 1986) είναι Έλληνας αμυντικός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα της άμυνας. Παίζει στον Πανιώνιο. Έχει ύψος 1,81, βάρος 71 κιλά και φορά τη φανέλα με το νούμερο "25". :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Παντως και Ο Φαμπιο γυρω στο 1.72 ειναι και δεν χανει κεφαλια

Επισκέπτης
οποτε οπως καταλαβαινεις ο μπεθερα ειναι 1.80 με το ζορι!!!!!! αρα μαλλον βλεπω καλα γιατι αν και ο γιαννακης ειναι 1.85 εγω πρεπει να φτανω τα 2.05 και παιζω ανετα 4αρακι :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πως ειναι δυνατον να ειναι 1.83 και να εχει το ιδιο υψος με το γιαννακη!!αλλα και παλι σου λεω οτι ειναι κοντος ειτε μας αρεσει ειτε οχι τερματοφυλακας κατω απο 1.90 δεν εχει τυχη να κανει καριερα!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
καλα τελικα αρχιζω να πιστευω οτι ολοκληρο γυρο βλεπω αλλη ομαδα. ο λατκα ειναι καλος που για να στριψει χρειαζεται γερανο!!οσο για κοντοε φιλοτιμος αλλα δεν μπορεις με τον γιαννακη να εχεις φιλοδοξιες!!για ομο δεν μιλαω καν γιατι θα γινω γραφικος. απλα δες τα γκολ που εχουμε φαει και θα καταλαβεις οτι η αμυνα ειναι παιδικη χαρα!!!τη να προτοθυμηθω τον αστερα τον εργοτελη τη λαρισα ακομα και με τα γιαννενα ειναι γκολ που δεν τα δεχονται ουτε στα τοπικα!!αν δεν παρουμε σεντερ μπακ δυσκολα τα πραγματα 3 θα βαζουμε 4 θα τρωμε!!!
Εδω βγηκαμε Ευρωπη και καναμε πορεια με Μπερντε

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
πως ειναι δυνατον να ειναι 1.83 και να εχει το ιδιο υψος με το γιαννακη!!αλλα και παλι σου λεω οτι ειναι κοντος ειτε μας αρεσει ειτε οχι τερματοφυλακας κατω απο 1.90 δεν εχει τυχη να κανει καριερα!!!
και σε αλλα site που κοιταω 1.83 τον εχει.Δεν ειναι δυνατον να κανουν ολοι λαθος.Ας μου βγει εμενα επιπεδο Κασιγιας και Βαλντες και θα κανω 50 φορες την προσευχη μου.

Επισκέπτης
Εδω βγηκαμε Ευρωπη και καναμε πορεια με Μπερντε
κοιτα μονο ποιους ειχε διπλα του και μετα το ξανασυζηταμε!!παντως ο μπερτε ειναι πολυ πιο σταθερος απο αυτους που εχουμε τωρα. τα γκολ που εχουμε δεχθει μονο σε ερασιτεχνικα σωματεια μπαινουν δηλαδη αν δεν το βλεπεις αυτος και λες οτι εισαι ευχαριστημενος απο λατκα και σια τοτε τη να πω βλεπουμε διαφορετικα τη μπαλα. σημερα στο δευτερο γκολ κοιτα απο που του περασε η μπαλα!!

Επισκέπτης
και σε αλλα site που κοιταω 1.83 τον εχει.Δεν ειναι δυνατον να κανουν ολοι λαθος.Ας μου βγει εμενα επιπεδο Κασιγιας και Βαλντες και θα κανω 50 φορες την προσευχη μου.
τελος παντων επειδη τυχαινει να εχω παιξει μπαλα και ειδικα αυτη τη θεση πολλα χρονια επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη!!!δεν εχει τα φοντα να φτασει ψηλα και θα το δεις αυτο στη συνεχεια. οπως σου ειπα αφου ειναι τοσο καλος γιατι δεν τον δινανε καπου να παιζει βασικος να ψηθει και τον εστειλαν καπου που ηξεραν οτι δεν θα παιξει;

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
τελος παντων επειδη τυχαινει να εχω παιξει μπαλα και ειδικα αυτη τη θεση πολλα χρονια επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη!!!δεν εχει τα φοντα να φτασει ψηλα και θα το δεις αυτο στη συνεχεια. οπως σου ειπα αφου ειναι τοσο καλος γιατι δεν τον δινανε καπου να παιζει βασικος να ψηθει και τον εστειλαν καπου που ηξεραν οτι δεν θα παιξει;
Οταν αποθεραπευτει μια χαρα θα παιζει

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
δηλαδη τη παραπανω εχει απο τον ανδριολα; ασε που βλεπω παλι μπελιτς οταν γινει καλα!!
Κοιτα ο Ανδριολας δε μου εδειξε κατι σε 2 παιχνιδια που τον ειδα.Ο Μπελιτς για μενα αδικως βριζεται απο ολους τους Πανιωνιους επειδη εκανε μια μαλακια περσυ στο δευτερο του παιχνιδι.Δε θα σου κανει τη σουπερ αποκρουση αλλα τον θεωρω αρκετα στεθερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom